/spanien/barcelona/forum/26758.aspx/spanien/barcelona/forum/26758.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Pep Guardiola
2004-11-07 12:54
Blasi

Det ryktades om att Barca skulle värva Tacchinardi eller Arsenals Edu i januari. Om det låg någon saning bakom detta rykte återstår väll att se.
Men vi skulle tjäna på om vi värvade en spelare som går att använda i Champions League.
Barcelona tagee
2004-06-01 09:39
Kan ni lägga upp en "silly season" sida!?!? behövs verkilgen en med alla rykten som går.
Spinbad
2004-06-01 09:20
Ni spanskakunniga:
Gärna en kort liten summering av dagens "nyheter", eller är det samma som tidigare?
Pep Guardiola
2004-11-07 10:58
Ska Barca vinna ligaguldet måste defensiven förbättras avsevärt. Man ska inte klaga på Marquez på innermittfältet men han behövs i mittförsvaret, börjar likna situationen som Real Madrid satt i ifjol med Ivan Helguera och vi vet hur det slutade.
Nej, Barca måste låna in en defensiv mittfältare i januari och flytta ner Marquez i mittförsvaret,
Barcelona TheRealFan
2004-05-31 20:56
Hellu..
Kan någon berätta från vilket klubb Beletti kom från?

Och vilken plats i startelvan Balack, Bapista och Guily fömodligen skulle få om de kommer till oss..

tacksam för svar...

BARCA BARCA BRACA BARCA BARCA BARCA BARCA BARCA
Barcelona Ozito
2004-05-31 16:37
Juanito//

Om jag inte läst fel så har Xavi och Luis Gracia accepterat en Paycut....

Puyol och Gerard var de två nästa som stod på tur...
Pep Guardiola
2004-11-06 20:30
Rafael Marquez vilken speluppfattning. Belletti bra inspel snätt innåt bakåt till Xavi som bara trycker dit den med vänsterdojan. Underbart att skåda.
Barcelona Izquierda
2004-05-31 21:18
TheRealFan (läskigt nick btw...)//
Tror nog snarare att Giuly kommer att spela anfallare. Om Rijkaard fortsätter med sin så framgångsrika 4-3-3-formation (vilket jag hoppas att han gör) så lär Giuly ta anfallsplatsen till höger, den som Luis García hade större delen av den gångna säsongen.
Sen är jag skeptisk till hur det skulle funka att ha både Ballack, Baptista och Xavi på mittfältet samtidigt. Känns som att alla tre har offensiva ambitioner, och jag hade helst sett att åtminstone en av de tre platserna togs av en riktig slitvarg o bollvinnare.
Barcelona BARCA BLOD
2004-05-31 14:43
jag tycker att vi inte borde ha så bråttom med nyförvärven. efter eller under EM borde man satsa hårt på de spelarna man vill. presentationen under EM är viktigt.
en anfallare jag verkligen vill se i barca är Roony, han är ung stark snabb och målfarlig. det är en sån barcelona behöver. vad tycker ni?
Barcelona Gustaf
2004-05-31 15:15
BARCA BLOD//
Det är ganska riskabelt att vänta tills efter EM då priserna lär gå upp om spelaren i fråga gör en bra turnering.

Känner mig inte alls så optimistisk till att Baptista och Ballack ersätter Cocu och Davids. Ge Motta chansen till vänster. han har potential, det vet vi. Ta hem Rochemback som backup och lägg sedan pengarna på en bollvinnare av högsta klass.
Barcelona B_a_r_c_a
2004-05-31 13:25
Ike:
Tack för Informationen men jag läste på soccerage och det kanske inte stämmer.

Nu så är Real intreserade av Ricardo Carvalho, jag fattar inte varför Barca inte kollar på sånna spelare. Killen är hur grym som helst och en av Protos framgångar i Cl och hans starkaste sida är huvudspelet(något som barca har problem med).
Pep Guardiola
2004-11-07 12:29
Tompa

Var nog lite otydlig när det gäller Rafael Marquez.
Utan att han som Helguera gjorde för Real Madrid behövdes, både i mittförsvaret och på innermittfältet, i fjol.
Real Madrid Ronaldinho Guácho
2004-05-31 21:00
Alltså, hade inte Quaresma större pontential att bli större än Cristiano Ronaldo, tycker snarare det är tvärtom efter deras första säsonger utanför portugal. Belletti kom från Villarreal.
Mittfältet skulle förmodligen alla tre få husera i. Ronaldinho tror jag stannar i klubben,han har sagt så själv, men man vet aldrig.
Blasi
2004-11-07 12:42
Ni kan ju köpa Tacchinardi från Juve ;)
Pep Guardiola
2004-11-07 10:33
I kampens tillægstid faldt Belletti uheldigt og måtte køres fra banen. Det ligner desværre en alvorlig ankelskade til brasilianeren der lige er vendt tilbage til holdet.
källa fcbarcelona.dk

De skriver att Bellettis skada såg allvarlig ut. Måste hålla med om att den såg riktigt otäck ut. Damía lär starta mot Betis för att Belletti i lugn och ro ska kunna återhämta sig till matchen mot Real Madrid.
Barcelona Barca_91
2004-05-31 11:49
Camparn på nou:
Vad jag har hört har han bara gjort 2 mål på 7 matcher i ligan.
Blasi
2004-11-07 12:01
SYnd att inte vi fick ett rekord
Barcelona Hadinho
2004-11-06 23:52
Rivald0, hehe inte jag :)
Barcelona Gabriel
2004-06-02 23:34
Hola amigos!

Nu är omröstningen slut och resultaten följer här nedanför. Men innan jag skriver ner laget så vill jag bara tacka alla som deltagit i min omröstning, det var verkligen jätespännande att läsa allas dröm11:or.

Laget blev så här:

System: 4-2-3-1

-------------------Cañizares---------------------
Ferriera-----Ayala-----------Nesta-----Zambrotta-
--------------Vieira-------Baraja----------------
-----Guily---------Ronaldinho--------Vicente-----
----------------------Henry----------------------
Tränare: José Maurinho
Barcelona Gabriel
2004-11-07 00:27
Rivald0

haha det är inte han Hadi..Den Hadi du tänker på håller på Juventus..jag känner honom han går i min skola..så jag tror inte att han går på barcas forum med en barcatröja;)..
Barcelona Tompa
2004-11-07 10:23
Ytterligare en seger och åtminstone stundtals propagandaspel från Barca. 26 poäng av 30 möjliga hitills, vilken inledning på säsongen!

Hoppas bara Belletti inte blev allvarligt skadad. Om han inte blir tillgänglig närmsta tiden så tycker jag vi ska satsa på Damia som högerback. Någon mer som tycker att Oleguer agerar mycket osäkert i mittförsvaret?
Barcelona Tompa
2004-11-07 10:23
Ytterligare en seger och åtminstone stundtals propagandaspel från Barca. 26 poäng av 30 möjliga hitills, vilken inledning på säsongen!

Hoppas bara Belletti inte blev allvarligt skadad. Om han inte blir tillgänglig närmsta tiden så tycker jag vi ska satsa på Damia som högerback. Någon mer som tycker att Oleguer agerar mycket osäkert i mittförsvaret?
Barcelona juanito
2004-05-31 11:23
Tompa: Vad Abramovitj beträffar tycker jag det luktar desperation lång väg om han är beredd att ge Ronaldinho en så vansiggt hög lön. Ingen är värd så mycket pengar.

Han och Chelsea har ju inte så mycket annat att erbjuda än pengar. Om pengarna inte spelade in skulle nog dom flesta spelare välja Barça.

Ronaldinho borde ställa sig frågan huruvida han vill lyckas sportsligt eller ekonomiskt. Chelsea kan ju ordna det senare medan det inte alls är så säkert att han kommer att lyckas på planen i Premier League. Sydamerikaner verkar faktiskt ha det svårt i brittiska ligor. Kolla bara på Veron och Crespo. Sedan märkte man ju hur störd Ronaldinho var när man mötte benknäckarna från Celtic och sådant skulle ju bli vardagsmat om han valde Chelsea. Som jag ser det råder det ingen tvekan om att Ronaldinho i Barça har chansen att bli en av dom största om han fortsätter på samma sätt som förra året. Lyckas han sportsligt så kommer han att lyckas ekonomiskt. Får hoppas att Ronaldinho också inser det.

Å andra sidan får man inte glömma hur viktiga storstjärnor kan vara för lag. Läste en intressant artikel i Sport som påtalade att klassiska lag ofta kan summeras i en spelare. Exempelvis Pelés Santos, Cruyffs Barcelona, Maradonas Napoli, Di Stefanos Real Madrid och Beckehbauers Bayern München. Hade dessa lag varit så klassiska och lyckade om inte just dom nämnda spelarna varit i klubbarna? Kommer Barcelona att lyckas hålla sig på toppen ett längre tag utan en storspelare såsom Ronaldinho. Det är frågan..
Barcelona Gaucho
2004-05-29 12:19
enligt soccerage så är Giuly bara några timmar ifrån att bli en Barca spelare. Mycket bra, han kommer att vara en mycket bra köp.

Nu väntar jag bara på Ballack, Davids, Fabiano eller Trez- Och kankse en billig mittback, han ska inte kosta så mycket.

Jag hörde eller läste någonstans att Mexes kostar bara 4,9 euro pga att han har en klausula i sitt kontrakt som säger att han få gå om någon betalar de summan. Men jag är inte säker om det!"
Barcelona Tomasz
2004-05-29 17:48
Gustaf...

Barcelonas Luis García har absolut inte gjort så många ligamål, inte ens hälften. Däremot har vi en med samma namn i Murcia som lyckats få ihop 11 fullträffar.
Barcelona Tompa
2004-05-31 10:44
Ryssen i Chelsea är visst beredd att ge Ronaldinho en årslön på 10 milj euro/år (netto) - sjukt mycket pengar! Trots det tror jag inte vi behöver oroa oss allt för mycket "Dinho" försvinner till Chelsea, bara Laporta o CO verkligen är beredda att satsa och det tror jag inte "Dinho" tvivlar på.

Visserligen är lönerna inom fotbollen aldeles för höga generellt sett men världens bäste (?) spelare ska naturligtvis ha en lön i "toppklass". Därför tycker jag det är rätt om man höjer hans lön (5 milj. euro/år tror jag det var). Men poängteras ska att OM (jag tror inte han gör det) Ronaldinho begär 10 milj euro om året så kan han dra!

Vad Abramovitj beträffar tycker jag det luktar desperation lång väg om han är beredd att ge Ronaldinho en så vansiggt hög lön. Ingen är värd så mycket pengar.
Barcelona Tompa
2004-05-31 10:44
Ryssen i Chelsea är visst beredd att ge Ronaldinho en årslön på 10 milj euro/år (netto) - sjukt mycket pengar! Trots det tror jag inte vi behöver oroa oss allt för mycket "Dinho" försvinner till Chelsea, bara Laporta o CO verkligen är beredda att satsa och det tror jag inte "Dinho" tvivlar på.

Visserligen är lönerna inom fotbollen aldeles för höga generellt sett men världens bäste (?) spelare ska naturligtvis ha en lön i "toppklass". Därför tycker jag det är rätt om man höjer hans lön (5 milj. euro/år tror jag det var). Men poängteras ska att OM (jag tror inte han gör det) Ronaldinho begär 10 milj euro om året så kan han dra!

Vad Abramovitj beträffar tycker jag det luktar desperation lång väg om han är beredd att ge Ronaldinho en så vansiggt hög lön. Ingen är värd så mycket pengar.
Barcelona Camparn på nou
2004-05-31 11:43
Barca 91

För att vilja ha en spelare måste man inte alltid ha sett honom spela tidigare.
Som i Fabianos fall så har jag hört att han är teknisk,snabb och grymt stark lägg sen till dom faktumen att han är brasilansk skyttekung, att Kaka från Milan tjatar på Berlusconi och Galliani att dom ska köpa honom för att han är så bra och att han själv säger att han helst av allt vill spela i barca som är hans favoritklubb och enligt honom världens största klubb.

Det räcker för mig...
Barcelona B_a_r_c_a
2004-05-31 11:09
Jag tycker faktist att det är onödigt med alla dessa köp nu, istället för att köpa Baptista så kan man ta tillbaks Rocky som gjorde en strålande säsong i lisabon, sen är det tänkt nu att man ska köpa Fabiano, Baptista, Ballak, Guily och nån mittback ifall Marquiz försvinner. Angående Treziguet så gick Juve med på Barcas bud men ville ha Motta också på köpet och det tackade Reijkard nej till för antagligen så ingår Motta i hans framtidsplaner. Så jag tror att vi får se fabiano med nr 9 nästa säsong. Davids går efter pengarna och kommer inte att tacka ja till Barca.
Barcelona Gustaf
2004-05-29 18:51
Tyckte också 11 var lite väl mycke men på tabell-sidan här på svenskafans står det så men jag antar att de har förväxlat det med Murcias LG.
Annons: