/spanien/barcelona/forum/26770.aspx/spanien/barcelona/forum/26770.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid pEsh.
2005-06-24 16:38
Puyol är bättre än Woodgate, men om Woodgate kommer tillbaka till samma form som i Newsatsle och Leeds så blir han GRYM!
Real Madrid Ronaldoz0ne^
2005-06-28 10:39
Ta fan tillbaka era gamla de var MCYKET o då menar jag MYCKET finare än de här nya.

Hahaha kaooos allså .
Real Madrid El Rapido
2005-06-26 19:50
Hehehehehe,Marquez....
Barcelona Patrick_Kluivert
2005-06-24 17:22
hehehe tror ni verkligen jag byter lag bara för kluivert gick till valencia... hehe no chance Barca 4-ever!
Barcelona Blaugrana_1899
2005-06-24 16:24
Klart Puyol är en bättre back än woodgate! det är ju inget att diskutera, igentligen...
Real Madrid Ronaldoz0ne^
2005-06-28 10:38
Allsåå för att erkänna så är era nya matchtröjor så jävligt fula allså haha ;)
Barcelona Sonde
2005-06-24 19:08
pEsh: Nej, han var inte grym i Newcastle. Han var Ok, med möjligheter att bli "grym". Skillnaden är enorm.
Barcelona Rivald0
2005-06-26 16:48
Kan ni inte lägga ner Riquelme snacket elle. Vi har fått höra det nu varje dag sedan för-vm började. Vi får önska honom lycka till i framtiden. Och för er som tjajar "hur fan kan ni sälja honom bla bla bla" det är inte vi som är medlemmer på svenskafans som styr och ställer i styrelsen så inte lätt och veta dom har säkert en bra anledningen till försäljningen. Men det är bevis på att barça har spelare som kan täcka upp hans plats utan problem, om det inte var så, så hade de nog behållet honom tror ja. Men men hoppas ni har haft de bra under helgen. FORÇA BARÇA! //Mako
Barcelona Daniel el magnifiç
2005-06-24 18:31
Sonde

Jag tror inte MAdrid värvade Woodgate för sitt nöjes skull självklart måste han ha varit bra.
Barcelona JAG
2005-06-28 00:40
Vad är det för jävla tjat om Kluivert, grym hit och dit hela tiden? Tittar ni alls på fotboll ungdomar? 5000:- på att Valencia kommer slänga ut han precis som Milan, Newcastle och Barca gjorde!!
Barcelona Daniel el magnifiç
2005-06-25 14:00
Om vi skulle satsa pengar på om Barcelona skulle vinna CL så skulle vi få 8gånger pengarna.
Barcelona barcalle
2005-06-28 12:07
bra inlägg av tompa. jag håller med fulltständigt. vissa säger att dessa småförändringar bara e petitesser men det e små men viktiga symboliska detaljer.
Barcelona JAG
2005-06-28 00:36
Bra skrivet Ike. Helt rätt. De nya kläderna blev ju rätt snygga. Röda shorts blev snyggt, är ju inte grönt eller rosa Tompa? =)
Barcelona Giuly!
2005-06-26 18:49
Fan jävla domarhelvete, visa ut Riquelme. Vårdlös tackling på Marquez.
Barcelona Kharles
2005-06-26 18:07
Riquelme och Saviola mot Marquez nu på ettan.
Barcelona Tompa
2005-06-28 09:55
Är det inte dags att lägga Kluivert snacket åt sidan nu? Vi får önska honom lycka till där även om jag inte tror på succé.

Barcelona Lucho
2005-06-29 23:59
Damiá-: Lika lite som Zlatan hör hemma på en topp-5-lista, lika lite har er diskussion rörande världens bästa anfallare att göra här i Les Rambles!
Barcelona Tompa
2005-06-28 09:55
Är det inte dags att lägga Kluivert snacket åt sidan nu? Vi får önska honom lycka till där även om jag inte tror på succé.

Barcelona ronnie10
2005-06-26 16:04
Quini_

Jag är ganska okunnig om båtar ja. Om barça däremot vet jag antagligen mer än vad du gör, utan att vilja vara otrevlig.
Du säger att utan Ronaldinho hade vi aldrig vunnit ligan. Jag säger: Utan Riquelme hade Villarreal ALDRIG ens tagit sej till Europaspel, SÅ mycket betyder han för Villarreal.

Just nu överglänser han Ronaldinho, inget snack om saken. Och jag lovar dej att jag ser alla Ronaldinhos storheter, men jag kan också se hans svagheter.

Dock skulle jag aldrig byta Ronaldinho mot Riquelme. Dinho passar bättre i Barcelonas spel än Riquelme, det är ju bevisat.

Ronnies högstanivå (03/04) överglänser Riquelmes (04/05). Som vi vet har Ronnie gått med en ankelskada och han är itne i sin toppform, för övrigt ser han väldigt ointresserad ut väldigt ofta.
Barcelona Kharles
2005-06-26 16:42
Om jag skulle tala lite mer bildligt;

Riquelmes säsong; 8/10
Ronaldinhos säsong; 7/10

Om jag bara ska betygsätta Ronaldinhos säsong efter ankelskadan, så skulle han fått 9/10. Han avgjorde matcher till höger och vänster, slog assists, förnedrade motståndare osv. Men I Barcelona är det faktiskt så att han har äran att dela med Deco, Xavi och Eto'o som alla kan bygga upp anfall. Dessutom har Ronaldinho bara varit snäppet under Riquelme, poängmässigt(mål+assist). Men jag måste ändå erkänna att Riquelme har varit viktigast för sitt lag, Barcelona skulle kunna överleva utan Ronaldinho just nu.

Sen var Deco och Riquelme samma spelartyp. Deco värvades som Davids ersättare, från början ville man ha Ballack. Men killen har visat vilket register han besitter och Riquelme skulle vara för tunn att ha på mittfältet. Hade han haft EU-pass skulle jag dock viljat att ledningen testar honom i en säsong, och petat Giuly och bakat in honom i uppställningen på nåt sätt. Kanske typ;

-----------Eto'o
Ronaldinho------
----Riquelme---

Men men, man kan inte få allt ;-) Å andra sidan har vi Messi på gång.

Visca el Barça i Visca Catalunya!
Barcelona Més que un club, una manera de viure
2005-06-26 15:18
Om man har EU-pass räknas mat inte in i kvoten på 3 st. Spelaren kan lira för sitt hem-land i landslaget t.ex. Bosnien och lira i Barcelona som "spanjor", utan att ta upp några icke-EU-platser.

Så kämpa på, du fyller inte upp kvoten i Barca om du skulle få för dej börja lira där;) ;)
Real Madrid Ike
2005-06-27 23:37
Lite smått komiskt att läsa vissa inlägg...
Att det går emot klubbens historia att ha röda shorts, känns nästan som många menar att klubben blir mindre specielt för dom bytt färg på shortsen.
Ni börjar ta det här lite för långt.
Verkar ju inte bli någon reklam på tröjan.
Vilket är riktigt skönt, men om vi nu skulle få reklam på tröjan gör det inte klubben mindre värd eller speciel på något sätt, vi får bara fulare tröjjor.
Jag började titta på barcelona för deras sätt att spela fotboll, och det är fortfarande varför jag tittar på dom. Inte för att dom har reklam lösa tröjjor eller blåa shorts.
Djävla pickande det blivit på laporta helt plötsligt, med det är som dom säger, man är aldrig nöjd med vad man har, vill alltid ha bättre.
Mannen har fixat i ordning vår ekonomi, vi har vunnit la liga, och folk klagar på röda shorts... :)

I krönikan får man en synen av att Boixos Nois är en trevlig skara som kommer och vänligt och glatt hejjar fram barca till seger. Riktigt så är det väll inte heller, att dom är höger extremistiska huliganer av värsta sort (många av dom iaf) står det inte mycke om.
Jag för en är nöjd med att huliganer och bråkstakar inte får gratis biljetter för att inte starta bråk, ska dom ge bort biljetter gratis, så är Boixos Nois verkligen inte rätt förening att ge dom till. (om jag nu inte har uppfattat dom HELT fel, vilket jag inte tror)

Många verkar tror att Barca´s enorma historia bygger på reklam fria tröjjor och andra triviala saker, Barca är större så, och kommer förbi en av världens mest älskade klubbar med eller utan reklam på tröjjan, med eller utan Boixos Nois på läktarn, och ja... även med röda shorts :)

Vi har en av världens bästa ungdoms akademi, vi har sånt status att, 6 år utan titlar och fortfarande hörde man världs eliten och Super talanger säga att barca är deras dröm.
Va inte oroliga att kosmetika kommer ändra sånt.
Barcelona Patrick_Kluivert
2005-06-27 21:11
MrDeco:

Precis det stämmer valencia skulle inte köpt honom om han var slut. Tror defintivt han har mycket kvar att visa. hehe tror han kommer göra en forlan och spotta in 18 mål :) Kluivert förtjänar lätt hyllningar efter 6 sässonger och mycket bra insats! ser fram emot mötet! och såklart kommer han göra mål mot rivalerna real madrid och hjälpa barcelona =) Han e absolut inte slut 3 sässonger kvar sen lägger han skorna på hyllan. Han vill ha tillbaka sin plats i holland såklart och göra fler mål så ingen kommer ifatt han!

Barcelona emma
2005-06-27 20:43
Hur blir det med den lilla symbolen bredvid alla Barçamedlemmars namn? Ska byxorna fortsätta vara blå där, eller byts bilden ut? :P
Barcelona hammabarça
2005-06-28 19:57
Vore kul det! Men drömmen är Champions League
Barcelona MrDeco20
2005-06-27 20:25
PATRICK klivert...

Slut som SPelare??

Absolut inte..då skulle inte en klubb som valencia köpa honom..
Han har fortfarande mycket att ge tycker jag..han är väldigt farlig med bollen speciellt när han är inne i straffområdet..jag tror att han kommer lyckas väldigt bra i valencia och göra massor med mål..Själv så tycker jag att hans spelstil passar bättre i Spanien än i England..Han har spelat 6 säsonger i barca och gjort väldigt bra ifrån sig ..till sist så hoppas jag att han får hyllningar när han och hans valencia komemr till nop camp..eftersoom han förtjänar det..

Real Madrid Bobby_Raul
2005-06-26 15:16
Quini: Xavi bättre passningsspelare än Deco????
Xavi har högst passningsprocent i hela la liga du varför, jo för att han slår så många passa i sidled, hemåt och på mötande forwads. Därför har han bäst passningsprocent i la liga, men säger det att han är den bäst på att slår passar absolut inte, spelare som riquelme, Guti och er egen Ronaldinho är mycket bättre passningsspelare de har bara lägre % för de slår mycket mer avgörande passningar.

maximilliano_iniesta
Ronaldinho i form är just nu världens bästa spelare, med det jag skrev menade jag inte att riquelme var bättre än ronaldinho utan att de spelar lite annorlunda.
Barcelona taysinho
2005-06-26 15:30
Spelgeniér som Riquelme ska man inte göra sig av dem ska man behålla.
Riquelme har varit bland de bästa spelarna i För-VM om inte den bästa, han har överglänst Ronladinho, däremot säger jag inte att han bättre en Ronaldinho när denne är i toppslag, men han inte alls långt ifrån...man kan bara gratulera Villareal till ett kanonköp och jag säger det redan nu om Villareal värvar nån bra spelare till så kan dem mcket väl vara en outsider till guldet..
Men jag hoppas förstås på Barca!!!
Barcelona Patrick_Kluivert
2005-06-28 08:33
JAG//

jag är också med på dealen om inte kluivert blir kickad i valencia så ger du mig 5000:- men om han blir kickad jag ger dig dubbelt 10 000:-
Deal?

Barcelona Lucho
2005-07-01 01:56
Själv tycker jag att det nya matchstället är riktigt snyggt även om jag självklart vill att man nästa säsong spelar med blå shorts. Ni som är av en annan uppfattning kan ju trösta er med att det inte ser ut som det gjorde under Drem Team-eran (se länkar nedan). Kanske är det så illa att Barça lyckas som bäst när man ratar den klassiska dressen ;-)

(hittade två bilder på Hristo)
http://www.bulgarian-football.com/gif/itzo12.jpg
http://www.bulgarian-football.com/gif2/itzo4.jpg
Annons: