/spanien/barcelona/forum/268.aspx/spanien/barcelona/forum/268.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona II Barça II
2017-07-22 13:42
"Vad väntar vi på? Sälj Neymar så vi kan värva Dybala och Coutinho." Håller med till 100%. Avsluta skiten och gå vidare, bägge dessa herrar du nämner hade dessutom bidragit mer än vad svikaren hade gjort.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2017-07-22 13:35
Enligt ESPN har Neymar meddelat att han vill gå till PSG. Problem återstår dock - hur ska köpet finansieras.
Barcelona II Barça II
2017-07-22 13:34
Folk får det att låta som att Alves skulle få leva på socialbidrag ifall han inte gick till PSG. "Om en annan arbetsgivare gav mig det dubbla i lön hade jag också bytt jobb". Så kan man faktiskt inte resonera när det kommer till fotbollslöner. Ni kan inte jämföra en vanlig Svensson lön med en fotbollsspelare. En fotbollsspelare tjänar idag en så pass hög lön att det inte ens skulle göra någon skillnad ifall de fick några miljoner extra. Jag menar, har du redan 3 miljarder, va fan ska 10 eller 20 miljoner extra göra för dig? Med dagens löner har fotbollsspelare råd att vara lojala! Nej, i mina ögon har Alves sjunkit och det råder inte heller någon tvekan att han hjälper Nasser i Neymar affären.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-22 13:30
Vad väntar vi på? Sälj Neymar så vi kan värva Dybala och Coutinho.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-22 13:29
Neymar has explained his plan to leave Barça to the club president Bartomeu, who asked for a little more time to salvage the situation [as] Cover: "Neymar Says Yes To Paris" #fcblive [le parisien] Klart när som helst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2017-07-22 12:55
City och PSG är samma skit. Är ni förvånade att han drog till PSG när han erbjöds de pengarna? Dessutom är PSG lite bättre som klubb, visst sämre liga men dom har större chans på titlar än City.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Criff
2017-07-22 12:19
Sett många inlägg om såkallade Barca klausuler av spelare, som t.ex Seri eller Dybala. Det måste vara total bullshit.
Tror enda anledningen att sådana saker nämns i katalansk media, är att man ska försöka tona ner att vi faktiskt inte är världens mest attraktivaste klubb i världen längre.

Innan kändes det som varenda spelare hade Barcelona som sin favoritklubb och alla ville hit, men idag känns det inte som det, helt förståeligt med denna juntan vi har nu. Kan bli fågel eller fisk varje år, finns liksom ingen stabilitet i det dem gör.

Hade jag som arbetstagare fått välja arbetsgivare, gå till Barcelona för att spela med världens bästa spelare, eller gå till ett lag som betalar mig betydligt mycket mer och uppenbarligen satsar på alla titlar som går att vinna, ja tyvärr, då är valet enkelt.
Barcelona 1899 - Puyol
2017-07-22 12:18
Maxwell har flest vad jag vet därefter kommer Alves.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-22 12:16
Andresito - om han var en trophy hunter så går man inte till PSG.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2017-07-22 12:07
Skulle inte kalla Alves för en pesetero. Han är en trophy-hunter vilket man kan se alla gånger han retweetar någon som listar fotbollsspelare med flest titlar genom tiderna, Alves är i toppen.

Hans mål med karriären är att bli mannen med flest titlar i väskan. Vill minnas att han sagt att PSG har större chans att vinna titlar än City, vilket är sant.

Alves tar hand om sin kropp, men han är 35 och jag tror att han inte vill ta ut sig till döds i ligaspelet för att sedan även leverera i CL. Ligue 1 är en snällare och mindre intensiv liga än Premier League vilket passar dagens Alves.
Barcelona Soda Popinski
2017-07-22 11:58
DM 1982 skriver alltså följande: "Alves är en pesetero som låtsas vara driven av passion. Så är inte fallet, han är pengakåt och vill alltid ha mer. Inget fel med det men en del försöker få honom att framstå som någon ädel person när han aldrig har varit det." Först och främst DM, du är en av mina favoriter på detta forum. Men dina ord där om Alves förvånar mig. Han har ju levt på sin passion under hela hans karriär. Nämn EN dålig stormatch som Alves har gjort? Man kan inte döma ut en 35 åring som väljer den dubbla lönechecken och en mycket enklare liga att lira i. För mig är Alves en av de största spelarna Barcelona har haft. Han har aldrig gett mig en anledning att tro något annat. Alltid backat sitt lag och stått upp för sig själv. Utan passionen hade han inte blivit ihågkommen för en av världens bästa högerbackar genom tiderna. Och vad är en Ädel person egentligen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2017-07-22 11:50
Vem vet Alves kanske är oärlig, pestoserad, pengakåt. Han har också en kort arbetsliv som fotbollsspelare. Ingen utbildning(som alla fotbollsspelare) gör att alla pengar dem tjänar in är starten för deras nya liv. T ex starta egna företag etc. Vem vet om PSG kom som ett alternativ väldigt sent och att valet för hans familj. Var enklare att flytta till Paris(mycket Brasilianare) och slippa England, som land och språk. Svårt att kasta skit på något som man igentligen inte har någon som helst aningen om. Enklare att kasta skit på spelare typ Rakitic, som inte har spelet fotboll för Barca på 3 årstid nu. Vet inte riktigt vad man kan kalla det han har gjort. Tjänat groa pengar har han gjort för väldigt lite jobb på plan. Han kanske är en pengakåt Kroat.
Barcelona Mido
2017-07-22 11:36
Jag har följt nyheterna och rykten om Neymar ganska noga, som alla andra här. Min slutsats är (min åsikt) att allt är bara skitsnack. 1.Sport tidningar som aldrig förr, alltså $$. 2. Neymar får gratis marknadsföring, vem vill inte det? Att han står i centrum och alla jagar dig i några veckor! Uppmärksamheten handlar inte om Messi eller Ronaldo, alltså om Neymar. Så jag tror inte att han går någonstans, fast han kan chocka oss och dra,, men om jag ska vara ärlig, att vi överlevde utan Ronaldinho så kan vi överleva utan Neymar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899 - Puyol
2017-07-22 11:12
Matchen mot Juventus lördag natt. Tid:23:55 kan ni redan streama. Matchen börjar 00:00.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-22 11:08
Vilken tid är Juventus matchen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-07-22 10:34
Soko

Jo det är aom du säger, och jag tycker det är bra att vi har löst ett problem vi har haft i många år, sedan Puyol sade farväl.
Men det kommer alltid finnas ett första hands val pch det är det valet som kommer spela en el clasico eller semifinal i CL.
Barcelona Soko
2017-07-22 10:29
Säsongen är lång och tuff så det kommer inte att finnas första andra eller tredje val utan alla tre Piqué Masken och Umtiti kommer att spela nästan lika mycket, något kommer också att gynna alla de tre och Barca som lag. Synd bara att det saknas en riktig konkurrent till MSN. Jag tror ändå att Valverde kommer spela MSN smart och byta ut de oftare så de inte går på plan vid avgjorda matcher. Ungefär som Zidane gjorde med Ronaldo, göra spelarna starkare och hungrigare när det gäller som mest och inte bli utbrända.
Barcelona FCB_Messi
2017-07-22 10:22
Umtiti ska starta alla dagar i veckan . T.o.m före pique om det ska vara så .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-07-22 10:21
Stämmer det att Valveredes första val i mittbackslåset är masken och Pique?
Sedan kommer Umtiti och Marlon.
Jag älskar masken men jag tycker Umtiti har gjort sig förtjänt av den platsen.
Samtidigt förlorar man en ledare på plan om man bänkar masken.
Ångest!
Barcelona Soko
2017-07-22 10:20
Just pga dessa sjuka siffror kommer affären inte att gå igenom även om Neymar, hans farsa och PSG skulle vilja det.
Barcelona DM1982
2017-07-22 10:10
[QUOTE=oocbgb]Hade vi alla inte gjort likadant? Ponera att du ska byta jobb där du förhandlat fram en lön på ditt nya jobb till svindlande 60 miljoner per år. Dagen innan du ska skriva på kontraktet så erbjuder ett annat företag dig samma tjänst, men du får 120 miljoner istället. Är inte valet rätt enkelt då det är sinnessjukt mycket pengar? I synnerhet för Alves som inte har många kontrakt kvar i den här storleken.. [/QUOTE] Så hade vi nog alla gjort men det gör i te Alves till mer ärlig för det. Som jag tolkade det under Silly så var allt i princip klart med City, Alves säg fram mot att köra ett nytt projekt med Pep. Sedan tog det slut när det viftades med lite pengar från PSG. Sedan så är 60 miljoner också sinnessjukt mycket pengar. Alves är en pesetero som låtsas vara driven av passion. Så är inte fallet, han är pengakåt och vill alltid ha mer. Inget fel med det men en del försöker få honom att framstå som någon ädel person när han aldrig har varit det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2017-07-22 10:09
@oocbgb:

Jo, jag håller med. Oerhört många (och säkert jag med) hade valt det bättre betalda jobbet. Säger inget om det. Det understryker bara min initiala poäng - blir svårt att diskutera varför någon ska gå till PSG om villkoret för diskussionen är att pengar inte får nämnas som motivation.
Barcelona dinho the artist
2017-07-22 10:08
Jag personligen kan ju säga att jag inte tvekat många sekunder om valet stod mellan Manchester och Paris som hemvist, haha. Lägg på en del kaffepengar på det så är valet ganska glasklart:)
Barcelona oocbgb
2017-07-22 10:04
[QUOTE=LennyRomario]Soda Popinski. Sorry. Du har rätt, lite väl raljerande ton från min sida. Ville mest bara peka hur absurt det blir om man tar bort pengar som motivation till ett byte till PSG och Kina. Henrys förklaring är ju småtrevlig, men osann. Alves var i princip klar för City, fick plötsligt dubbla veckolönen av PSG och sen var den saken avgjord. Klart att det även finns andra saker som lockar med PSG, men det är självklart att en dubbellön måste med i beräkningen. [/QUOTE] Hade vi alla inte gjort likadant? Ponera att du ska byta jobb där du förhandlat fram en lön på ditt nya jobb till svindlande 60 miljoner per år. Dagen innan du ska skriva på kontraktet så erbjuder ett annat företag dig samma tjänst, men du får 120 miljoner istället. Är inte valet rätt enkelt då det är sinnessjukt mycket pengar? I synnerhet för Alves som inte har många kontrakt kvar i den här storleken..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2017-07-22 10:02
Soko

Det förstår jag väl att han är skyldig att träna med laget, det jag vill påpeka är att folk går bananas för en massa rykten som går runt utan att ha någon konkret fakta. Det skrivs att allt klart och att övergången kommer bli av vilket jag ser som skitsnack men folk går ju på sånt här.

Självklart kan övergången bli av men jag tror inte att det sker någon övergång, jag tror inte ens att Neymars farsa har träffat PSG för den delen för då hade paparazzis varit ute med bilder om mötet. Median älskar det här och mjölkar det som aldrig förr, tro aldrig på rykten som inte har några bevis alls.
Barcelona LennyRomario
2017-07-22 09:55
Soda Popinski. Sorry. Du har rätt, lite väl raljerande ton från min sida. Ville mest bara peka på hur absurt det blir om man tar bort pengar som motivation till ett byte till PSG och Kina. Henrys förklaring är ju småtrevlig, men osann. Alves var i princip klar för City, fick plötsligt dubbla veckolönen av PSG och sen var den saken avgjord. Klart att det även finns andra saker som lockar med PSG, men det är självklart att en dubbellön måste med i beräkningen.
Barcelona FCB_Messi
2017-07-22 09:53
Märk mina ord nu , Neymar kommer inte gå nånstans !! Paris kommer värva Alexis sanchez. Efter det så kommer dom aldrig kunna värva Neymar pga FFP. Så alla kan slappna av .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-07-22 09:50
Man bara måste älska uppgifterna om att Dybala har en speciell Barca-klausul. När jag först läste rubriken tänkte jag fan va bra, vi kan få honom billigt, kanske max 60M. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag såg att prislappen var det dubbla. Mycket fint förhandlat av Dybala och hans agent.
Hans naivitet om att han är värd så mycket är kanske det bästa.
Barcelona Soko
2017-07-22 09:45
Nemesis 10 Det är klart att han ska träna för det är hans skyldighet. Även om han vill lämna är han medveten att PSG inte kan köpa honom pga FFP. Tro mig om han visste till 100% att affären kan gå igenom hade han nu varit hos Alves och festat med honom. Men nu tränar han som vanligt och har alibi för det hela. Om affären trots allt skulle gå igenom skulle han bara packa och försvinna snabbt, om inte så stannar han som vanligt och går sedan ut i media och säger att allt var medias påhitt. Fotbollsspelare är inte bara spelare utan politiker och de styrs av rådgivare att säga det som passar bäst, alltså efter vinden.
Barcelona 1899 - Puyol
2017-07-22 09:34
Neymar on Tuesday told his teammates and the board to stay calm and he will stay at the club. [Cadena SER] Vi kanske kan slappna av nu hahahaha
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: