/spanien/barcelona/forum/26775.aspx/spanien/barcelona/forum/26775.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Giuly!
2005-05-25 21:53
Messí//
Tycker inte vi bör nöja oss med dem 2, även om van Bommel är en klasspelare så behöver vi en vänsterback.
Barcelona Puyol
2005-04-25 15:01
jag har inte sett ett enda inlägg från real-fans på vår forum efter 4-0 matchen.........är det nån som vet varför??? hahahahahahahahaha
Barcelona Puyol
2005-04-25 15:01
jag har inte sett ett enda inlägg från real-fans på vår forum efter 4-0 matchen.........är det nån som vet varför??? hahahahahahahahaha
Barcelona Kharles el Diño
2005-04-26 16:01
Maradonna

Antal inlägg: 1
Skapad: 2005-04-26 15:10:14


Ja bara vi gör oss av med Deco så ska vi nog kunna utmana i CL åxå.

Ingen bra start på les-rambles karriären, eh donna? ;-P
Barcelona Kharles el Diño
2005-04-25 23:59
Ärligt talat, vet ej vem du är/var. Iniesta har definitivt fått tillräckligt med chanser. Men han har varit för innefektiv när det verkligen gäller, och han är inte i närheten av Deco vad gäller rutin och taktik således är han inte tillräckligt bra defensivt som en uppoffrande Deco. Dessutom vet jag att Mourinho var tränare, men Deco var nog den viktigaste spelaren i laget.
Barcelona Lucho
2005-04-24 11:24
Sonde: Hur ska du ha det nu? Förstörde vi hans spel, eller är han fortfarande bra? Roman var dessutom inte dålig i Barça, han hade bara oturen att komma till klubben i en tid då konkurrensen var väldigt hård på den positionen.

Jag ser det som så att han inte tog chansen när han väl fick den. Och när han inte lyckades gick han istället ut i pressen och bölade över att han inte fick spela på sin vanliga position. Näe, den gnällspiken har ingen framtid i Barça.
Barcelona Patrik
2005-04-25 10:08
För er som inte sett målen finns en mycket bättre sida än dom nedan rekommenderade. Det är en dansk Barcelonasida som är otroligt snabbuppdaterad och som även lägger ut målen senast en timme efter att matchen är slut. Dessutom är flierna inte så stora, så dom tar inte lång tid att ladda hem för dom utan snabba internetuppkopplingar.
Barcelona Sebbeee
2005-05-25 22:10
Herregud vilket härlig match å se på ! :D
Barcelona Kharles el Diño
2005-04-24 11:21
Sonde, vi vet redan ;-)
Barcelona Barccca
2005-04-25 09:52
malskillnad skulle jag tro ;)..

Barcelona Patrik
2005-04-25 10:08
För er som inte sett målen finns en mycket bättre sida än dom nedan rekommenderade. Det är en dansk Barcelonasida som är otroligt snabbuppdaterad och som även lägger ut målen senast en timme efter att matchen är slut. Dessutom är flierna inte så stora, så dom tar inte lång tid att ladda hem för dom utan snabba internetuppkopplingar.
Barcelona - Xaviii -
2005-05-25 22:09
Härligt Alonso satte 3-3 för Liverpool!
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-04-26 15:58
Kharles el Diño....
Visst ser du här att det är många som delar min åsikt.
Vist är Deco en bra spelare, men du har överskattat honom lite väl mycket.
Flames
2005-04-26 15:15
Tror ju knappast att Deco säljs
Så som Deco spelade i Porto lär vi aldrig få se i Barca. Tvärtom är han mer komplett idag i Barca och spelar bra både i offensiven och defensiven. I Porto hade han folk som skötte det defensiva jobbet. Var lite sval till han i början men tycker han blir bara bättre och bättre.

Just my opinion
Barcelona Woods
2005-04-26 15:26
Vi ska inte göra oss av med Deco.. han har gjort en hel del mål varav en del matchavgörande!! en av de tre viktigaste spelarna i Barcelona i år!
Barcelona barcapimp
2005-04-26 15:01
R9 Ronaldo
Jag tror att Van Bommel kommer vara given och kanske får vi se mer rotation från Rijkaards sida nu.VB kommer nog få lira pivote en hel del för inte petar Rijkaard varken Deco eller Xavi.VB är en kraftpaket som i mina ögon är i paritet med Gerrard och Lampard.Att jag nämner just dessa spelare är för att dem är väldigt lika i sitt sätt att spela.
Barcelona Brankt
2005-04-26 15:06
Om vi sätter in Van Bommel på Decos plats och säljer Fet-Deco så har vi råd att köpa in en bra vänsterback.
Barcelona Kharles el Diño
2005-04-24 11:22
nr9 magic

Etóo har gjort flera uttalanden den här säsongen som bevisat att han är uppblåst, tänker på vissa om Real Madrid och ett mot Chelsea.

Uppenbarligen vet du inte ett schmuck om Eto'o. De uttalanden han har gjort om real var befogade till 110%, så som han blev behandlad där.

Vissa av era supportrar, dock inte alla befeinner sig på en annan planet, har man inte vunnit något på 5 år så förstår jag att man är glad, men man kan vara bra vinnare och dåliga vinnare, dom flesta härinne är av den senare sorten.

Jaså? Jag tror nog du behöver sopa rent framför egen dörr innan du ger dig ut, då era rötägg är mer frekventa. Dessutom har du allvarliga problem att urskilja mellan bra och dåligt.

På tal om fjortis, "LOL" är ett uttryck som tyder på att du är en fjortis. Att du går till motattack och drar paralleller till Real Madrid hela tiden visar också .

"Lol" är en förkortning till "laughing out loud" eller "lots of laughs" och är en världskänd abbreviation. Vet du vad det är för något? Det används inte av fjortisar som dig, då de inte vet vad det betyder.

Ex: ..du inte har några bra motargument."Din mamma är så fet att... Aaaa men din mamma dååå, hon är ännu fetare, typ så fet att man.... (2 inlägg)
". Förstår du resonemanget.


Mina motargument är befogade, kan du inte se det så saknar du analytisk förmåga för allt vad det heter, eller tja, jag kanske inte borde överskatta dig. Din analogi suger bollocks och du säger emot dig själv. En bättre analogi vore om någon ökänd tjuv kom in hit och skrev: "Öh, er jäkla tjuvar, det är allt ni kan göra, sno saker och ting". Förstår du resonemanget? Hyckleri är bland det värsta jag vet, och du är en sådan.

Förresten, kul att era två bästa spelare avstod våra "oljepengar" då Perez är en riktig oljeshejk!

Uppenbarligen vet jag också om real mer än vad du gör. Perez tar in engelska spelare för att få sponsorpengar av British Petroleum, vad trodde du? För att de var bra? Det är där han också hämtat alla era pengar, som han ska bygga ett tak för, och om det taket hade funnits så hade Beckhams frispark nog pajat taket igår ;-P

Kan du något om fotboll eller är du bara härinne för att du facineras av Ronaldinhos utseende?

Tryter dina argument så mycket att du måste sänka dig till att ta upp fotbollsspelares utséende? Haha, jo jag glömde, du är realfan, spelarnas utséende är viktigare än deras prestationer.

Nu försvinner jag till mitt underlägsna forum, där du spenderade tid tidigare idag.

Jag bidrar iaf till diskussionen, det är inte något som man kan säga att du gör, du ploppar bara in här för att snacka skit.

Ack, vad skönt det är när människor som du blir totalt krossade verbalt, av er själva dessutom!

Jaså? Fascinerande. Du måste känna dig stolt idag. Låt mig gratulera till att än en gång ha gjort bort dig. Kudos!
Barcelona Blaugrana_1899
2005-04-24 13:24
Siempre_Madridista: Haha jag vet inte om jag kan ta ditt inlägg seriöst när du talar som att era spelare spelar med hjärta och att det är just vad våra spelare saknar? Du måste ha Robert Gustavsson som förebild, för din "åsikt" är komisk.
Barcelona Señor Culé
2005-04-24 03:32
Siempre_Madridista

A Gio kan mycket väl spela i madrid nästa säsong...

Men bara glömma att nån annan i barca vill gå till ett sämre lag. Varför sälja sin själ när belöningen är värdelös. kolla bara hur ni behandlar figo. Gå tillbaka till er gamla stil me spelare med hjärta som Hierro så blir ni säkert farliga igen men nu är ni ett skämt.
Barcelona barcapimp
2005-04-24 01:24
Jag är glad att Riquelme inte kommer tillbaks till Barca.Visst är han en duktig spelare men han passar inte in hos oss.Att han lyckats så bra i Villarreal beror på att han har en friroll och kan göra vad han vill på plan,tycker för det mesta att han mest står still mitt på plan.I Barca skulle han aldrig lyckas för han är inte så bra att han skulle få en friroll hos oss.Då skulle han bli osynlig.
Barcelona Davidsito
2005-04-24 01:14
Allvarligt vad har hant med forumet, Red?
Gar det inte blocka idioterna pa natt satt?
AR i Mexico och dranker fotbollstorstan med att kolla pa PUMAS helt sjukt drag 10ggr battre an de ganger jag varit pa Nou Camp. Trakigt att de flesta av vara fans sitter pa sina feta arslen o roker ciggarrer istallet for att pumpa upp trycket lite. Malaga ska va en vinst och i sommar SKA det vi ta det efterlabngtade ligaguldet!
framtiden ser ljus ut!
Barcelona Lucho
2005-04-24 12:33
EE: Tycker snarare att Saviola skötte sig exemplariskt under sin tid i Barça. Han levererade någorlunda när han väl fick chansen men var konstigt nog ofta bänkad. Trots detta pratade han väldigt sällan (om ens någon gång?) i pressen om det. Synd att Barça betalar så sjukt hög lön åt killen bara..
Barcelona Kharles el Diño
2005-04-24 02:25
Den bästa på länge!

Ha, ni har ett lag fyllt av legoknektar, vita (dvärg)stjärnor, medan vi är (blå)röda jättar. Barça är aktiva, real är fortfarande ett lik med tillfälliga dödsryckningar. I Barça är alla spelare mer eller mindre katalaner, kolla bara på Eto'o, Ronaldinho och Deco. Ronaldinho och Puyol har redan avböjt era oljepengar, och varför skulle dom gå till ett sämre lag?

bona nit
Real Madrid nr9 magic
2005-04-24 03:33
Ämne: nr9 magic

Är vi i....
Så du menar att Etóo är ödmjuk av sig?

Han har gjort flera uttalanden den här säsongen som bevisat att han är uppblåst, tänker på vissa om Real Madrid och ett mot Chelsea.

Vissa av era supportrar, dock inte alla befeinner sig på en annan planet, har man inte vunnit något på 5 år så förstår jag att man är glad, men man kan vara bra vinnare och dåliga vinnare, dom flesta härinne är av den senare sorten.

På tal om fjortis, "LOL" är ett uttryck som tyder på att du är en fjortis. Att du går till motattack och drar paralleller till Real Madrid hela tiden visar också att du inte har några bra motargument. Ex: "Din mamma är så fet att... Aaaa men din mamma dååå, hon är ännu fetare, typ så fet att man....". Förstår du resonemanget.

Förresten, kul att era två bästa spelare avstod våra "oljepengar" då Perez är en riktig oljeshejk!

Kan du något om fotboll eller är du bara härinne för att du facineras av Ronaldinhos utseende?

Nu försvinner jag till mitt underlägsna forum, där du spenderade tid tidigare idag.

Ack, vad skönt det är när människor som du blir totalt krossade verbalt, av er själva dessutom!

Hala Madrid!

Barcelona barcapimp
2005-04-24 01:05
Oj vad mycket luft Real fansen har fått.Dem verkar inte ha fattat att vi fortfarande leder ligan med 3 p o en match mindre så var snälla o dämpa ner er,för vi kommer få sista ordet.
Barcelona barca_dreamteam
2005-05-25 23:56
Så jävla skönt att Milan förlorade och blev titellösa i år.Dem håller samma nivå som real denna säsong=skit
Barcelona Der Afro
2005-05-25 23:45
Då fick Garcia ta guld i CL. Lite Barca-relaterat iaf :)
Vilken match, en klassiker!
Barcelona Der Afro
2005-05-25 23:45
Då fick Garcia ta guld i CL. Lite Barca-relaterat iaf :)
Vilken match, en klassiker!
Barcelona Kharles el Diño
2005-04-25 23:18
Beautiful_ Barça

Deco en sopa? Var det därför han ledde Porto till CL, Uefa och ligaseger de senaste 2 åren?

Observera:

Skapad: 2005-04-24 16:52:53

Var det också då du började kolla på Barcelonas matcher eller nej, på fotboll?

Inget har sagt att du är "jubleidioten", Brankt har redan lagt beslag på den titeln ;-P

Iniesta är en supertalang, en offensiv mittfältare. Med både honom och Xavi på plan i varje match så hade vi inte fått den rutinen och vinnarmentaliteten som gjort att vi är etta. Och så heter han Van Bommel och inget annat ;-)
Annons: