/spanien/barcelona/forum/26786.aspx/spanien/barcelona/forum/26786.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Andreas
3/12/2004 14:43
Fotbolldirekt.com skriver idag att enligt Gazetto dello Sport så vill Juventus väldigt gärna ha Zlatan till sommaren och det betyder med största sannolikhet att Trezeguet flyttar från Turin. Kanske till Barcelona?
Aimar10
3/15/2004 21:12
fattar inte att Ronaldinho leder på omröstningen om vilken spelare som var bäst mot Murcia,snacka om överskattning.. Ronaldinho gjorde en utav sina sämre matcher.. Annars spelar han bra men just mot Murcia var han dålig.. Puyol var klart bäst som vanligt!!!
Barcelona Gabriel
3/16/2004 00:11
Mina spanska la liga vänner, omröstningen är klar och den blev mer överlägsen än vad jag förväntat mig. Totalt röstade 134 personer något som jag tycker är väldigt roligt.

Här kommer vinnaren sedan går det neråt!

1. Ronaldinho.34%
2. Henry......22,7%
3. Zidane.....20,4%
4. Totti......11,3%
5. Ronaldo....6%
6. Nedved.....4,5%
7. Shevchenko.2,5%
8. Figo.......0%
9. Maldini....0%
10.Raul.......0%

Ronaldinho vann omröstningen rätt klart innan Henry. Förvånong att just Henry kom förre Zidane, det hade jag inte räknat med. Inte heller att Raul, Figo och Maldini skulle 0:a.

Ni får ha det så bra nu lägger jag mig.

Viva España - forca Barca!
Barcelona JAG
3/15/2004 23:48
Henry är för tillfället världens bästa fotbollspelare, snäppet vassare än vår Ronaldinho. Henry gör massa mål vilket rankar honom högre men står även för en hel del assist. Det är ingen tvekan om att Ronaldinho kommer få Guldbollen för eller senare.

2002/03
Skytteligan:
Van Nistelrooy 25 mål
Henry 24 mål

Assist:
Henry 24
R. Giggs 13
Barcelona Majsan
3/15/2004 22:38
Gabriel: Jag tycker att Ronaldinho är värd sin första plats aftonbladet gav honom i dag. Han är visserligen lite ojämn när det gäller arbetsinsats, han var ganska orörlig både mot celtic och murcia. Vissa matcher verkar han aldrig vilja sluta springa, medans han vissa matcher (som mot celtic) inte verkar var särskilt motiverad. Men jag tycker ändå han är värd förstaplatsen, jag tror att han tar alla de andra spelare som nominerats i en-mot-en-situationer. Titta dessutom t.ex. på målet ha gjorde mot sevilla i höstas, det är bland det värsta jag sett. Finns att ladda hem på bl.a. kazaa för er som glömt.

Och till Ronnie angående budet på Henry: Det stod igår eller i förrgår både på sportal.nu, i sportbladet och på diverse europeiska sportrapportörers hemsidor att Laporta lagt ett mycket stort bud på Henry, men att de fortsatt nekat honom och hoppas att han nu ska ge upp.

En fråga till alla: Var kan man anmäla intresse för biljetter till uefacupfinalen och hur ser möjligheterna ut för att få tag på biljetter?

God Natt!
Barcelona Izquierda
3/15/2004 20:39
Newcastle var tydligen intresserade av både Kluivert och Saviola, och var på plats i Glasgow för att diskutera en eventuell affär med Laporta. Men efter att ha sett matchen ångrade sig Robson när det gäller Saviola. Han var inte imponerad av utvisningen.
Hur blir det tror ni? Kommer båda att försvinna till sommaren?

Gabriel//
Jag röstar på Nedved. En komplett fotbollsspelare. Ronaldinho kommer, precis som Barca_91 säger, att vara störst om ett eller ett par år. Han behöver lära sig värdera situationerna lite bättre och släppa bollen tidigt lite oftare, plus kanske få en lite större arbetskapacitet. Men han är snart där.
Barcelona Holländaren
3/13/2004 10:55
Tycker Cocu har höjt sig väldigt mycket på sistonde. Han märks inte så mycket, men jag kan ge er ett exempel på där "De Waktmeijster" är värdefull, i matchen Barcelona - Valencia:
Puyol skickar upp en långboll till Saviola som givetvis nickas bort enkelt av mittbackarna, och Cocu går upp i en nickduell mot Baraja, och han vinner nickduellen. Bollen går till Saviola vid fötterna och laget får tid att bygga upp anfallet. Cocu sliter, är med i nickduellerna och är en riktig ledartyp. Vill ha honom en säsong till i Barcelona.
Barcelona Will
3/18/2004 10:54
Haha...var det bara jag som njöt av att se marängerna åka på torsk igår? Det bästa av allt va att Zaragoza förtjänade vinsten...och att matchen gick i Barcelona.
Real Madrid Ike
3/12/2004 12:19
att spela fysisk fotboll är en sak, att ständigt hoppa på spelare, och då oftast bakifrån med dobbarna före är en annan.
Själv klart kör ett lag som celtic den stilen, då dom inte kommer i närheten av barca i skickligthet.
Ska bli roligt att se celtic på Nou Camp när dommaren ger dom kort för deras ap spel.
Antigen kommer matchen sluta med 0 celtic spelare kvar, då t.o.m deras målvakt får röda kort,
eller så kommer dom lägga ner sina idiot kapningar och förlora med 10 0 iaf.
Barcelona Rawazinho
3/20/2004 10:58
Jag håller med om Ronaldinho-Torres- Men inte robinho än han kanska kan få den kapaciteten om nått eller några år men just nu är han för fysiskt svag och barcelona behöver inte en sådan spelare dom har redan många......
Barcelona ZonD
3/12/2004 10:42
Izquierda:


Alla har en gräns för vad man tål. Blir man kapad av 2 meters män matchen igenom är det psykiskt omöjligt att inte flippa ur helt. Det är domarens uppgift att se till att såna här incidenter inte sker. Han skulle tidigt ha markerat att han inte tolererar tacklingar bakifrån med dobbarna före. Dina argument håller inte och jag kan bara säga att jag har full förståelse för Saviola
Spanien Grumpy
3/12/2004 11:09
Verkar som det var Barcafans som sabbade den tysta minuten...
Barcelona ÄGER_FETT
3/12/2004 08:41
heja barcelona
Real Madrid raul_nr7
2/26/2005 21:43
var kan man se båda målen ? Finns en spansk sida som visade sådant
Barcelona Der Afro
3/12/2004 09:05
Verkade inte planen vara i bedrövligt skick? Skotska ligan kan inte var kul att följa.

Domaren var usel och det medförde att Savi fick nog. Förståligt, men inte bra av Savi.

Fasen vad Oleguer drällde med bollen, det duger inte. Gabri däremot var ju guld! Kanske vår bäste tillsammans med Ronnie?

Vad jag ska njuta när Barca spelar sönder Celtic på en riktig plan med en domare som inte tillåter fulspel från något av lagen.
Barcelona Der Afro
3/12/2004 09:05
Verkade inte planen vara i bedrövligt skick? Skotska ligan kan inte var kul att följa.

Domaren var usel och det medförde att Savi fick nog. Förståligt, men inte bra av Savi.

Fasen vad Oleguer drällde med bollen, det duger inte. Gabri däremot var ju guld! Kanske vår bäste tillsammans med Ronnie?

Vad jag ska njuta när Barca spelar sönder Celtic på en riktig plan med en domare som inte tillåter fulspel från något av lagen.
Barcelona @lle
2/26/2005 21:34
BARÇA
Barcelona juanito
3/12/2004 11:23
Mangan: Man kan ju fråga sig vilken fotboll som är roligast. Tekniskt sydeuropeisk fotboll eller hjärndöd brittisk rugbyfotboll.
Barcelona Johan Cruyff
3/13/2004 11:26
Holländaren; Han borde inte få spela alls(Vbh)....

Xavi-Gerard
Quaresma-Ronaldinho-Luis Garcia

låter mycket bättre i mina öron...
Barcelona fc_2002
3/18/2004 13:24
Grabbar de e Valencia vi ska koncentrera oss på att hinna i kapp..

Real Kommr rasa i hop på slutet precis som förr förra säsongen
Spanien Zorro
3/12/2004 11:38
Skandal att Saviola ska åka på utvismimg. Hans lilla smekning skulle ha gett enbart frispark när man tänker på hur Balde tacklade Oleguer sen...

Men, vi visste ju hur domare kan vara inkompetenta!

Btw: NI har en underbar skara spelare som bland annat XAVI, Quaresma, Saviola, Ronaldinho, Louis Garcia, Motta...etc! 11 poäng är inget och ni kanske tom vinner ligan! Never ever lose your hope

// Manchester United fan! Besök gärna Premier Leagues härligaste forum!
Barcelona giovani
3/12/2004 10:34
Det är inte första gången ett lag lyckas förstöra Barcelonas spel genom fult spel, alla här inne har sett det innan förstår inte varför alla är upprörda. Chelsie, Leeds, Celta osv är ett par exempel det är en medveten taktik som fysiska lag använder på Barca men Barca har vännt lägen som den här många gånger innan på hemma plan och jag kan nästan garantera att det kommer hända igen. Finns för många matcher att räkna upp där Barca vänt med en sjuk offensiv.

När det gäller Saviola så är det bara att lägga ner det. Han vet han gjort fel det kan jag garantera. Många spelare flippar ut på det sättet Figo, Zidan, L.E, Romario osv. Saviola är ung och oftast lung en gång är inte en gång för mycket med tanka på hans ålder. Motta därimot borde börja fatta snart även om han är ung så borde han lära sig snart för det händer för ofta. Jag älskar när han markerar sitt revir men fan inte på det sättet. Men jag väntar med att prata allt för mycket skit om honom tills man hör vad som igentligen hände. Det var ändå målvakten han bråka med altså nån som han inte haft nån kontakt med under matchen. Har sett många proffs spela göra dumma saker bara för att nån sagt neger eller nått fel kanske men dom är inte mer än människor hur mycket dom än får betalt.

Jag såg bara dom första 15 minuter av matchen och ändå kom det inte som en överaskning att det blev utvisningar jag förväntade mig mycket värre redan efter den där första kapningen som Alan Thompson gjorde på Saviola den liknade mycket den Saviola gjorde fast den var ett par hundra gånger hårdare o Saviola hade bollen han fick inte ens gult. Och det var då jag sluta se matchen för jag viste vad det var att förvänta. Finns inget att vara upprörd över för Barca kommer vinna på hemma plan det här scenariot ÄR ingen nytt.

Barcablod ... maila mig så vi kan fixa filmerna jag jobbar så jag hinner inte komma på msn.
Barcelona Izquierda
3/12/2004 07:57
Gabriel & Ike//
Sammanfattning:
Jag tyckte inte heller att domaren var bra. Han tillät ett väl tufft spel från skottarnas sida. Jag blir också upprörd när jag ser motståndarna kapa våra spelare. MEN...
Såna här matcher förekommer, det måste man vara inställd på som proffs. Det kommer att blí fler såna här matcher. Vad Celticspelarna gör bryr mig inte särskilt mycket, men däremot har jag krav på våra egna spelare. Ett sånt krav är att de inte ska flippa ur och förstöra för laget.
Att säga att "ibland hjälper det inte att skrika, sparka funkar bättre" är helt uppåt väggarna. Skulle nåt bli bättre av det?
Saviolas omogna beteende ledde enbart till nackdelar för oss. Det kommer absolut INGET gott ur en sån grej. Ni tror väl inte att skotten ångrade sig för att Saviola gav igen? Tvärtom! Han lär ha skrattat rått åt det. När man spelar i ett lag har man ett ansvar inför gruppen. Att låta sig provoceras är alltid en dödssynd. Då ger man en signal till motståndarna att man är mottaglig för provokationer, och då kommer de bara att fortsätta ännu mer. Att tro att en sån "markering" skulle få motståndarna att sluta är oerhört naivt.
Barca_BEST
3/12/2004 06:14
asså j*vla domare kan han inte döma sämsta domare nu ska de få celtic på camp nou de kommer bli utklassade kan PORTO vinna kan vi okså vinna över de
Barcelona Puyol
2/26/2005 22:01
pinsamt och spela oavgjort mot jumbon..... jag är jävla förbannad på dem...är det nån som vet varför belletti byttes ut...hoppas han inte är skadad....

förresten tack för tipset!!!
Real Madrid Dani
3/20/2004 15:03
Analka är ett problembarn värre än Vieri och Kluivert ihop. Nej tack! Det skulle vara rena döden för lagkänslan som äntligen börjat blomma ut! Dessutom är han en riktig diva och kräver sannolikt hög lön...
Barcelona Puyol
2/26/2005 22:01
pinsamt och spela oavgjort mot jumbon..... jag är jävla förbannad på dem...är det nån som vet varför belletti byttes ut...hoppas han inte är skadad....

förresten tack för tipset!!!
Barcelona JAG
3/18/2004 11:17
Will: Vad som gjorde det ännu bättre är att matchen gick till förlägning vilket slet ut ännu mer på Madrid - spelarna. Utan Ronaldo tappar de helt sin djupledspel och har svårt att skapa chanser, typ som Barça när de spelar med Kluivert. Tycker att det luktar 6p avstånd till Madrid efter nästa omgång...
Barcelona Dani
3/20/2004 15:03
Analka är ett problembarn värre än Vieri och Kluivert ihop. Nej tack! Det skulle vara rena döden för lagkänslan som äntligen börjat blomma ut! Dessutom är han en riktig diva och kräver sannolikt hög lön...
Barcelona Puyol
2/26/2005 22:01
pinsamt och spela oavgjort mot jumbon..... jag är jävla förbannad på dem...är det nån som vet varför belletti byttes ut...hoppas han inte är skadad....

förresten tack för tipset!!!
Annons: