/spanien/barcelona/forum/26779.aspx/spanien/barcelona/forum/26779.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ZonD
2004-06-22 23:29
Puyol_20: Jag prioriterar ett äkta Barca hjärta framför en medelålders pengakåt holländare med rutin, men det kanske bara är min åsikt? Motta är en underbar spelare vilket han visade för 2 säsoger sedan. Förra säsongen sumpade han tyvärr bort men får han förtroendet säsongen ut nu kommer han att ta vara på chansen.
Barcelona Tompa
2004-06-22 17:52
Hinchada:
Visst är balansen offensiv kontra defensiv viktig i alla lag, inklusive FC Barcelona. Vad gäller Davids hade jag gärna sett att han stannat men då han bara verkar vara intresserad av att dra in så mycket stålar som möjligt visar han att han helt saknar hjärta för klubben. Det var inget dåligt bud han fick från klubbledningen och duger inte det kan han dra åt skogen. Han har uppträtt på ett mycket arrogant sätt och Laporta gör helt rätt nu. Fasen, han verkar tro att det bara var hans och ingen annans förtjänst att det vända i vintras. Snacka om att ha höga tankar om sig själv!

Jag vågar slå vad med dig om att bara klubbledningen handlar med huvudet kommer vi kunna ersätta "Pitbull" utan problem. Han må vara en av världens bästa slitvargar men en slitvarg ersätts ändå mycket lättare än ett geni a la Ronaldinho.

Forca Barca!
Barcelona Barca_^^
2004-11-08 23:06
personligen tycker jag att den svagaste spelaren vi har i start elvan är Deco. Tycker att han slår bort alldeles för mycket passningar, tar för lång tid på sig med bollen och är allmänt seg. anser att en spelare som iniesta borde få chansen att spela på den positionen från start i stället.
De ggr han kommit in i matchen, med ca 20 min kvar har han presterat mer än vad deco gjort. Deco har långt kvar till hans form i porto...
Barcelona Ronaldinho_barca
2004-06-20 19:27
jag hoppas att..barcelona värvar minst 4spelare...respekrive 6 kanske...!! men trez e ju fölorad..men luis fabiano e bra..ja hoppas man värvar guily och HOPPAs värkligen att davids stannar i barca...han e nästa viktigast i laget efter ronaldinho...eller vad säger ni grabbar,,, ??
Barcelona Hinchada
2004-06-22 18:31
Tompa:
Visst stämmer kritken som du riktar mot mr Davids. Även jag känner tilltro för mr. Laporta och dennes förmåga att leda vårat fcb med riktning framgång och odödlighet. Om än något tjurskalligt viker jag dock inte från min uppfattnning om den ständigt kämpande slitvargens självklara roll som ger stjärnorna utrymme för de konster vi alla lärt oss att uppskatta. Tag ex. mr Albelda där har vi ett exemplar av, enligt mitt tycke, yppersta klass för denna roll.

Barcelona Puyol_20
2004-06-22 22:58
Ja tror inte det e pengarna som avgör ifall davids stannar lr inte,,han vill säkert se vem som e hungrigast efter att ha han i laget,,den klubben som har ett fräsht rättvist kontrakt på bordet när em e slut det laget joinar han,,fan ska han i inter o göra,,slutspelat för han i italien ..min åsikt om det hela iallfall,
forza barca kommer ballack vinner vi ligan hihi
Pep Guardiola
2004-11-08 18:40
Hur som helst är jag positivt inställd till konstgräset. Än har vi inte lagt märke till dålig kvalité på gräsmattan men den försämras säkert under vintern. Nu är det inte en ren konstgräsmatta vi snackar om, som Eyravallens, utan en blandning som jag skrev förut.
Barcelona har ett mycket bra och snabbt passningspel, vilket behöver en bra gräsmatta. Om man nu har en gräsmatta som är lika bra under hela säsongen skulle detta bara gynna Barça.

För en konstgräs mix på Camp Nou.
Barcelona ZonD
2004-06-22 18:37
Tompa: Precis! Davids är inte oersättbar på något sätt. Personligen tror jag att allt hänger på en bra start i ligan. Börjar vi bra kommer spelarna att känna att man klarar sig alldeles utmärkt utan Davids. Dessutom, en spelare med äkta Barca hjärta a la Motta kan ge 200% för Barca medans en pengakåt Davids inte gör mer än han får betalt för. Drömmen vore att bara ersätta med Canteranos men då Motta är den enda spelaren på den position förblir det en dröm.
Barcelona Kharles_Puyol
2004-11-08 17:42
Jag håller med Gustaf, Cassano - nej tack men Navarro - varför får han inte mer speltid?

Hur troligt är det att Barca får konstgräs..? (se länktipset)

Edit: Shyte! Pep hann för mig.. ;-P

Barcelona Viking
2004-06-22 18:55
Någon som vet när spanska ligan spelschema släpps?
Pep Guardiola
2004-11-09 16:30
Messí

Det är mycket roligt att se. Barça har ju dessutom haft det roligaste spelet. Ett lag som Juventus, som framför allt i Champions League, gnetat sig fram med uddavinster och tråkigt försvarsspel.
Barcelona divine
2004-06-22 18:38
ja tror faktiskt att davids kommer signa för barcelona ändå, har det på känn.
Barcelona Bopi
2004-06-16 17:28
dom vill ha 150 mille för Milito!!

Kolla länk!
Barcelona ZonD
2004-06-22 14:48
Det händer mycket just nu Barcelona och det börjar bli mer och mer tydligt hur Lap-Ros-Txi tänker. Det är det gamla Barcelona från tidigt 90:tal som ska tillbaka och nu med Ronaldinho i spetsen. Bara spelare som verkligen vill till klubben ska få komma (det lysande undantaget: Trezeguet, släpp honom nu Laporta!) och inga överpriser får någonsin betalas för en spelare. Tålamod är förhandlingsmetoden.

Vad ska man med Davids till när han uppenbarligen inte är ett dugg sugen på att spela för Barca? Varför ska man betala 200 miljoner för en spelare som inte presterat ett skit i Bayern München, men som å andra sidan har visat sin klass i EM och som vill komma till klubben. Allt måste diskuteras men enligt mig är Laporta 100-procentig så här långt in på Silly Season. Man kan inte, hur mycket an än vill, klaga på att Rijkaard är kvar i klubben då han tog oss till en 2:a plats i ligan och laget bjöd på strålande spel. Man kan inte heller klaga över att klubben plötsligt har 40m euro att köpa för, att spelarnas löner har sjunkit med säkert 50% osv osv. Och att Barca spelade vackert har f.ö ingenting med Davids ankomst att göra. Han stog för skitjobbet.

**Barcas nya hemmatröjor är helt underbara. Den mörkblå färgen är borta och den har fått tillbaka sitt gamla klassiska utseende.

**Belletti och Giuly kommer att presenteras den här veckan. Två mycket bra spelare som verkligen vill komma till klubben. Två positioner som behöver förstärkas har nu fyllts. Vi är på rätt väg!

** Vad kommer att hända med Riquelme egentligen? Skulle inte han kunna passa in i Rijkaards spelsystem?

**Zlatan får gärna komma, men Fabiano är min högsta prioritet!

Barcelona B_a_r_c_a
2004-11-08 14:08
Jag tycker faktist att vi borde köpa nu en ytteranfallare som kan spela på Ronaldinhos och Giulys plats för hittills har vi klarat oss utmärkt i deffensiven, men man märker att Giuly inte funkar i vissa matcher och då måste han ut och jag har inte sett någon av Etoo eller Larsson som klarar av den platsen. Cassano ska säljas nu och om han ändrar atytiden i Barca så skulle han passa perfekt. eller va tror ni?
Barcelona Gustaf
2004-11-08 15:52
B_a_r_c_a//
Cassano är i bästa stunder en av världens bästa spelare men hans extrema ego gör han omöjlig i en klubb som Barcelona. Vad tror du han skulle säja om han fick vara backup till Ronaldinho? Vi skulle ändå inte ha råd med honom så jag tror inte det är någon risk. Däremot håller jag med om att en högerytter borde införskaffas.

Lucho//
Helt rätt. Liverpool utnyttjade klausulen på LG och Barça hade inte mycket att säga till om, tyvärr.

Rivaldinho9//
Både Gio och Sylvinho är relativt gamla och har nog inte så många säsonger kvar i den absoluta toppfotboll där Barça hör hemma. Navarro däremot är framtiden.
Barcelona Hinchada
2004-06-22 16:26
Gillar tanken om ett fcb som på varje plats har ett bankande blau grana hjärta villigt att kriga för att återföra titeln, läs ligan såväl som c.l, hem till katalonien.
Vill dock påpeka att balansen i ett lag är nödvändig, en försiktigt inlägg kring mr Davids, se de em-aktuella Tjeckiska landslaget där finns spelare som inte tvekar en sekund på att göra grovjobbet för att ge utrymme för de mer namnkunniga att briljera och suga åt sig publikens gunst och mediernas hyllningskörer. Dessa spelare åtnjuter sällan om aldrig de stora rubrikerna men sliter av kärlek till emblemet över hjärtat. Dessa spelare utgör balansen för ett framgångsrikt lag.
Men givetvis är vikten av de kreativa spelarna stor. den eller de som kan bryta ett mönster och göra det oväntade måste det alltid finnas plats för!
Barcelona Kim
2004-06-22 10:15
Den nya tröjan är av en helt ny modell från Nike. Den har exempelvis ingen krage, vilket förra säsongens tröja hade. Det är en hel del som skiljer, men mycket är svårt att se när man bara tittar på en bild.
Real Madrid Riki
2004-11-08 09:33
Freak82,

Christian Vieri gjorde 24 mål på 24 matcher i Atletico Madrid 97/98.
Real Madrid StKa
2004-11-08 22:18
Messi
NEj. Det finns ju fler som har sånt gräs.. inga andra har juvägrat spela på det hittills.
Barcelona ZonD
2004-06-22 16:15
Andreas: Jag vill påstå att en spelare som Motta hade kunnat göra samma jobb som Davids, därför vill jag inte ge all heder till honom.
Barcelona Sonde
2004-11-08 11:48
Valencianista: Hur kan du säga att eran höst är bättre än vad våran var förra säsongen. Det är ca 10 matcher kvar innan ligan har nått halvvägs. Vi låg också runt 7:e plats vid samma tillfälle förra året.
Barcelona Lucho
2004-11-08 03:59
Rivaldinho9: Hur kan du jämföra Fernando Navarro och Luis Garcia? Dom spelar för det första inte ens på samma position och respektives situation är/var inte heller densamma. Dessutom utnyttjade Liverpool Luis Garcias utköpsklausul (om jag inte är ute och cyklar..?) och därmed kunde inte Barça göra så mycket iom att engelsmännen erbjöd ett rätt stort lönelyft och garantier om speltid. Luis Garcia offrades väl ockdå lite för att minska sommarens stora utgifter. Har svårt att se att Fernando Navarro skulle inbringa någon större summa.

Jag ser gärna att han stannar (eller lånas ut) iaf. Killen är ju bara 22 så ge honom några år till. Kolla på Oleguer. Han var 24 när han fick sitt genombrott och innan dess kändes han rätt ointressant (spel i lägre divisioner). Just Luis Garcia är också ett exempel på canteranos som efter några år plötsligt slår igenom..
Barcelona ashinho
2004-07-14 14:56
nån som vet ifall Sylvinhos övergång t oss e klar nu...aså de e ju inte bekräftat nånstans..??
Barcelona O Fenômeno
2004-11-07 23:38
Jag tror att Ronaldinho eller Ronaldo blir hjälte i El Clasico.

Det första El Clasico där båda spelar. Om inte något händer - igen.

När Ronaldinho var skadad torskade Barca hemma.

När Ronaldo var skadad torskade Real Madrid hemma.

Båda var delaktiga i respektives vinster.
Barcelona TheRealFan
2004-06-20 14:34
Altså jag ser mycket alvarligt på det här som barca håller på att göra ( som vi alla säkert gör ). Men att inte vänta in skälvaste Edgar Davids som varit LYSANDE den tid han spelat i barca är en historisk tabbe av barca ledningen och framförallt Laporta. Jag skulle även vilja se ett par andra stora värvningar som Michael Ballack, och en tung "nia" som kan ge oss tyngd i anfallsspelet. Jag vill även ha kvar Ricardo Quaresma som är en av de största talangerna och även Sergio Garcia som är tallangfull skulle jag se i barca-tröjan nästa sässong. Guliy är väll klar för barca eller?
Barcelona Damia
2004-11-07 20:51
Till Betis-matchen (bara en tänkbar startelva, inte nått realistisk men men)

--------------------Valdes--------------------
----------------------------------------------
------------Puyol----------Marquez------------
--Damia-----------------------------Navarro---
----------------------------------------------
-------------------Gerard---------------------
----------------------------------------------
----------Iniesta-----------------Xavi--------
----------------------------------------------
----------------------------------------------
--Giuly--------------------------------Messí--
-------------------Larsson--------------------

Skulle kunna vara nått men jag vet inte... Skulle bara vilja vila vila ett par spelare och få dom lite frächa å andra sodan så är det inte ett allt för rutinerat lag...

FORCA EL BARCA
Barcelona Kakke
2004-07-14 08:57
Här är den kompletta listan med alla deltagande lag i CL i år. Jag gillar att spekulera i dröm/mardrömsgrupper En sån lottning tycker jag kan se ut så här:

Dröm
Barcelona
Lyon - Många kommer sätta Panathinaikos här men de blir svårare än fransmännen
Anderlecht - Belgisk fotboll är inte vad den varit
PAOK - Ingen CL-rutin över huvudtaget. Dessutom har de inte pengar till bra nyförvärv.

Mardröm
Barcelona
Milan - I mitt tycke europas starkaste lag
Ajax - Har inte tappat så många spelare, alla har blivit ett år äldre/bättre
Olympiakos - Nån gång lyckas de i CL. Mycket rutin (mest av alla lag tillsammans med Rosenborg)
Barcelona ZonD
2004-06-16 15:00
Tar förresten tillbaka det där med "matchas som alla våra andra unga talanger" för vi vet ju båda att de inte matchas;) men om man ska hålla Rijkaard utanför det här så är ju önskemålet att Oscar matchas precis som man gjorde med iniesta i lsutet av säsongen
Barcelona ZonD
2004-06-16 14:58
varför kan man inte kalla Oscar Lopez för medelmåtta, han är ju knappast en världspelare eller hur?. Jag ser Reizieger, Overmars, Gerard osv som medelmåttor precis som Oscar Lopez, sen kan man ju fråga sig vad en du anser vara en medelmåtta?

Självklart menar jag inte att Oscar Lopez ska spendera hela säsongen på bänken utan att få spela en minut. Han måste givetvis matchas precis somm alla våra andra lovande spelare. Kanske på det sättet som Iniesta matchades i slutet utav säsongen. Göra inhopp i de flesta matcher, vara den som är given att ta över om Belletti/GVB blir skadade osv, men jag vidhåller han inte är den som ska vara ordinarie ÄNNU.

fridens
Annons: