/spanien/barcelona/forum/26740.aspx/spanien/barcelona/forum/26740.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Andreas
2004-05-21 12:34
Känns lite konstigt att Real får värva Samuel när de inte ens betalat Inter alla penger för Ronaldo.
Barcelona FORZA BARCA!!!
2004-11-06 17:38
Håller med Puyol_20. Tcyker att ni ska luta såga Belletti och Guliy. Belletti började säsongen bra men är i en liten svacka....sånt händer. Guliy har precis kommit tillbaka från skada. Ta det lugnt, det lossnar snart.
Tror på vinst idag. Snart ska Ronnietröjan på och ölen ska kylas, sen är det ögongodis på hög nivå. Kl 20 ska vi alla få njuta.

FORZA BARCA!!!
Barcelona Patrik
2004-05-20 01:48
S.W.A.T och Blaugrana_1899

På er låter det som att Rijkaard alltid har/konstant kommer att mobba Quaresma. Faktum är att Quaresma inte har visat tillräckligt mycket denna säsong. När han väl visar på träningarna att han är mogen att spela och är bästa alternativet på platsen kommer han att få spela.
Barcelona Patrik
2004-05-20 01:48
S.W.A.T och Blaugrana_1899

På er låter det som att Rijkaard alltid har/konstant kommer att mobba Quaresma. Faktum är att Quaresma inte har visat tillräckligt mycket denna säsong. När han väl visar på träningarna att han är mogen att spela och är bästa alternativet på platsen kommer han att få spela.
Valencia El Payaso
2004-05-21 12:42
Der Afro: Japp, Saez är bask. Dessutom inledde han väl tränarkarriären i Athletic...vet inte om han var huvudtränare, men det var hans första klubb i alla fall. Jag tyckte också det var märkligt att inte Valdes eller Reina fick åka med..
Pep Guardiola
2004-11-06 21:07
Ämne: Vårt försvar verkar ....
Tycker att Gio har varit dålig i defensiven hela året. Tycker det är bra att Sylvinho är tillbaka snart. Inte bara för att vi har skadeproblem utan för att jag tycker att Sylvinho är en bättre defensivt.
Barcelona Rivald0
2004-05-21 10:56
- med att sälja kluivert är att han kan avgöra en match, när det är hörna så kan han nicka in bollen närsomhelst, som mot Real Madrid t.ex, det är det ja kmr sakna från honom isf, och hans fina onetuch spel. Men + att sälja honom är juh att Nr 9 blir ledig, den tröjan får juh inte vilken spelare som helst. Tror att det kmr bli ngn riktigt bra. hoppas på Didier Drogba, men de sägs att Marseille inte säljer honom för alla pengar i världen.
Barcelona Der Afro
2004-05-21 10:08
Jag såg att Hammarbys tränare skulle ta ett argt snack med spelaren som filmade till sig en Hammarby-straff. En sån klubb/tränare måste man bara älska!

Valdez åker inte till EM. Skumt. Är coachen bask eftersom han tar ut Bilbaos målvakt istället?
Barcelona KayKay
2004-05-21 10:00
Såg att Cocu lämnar... tråkigt men kanske dags ändå.
Tänkte höra vad som händer på anfallarfronten...
Ska Kluivert säljas? Ska nån annan in?
Personligen vill jag ha kvar Kluivert för att han är en av de bättre anfallarna i Europa samt att han har exakt det som behövs i ett sånt spelsystem.
Hade hellre sett en försäljning av Saviola och ett nyförvärv som liknar Kluivert som reserv.
Till slut:
Är väldigt besviken på att Reyes inte får hänga med till Portugal... Större Joker lär dom inte hitta.
Barcelona Der Afro
2004-05-21 10:08
Jag såg att Hammarbys tränare skulle ta ett argt snack med spelaren som filmade till sig en Hammarby-straff. En sån klubb/tränare måste man bara älska!

Valdez åker inte till EM. Skumt. Är coachen bask eftersom han tar ut Bilbaos målvakt istället?
Barcelona Izquierda
2004-05-20 03:35
S.W.A.T//
Om man fortfarande pratar om Ronaldinhos filmning så är man barnslig enligt dig. Direkt efter att du sagt det, så börjar du tjata om just Ronaldinhos filmning. Hur barnslig är du själv?

Holländaren//
För en gångs skull är du och jag överens.
Barcelona cesaro
2004-11-06 19:09
säger man att henke ska lira framför guily borde man ju fundera på att intressera sig av andra sporter!?
anledningen med tremanna anfall är att få bredd på spelet, och spela med en striker. Henke är ingen kantspelare, och vår skytte kung etoó gör defentivt inte lika många mål från en kant. så om man tittar på barcas spelsystem kan jag inte ens fatta tanken att ta bort guily för henke?
Barcelona Izquierda
2004-05-21 09:09
Phillip Cocu har tydligen beslutat sig för att lämna Barcelona.
Härmed vill jag tacka honom för alla åren i laget och för allt uppoffrande arbete han gjorde på vårt mittfält (och den här säsongen även i mittförsvaret).
Cocu kom hit i samband med "Hollandsvågen" då van Gaal styrde. Han har varit given i startelvan sedan dess, och dessutom hållt en plats i Hollands landslagstrupp.
Cocu har för mig alltid varit en spelintelligent, slitstark och stabil spelare. En defensiv mittfältare att lita på. En som stod upp när det blåste. Han har varit oerhört proffsig i sin attityd både på och utanför planen. Phillip Cocu var inte en av dem som sprang till pressen och lipade när det gick dåligt, och han var inte en av dem som drog på sig onödiga varningar genom snack, filmningar eller efterslängar. Phillip Cocu var och är ett proffs ut i fingerspetsarna och har den senaste säsongen innehaft lagkaptensrollen när inte Lucho platsat. Han är alltså dessutom den utlänning som spelat flest matcher för Barca genom tiderna. Stort!
Den senaste säsongen tycker jag dock att han sett allt långsammare ut, och tagit allt mindre del i spelet med boll. Han har blivit mer och mer anonym och sett stel och stolpig ut när han väl fått känna på lädret. Därför tycker jag att han väljer helt rätt tillfälle att lämna oss (även om han tycks ha fått lite hjälp med det valet...) Han har varit ordinarie hela säsongen, och trots allt gjort ett betydande defensivt arbete med sitt huvudspel och sin placeringsskicklighet.
Phillip Cocu kan lämna oss med huvudet högt.
Tack, Phillip.
Barcelona Frazzé
2004-05-21 10:05
Jag vill se 4 nyförvärv mer

En ny mittback-mexes?
Offensiv mittfältare-Julio Baptista!
En ny def mittfältare-?
En anfallare-Trez,drogba,Fabiano,Cavnaghi
Jag vill ha Julio Baptista för att han har värkligen impat på mig 18 mål i sin första säsong i spanska ligan! om jag inte har rätt så började han som def mittfältare men blev offensivare i sevilla och han har gjort 18 mål i ett nedertippat lag!Grymt!
Mittback ville jag ju ha samuel men real madrid köpte han,Mexes tycker jag e ett osäkert kort innu men lucio skulle ha varit något!
Och en defensivmittfältare för Cocu sticker väl nu!Där vet jag inte bem Barca ska köpa
Anfallare har JAG många alternativ men för mig ska han vara stark,snabb,teknisk(ska kunna dribbla av en 2-3 man) och målfarlig och Enligt mej så e Drogba en sån typ

En vänsterback skulle kanske åckså behövas!

Forca barca!


Barcelona juanito
2004-05-26 11:55
Henke fungerar ju bra i svenska landslaget och han var ju inte helt ofarlig i UEFA-matchen mot Barça. Då hade han dessutom inget understöd i och med att Celtic spelade med nio backar. Jag tycker att han är en väldigt komplett spelare som kan det mesta. Han är målfarlig, han är rörlig, han kan spela fram, kämpar mycket och han skulle förmodligen inte börja sura om han bänkades någon match som Kluivert. Och återigen, det finns bara två anfallare i laget och en av dom försvinner (dessutom slutar Lucho som var ett anfallsalternativ). Med tanke på att klubben spelar CL nästa säsong så behövs en bred trupp. Med den nuvarande budgeten finns det bara utrymme att köpa ut en anfallare. Just därför är Henke ett väldigt bra alternativ i och med att han kommer gratis.
Pep Guardiola
2004-11-06 19:59
Den ventade startelvan i kväll.
1. Valdes
2. Belletti
4. Marquez
5. Puyol
6. Xavi
8. Giuly
9. Eto'o
10. Ronaldinho
12. Gio
20. Deco
23. Oleguer
Barcelona Damia
2004-11-06 21:01
Eto'o, ronaldinho, marquez, giuly och xavi + alla andra i barca är HETA idag. =).. kanske så skulle man kunna förbättra defensiven ett par snepp.

FORCA (NI VET VILKET LAG, DET BÄSTA I VÄRLDEN)
Barcelona Puyol_20
2004-11-06 17:31
Kharles_Puyol / swat :
Ni e ganska snabba med kritik mot giuly o beletti..alla kan inte ha en instant rekord start ..kolla bara på van bronchorst hur ojämn som helst förra sesången..kolla hur stabil han blivit nu...kom ihåg beletti e relativ ny när det gäller champions leuge,,detta e ju de största han upplevt ..Tålamod!!!!!
Barcelona Eggeboy
2004-11-06 21:00
Marquez och Guily är riktigt heta idag, för att inte tala om Eto'o. Det känns som att Guily kommer att sätta en till sist. Han har lite att bevisa sedan Milanmatchen. Marquez har haft siktet alldeles för dåligt inställt. Hoppas att han får till ett långskott i andra.
Pep Guardiola
2004-11-06 20:52
2-1 till Barca i halvtid

0-1, 7 min, Fran
1-1, 23 min, Xavi
2-1, 35, Samuel Eto'o
Barcelona S.W.A.T
2004-11-06 16:34
fattar inte varför Henke inte får spela från start i stället för giuly? giuly bara springer o springer kommer inget vart och han missar för många chanser! och Belleti hans inlägg är katastrof dåliga..
Real Madrid Ike
2004-05-19 17:54
Ingen ska filma ingen ska spela fult etc etc.
Men nu är det så att många gör det, och jag håller inget emot ronaldinho om han filma.
Jag tror inte riktigt på det där att, nån måste börja sen följer dom andra, spelar ingen roll om barca spelarna inte filmar,resten kommer filma lika mycket för det, därför har väll barca spelarna lika mycket rätt att filma :)
Dommarna ska INTE blåsa straff om dom verkligen inte är HELT säkra på att det ska vara straff.
Bättre komunikation med dom assisterande dommarna skulle nog hjälpa.
(Dock tycker jag att dom assisterande dommarna gör mer fel än huvud dommarna, men det hör inte hit ;)
Barcelona Messí
2004-11-06 20:55
Vårt försvar verkar lite lojt. Gio, vart var han vid 1-0 målet?! Kul att se vår offensiv!

EDIT
Stämmer det att det är 90000 pers på Camp Nou?
Barcelona Rivald0
2004-11-06 12:07
haha skönt å läsa Sannolikheten för att Barça skulle sälja Dinho är väl ungefär lika stor som att Real Madrid skulle ge Raúl fri transfer, men för de som fruktade det värsta har goda nyheter dykt upp.

mw
2004-05-24 15:53
Andreas, nepp... Real Madrid hade däremot rätten att få 50% av övergångssumman om han såldes innom 1 eller 2år...
Barcelona Kharles_Puyol
2004-11-06 19:38
Håller med Cesaro att Giuly har man i 3-manna anfallet för att få bredd.. Det händer ofta att Henke och Eto'o löper på samma ytor.
BigBadOla
2005-03-11 09:35
Ibra
Blivande Barca fans eller bara hamnat lite snett bland forumen? =)
Fighters_Curva_Nord
2005-03-10 22:39
"Den gamla damen från Turin och Il Rossoneri från Milano spelar tråkigt och dåligt (defensivt) Ingen vill se på matchen, man somnar när man tittar på matchen.. ohh gud va tråkigt, men de märkliga är att vi går vidare/vinner vilket är viktigast. Barca och Real spelar så "Underhållande", så roligt och så bra! "tumme upp!" Vi spelar defensivt , ni spelar offensivt (roligit) . Får man ställa en fråga till er, vad föredrar ni ... Att spela "tråkigt/defensivt" som vissa utav er påstår (det såg vi ju mot Real) eller att spela "underhållande" och förlora...? när Bucklan hamnar i Turin så ska man inte säga " VI SPELAR TRÅKIGT" Så länge Grande Juve vinner så kräver jag inget mer! 3 pöang som 3 pöang, Vinst mot Real är Vinst! Nee ni har rätt Vi och Milan spelar tråkigt , de såg man minst inte tisdas respektiv i onsdas .. helt riktigt.. all beröm till er (som påstår detta) Spansk fotboll = Världens BÄSTA de vet alla, varför ens diskutera?... De ser man väl i CL , vilka som är kvar i kvarten eller.. Helt enkelt" VI spelar tåkigt/Ita lagen , medans ni spelar roligt och åker ut... hmm låter bättre det...

MVH
Spanien Eccellente Milan
2004-05-22 19:01
Alx:

Vi betalade faktiskt São Paulo 8,5 Milj. dollar för vårat underbarn, så Luis Fabiano borde inte vara så dyr som han verkar vara.

Lycka Till Imorgon också, synd att matchen inte visas på TV.
Barcelona Puyolinho
2004-11-06 17:30
Min Uppställning

-----------------Valdes------------------
-------------Puyol-----Oleguer-----------
Damiá´--------------------------------Gio
-----------Xavi--Marqez--Deco-----------
Henke------------------------------Dinho
-----------------Etóo-------------------
Annons: