/spanien/barcelona/forum/26785.aspx/spanien/barcelona/forum/26785.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona kubala
2004-06-17 13:34
Ballacksåpan:
För några månader sen ovärdig att bära Bayerns tröja. För en vecka sedan värd 20-25 m. euro. Före EM värd 30 m i hopp om ett bra EM.Före Hollandmatchen värd 50 m. i hopp om en bra match. Efter en bra match mot Holland värd 100 m.
Gör han mål mot Lettland då blir nog priset 150 m. euro.
Det är nog för många alkoholfyllda tillställning-
ar för Beckembauer och dem andra pamparna under EM. :O)))
Barcelona Woofi
2004-06-21 09:38
Varför petar nästan alla Oleguer i sina laguppställningar?? Han gjorde ju en riktigt bra vårsäsong i Barca tröjan!
Barcelona Izquierda
2004-06-21 07:33
ZonD//

Jag är skeptisk till två saker i din startelva.
Dels har jag svårt att se hur Motta ensam ska klara av vad Davids och Cocu klarade av tillsammans den gångna säsongen (förutsatt att du vill ge Xavi samma roll som i våras).
Dels tycker jag att det vore ett oerhört slöseri att inte använda Giuly, om vi nu får honom, och det ser ju onekligen så ut. Han är en enorm resurs och kommer att bli en av lagets största stjärnor.
Jag har förståelse för att du försöker få in både Xavi och Iniesta i startuppställningen, men det innebär att en av dem får spela på ovan position (Iniesta i det här fallet) och det känns inte klockrent. Men visst, uppställningen är stark med tanke på att det bara skulle krävas ett nyförvärv.
Men hur var det nu med antalet icke-eu-spelare nästa säsong?
Sur-Alzette
2004-06-17 09:28
Jag som trodde Luccin var på gång till Marseille.
Tydligen inte.
Barcelona ZonD
2004-06-16 13:56
Juanito: Till och med du måste erkänna att GVB höjde sig rejält i slutet utav säsongn, ge han åtminstonde chansen än säsong till.
Barcelona juanito
2004-06-15 15:10
Om man inte duger för Barça så förstår jag inte varför det skulle vara fel att klaga på dem. Att skriva att GVB är skit eller kalla honom van Bronckshit är det ju ingen större skillnad på. Jag tycker att Kluivert är en stor fet jävla nolla och varför inte kalla honom för det?
Spinbad
2004-06-15 21:45
Trez verkar stanna i Juve. Jag sörjer inte det så mycket. Han är alldeles för lite delaktig i spelet utanför straffområdet och samtidigt väldigt dyr, finns bättre spelare enligt mig.
Barcelona ZonD
2004-06-16 13:54
Blackened: Vi har gjort klart med Belletti, men Milito är vi än så länge bara intresserade utav
Barcelona ZonD
2004-06-15 17:34
Är till 110% på Gabriels sida. Det börjar bli lite naivt när när öknamn och oförtjänt mycket kritik träder fram. GVB är inte alls dålig, i holländska landslaget har han till och med spela strålande och jag uppmanar alla att titta med nya ögon på dagens match. Ni kommer att få se en spelare som springer lika mycket som linderoth, en spelare som tillför mycket i offensiven och en spelare som aldrig klagar. Är det inte sådana spelare man vill ha i Barca? Ge han en andra chans, han avslutade faktiskt säsongen riktigt bra!
Barcelona juanito
2004-06-15 13:47
Spinbad: Rosell sa dock nyligt att priset på Xabi Alonso som diskuterats är för högt..
Barcelona juanito
2004-06-21 00:06
Skulle nästan bli glad om vi slipper Davids i Barcelona nästa säsong. Precis som Alx skriver i sin artikel så verkar han vara en idiot. Läste en intervju med honom i Marca för några veckor och det slog mig vilken arrogant jävel han är. Vad är det med holländare egentligen. Cocu verkar vara reko men i övrigt så tycks dom vara rätt svåra att förstå sig på.
Barcelona BARCA BLOD
2004-06-15 00:11
Hitils har bara puyol,torres,zlatan, roony imponerat på migi EM, framför allt torres och roony, trotts unga åldern håller då hög klass. roony gjorde en riktigt bra match vissade verkligen att han ska tillhöra de bästa. kom ihåg att han bara är 18 år och hans första mästerskap.
jag håller mig fortfarande vid att han är nått för barcelona. det jag gillar mest med honom är, så fort han får bollen är det målet han har i tankarna, (påminer mig lite grann om romario).
vänder och går i högt fart mot målet.
Barcelona Gabriel
2004-06-15 14:53
Alltså det är riktigt irreterande att vissa här inne envisas med att kalla Van Bronckhorst för Van Bronkshit. Han är ju för fan barcaspelare, att egna fans beter sig på ett sådant viss är enligt mig helt obegripligt. Riktigt dålig stil faktistk. Sen är han inte heller så jävla dålig som visa vill få han till. Jag har efter många kritiker till honom studerat han extra noga i både Barcelona och Holland och jag ser faktiskt inget fel på honom. Han är väldigt bra offensivt, han löper mycket och han är inte precis dålig defensivt. Att det finns bättre vänsterbackar än han håller jag med om, men att han nu till skillnad från alla andra divor till holländare faktiskt går med på att spela på en pposition där han egentligen inte är bäst som tyder på lagkänsla och kämparglöd.

Tycker det är riktigt sorgligt att man håller på så hör framför allt när han inte har förtjänat det.
Barcelona Andreas
2004-06-22 15:52
ZonD//
"Och att Barca spelade vackert har f.ö ingenting med Davids ankomst att göra. Han stog för skitjobbet."

Visst stod Davids för mycket av skitjobbet men detta bidrog ju till andra spelare som t.ex. Xavi kunde koncentrera sig på det offensiva spelet.
Barcelona Andreas
2004-06-22 15:52
ZonD//
"Och att Barca spelade vackert har f.ö ingenting med Davids ankomst att göra. Han stog för skitjobbet."

Visst stod Davids för mycket av skitjobbet men detta bidrog ju till andra spelare som t.ex. Xavi kunde koncentrera sig på det offensiva spelet.
Barcelona Xavi
2004-06-21 10:40
Kanske vill dom vänta med Fabiano-affären tills Saviola får sitt pass.
Barcelona ZonD
2004-06-15 14:48
Spinbad: Enligt tidningarna är belletti och GVB 100% klara och kommer att presenteras officielt efter EM
Spinbad
2004-06-15 14:42
juanito:
Ok, det har jag missat.


Är van Bronckhorst 100% klar för Barca nu eller hur är det? Inte sett någon riktig bekräftelse än.
Barcelona Izquierda
2004-06-15 01:21
Frazzé//

Han gjorde ingen vidare reklam för sig i Frankrike-matchen...
Spinbad
2004-06-15 12:39
Från dagens sport översatt med babelfish:
"Laporta also made a review of the futuribles players for the next season. It admitted that the Swedish Larsson is in the agenda, that Giuly is when falling and that Xabi Alonso "could arrive this campaign or the following one"."
Barcelona juanito
2004-06-11 14:15
Ike: Ändå ska engelska lag ha cred för att dom vågar satsa på yngre spelare. Kolla bara på Cesc. Han har redan debuterat i sitt nya klubblag. Om han fortsatt spela för Barça hade han nog fått vänta ett par år till. Det är verkligen synd att Barça utnyttjar sina talanger mer.. Skrev jag.

Finns det något i det stycket som säger att cantera-spelarna ska vara ordinarie vilket du tycks få det till att jag säger? Varför jag tog upp Overmars är det faktum att han är den spelare som bytts in i flest matcher och således tar upp tid som Sergio Garcia eller Iniesta borde få.

Angående matchen där samtliga anfallare var borta. Okej, låt Lucho börja matchen men att Sergio Garcia inte ens få vara med på bänken har jag noll förståelse för. Du talar om Saviolas självförtroende men hur fan tror du Sergio Garcia känner. "Hmm.. tränaren vågar inte ens låta mig sitta på bänken trots att det inte finns någon annan anfallare tillgänglig". Det måste verkligen vara superduper för spelaren att känna ett sådant stöd från tränaren.
Barcelona B_a_r_c_a
2004-06-15 00:29
BARCA BLOD:
Du har snackat mycket om Torres och Roony och jag håller med att de är grymma och vore nåt för Barca, men har du tänkt på hur mycket de kostar? Man Utd har lagt bud på minst 300 miljoner på båda spelarna och fått ett nej av spelarnas lag.

Barca kommer att få Davids, Larsson och kanske Lizarazu gratis och det är något bra faktist och Giuly sägs vara på väg för mindre än 100 miljoner. Det finns alltså massa pengar i klubben kvar för de skulle slösa runt 500 miljoner nu på nyförvärv och därför tycker jag att man borde köpa minst en grym spelare. Sen så tycker jag att man borde ta hem Rocky och låta honom ta över Cocus plats nu när vi har plats för en icke eu spelare om inte Fabiano kommer.
Barcelona Frazzé
2004-06-14 23:38
Gerrard i liverpool vill ifrån liverpool,något för barca?..han skulle platsa perfekt som den defensiva rollen
Spinbad
2004-06-14 08:25
DIEXEL:
Om inte Xavi är med på planen vet jag inte om man kan ta dig på allvar...
Barcelona Bopi
2004-06-11 18:33
kolla länken!!=P
Real Madrid Ike
2004-06-11 13:59
juanito:
Jag har inte sagt att dom inte ska få göra inhopp.
Visst dra in Sergio Garcia eller O.Lopez när vi leder med 2-0 så kan dom få spela 10-15 minuter.
(O.lopez har jag sagt många gånger att jag vill se istället för VBH)
(Iniesta är en helt annan femma, då han skulle kunna klara av att ta ordinare plats nästan.)
Det hände 1 match att kluivert var skadad, och Saviola var avstängd, då fick L.Enrique starta.
Jag har inget större problem med att han fick starta 1 match som anfallare (även nästan heldre sett S.Garcia, så är det inget ja blåser upp).
Vet inte varför du drar in Overmars i det hela, då jag vart en av dom som vart mest emot honom, men man måste ju alltid överdriva allt?
När laget ligger på under uefa cup plats så vill jag iaf att vi kör med det bästa laget, och inte med ungdommar som ska ta över om ett par år som du säger.
När det väl började gå bättre, så ska man väll spela vidare på dom spelarna.
Inte nog med att Saviola var bänkad hela hösten till förmån för kluivert, ska han bli utbytt under matcherna till förmån för Sergio Garcia också?
Tror inte det är specielt bra för hans själv förtroende, eller va säger du?
Jag håller mig vid det jag sa, unga spelare SKA få chansen att spela, men det är när laget är i balans. Sen kan ju du göra om vad jag säger, till något helt annat, men det är upp till dig.
Real Madrid Ronnie
2004-06-14 23:15
Henke som han spela idag platsar i de flesta lag, båda målen han gör är sjukt snygga vet inte om det finns nån annan som klarar av att göra om dem... Är han alltid så här bra så skulle han vara ett bra nyförvärv!
Barcelona Ronnie
2004-06-14 23:15
Henke som han spela idag platsar i de flesta lag, båda målen han gör är sjukt snygga vet inte om det finns nån annan som klarar av att göra om dem... Är han alltid så här bra så skulle han vara ett bra nyförvärv!
Spinbad
2004-06-15 12:45
Giuly verkar också väldigt nära nu.
Barcelona Barca Barca
2004-06-14 22:42
Fifan Sverige är riktigt bra

Jag har sagt det tidigare och säger det igen Sverige-Spanien i FINAL!!!

Annons: