/spanien/barcelona/forum/26747.aspx/spanien/barcelona/forum/26747.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Giuly!
2005-06-19 16:45
Ämne: Barcas nya sponsor p....
Tillskillnad från er så säljer vi oss inte såpass billigt.
Barcelona Petts_n
2005-06-19 17:15
Ämne: Petts_n
Det är ju S....
Torres är SJUKT SNABB :p. och spansk så han trivs i spanien men frågan är om inte hans hjärta liknar råttan Rauls? stannar inte han i Madrid tror ni?
Barcelona Maestro_
2005-06-19 16:28
Jag tycker Saviola ska få chansen i Barça nästa säsong. Lyckas han får han förlängt kontrakt, misslyckas han så sälj han. Maxi ska lånas ut till nästa säsong så han får speltid. Har sett att vissa tycker att hans spelstil behövs i truppen, men ska han sitta på bänken och bara hoppa in var femte match kommer han ju aldrig att utvecklas.

Om det blir som jag vill har vi två spelare på varje position i anfallet, Ronaldinho/Ezquerro Eto'o/Larsson Giuly/Saviola.
Barcelona Blaugrana_1899
2005-06-19 16:58
Real fans är för patetiska, hata real och allt som tillhör det.
Real Madrid Maradona10
2005-06-20 11:23
Brasilien utan RONALDO är inte Brasilien
Barcelona Petts_n
2005-06-19 16:52
Ämne: Petts_n
Va fan mena....
ja menar att du och den andra skriver så mycket dynga så det finns ju inte på världskartan det e det ja menar
Barcelona Izquierda
2005-06-22 11:49
Bra krönika Niclas, men...
"Giuly, 11 ligamål ifjol, behövde ett år att anpassa sig till spelet i La Liga och kommer att ta ytterligare steg framåt nästa säsong."

Vadå "ytterligare"? Vilket var det första steget framåt? Jämfört med vad han uträttade i Monaco kan jag inte se den gångna säsongen som något annat än ett präktigt fiasko för Giuly. Nej, jag överdriver inte. Han kom som firat spelgeni och CL-stjärna och blev faktiskt i mångt och mycket ett problem. Ett riktigt rejält steg bakåt skulle jag vilja säga.

Patrik Andersson//
Faan. Jag ville verkligen se del Horno i FCB.
Real Madrid Ronaldo nr9
2005-06-19 16:35
Barcas nya sponsor på tröjan
Barcelona Quini_
2005-06-19 16:21
Maxi är dessutom en talang som vi bör ta vara på. Han är stark i närkamperna vilket innebär att han kan öppna upp Catenaccioförsvar.

Saviola är mer som Quini var när han spelade i Barcelona.
Barcelona Kharles
2005-06-19 15:52
Puyol(l)Motta

Håller med dig, men jag tror inte och tycker inte en spelare som Rustu ska sitta på bänken, och efter alla tavlor i Barcelona så tror jag inte han vill stanna. Jag tycker vi ska sälja honom, han blir nog attraktiv för klubbarna i Europa med sin rutin som du nämner och även Eu-medborgarskapet.

Saviola vill jag gärna se kvar. Om inte han lyckas efter en säsong så säljer vi honom, då han bara har kontrakt till 2007. Men om vi får ett riktigt bra erbjudande från någon klubb har jag inte något emot att han lämnar, om han själv vill, och då helst till en utländsk klubb.

Det jag inte vill se i Barcelona nu är fler omotiverad utlåningar av redan färdiga spelare.
Real Madrid b0llen
2005-06-20 11:07
Nemo:

Lyssna riktigt noga nu. Kolla på alla som du sade. Ronaldinho, Kaka och dem. Alla står stilla, den enda som löper är Robinho och det ser du själv också.
Han springer från kant till kant, möter boll, släpper boll och tar ny position.

Problemet i Brasilien är att alla söker sig mot mitten och du kanske såg själv. Det blir ett helt gäng i mitten mot ett helt gäng Mexicanska spelaren. Jag tror att om Carlos, Cafu och Ronaldo skulle varit med så skulle Brasilien vunnit. Ronaldo målfarlig som alla vet, men framförallt Carlos och Cafu som håller sig på kanteerna och breddar spelet väldigt mycket.

Barcelona Agge
2005-06-19 22:43
Bara jag som tyckte att Ronaldinho va den bäste spelaren(i brasilien)ikväll? Han slog väldigt sköna passningar hela tiden men synd bara att dom inte förvaltades lika bra.
Hitman
2005-06-20 02:18
Det enda rätta för Brasilien i dagens match hade varit att bytt ut Kaka i halvtid. Han var helt enkelt use. Baptista hade varit att föredra, om inte i alla fall Juninho.

Sedan är det uppenbart att Ronaldo saknas. Adriano är duktig, men han är för ineffektiv och kan bara avsluta med en fot. Robinho är fortfarande fjädervikt och håller helt enkelt inte än i dessa sammanhang. Oliviera är inte landslagsmaterial, han är bara en "one hit wonder", om ni frågar mig.

Finns helt enkelt ingen bra striker i form.
Real Madrid ¤Hala Madrid¤2005
2005-06-20 09:38
varför förlänger ni inte ronaldinhos kontrakt när alla har fått det dom bästa i barca
Barcelona Patrik Andersson
2005-06-20 10:43
Ämne: Läste en interview m....
Var det för att budet var för lågt eller någon annan anledning?
Barcelona giovani
2005-06-20 10:04
Läste en interview med Laporta på sport.es precis. Och där säger Laporta att han fått ett nej från Arsenal för Henry så jag tror inte han kommer.
Barcelona Giuly!
2005-06-20 09:50
Ämne: varför förlänger ni ....
Det lär omförhandlas efter Confederations Cup.
Barcelona Puyol(l)Motta
2005-06-19 16:00
Kharles:

Bra lösningen kom du på dära,att sälja Rustu och få in nåra euros skulle sitta fint. Jag gillar våran nuvarande tränare och litar på hans spelplan men frågan är om han verkligen kollar in confederation cup funderar jag ofta på?

Saviola krigar och verkligen bevisar att han platsar i Barca. Blir det för många anfallare att ha lr skulle välkomna Eto`o och Saviola två spela som är hala som en orm skulle få många försvarare att gömma sig,sen tycker jag att Giuly är bra på att göra mål men ingen vidare speluppfattning i spanska ligan den är lika med noll,där har Saviola ett stort övertag. De passar som Ronaldinho har leverarat till Giuly hade nog lilla kanien Saviola oxo gjort mål på så jag röstar på att ta tibax kaninen
Barcelona Quini_
2005-06-19 16:17
testing
Barcelona Puyol(l)Motta
2005-06-19 15:50
Så som jag ser det är Valdes bästa målisen vi har till befogenhet,men rustu är snäppet vassare med sin rutin när det skulle gälla Cl, ha kvar rustu som en cl joker? .Men andre målvakten har gjort det bra när han fått chansen så det är mer av en smakfråga va tycker ni andra?

Saviola affären dras verkligen ut,ja vill se kanien kvar men blir han ej det så vill jag inte se han i en annan spansk klubb då han kommma tilbax till nou camp och spöka =/
Barcelona Kharles
2005-06-19 16:12
Javier Saviolas framtid i Barcelona

Fördelar:

Har ett ganska bra facit med 60 mål på 3 säsonger i Blaugrana trots att han inte alltid varit ordinarie (Kluivert..). Fortfarande ung och utvecklas ständigt. Har sagt sig vara beredd att sänka (den sjuka Gaspart-)lönen och är verkligen motiverad för att komma tillbaka och slåss om en plats. Dessutom har väl inte det fina samarbetet -Xaviola- undgått många ;-) Har dessutom proffsig attityd och har aldrig klagat när han suttit på bänken eller blivit utbytt. Lovades en plats tillbaka i Barcelona innan han gick till Monaco i ett år och har nu EU-pass (fick det innan han gick till Monaco).

Nackdelar:

Är en 'kvarleva från Gaspart-tiden' som Laporta försöker 'ta bort'. Kan missa väldigt klara målchanser. Inte en idealisk anfallare som behövs riktigt, dessutom är det nu väldigt tuff konkurrens om anfallsplatserna. Hans agent vägrade gå med på sänkt lön under 03-04, men nu har han alltså ändrat sig och vill tillbaka till ett vinnande Blaugrana. Passar bättre i ett 4-4-2 system med två rena "strikers" med en tung target bredvid sig. Verkar inte ha den bästa relationen med Rijkaard. Och Laporta verkar nu ha lagt hans öde i Txikis och Rijkaards händer. Och dessa två herrar vill hellre ha hit Ezquerro och Baptista hellre än en kanin..

Något jag missat? ;-)

Visca el Barça! Visca el Conejito!
Barcelona Daniel el magnifiç
2005-06-19 16:22
Kharles:
Jag trodde att Rustu hade sålts för länge sedan.
Du har rätt i det om Saviola.
Men jag måste säga att jag gillar verkligen den lilla Kaninen.
Barcelona Barca_nr1
2005-06-19 23:15
asså jag fattar inte vf tränaren tar in renato.
fattar inte vf han inte tar in baptista.. han e mycket bättre än oliveira.
Barcelona Jimmy Jump
2005-06-19 15:26
Kharles är en av de få som höjer nivån i vårt forum.
Så om det skulle komma till en omröstning om vilka som ska bli avstängda, så skulle det i så fall vara "Daniel el magnifiç" och pain-in-the-ass "Quini_" som blev avstängda.

Quini, du tror att du blir en ny person bara för att du byter namn. Snälla människa, du är exakt lika irriterande fortfarande. Allt du skriver gör bara att vi andra "neutrala" blir frustrerade.

Varför gjorde Gud så att du hamnade i vårat forum med en så vacker tröja bredvid ditt namn?

Visca el Barça!!! Visca el Kharles!!!
Barcelona ronnie10
2005-06-19 15:39
Quini_ , no offense men alla som har hängt här en längre tid har nog ett gott öga till Kharles, han har aldrig varit såhär grov i munnen innan du började reta upp honom. Jag tror säkert att det finns många mer än jag som varit irriterade på dej i det tysta en tid, Quini_ (aka Forca Blaugranas).

Och snälla, börja inte gorma om det här nu. Jag får tycka att du är jobbig och ber dej nu att tagga ner. Visst kan vi Barcelona-fans hålla god ton och vara trevliga istället för att kasta skit på varandra hela tiden?

Och Kharles du skulle kunna ignorera istället för att gå och kalla honom för "ett vidrigt fanskap"...
Alltså herregud, det här är ju löjligare än dagiset jag jobbat på i veckan...
Barcelona ronnie10
2005-06-20 08:26
Patrik, okej. Spypåsen ville jag inte ta fram det kan jag erkänna.
Men min spypåse är använd ganska många gånger, ungefär varenda match på camp nou, I synnerhet chelseamatchen och Atletico Madrid-matchen då jag blev tvungen att köpa 10-litershinkar i halvtid.
Barcelona Kharles
2005-06-19 15:45
Grabbar, tack för stödet(speciellt du Rebin ;-) ). Jag kan erkänna att jag ibland varit för arg, vad det nu inneburit. Men såhär skrev en redaktionsmedlem längre ner i forumet:


Namn: Quini_ » Svara på inlägg
Sänt: 2005-06-18 22:14:30
Nu har du snackat dynga en gång för mycket. Vi har (av någon anledning) varit tålmodiga med din attityd och stundtals försöker du. Tyvärr, som nu, går det inte alltid så bra. Kan du inte ens försöka förstå vad folk vill säga? Du behöver inte klanka ner på varenda skribent för att visa dig bäst. Fundera på det i tre dagar, du får nämligen så lång avstängning. //Red


Visca el Barça!!
Barcelona Puyol(l)Motta
2005-06-19 15:31
Jag tycker förövrigt att nya borta dräkterna ser coola ut.

Bara jag som tycker att tröjan påminner lite om 90 tals dräkterna som bars av legenderna stoichkov/romario?

Måste hålla med jimmy jump kharles är en forums höjare =)
Barcelona Kharles
2005-06-19 15:48
Rustu har nu EU-pass. Någon som tror att han har en framtid i Barça..?

Flera lag är nu intresserade av Saviola. Atleti, Betis, Mallorca och.. West Bromwich.
Barcelona Barçelonista
2005-06-19 15:01
Visst jag kan acceptera att våra bortadräkter blir gula med tanke på våra nuvarande bortadräkter är beiga, men röda shorts vill jag inte se tillsammans med våra fina hemmatröjor.
Annons: