/spanien/barcelona/forum/26803.aspx/spanien/barcelona/forum/26803.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid Bobby_Raul
2005-07-04 15:52
Leo Messi- möjligt att Van Bommel kommer vara med i startelvan men då fattar inte jag vad rijkard håller på med, ni har tillräckligt många mittfältare som är bättre än vad han är. Jag tror Robinho kommer vara ordinarie i landslaget även när ronaldo kommer tillbaka, tror att adriano kommer få sitta vid sidan o se på.

Maxi Lopez- Riquelme blev la ligas mest värdefulla spelare men jag håller med om att när ronaldinho är i toppform så är han bäst i världen, men det klarade han inte av att vara hela säsongen. Jag vet att du inte kommit på den världselvan, men brukar inte UEFA också göra en och den som räknas vilket som är världens bästa elva.

Spinbad- Jag är här inne och diskuterar med er barca fan, vilket ett forum är till för. Jag har inte gjort något fel och jag vet att en del barca fan är så att de spelare som tillhör barca måste vara bäst i världen och du verkar vara en av dem.
Barcelona Kharles
2005-07-04 15:02
Bobby_Raul

Du skämtar? Kallar du Ezquerro och Van Bommel för "sämre spelare"? Och vad är Garcia och Diogo? "bättre spelare"? Jag kan säga att Van Bommel lätt hade petat Beckham eller Raul på ert mittfält, han hade petaet Tiago hos Chelsea, Blasi/Appiah hos Juve, Seedorf eller Ambrosini hos Milan. Van Bommel är världsklass och även om jag själv skulle starta med ett mittfält bestående av Deco-Motta-Xavi så skulle det kanske inte vara helt fel att ha Deco-Xavi-VanBommel om nu inte Motta kommer upp i normal standard. Ezquerro skulle ju kunna peta Giuly om denne insisterar att underprestera även nästa säsong, fast det beror också på Messis utveckling och om Larsson gör bra ifrån sig på högeranfallspositionen.

Och synd för er del att Ronaldinho råkade vara regerande kung på tronen som världens bästa spelare.
Barcelona Aubri
2005-07-04 15:31
ETO kan ej få EU pass, annars hade han väl fått det för länge sen, så länge som han har bott i spanien. Men Kamerun tilllåter inte dubbla medborgarskap helt enkelt, ...
Barcelona Daniel el magnifiç
2005-07-04 15:07
Helt rätt Kharles
Dessutom om måste ju Real Madrid ha sämre spelare än vi då vi kom före dom i tabellen=)
el lemoné
2005-07-04 14:00
han var bra i första mot brassarna men föll ut i andra då brassarna förde spelet.. han kan inte hjälpa laget om dom måste slå ifrån sig, han kan endast styra offensiven men de e oxå allt!
Barcelona BatiGoal
2005-07-13 17:27
*:

Hur många matcher har du sett med Van bommel?


Patrik Andersson :

Vem vill du se fylla ytterbacks positionen om det sker en eventuell köp?

Jag tror ledningen beslutar sig för en förstärkning för ska vi vara med i CL striden så måste vi nog ha en ny ytterback den saken är solkar!
Barcelona Patrik Andersson
2005-07-01 14:57
Ämne: Patrik Andersson: Ja....
Måste nog börja hålla med det sticker ut och är coola. Sju milj låter inte mycket med samma pris om Riquelme så varför inte!
Barcelona rico
2005-07-01 14:00
Oj oj oj verkar som Henry affären är igång igen??.. om jag förstår det rätt? så är arsenals vice president är där av en helt annan "orsak" oxo ;)...men men man vet alldrig det är ju trots allt SILLY SEASON.
Länktips: www.sport.es
Barcelona Kamelen
2005-07-01 13:40
Ämne: Ämne: på as.c....
Gerrard kommer att stanna i Liverpool, det är jag säker på.
Barcelona Patrik Andersson
2005-07-01 13:18
Sonde
VIlket pris har det snackats om vid försäljning av Saviola?
Barcelona Barcaängel
2005-07-01 12:49
VARFÖR SKA MAN JÄMT VÄRVA OFFENSIVA SPELARE? VI HAR JU REDAN SKIT BRA SPELARE SOM ROONIE, ETOO.. SEN SÅ HAR VI JU HENKE OCH LUDDE, SOM OCKSÅ ÄR VÄRLD SPELARE MEN KANSKE INTE RIGTIGT LIKA BRA SOM DONHO OCH ETOO. MEN JAG LITAR INTE RIKTIGT PÅ GIULY, OCH SEN VET MAN JU INTE HUR LÄNGE HENKE HÅLLER MED TANKE PÅ ÅLDERN.. MEN SÅ HAR VI JU FRAMTIDENS MÄN PÅ BÄNKEN SOM MESSI, MAXI osv... SEN SÅ FÖRSTÅR JAG INTE VARFÖR MAN INTE VILL HA SAVIOLA OCH RIQUELME. OKEY DET KANSKE HAR MED ATT DOM INTE HAR EU PASS.. MEN OM JAG INTE MINNS HELT FEL SÅ HAR JAG FÖR MEJ ATT SAVIOLA FAKTISKT HAR DET. VARFÖR INTE VÄRVA BACKAR. DET ÄR DÄR BRISTER, TYCKER JAG I ALLA FALL. SÅ VARFÖR INTE KÖPA IN EN VÄRLDS BACK. TÄNK ER PYUOL OCH T.EX. SOL CAMPBELL I MITTLÅSET.. OCH ev FÖRSTÄRKA YTTERBACKARNA LITE OCKSÅ.. DET BLIR BÅDE BILLIGARE OCH SMARTARE ÄN ATT KÖPA T.EX. HENRY OCH TORRES.. MEN MEN.. DET ÄR JU SYND ATT KLAGA OM DOM SKULLE KÖPA NÅN AV DOM TVÅ SISTNÄMNDA MEN DET KÄNNS LITE ONÖDIGT. SAMTIDIGT VILL MAN INTE BLI ETT "REAL" OCH "CHELSEA" LAG SOM BARA KÖPER SINA SPELARE. MEN DET ÄR VI KANSKE REDAN...

LITE SYND ATT DET TROLIGTVIS KOMMER REKLAM PÅ TRÖJORNA.. DET ÄR JU LITE STATUS ATT INTE HA REKLAM OCH FÖR DET ANDRA SÅ TROR JAG INTE ATT DET BLIR SNYGGT MED REKLAM.. MEN MAN KAN FÖRSTÅ ATT DOM BEHÖVER PENGARNA EFTERSOM ATT DET KOSTAR EN SLANT MED ALLA DESSA VÄRLDSSTJÄRNOR...
Barcelona S.W.A.T
2005-07-04 16:37
varför fattar inte vissa presoner här inne att vi köpte inte Van Bommle eller Ezquerre! dom kom GRATTIS GRATTIS VI KÖPTE INTE DOM OKI! e så jävla trött att vissa av våran egna fans säger varför köpte vi dom, vi fick dom Grattis för fan
Barcelona Leo Messi
2005-07-04 16:30
Bobby_Raul ärligt stick ok, orkar inte höra dina otroligt dumma inlägg...
Barcelona Puyol_90
2005-07-13 18:01
Bra skrivet Aubri. Det är bra med inlägg som uppmuntrar till diskussion.

Tror ni att Barca har värvat klart? Om inte, vad är egentligen Laportas syfte med uttalandet?

Forza Barca, och låt Motta spela Pivote!
el lemoné
2005-07-04 15:02
Barca_nr1

jo visst vore de smarrigt. han hade kanske tillome dratt sig in i startelvan på Guilys plats vem vet fast han e vänsterfotad. men grejen är den add Ezquerros kontrakt gått ut o vi kunde värva han helt gratis :)
Barcelona Kharles
2005-07-04 15:59
Riktigt tröttsam typ. Dessutom så kommer Ronaldo och Robinho slåss om platsen bredvid Adriano. Inget att snacka om. Och har Riquelme varit bra i varje match? Skillnaden är väl mest att han satt 5-6 mer straffar än Ronaldinho, och svagheten med att ha honom i laget blottades när de mötte Brasilien i Conf.Cup-finalen. När de inte har bollen är det som om de har en spelare mindre. Cambiasso, Bernardi och Sorin får jaga boll hela tiden.
Barcelona Kharles
2005-07-04 15:37
Maxi Lopez

Yes det var ESM-team of the year.

Aubri

Ja, men det konsiga är ändå att det spekuleras i spansk pressa att kanske 2 av våra tre icke EU ska få medborgarskap nästa sommar.

Vad ska vi med Riquelme, Yeste till när vi har en underbar spelare som Messi.
Barcelona Antimadrid
2005-07-20 08:52
Någon som vet om måndagsträningen i Århus är öppen för nyfikna?
Barcelona Aubri
2005-07-04 15:39
Kharles,
hmm det e konstigt.
Men jag har vänner från Kamerun, som var tvunga
att säga upp det medborgarskapet för att
få det svenska, så om inte Kamerun har ändrat sig
det senaste året.. så är det konstigt

kanske Marquez o Ronnie?
Barcelona Rivald0
2005-07-04 13:58
Men för er som tycker att Riquelme är så jävla bra, varför palla han inte trycket mot brasilien i finalen da ?,
Real Madrid Bobby_Raul
2005-07-04 15:18
Kharles- inte tycker jag att jag nedvärderar eran spelare, i sånna fall hade jag skrivit ezquerro och van bommel är eran bästa spelare eller de kommer gå rakt in i startelvan. Då hade jag nedvärderat eran spelare, nu skrev jag istället att ni har bättre spelare så de ni nu har värvat kommer bänkas.Sen kan jag säga så mycket som så att Raul kan ingen spelare i hela världen peta, beckham vet jag själv inte varför vi har inne Guti borde ha den platsen eftersom han är en av världens bästa passningsspelare.

Daniel el magnifiç- det kallas skräll och det är de enda sättet ett allsvenskt lag kan ta sig till champions league genom skrällar, kommer du ihåg Helsingborg de hade riktigt bra lag för att vara allsvenskt ändå räknades det som en jätte stor skräll när de tog sig till champions league genom att besegra inter(som inte var så jätte bra då). Klart att man kan vara riktigt bra för att man har spelat i allsvenskan, jag sa man är inte riktigt bra om man spelar i allsvenskan.

Leo Messi- Var har du varit senaste veckorna. Robinho är med i brasiliens startelva och för det så måste man tillhöra absoluta toppen och sen för att vara en av de bästa i brasilianska landslaget som robinho har varit under för-VM så kan du själv räkna ut vad som krävs.

Barca_nr1- Ja yeste är en mycket bra spelare, jag anser att han är bilbaos bästa offensiva spelare, han hade t ex lekstuga med puyol i en av matcherna detta året och det är det inte många som har. Ni hade nog fått betala ganska mycket för honom, sen hade han nog gått direkt in i startelvan.
el lemoné
2005-07-04 15:08
men jag menade i Riquelme fallet. det är väl ingen självklarhet elelr? såg inte de andra klagomålen? vart e dom?
Barcelona Daniel el magnifiç
2005-07-04 15:01
Bobby_Raul
Det har du nog rätt i men kom ihåg vad ett visst allsvensktlag gjorde förra året mot Juventus.

Det jag menar är att man behöver inte vara en dåligspelare för att man spelar/spelat i allsvenskan
se bara på Fredrik Ljungberg och Zlatan mm.
Barcelona Kharles
2005-07-04 16:02
Kolla in Messi. (högerklicka - spara mål som om ni vill spara)

Killen är bäst.
Barcelona Leo Messi
2005-07-04 14:22
haha Riquelme är just nu världens bäste spelare? är du helt dum eller??????? sen VARFÖR skulle inte Van Bommel hålla i en final samma sak och säga om Robinho eller Diogo
Barcelona Rebin M
2005-07-04 15:44
Spinbad
2005-07-04 15:35
Bry er inte om Bobby_raul. Hans analyser är inte direkt de mest genomtänkta om man säger så. Tröttsam typ.
Barcelona Barca_nr1
2005-07-01 15:31
det blir ingen henry i barca..
arsenals vice president gick ti barca för att säga henry inte är ti salu..
Real Madrid AnDeY
2005-07-01 15:46
Ert nästa och sista nyförvärv blir Pontus Kåmark !
Barcelona Kharles
2005-07-18 15:27
Alexandres

Jag hoppas du har lika mycket glimten i ögat som jag, men ok;
För att Barça ska bevisa att man inte bara är bäst i hela Katalonien, utan i hela Spanien, Europa, världen.. ;-)~
Annons: