/spanien/barcelona/forum/26738.aspx/spanien/barcelona/forum/26738.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Nemo
2005-06-12 01:17
Xavilicious.

Oj, där har vi ett intressant tänkade. Aldrig tänk på det förut. Men varför inte. Och när alla är ute och ger sig ut på offensiva turer kan ju Puyol - Marquez och Edmilson bilda en trebackslinje.
Barcelona Xavilicious
2005-06-12 01:13
Nemo

Edmilson är helt klart ett intressant alternativ, skulle dock vilja testa honom som ytterback. Han får gärna ta över vänsterkanten, Gio har denna säsong darrat mer än lovligt.
Spinbad
2005-06-10 12:24
Det verkar som att Barcelona får 7 miljoner euro (+ 3 miljoner mer om Villareal placerar sig bra nästa år) och det är väl helt okej egentligen. Enligt sport så hade Barcelona fått ett erbjudande från Atletico Madrid som var riktigt pinsamt dåligt och man valde då att förhandla klart med Villareal istället. Affären är inte klar än men den verkar nästan färdig
Barcelona Messí
2005-06-12 01:15
Puyol(l)Motta

"Fuerza"??

Sir. Smokealot

Kharles är inte avstängd. Han fick bara en varning.

Força Barça i visca Catalunya!!!
Barcelona Kharles
2005-06-13 23:57
Redaktionen.

Tycker ni är lite för aggressiva i er postrensning ibland.
Barcelona Damiá-
2005-06-09 22:47
Måste vara något fel med sidan. Å andra sidan har ju många lov nu! Men 209 , tror inte det!
Barcelona Puyol(l)Motta
2005-06-12 01:12
Beautiful_ Barça:
Laporta och co har gjort bra och smarta värvningar varför skulle de plötsligt göra en 180 och börja värva för saken skull??
Jag anser att vi inte behöver nåra fler offensiva spelare,räcker långt och bra med de vi har.
Därimot så vill jag ha en vänster back så att Gio får lite konkurrans. Jag har sagt det förr och säger det igen marquez och puyol bildar ett farligt mittbacks duo..motta lr bommel som pivote now were are in busniess ladies and gentlemens =))


Vi har ett gäng vinnare i laget,alla strävar efter att vinna titlar det va en av orsakerna till att vi vann ligan.
Visst räckte vi inte till i Champions leauge men det är historia då vi värvat in kraftpaketet bommel som gärna får konkurrera med motta om pivote platsen då har vi en defensiv som kommer hålla i Champions leauge garanterat =))

Så grabbar vi försöker lägga allt värvande snack på is,ja vet att det är svårt men gör ett försök..

Fuerza Barça
Barcelona Xavilicious
2005-06-12 00:54
Beutiful_Barca

Vi struntar i din svenska! För att citera Nemo, "Detta är ett forum, ingen jävla uppsats"
Barcelona Nemo
2005-06-12 01:09
Sir. Smokealot. Dåligare? Don't smoke and write ;-)

Xavilicious.
Jag tror också att den är den bästa. Marquez är mer av den tuffa killen än Puyol. Sedan att Marquez är huvudstark gör saken inte sämre, men det är Edmilson också. Och jag tror också att Edmilson är lite bättre med boll. Men den här tuffheten som Marquez har, saknar han.
Barcelona Puyol(l)Motta
2005-06-14 00:20
Daniel el magnific:
Om jag sett Freddy adu spela?
Jag det har jag i den amerikanska inhemska ligan,har sagt det förut säger det igen. Barca ska inte slösa på talanger just nu speciellt inte på forward/släpande midfältare vad han nu har som position, killen måste visa mer än det han gör. Det är inte som adu precis dominerar i hans liga sen har det talats om att han är äldre än vad som visats.

Beautiful_ Barça:
Klart ja förstår att du skämtar,Vi är inne i en spännande fas jag och de flesta härinne vill läsa om Barcelona och deras planer inför säsongen
jag kanske va lite hård när ja skrev sist? mena inget vill bara läsa om vår underbara klubb har inte så mycket tid till att läsa i internet när man ändå är här vill man höra lite Barca news
Barcelona Kharles
2005-06-13 23:07
Spinbad

Att Gaspart var en desperat dåre har väl inte undgått många culés. Men eftersom man då behåller 25% av spelaren skulle jag också tippa på att man betalar ut 25% av lönen, eller något i den stilen. Men vi är Barça och ekonomin har ju inte varit vår starkaste punkt. Förhoppningsvis blir det lite ändring på det nu, men det tar tid att 'läka såren'. Och om det inte funkar har vi alltid Sandro Rosell att slänga in.. ;-)

Saviola, som går med på en lönesänkning och gärna slåss om sin plats i laget hade jag gärna sett igen. Han gjorde 60 mål på 3 säsonger i ett bedrövligt Barça. Skulle va intressant att se honom igen i ett framgångsrikt Barça.
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-06-12 00:28
Ämne: Beautiful_ Barça

....Messi: Har för mig att Henry har fyll 29 tom. Det skulle vara ganska korkat ja, fast jag vet inte om La Porta skulle hålla med oss. Jag hoppas iallafall att vi inte spenderar vår budget på så pass dyra spelare. Det känns att det som försvann med Rossel var vår princip att värva lovande spelare till en billig peng. Det känns ganska säkert att vi fölorade en stor framtidstänkare när vi förlorade honom. Om laget inte skulle lyckas så stort nästa säsong så tror jag Rossel kan bli en stark motståndare till Laporta till presidentvalet. Visst tycker han om att värva Brasilianare, men latinamerikansk fotboll, tillsammans med spansk är den bästa i världen och det är ju inget fel med det. Ett helbrasilianskt lag med en katalonsk stomme skulle jag faktisk inte ha något emot i skillnad mot ett holländsk.
Angående Kharles så tycker jag med att det är tråkigt. Jag kan dock förstå honom och de andra inläggarna som har slutat skriva
Redaktionen har dock skärpt sig nu och har stängt av onödiga inläggare som Forca Blauguranas bland annat. Hoppas inte folk stör sig på mina inlägg även om min svenska inte är den bästa kanske.
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-06-12 00:14
Jag har en intressant fråga till er inläggare här.
Vad skulle ni tycka om en swap Eto'o mot Henry, rakt av. Inga pengar emellan.
??
Trotts att jag vet att Henry är bättre och att Eto'o inte kommer stanna hos oss i mer än 2-3 år till, max. så är jag ganska tveksam till det.
Om jag var tränaen dock skulle jag nog inte ha gjort det med tanke på Eto'o's potential och ålder bland annat. Men jag vet inte. Kanske.
Vad säger ni?
Spinbad
2005-06-13 23:02
Problemet med Riquelme var ju hans sjuka lön. Jag läste något om att vi skulle fortsätta betala delar av lönen men jag kanske missuppfatade artikeln. I de två säsongerna som gått har ju vi betalat 60% av Riquelmes lön. Jag har för mig att vi betalar 65% av Rochembacks lön (som är 2.5 miljoner euro om året!!!) fortfarande. Vilken jävla dåre gaspart var. 3 år till med honom och vi hade gått i konkurs.
Barcelona Kharles
2005-06-13 22:46
Ska också säga att Riquelme-dealen är inte så dålig som den låter. Från de säkraste källorna har jag hört följande:

Barça får 7 miljoner € direkt och 7 till beroende på 3 variabler. Dessa är bl.a. om Villareal tar sig till CL, når en hög ligaplacering nästa år, och t.o.m. hur många matcher Riquelme spelar i VM nästa år(!), och Barcelona behåller 25% av 'spelaren'. Det är en ganska komplex affär som kommer att ge vår klubb 11-15 miljoner € totalt över 3-4 år. Enligt de senaste uppgifterna är dock kontrakten inte påskrivet, men Riquelme kommer göra det när som helst. Det bästa för alla parter med tanke på situationen.

Hade själv helst velat se att vi bytte honom mot Torres, Luque, Joaquin, Ramos eller någon annan spelare i Atletico(Perea/Pablo/A.Lopez), men dessa försökte få Riquelme med en snåljåpstaktik som inte funkade. Rätt åt dom.

För övrigt ska jag säga att ryktet om Joaquin i Marca var det löjligaste jag har sett på länge.
Barcelona Messí
2005-06-12 00:16
Beautiful_ Barça

Jag tror att ganska många av de där hamnar i klassen; medgångssupportrar.

Sen så blev inte Kharles avstängd. Jag tror att han inte vill skriva p.g.a nivån här inne. :-/ Tråkigt...sen så finns det ju många andra läsvärda skribenter i det här forumet som inte skriver så ofta nu för tiden. Tror det beror på nivån...
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-06-13 22:53
Kharles: Tycker också att det var rätt att ge Riquelme till Vilareal för en "ganska" billig peng i stället för Atletico. Deras sätt att försöka ge ett sådant pinsamt bud bara för att snubben uttalat sig om att han vill spela med deras tränare är jävligt lågt, som budet. Lägre än Glocalnet :p

Det finns ju dock fortfarande chans att man byter Saviola mot Torres och med pengar emellan. En deal som verkar mycket vettigare än Riquelme+Saviola+20M euro.
Barcelona bubbe
2005-06-10 20:35
Som S. Dali säger känns det som en risk att vi börjar värva för värvandets skull, har inte hört ett enda rykte om vänsterbacksplatsen sen det ganska osannolika om Cole. Har man bestämt sig för utförsgående duon Gio/Sylvinho eller?
Barcelona el profesor
2005-06-11 22:24
mark gonzalez albacete skulle ha petat guilly på vänsterkanten lätt
Barcelona Gio Style
2005-06-10 01:43
Vet inte om folk vet det men enligt Marca är det nu klart att Riquelme stannar i Villarreal 4 säsonger till. Man köpte 80% av spelaren för 5 miljoner euros.
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-06-13 22:30
Jaa det blev fel som vanligt. Inte 30 utan 20. Men 30 hade varit roligare:p
Kharles, kul att du e tillbaka mannen. =)

Ja sen angående lönerna i Barca så är det en hel del som behöver förnyas. I och med att vissa spelare har fått så pass hög lön så spricker Barcas ideologi om att ge låga löner. Nu har man pengar och i stället för att värva supersjärnor ska man nu se till att dom egna spelarna får vad dom förtjänar. Puyol vill dock fortfarande inte ha någon förbättring.
Barcelona Giuly!
2005-06-09 22:52
Inte ökade det när jag loggade in så :P
Spinbad
2005-06-15 00:04
Lucho:
Jag håller med dig. Eto'o var mycket bra, men vilken central forward hade inte gjort massor av mål i vårt lag och varit bra? Eto'o skapade mycket själv samtidigt som han också brände en jävla massa.
Barcelona El señor
2005-06-15 00:16
Hej!
Ska till Barcelona i sommar. Vet någon var Barca tränar (träningsanläggning)eller om det spelas någon träningsmatch i början på juli?
Gracias
El señor
Barcelona Kharles
2005-06-15 02:13
Håller med Blaugrana_1899

Eto'o behövs, tänk på vad vi haft de senaste 5 åren.. Kluivert. Eto'o är en mycket bättre anfallare än vi tror, visst missar han chanser men vem i Barça har inte gjort det? Dessutom skapar han mycket själv och är en mycket bättre anfallare än Crespo, RvN och Torres. Kommer ihåg hans kämpaglöd i plattmatchen mot Villareal, mot Zaragoza, mot Betis, mot Madrid. Hans vinnarmentalitet och hunger av framgång är vad vårt lag behöver. Enda nackdelen med honom är kanske hans ineffektivitet, som försatt honom i en jobbig sits de sista omgångarna, men Eto'o kommer att utvecklas och bli kyligare. Eto'o är för mig lite av symbolen för den nya barcelonismon och han kommer lyckas.

Visca el Barcelonismo!
Barcelona Messí
2005-06-12 00:18
Beautiful_ Barça

Skulle vara rent ut sagt korkat att göra så. Henry är väl 28 år och är snart på väg neråt i karriären, om ett par år. Eto'o är ju bara 24 och har sina bästa år framöver och redan nu är han utan tvekan en av världens bästa anfallare.
Barcelona S.W.A.T
2005-06-15 07:45
Ämne: Tydligen var ryktet ....
värst vad du klagade på Etoo! kom i håg vem som vann liga ått oss efter 6 år! vill han ha höger lön så ska han få det så klart, HAN FÖRSTJÄNAR DET..
Barcelona JAG
2005-06-15 02:10
Efter så många år har Barça äntligen hittat en pålitlig målskytt. Efter sitt FÖRSTA säsong i Barça gör Etoó 24 ligamål. Vad hindrar honom att göra 30 mål nästa säsong??

Skulle man byta för att man får ett bra erbjudande från ett annat lag? Alla vet hur få bra forwards det finns i världen och Etoó har framtiden framför sig. Hur ska vi bygga ett lag om vi ska sälja vår kanske viktigaste spelare? Vad ger det för signaler? Etoó har många gånger sagt att han trivs utmärkt i Barcelona och har tom talat om att han kan tänka sig att avsluta sin kariär där. Att Deco, Xavi, Ronaldinho får förbättrade kontrakt är väl naturligt att Etoós agent och Etoó vill ha det också vilket han förtjänar. Crespo? Gallas? Nej tack, verkligen inte! Etoó är klass för sig!
Gonatt!
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-06-12 00:05
Altså vad har hänt i detta forumet? Fansen vet inte ens vilka positioner Barca spelarna har!
Smärre katastrof.
Hälsning till redaktionen:
Släpp tillbaka Kharles. Det var bara en liten dispyt mellan mig och honom och han har nog lärt sig en läxa att inte gå på personliga angrepp och respektera folk som har Barca i hjärtat. Jag har förlåtit honom iaf om han vill lägga det bakom sig.
Forumet är i stort behov av hans genomtänkta inlägg.
Gör inget om han stavar lite fel ibland :p
Real Madrid AnDeY
2005-06-14 22:41
Beautiful_ Barça

Varför säger du våran Fabregas? Han var ju förut eran men inte nu längre eller?
Annons: