/spanien/barcelona/forum/26794.aspx/spanien/barcelona/forum/26794.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Kharles
2005-06-29 12:31
Håller med Beautiful_ Barça och Kim.

Sonde

I alla de matcher Argentina har spelat så har Messi utgjort skillnaden. Jag vet att det uttrycket (den nya Maradona) börjar bli slitet, men likheterna mellan talangen och legenden är många. De har nästan samma storlek, använder samma fot, de har en väldigt snarlik spelstil och killen har lekt och dominerat i turneringen trots att han är 2-3 år yngre än alla andra. Messi kommer helt klart bli en av världens bästa spelare någon gång, kanske den bästa. Detta är fenomenalt med tanke på att hans hälsa var i fara för 6-7 år sedan.

Lionel Andres Messi es el Mejor! ;-)
Spinbad
2005-07-01 20:05
Tompa:
Jag fattar vad du menar. Det finns såklart en risk för överkomersialisering men jag tror att de åtgärder Laporta & co gjort på intäktssidan har varit nödvändiga om vi ska kunna konkurera med övriga storklubbar i europa om de bästa spelarna. Ekonomin ser ganska annorlunda ut idag jämfört med hur det såg ut när Laporta tillträdde.
Barcelona Patrik Andersson
2005-06-30 09:37
Ser inte Sir Alex i klubben, men kanske Svennis skulle kunna vara något. Men frågan är inte om Frank R stannar i många år framöver, men det beror väl på hur nästa säsong går.
Barcelona Patrik Andersson
2005-06-30 08:06
Låter som en bra plan! Men frågan om han har motivationen kvar 2014?

Lucho
Sover du aldrig
Barcelona Kharles
2005-06-29 12:36
Måste berömma redaktionens jobb, speciellt sen Kristian anlände. Gillar temat "Barçanotiser", man orkar inte leta nyheter overallt och det sammanfattas där ;-) Kudos!
En liten grej bara; Var det inte klart sedan länge att Ronaldinho inte skulle vara med i Danmark?

Stärnor? Och visa gärna en källa där det står att Henke förlängt.
Barcelona Ronaldinh0_JR
2005-06-30 08:26
Ämne: Ronaldo är en av vär....Asså de e faktiskt bra att ett real-madrid fan har med eto'o på 5 anfallare :) men listan ska ju se ut såhär

1.Henry
2.Makaay
3.Shevhenko
4.Eto'o
5.Gilardino/Lucarelli/Forlan


dom 3 sistnämnde e ungefär lika bra men hur bra e Ronaldo egentligen? En bra anfallare gör även många assist och inte bara mål tänk på det

VISÇA EL BARÇA!!!
Barcelona Lucho
2005-06-30 04:32
Kharles: Är det konstigt att man höjer på ögonbrynen när en spelare går ut och säger att han appropå intresse från engelska klubbar för tillfället är nöjd men kan tänka sig att titta närmare på erbjudandena om en eller två säsonger (se länken). Någon vecka senare går dessutom Eto'os agent oväntat ut och säger att om klubben inte är intresserad av kamerunaren så kommer han att flytta. Det är inget konstigt med det men att gå ut i media på det sättet känns rätt provokativt. Detta fick åtminstone mig att undra huruvida Eto'os inställning till Barça verkligen var 110% eller inte..

Men men.. nu är kontraktet förlängt och allt frid och fröjd (förhoppningsvis) så nu ska jag istället lägga min energi på att hålla tummarna för att Sammy tar hem skytteligan den kommande säsongen!
Barcelona Nemo
2005-07-02 14:27
Mittbackarna tycker jag håller ganska bra klass. Den här säsongen kommer vi också kunna rotera väldigt mycket. Få spelare på så många pos. Skadar sig Ronaldinho kan Deco flytta eller Iniesta. Flyttar Deco upp, sätter vi Bommel på Decos pos. och Marquez på Bommels pos. Och Edmilson eller Oleguer får slåss om platsen jämte Puyol.

Det är Laportas fel. Han vill ha kostymgubbar som kan klappa då och då när det blir mål. Men absolut inte när dom har cigarren inne...
Barcelona Kim
2005-06-29 12:01
Klart att Ronaldinho kan bli störst genom tiderna. Att Maradona skulle prenumerera på den platsen är naivt att tro. Samma sak gäller även Robinho, även om jag själv är av åsikten att han för tillfället inte ens är i närheten av att vara en av de för tillfället bästa spelarna i världen. Där finns däremot Ronaldinho nu - och med rätt händelser i rätt tider i framtiden så kan han mycket väl bli att betraktas som bäst genom tiderna.
Real Madrid Nazario
2005-06-30 12:31
allså jag fattar inte varför alla snacka om messi ni har knapp sett han spela han har vart me en match somm han har gjord mål så tror han e bra eller kommer bli bra lägg av han kanske blir bra. men ni kan inte genföra honom men CR eller robinho han e inte i närheten av dom 2
Barcelona Henke Larsson
2005-06-29 12:34
Ämne: Henke Larsson

Hah....
Stärnor kommer och går, Henrik Larsson består...
34 år ung med nyförlängt kontrakt.
Barcelona Ham$inHo11
2005-06-29 01:39

Kan inte fatta varför ni Real fans tycker att robinho e så grym, killen har grym teknik men det behöver inte betyda att han är så bra som ni tror lr att han kommer bli världensbästa spelare. Killen har stor chans o bli världensbästa men jag tror att han kommer sluta som Denilson. om ni tycker att Robinho har teknik så skulle ni ha set Denilson när han va liten.
O att säga att robinho kommer bli lika bra som Dinho e en annan Femma. Ronaldinho e på samma spår som Maradona (ett steg före alla)
Barcelona Rivald0
2005-06-29 11:21
Daniel el magnifiç.
Enligt mig så tycker jag.
Ronaldo
Rivaldo
Ronaldinho
el lemoné
2005-06-30 12:29
jo jag sa ju de.. vi behöver inte c ronaldo... men OM han skulle komma skulle inte jag bli förbannad iaf.. sen rotationen är bara till för att stärka laget. den som är i bäst form spelar helt klart. men när denne blir trött så har man alltid en bra backup... det är de jag menar de hade vi inte i vintras
Barcelona Kharles
2005-07-01 19:03
taysinho

Hört talas om sarkasm? Mitt inlägg var en kritik mot ledningen, som du säkert märker om du läser lite mer noggrannt. Själv har jag alltid förespråkat Saviola på högerkanten, men han är ju Gasparts spelare.. Ezquerro var gratis, men även här var det nästan onödigt då vi hade Saviola. Håller med Tompa om att vi borde släppa honom för rätt bud. 60-70 miljoner, vi ska nog inte förvänta oss mer än det..
Vieri? Nej tack, han får gärna gå till marängerna. De har ju börjat värva "utfyllnadsspelare"..

Visca el Barça!
Barcelona Tompa
2005-06-29 09:32
Naturligtvis har Messi en enorm potential för framtiden, han kan mycket väl bli världens bäste spelare. Jag vill ändå reservera mig för uttryck som den "nye Maradona". Det börjar bli slitet nu eftersom ingen av alla de spelare som kallats den "nye Maradona" kommit i närheten av Maradonas klass.

Men får bara Messi mer speltid så kommer han att bli en riktig superstjärna, det är jag övertygad om.

FORCA BARCA!
Barcelona Tompa
2005-06-29 09:32
Naturligtvis har Messi en enorm potential för framtiden, han kan mycket väl bli världens bäste spelare. Jag vill ändå reservera mig för uttryck som den "nye Maradona". Det börjar bli slitet nu eftersom ingen av alla de spelare som kallats den "nye Maradona" kommit i närheten av Maradonas klass.

Men får bara Messi mer speltid så kommer han att bli en riktig superstjärna, det är jag övertygad om.

FORCA BARCA!
Real Madrid Bobby_Raul
2005-06-29 00:56
Kharles jag tycker inte robinho är bättre än ronaldinho, bara att han är bättre i för-VM. "Ronaldo spelar hos dom vita" om du med detta antydde på Ronaldo De Assis Moreiras namn, så är du inte särskilt smart. Förmodligen inte hållt på barca så länge eller är duu under 10 år, för det namnet råkar nämligen vara Ronaldinhos riktiga namn.

Ronaldo De Assis Moreira, håller fullständigt med dig, bra att de får höra det från ett barca fan tycker jag
me gusta barça
2005-06-29 09:06
det spekuleras mkt i messi.. att han e nya maradonna, men hur många ggr har vi inte hört de? Saviola har kallats det, Tevez Kallas det... varenda ny stjärna argentina plockar fram på anfallsfronten som har lite teknik kallas "den nye maradonna" men titta på Tevez tex... när jag såg han i för vm kan jag inte påstå att jag tyckte han var en bollbegåvning ut´över det vanliga... knappast Saviola heller... de har förståss bra teknik... men inte alls i klassen med världens bästa spelare genom tiderna. Det enda Barcelona (Rijkaard) kan göra för att lyfta fram killen ytterligare ett par snäpp i utvecklingen är att ge han speltid.. så gott som regelbundet... och när han e ca 25 (om typ 7-8 år ;D) då kan man spekulera i om han är den världens bästa spelare. Jag tror han kommer att gå långt.. att han om några år kommer vara en utav de största stjärnorna i barca tillsammans med iniesta.. om nu den killen får chansen att spela sig in i elvan.
Barcelona Kharles
2005-06-29 00:44
Ok, tack för din visdom. Ronaldo spelar hos dom vita.
Barcelona Sonde
2005-06-29 09:46
Dags att dra ner på hyllningarna lite. Känns som att lite för många har grundat sin åsikt på vad som står i tidningarna istället för att göra en egen bedömning. Hans match igår var något alldeles i särklass, men jag tror inte det är mer än den andra hela matchen jag har sett med honom. Det känns för tidigt att hylla honom såsom många gör/gjort efter att bara ha sett några inhopp och ett par hela matcher.

Jag är inte övertygad om att Messí blir en världsspelare, inte än. Däremot tror jag att de möjligheterna mycket väl finns om han får speltid i ligan redan vid så här ung ålder. Vi får se, kanske går Giuly mot en lika skadedrabbad säsong och det öppnar för Messí i så fall.
Barcelona Nemo
2005-06-29 02:53
Messís mål ikväll var hemskt likt Ronaldinhos mot Milan bortsett att den satt i "fel" kryss.

Han tar sig förbi spelare precis som Ronaldinho, aktar sig, och hjälper till med armarna. Men vilket driv... "Kolla Messí... vilka dribblingar. Tänk om det blir mål här!"


Sedan att Iniesta visat mindre, är fel! Väldigt fel! Han höjer ALLTID tempot när han kommer in.
Barcelona Daniel el magnifiç
2005-06-29 10:27
Sonde
Vem är störst enligt dig av dessa tre?

1.Johann Cruyff
2.Maradona
3.Ronaldinho

Snälla inget snack om att dom var/är olika spelar typer utan vem av dessa föredrar du mest som fotbollspelare?
Real Madrid El Rapido
2005-06-29 02:14
Beautul_Barca/
Du hoppas för mycket, dra ingen slutsats redan nu om att messi kommer att bli den nästa maradona, som sagt han spelar i ett U21-VM, där möter han lättare motståndare än vad han brukar göra;) Men visst glänser killen, han har varit turneringens bästa, men du bedömmer hans fotbollskunnande som om du har följt honom i hela ditt liv, om messi är så bra, varför sa du inget om de matcher som han hoppade in för barca?
Robinho möter svårare motståndare än Messi, därför glänser han inte lika mycket som messi, men vilka glänser i brasiliens landslag just nu? Just nu är Robinho bättre än Messi, men att vem av dem kommer att vara den bättre om några år, får framtiden utvisa, det beror på hur bra utveckling spelarna får.
Vi får se om Messi håller sin klass i La Liga, men jag erkänner att jag är imponerad av grabben;)
Barcelona Damiá-
2005-06-30 12:27
el lemoné

OK, men han måste även utvecklas och få lite rutin i bagaget och detta genom att få mer och mer speltid, det kommer han inte få om vi värvar CR eftersom att vi även har Guily.

Måste keka brb.
Barcelona Barça_best_forever
2005-06-30 01:01
Vadå hör inte hemma här? Okej man ska snacka Barça-relaterade ämnen, men det är la roligare att få höra vad folk tycker om vilka som är de bästa anfallarna i världen, än massa tjafs om olika länder, personangrepp, om hur gräsliga dom nya shortsen är och om hur mycket man hatar Real Madrid osv. osv!

Eller tycker ni att DET är mer värt att diskuteras, istället för lite hederligt allmänt fotbollssnack, allt måste väl inte handla om Barça även om målsättningen är det!

Men jag tycker iallafall att Zlatan är en grymt bra fotbollsspelare och att han har bevisat att invandrare kan lyckas här i Sverige. Han är den STORA STJÄRNAN i landslaget och en av dom 3-4 bästa i Juve, att få se Zlajo spela i FC Barcelona skulle vara en dröm, för mig, men det är inte alltför troligt.

Men man kan alltid hoppas ... ;-)

Visca el BARÇA
Real Madrid Young-And-Gifted
2005-06-29 00:56
Aja vi får väl se om nån blåser på honom ;)
Barcelona Sonde
2005-06-30 00:05
Lucho: Du hann först.

Diskussionen hör inte hemma här och är på köpet helt ointressant. Byt ämne.
Real Madrid B0LLEN
2005-06-29 00:36
Om Barca skulle fått Robinho ni skulle dö för honom men nu när han är på väg till oss så snackar ni så mkt skit!!

Barcelona Ardan
2005-06-29 00:45
är det några som ska till danmark? vet någon här var barcelona kommer att bo osv. Jag skulle vilja ha mer information om danmark resan.. kanske någon länk?.. tacksam för svar!

vem bryr sig om robinho? vi har världens bäste spelare just nu och talangen messí.. njut istället för att bråka mina barça bröder, låt "dom vita" babbla:)
/ardan
Annons: