/spanien/barcelona/forum/26794.aspx/spanien/barcelona/forum/26794.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona - Xaviii -
2005-04-08 21:29
Ämne: Vad heter restaurang....
Gå in på den här länken, där får du svar på dina frågor.
Barcelona Messí
2005-04-08 19:27
Någon mer än jag som verkligen ser fram emot Márquez mot Zidane och Barbie? Ska bli kul att se Barbiedockan flyga omkring på Bernabéus gräsmatta.

Visca Márquez!

-

Real Madrid har släppt in 999 mål på Bernabéu genom historien i La Liga. Undrar hur många insläppta mål det kommer vara efter El Clásico? 1002..?
Barcelona giovani
2005-04-14 12:10
Kharles_Valdés ,,, Jag försökte in i det sista inte kommentera men det blev så många frågor så jag kände mig tvunngen :). Och föresten det är inte påstådd det är fakta sök på dom namnen jag gav dig så kommer du finna information.

Jag hitta häromdan en hemsida med riktigt grymma bakrundsbilder o media finns med i länktips.
Barcelona giovani
2005-04-14 11:45
Kharles_Valdés ... Ska se om jag kan svara på allt så kort som möjligt. Jag hade hällst sluppit svara men men. När det gäller nika tänker jag inte svara på samma fråga flera gånger.

Inte tror väll någon här inne att ett flygföretag sponsrar barcelona med 1+ miljard kronor.

Akbar Al Baker som är den stora mannen i Qatar Airwayes är en "minister" inom turismen för Qatar. Så det är exact samma sak som i Kina. Där är det också ett företag som gett Barcelona budet det framgick tydligt när jag läste sport.es. Du tror inte USA är så possetiva till Qatar för att Qatar Airwayes pumpar in en massa pengar till ombygnaden till Iraq. Och att en av USAs absolut viktigaste militär baser finns också där det spelar ingen roll till usas attityd förmodar jag Flygbolaget skapades av Sheikh Hamad Al-Thani. En människa som under -80 talet skyddade stora Wahhabi extrimister. Låter Wahhabi välbekant ? det borde det göra för det är den idiologin som Bil Laden och talibanerna har. Zaid al-Mahmod är bland andra dom terrorister som fick skydd och senare fick ledande jobb i Qatar som säkerhets ministrar och det är samma människor som starta detta flygbolag. Och nej dom har inte försvunnit för att USA säger så. Altså behöver jag verkligen fortsätta ? Inte kan du komma och påstå att före detta terrister som styr ett land är "god diktatur" så jo vi sponsar ett diktator land samt välkända terrorister, med pengar o reklam om vi får dom som sponsorer.

USA är inte fientliga till Kina för att dom är diktatur eller för att dom är kommunister. Dom är emot Kina för Kinas ränte poletik. Det är det USA kriticerar starkt för att Kinas ränte poletik gör det väldigt svårt för USA att stabilicera deras ekonomi, företgaen håller på o satsar på Kina istället för usa du vet ?
Barcelona MrDeco20
2005-04-08 19:09
valdes
belleti-puyol-oleguer-gio
Xavi-marquez-gerard
giuly-eto'o-ronaldinho

Detta är de elva lejonen som ska slå madrid på söndag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Barcelona Bob
2005-05-20 11:52
Var är det meningen att Van Bommel ska spela, som pivote eller i Xavi/Deco-rollen? Jag håller med flera andra om att det vore synd om Motta inte fick en rejäl chans. Jag tror han kan bli hur bra som helst. Ineiesta skulle jag vilja se som i år ungefär, kanske lite mer från start, men det finns väl risk för att det mest blir ute på högerkanten. Tror fortfarande att Deco inte skulle bli helt oanvändbar på den platsen. Messi är fortfarande ung, det räcker om han kan göra inhopp, men jag vill se honom på bänken.
Barcelona Messí
2005-04-08 17:34
Mycket intressant dokumentär igår kväll. Var det bara jag som smålog lite grann när man såg Ronaldinho leka med bollen medans Laporta och de andra snackade allvar? :-)

Lärde mig några saker igår:
Styrelsemedlemmarna jobbar gratis. Laporta är nog den coolaste killen i klubben. Laporta är ett matvrak. :-)

Visca Catalunya!!!
Barcelona Messí
2005-04-08 20:29
Ämne: Messí
du har inget ....
Vilket Realfan har jag "chafsat" med?
Barcelona Kharles_Valdés
2005-04-14 11:02
giovani

Förstår inte riktigt varför du ska ha så mycket emot Qatar airways. Som Señor Culé sade så är det ett flygbolag och inte en nation som vi sponsras av och enligt vår allsmäktiga världspolis USA så är ju Qatar (inte 'Quatar' ;-)en 'god' diktatur, till skillnad från Kina, även om Kina nu är med i WTO. Samma sak gäller ex. Nike och Coca-cola, dessa är inte några moraliskt goda sponsorer de heller. Tror knappt dessa finns, som DaniLopez skriver. Och det lustiga i det här fallet är att det är just Qatar som har gjort mest framsteg av arabdiktaturerna när det gäller att förnya och modernisera sitt samhällssystem, och de vill gärna ha hjälp av USA med det, självklart i utbyte mot lite olja och gas. Så att ur ett neutralt perspektiv så tror jag de flesta hade valt Qatar Airways framför Kinas OS/turismverksamhet. Betandwin hade en otroligt ful logga och bjöd väl endast 10miljoner euro/säsong? Ska man bryta Barças fina tradition ska det kännas också.

Sen har jag inte hört något om att det ska startas ett kinesiskt Barcelona. Men då utgår jag från att all viktig styrning sker ifrån den katalanska moderklubben och att huvudintäkterna också går dit. Det jag är rädd för är att även om vi varit skuldfria så skulle utvecklingen tvingat oss till megasponsorer på tröjan och till den växande marknaden i Kina och Japan (som Real Madrid dominerar för tillfället..) iaf på sikt. Därför tror jag också om nu klubben ska ha en sponsor nästa år, så lär det bli Beijing 2008.

Sen håller jag inte med om att Deco inte passar på sin nuvarande plats, han har gjort succé där och man bör inte ändra på ett vinnande lag. I nuläget är han vår viktigaste spelare på sin position, en riktig "crack" precis som Ronaldinho och Eto'o och samarbetet med dessa har ju inte varit annat än perfekt.
Barcelona Kharles_Valdés
2005-04-14 12:00
Artikeln om Puyol på engelska.
Valencia N@YB?T
2005-05-20 22:18
Vilket nr kommer van bommel att få?
Barcelona Ojje
2005-05-20 15:23
Guily!//
som du kanske har hört ska van bommel inte konkurera på den platsen... hoppas att motta får en rejäl chans att bevis vad han går för som pivote
Barcelona drain
2005-05-20 17:46
Läste i tidningen att svenska spelarna ute i europa har haft ett jävlig bra år,,fattar inte hur dom kan skriva sånt när exakt alla svensklaget i europa har åkt ut från högsta ligan
Barcelona Sonde
2005-05-20 16:26
Kharles: Jag tycker absolut att en trupp kan bli för bred. Som supporter, och inte minst som supporter till en anrik klubb som Barça, ser man gärna att de lokala förmågorna är med och bär klubben till nya titlar. Med en "för" bred trupp blir just de lokala förmågorna lidande, något som jag aldrig gillat. Visst, kortsiktigt så är det jättebra med en bred trupp men det är ett risktagande när det gäller laganda och ungdomsverksamhet (finns ju ett ganska hyggligt exempel i inter). Kvalitet före kvantitet och ingen stor omsättning den här sommaren!

Visste inte att du frågat om Saviola lön, men det hjälper dig väl knappast speciellt mycket om jag säger att jag läste det på Sport. De skrev att han hade träffat representanter för klubben som åkt ner till Monaco, och gått med på att sänka sin lön. Jag tror fortfarande att får lika mycket betalt men att förhandlingar skulle påbörjas i sommar. Tidigare hade hans agent sagt bestämt nej, men nu var det tydligen läge att förhandla. Du kan ju kolla om vi publicerade någon notis, men jag tror inte det.
Barcelona Kharles_Laporta
2005-05-20 15:32
Bara jag här som är oroad om fejden mellan Laporta-Cryuff och Rosell-Brassarna..?
Nu när säsongen är slut så skulle de ju "reda ut situationen". Hoppas innerligt att Sandro stannar.

Giuly!

Jag tycker det låter intressant med Motta som vänsterback, han har dock inte den explosiviteten och den timingen som gör att ytterbackar under spelets gång blir ytteranfallare.. Men helt klart intressant som back-up på den positionen lite. Kanske en ny Gabri?

Sonde

Truppen kan aldrig bli för bred. Inför den här säsongen var man helt övertygade om att man klarar sig med 20 spelare och att man tar in ungdomsspelare som komplement, men då kom dessa 4 långtidsskador + skador på Gerard, Sylvinho, Giuly och ev någon mer. Ronaldinho har spelat med en halvskadad ankel i en halv säsong.. Dessutom tror jag inte att Messi är tuff nog att kunna axla Ronaldinhos mantel, under en längre period än 20-30 minuter.. Han har inte den fysiken.
Och visst hade jag sett våra egna spelare få chansen och utvecklas, men inte på bekostnad av ett CL-guld. Ingen spelare är större än klubben. Dessutom har du fortfarande inte sagt varifrån du fick infon om att Saviola dragit ner lönen.
;-)

barcapimp

Maxwell är långtidsskadad om inte jag minns fel. Ett 6-månadersfall med avslitna korsband. Tror att klubben fått nog av det nu..
Barcelona Señor Culé
2005-04-14 12:09
Giovani

Den enda skillnaden mellan Kinas, Nikes, Coca-colas och Qatars synder är att du är väldigt påläst när det gäller qatar. Men iaf du har bra argument. Men behöver inte diskuteras mer verkar som du kommer slippa Qatar airways på tröjan läste i el mundo deportivo att allt lutar åt att de blir reklam för OS i Peking. Trots att deras bud "bara" ger 18 fasta miljoner plus extra om de går bra för barca.
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-05-20 16:51
Ämne: Sonde

Vårt proble....
Kharles: Jag vet att han är gratis, men man ska ju inte ta honom bara för att han är gratis. Om man nu tänkt sälja Riquelme, Saviola(hoppas inte), Sergio Garcia, Giuly kanske, Gerard(verkar dock ha förlängt kontraktet med sänkt lön), Sylvinho och Gabri, så får man in en massa pengar. Och man får dessutom massa pengar från den nya sponsorn så budgeten borde vara ganska tilltagen i sommar. Man har ju stora skulder fortfarande, men visst kan man kosta på sig två bra värvningar.
Barcelona Señor Culé
2005-04-14 10:21
Giovani

Kan inte hålla med dig om att arabvärlden är mycket värre än Kina, hur sogligt du än tycker det låter. Sen är det ju synd att vi måste sponsras av just Kina eller Qatar. Men ja menar vi sponsras redan av Coca-cola ett av de svinigaste företagen i världen.

Men förklara gärna varför du tycker förtrycket i arabvärlden är mycket värre än det i kina. Sen förstår jag självklart att du har starka känslor om just arabvärlden om din familj flytt därifrån. Men är helt övertygad om att de som flytt från Kina känner lika starkt för att inte ha dem som sponsor. De va ju tex väldit kontroversiellt att Kina ens fick OS.

Sen är det ju trots allt ett flygbolag är ju inte landet vi ska göra reklam för som är fallet ifall vi blir sponsrade av kina.

Och förresten hur gammal är du? Vill bara försäkra mig om att jag inte diskuterar med en 15 åring.

Om det som Paco Buyo skrev om att man inte ville ha Betandwin som sponsor för att det ansågs omoraliskt så är styrelsen sjuka i huvet. Måste säga att jag skulle 10 gånger hellre välja Betanwin framför både Qatar air och Kina.

Jag tycker också det är konstigt att man bara väljer mellan de två erbjudandena som ger absolut mest pengar. Jag menar läste att Hitachi hade kommit med ett bra bud och det finns väl ingen här som inte tycker Hitachi hade vart en bättre sponsor än de 2 vi väljer mellan nu.

Sen måste jag säga att jag tycker det Kinesiska budet har alldeles för mycket krav på motprestationer från barca. Träningsmatcher i Kina, Och rätten att starta ett lag i kinesiska ligan under barcas namn och massa annan skit. Just att de har rätt att starta ett lag oroar mig mycket. Ja menar dom kommer ju ha samma tröjor som oss vilket kommer leda till, om kineserna är smarta, att de kan sälja sina tröjor istället för de från spanien och därmed sno hela tröjförsäljningen i kina från oss. Kanske låter långsökt men hoppas Laporta och de andra ägner det en tanke iaf.
Barcelona Messí
2005-04-08 19:18
Ämne: Kharles_Valdés: publ....
Det var säkert Beticos som jublade...eller idioter. Vem har sagt att man måste vara snabb för att vara bra? Riquelme är ett bra exempel på att man inte behöver vara snabb för att vara bra. Förresten så är Deco den spelaren som gjort flest assist i Barcelona har jag för mig. Tror han har högst betygsnitt också...

MrDeco20//
Gerard istället för Iniesta..? Det räcker med ett utropstecken...
Barcelona barcapimp
2005-04-09 01:12
Fan den där frågesporten med nån Realfåne är så löjligt att man vill spy.Har dem inget vettigt att komma med ska dem inte skriva nått.
Barcelona Señor Culé
2005-04-08 19:15
va hände me Iniesta?
Barcelona Blaugrana_1899
2005-04-08 21:27
Vad heter restaurangen/baren där Barças svenska medlemmar håller till och kollar på Blaugranas matcher? och vart ligger det? tacksam för svar.
Barcelona Rickiboy
2005-04-08 18:47
tjenna grabbar.. vore skiiit snällt om nån kunde träningstiderna för nästa vecka för barca..
vi åker te spaninen på måndag te just barclona o kommer o vara där under en vecka.. ge mig ett svar snabbbt vore skitsnällt.. Visca el barca..
Barcelona giovani
2005-04-08 18:20
Såg en artikel av redaktionen på matchen från -94 den barca vann 5-0. Jag har satt upp hela matchen på piratebay för dom som inte sett den. Direkt länk i länktips.
Barcelona Bopi
2005-04-08 18:31
Kharles_Valdés: publiken jublade nästan när Deco fick gult kort !!å han stannar upp spelar FÖR mycket!! för långsam!

Barcelona Ojje
2005-05-20 13:32
varför testa honom?
Barcelona barcapimp
2005-05-20 14:37
Jag tror inte att Motta skulle fungera som VB.Han känns för tung i kroppen för att kunna springa upp och ner.Låt han spela pivote ist.Det vi främst behöver är en VB.Tyvärr så tror jag att vi åter igen kommer att förlora någon viktig match som den mot Chelski ifall Gio även är i startelvan nästa säsong.Sälj han fort som möjligt och det behövs även en HB tycker jag.
Så här vill jag se startelvan till nästa säsong.

Valdez
? Puyol Edmilson Maxwell

Motta
Xavi Van Bommel

Deco Eto'o Ronaldinho

Sevilla larsbw
2005-04-14 12:16
Varför en bild på Puyol när artikeln handlar om Milito??

För övrigt är det tråkigt att det blir tröjreklam, men det var ju bara en tidsfråga.. Angående nyförvärv och Baptista så får ni verkligen hålla tummarna hårt för att Sevilla missar CL-spel. Tar vi oss till CL går inte Baptista att köpa för pengar..
Barcelona Sonde
2005-05-20 16:32
Messí: Om du menar simutenkovdomen så var den bara gällande öststatsländer typ vitryssland osv. Alla länder som är med i EMC (tror jag det hette) räknas som "communitarians". EMC är ett arbetsavtal mellan EU-länderna och många andra länder inkl Norge bl a.
Barcelona Sonde
2005-05-20 16:29
Den rapporterade fejden mellan Laporta-Rosell vet jag inte riktigt vad jag ska tro om. Det troliga är väl att det är något mindra bråk som media har förstorat upp, men om det verkligen är så illa som de har gett sken av så börjar jag bli lite orolig. Rosell har ju gjort ett jättejobb hittills.
Annons: