/spanien/barcelona/forum/26733.aspx/spanien/barcelona/forum/26733.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Skarpheden
2004-08-02 20:46
CruzitoZ.
Är det så klokt? Robinho är väl ytterligare en kortväxt forwardtyp som bäst trivs bäst strax utanför straffområdet? Ingen Bomber direkt. Han är för lik de spelare vi har. Och han har inte det vi saknar, kraft och nickstyrka i straffområdet.

Jag längtar också till ligastarten!
Barcelona ashkan
2004-08-02 23:14
Laporta: "Si no viene Eto'o no vendrá nadie"
(www.elmudodeportivo.es)

Betyder : "Kommer inte Eto´o, kommer ingen."

Skönt att höra, så vi slipper Anelka i vårat lag. Tycker knappast Anelka har något i Barça att göra när vi har så pass bra anfallare som vi har i dagsläget.
Barcelona Nemo
2004-08-02 17:28
StKa, Det jag såg förra året var ett Barca som spelade en medioker fotboll, okej, jag kanske tar i lite. Dom spelade inte fotboll. Men sedan i andra halvan, höjde sig ett par spelare. Inte bara Ronaldinho. Xavi, Saviola, Davids (kom och briljerade), Saviola, Luis Garcia, Valdes. Säg inte bara att det var Ronaldinho, han syndes kanske bäst eftersom han har den positionen som han har.

ZonD, Under andra halvan tvekar inte ens jag. Han var bäst då, men du kan ändå inte döma en spelare som spelar underbar fotboll en halvsäsong.

Herregud, tro mig inte fel. Jag tycker Ronaldinho är en av världens bästa. Men var lite mera objektiva.
Barcelona Izquierda
2004-08-03 15:02
M.D//

Tack för berömmet och ja, jag är ny. Har bara skrivit två artiklar och står inte med under "redaktionen" än, men det är på gång.

/Joakim Nilsson
Barcelona Maestro_
2004-08-03 13:25
Vem tycker ni ska spela från start om det inte värvas någon ny, Henke eller Saviola?

Själv tror jag Henke gör en ruskig succé i Barca.
Barcelona Patrik Andersson
2004-08-03 13:22
Gaucho_90_11 // Edmilson är miitback men kan spela deffensiv mittfältare om det behövs. Tror han är inköpt eftersom han kan spela på båda platserna och man kan utnyttja detta i brist på deffensiva mittfältare.

Håller med M.D trevlig läsning av Joakim.
Real Madrid La Belleza Blanca
2004-08-02 23:45
Såg snacket om Karimi längre ner. Kul att ni följer asiatisk fotboll! Karimi spelar för närvarande i ett lag i Mellanöstern (har för mig att det är Qatar men är inte säker!). Han är kul att se på!

För er som inte tror på Anelka. Han är väldigt duktig och erfaren trots sin ungdom (24 år). Men han är lite kaxig och uppblåst! Annars har han fina kvalitéer som fotbollsspelare.
Barcelona RonalDanho
2004-08-02 20:19
aa ju mera desto bättre .. vila behövs ..angånde robinho så kan han bli en världspelare utan tvekan han har all potential till o bli det..brassar har o kommer alltid o choka oss me fin fotboll...så varför inte robinho efter ronaldinho =)
Barcelona Ronaldinho_barca
2004-08-02 15:11
Patrik Andersson../
Vadå..om man kan lägga ut 22 milj Euro på Eto'o så ör det onödigt för att man kan ju köpa både en annfallare och en def mitt för dom pengarna..! så jag menar att eto'o är onödig, vaqrför inte satsa på Vieira på 20milj euro och så kan man köpa..och låna en bra striker
Barcelona Adabisi
2004-08-06 15:30
Är Viera verkligen klar Real? Står inte någonting om det på varken Arsenals eller reals hemsida. Var han inte anmäld igår kommer han att missa Champions League, det vore underbart.
Barcelona ZonD
2004-08-02 17:14
Gronvit: Din brorsa komem nog bli besviken. Barca är nämligen i Asien nu;)

Till de som tycker att köpet av anelka är onödigt: Är då verkligen Etoo nödvändig?
Barcelona Patrik Andersson
2004-08-06 11:49
Håller med, vinna är det ända som räknas. Helt realistiskt tror jag det står mellan real(om de får viera) och barcelona. Även om jag tror att säsongen kan börja tjärvt med alla nya spelare i laget.
Sedan är det CL också den får vi inte glömma bort. Kvarten är ett måste där, minst.
Barcelona Belletti
2004-08-02 21:45
Såg Iran-Kina tror jag det var i Asien Cup på Eurosport. Ali Karimi är en underbar spelare utan tvekan men vi behöver inte honom. Många Europeeiska lag är efter honom Bayern Munchen bla...
Real Madrid Ike
2004-08-06 11:14
Izquierda:
Att du skulle säga att det är bra att sälja Saviola hade ja inte trott.
Att Rijkaard inte tror på honom är inte god nog anledning.
Rijkaard trode inte på han förra säsongen heller, men hade vi inte haft Saviola så kan ja garantera att det inte hade gått som det gick.
Hur många mål gjorde Saviola på våren?
11-13? nånting sånt..
Jag för en tycker verkligen inte att vi ska sälja honom. Han ska ingenstans, även om Etoo kommer.
Vi har 3 tävlingar att spela.
Om 1 spelare blir skadad ett tag, (som det blev förra säsongen, är ingenting specielt ovanligt)
Så kan vi inte köra 3 tävlingar med 1 anfallare, det håller bara inte.
Desutom så har väll Saviola visat vad han går för?
Och kan desutom bara bli bättre?
Att han gör 11-13(kommer inte ihåg)på 1 "Termin" är väll knappast nånting att skämmas över.
Sen att det bara var 2 spelare i La liga som gjorde fler spel mål än honom är ju ett annat bevis. Desutom hade båda dom 2 förtroende en hel säsong...
Att sälja Saviola vore ett fruktansvärt misstag, om man lånar ut honom, måste det iaf finnas i utlånings kontraktet att Barca kan ta tillbaka honom när dom vill.(dvs för om en spelare blir skadad för en längre tid.)

Patrik Anderssona:
Jag tycker det är perfekt att använda Edmilson som Def.Mitt.
Menar det är ju ingent fel på vårt försvar utan honom.
Belletti Puyol Marquez Sylvinho.
Med Oleguer som reserv mittback.
Skulle det krisa så kan ju edmilson dras ner i back linjen.
Och Motta spela som Def.mitt.

Aja nu ska ja på semester... Ciao :)
Barcelona Skarpheden
2004-08-02 19:45
Världens bäste: tja, det finns ju massor av kriterier. En som brukar väga tungt vid utmärkelser är vad man presterar när det gäller. Ronaldinho vinner ganska lätt underhållningspriset . Men han tillför också laget oerhört mycket. Han passar när det är smart, han ger credit när han får en bra passning och han stöttar dem som missat. Så han han också utsetts till vice kapten - efter ett år.

Men det återstår lite i att leverera i ett kritiskt läge: han gjorde i det inte i avgörande mot Celtic t ex. Men varför inte i semin i CL nästa vår?

För övrigt är idén att värva Anelka den absolut dummaste jag hört. Man har värvat lagspelare som är berädda att kämpa - men Anelka en medelmåtta med dåligt humör!
Barcelona svenskafans.com
2004-08-06 12:54
Varför ska Monaco ha Saviola när dom redan köpt Kallon o Chevanton? känns om dom behöver en ytter då både Giuly och Rothrn försvunnit för dom.
Barcelona Gio Style
2004-08-06 11:46
Fattar inte alls hur folk kan säga att det e bra att göra sig av med saviola.
Passar inte in bla bla bla, Saviola är ung, det måste ni tänka på. Landslagspelare vid den åldern säger väl det mesta?
Och Laporta borde väl agera, man kan inte bara sälja en spelare för att tränaren inte tycker speciellt mycket om den. Man måste ju tänka att även om tränaren vill ha bort honom så är det väl mer än 60% av alla barcafans som vill ha kvar honom.... om inte flera.
Hoppas VERKLIGEN att det gäller en utlåning och inte nån försäljning
Barcelona Belletti
2004-08-14 20:53
Ronaldinho Jr.
Det står 0-0. Du kan följa matchen minut för minut på länken.
Barcelona Gustaf
2004-08-02 16:04
Puyolinho//
Självklart kan Laporta gör vad han vill och Rijkaard har inget att säga till om. Det är ju dock så att tränaren tar ut laget och presidenten bör följa hans råd. Men brukar Laporta göra det? Av förra årets nyförvärv så var det bara Ronaldinho, van Bronckhorst och Luis García som fick en plats i Rijkaards elva. Márquez, Quaresma och Rüstü var inget för Rijkaard.

Av årets nyförvärv kan man fråga sig om inte Rijkaard hade föredragit en ersättare till Davids istället för Deco. Vad gäller Eto'o så verkar Rijkaard tydligen tycka att han påminner för mycket om Ronaldinho.
Barcelona Nemo
2004-08-02 16:53
Gaucho_90_11, tyvärr så rankar inte jag Ronaldinho som världens bästa. Vi ska alla komma ihåg att han var nra en halv säsong, bra och bra. Han var underbar en halv säsong. Misstro mig inte. Jag älskar Ronnie, och jag tycker att han ligger i topp av spelarna i Europa. Men bäst...? Träningsmatcherna bevisar ingenting. Valencia förlorar mot lag som Stoke City och Alibirex Niigata. Men ändå är dom bäst i Spanien.


Smaken är som baken som sagt.
Barcelona ZonD
2004-08-02 20:02
"Världens bästa fotbollsspelare"? Ja, det verkar ju uppenbarligen vara ett känsligt ämne. Som jag har sagt tidgare; Man kan vara den bästa fotbollsspelaren, men man kan också vara den viktigaste fotbollsspelaren (för sitt lag), MVP kallat. Är den som toppar en MVP lista "världens bäste"? Enligt mig: NEJ! Låt oss säga att Henry, Dinho, Vieira, Zidane m.fl alla skulle spela på sin absoluta toppnivå. Ja då skulle Ronaldinho utan tvekan vara den bästa och den som skulle tillföra sitt lag mest. Med andra ord, det jag definierar som världens bäste är helt enkelt den som är bäst på fotboll, även om han inte alltid presterar. Däremot är den spelaren inte alltid den viktigaste. En spelare som alltid presterar, fast på en nivå precis under Dinho, borde förtillfället klassas högre på listan över MVP:s


Självklart är Ronaldinho en otroligt viktig spelare för Barca, och utan honom skulle vi inte vara samma lag, Men jag tror det finns spelare som är mer viktiga för sitt lag än Dinho.


hmm...Det blev lite luddigt men jag hoppas ni förstår min åsikt ändå :)
Barcelona Holländaren
2004-08-06 06:18
Tro mig, han blir kvar. Barcelona är inga höjdare på att göra sig av med spelare.

Skippa Saviola och köp en defensiv mittfältare till. van Bommel?
Barcelona RonalDanho
2004-08-02 18:27
nemo// ronaldinho e bara 24 år ..redan vunnit ett vm guld..det räcker för hela livet..allt annat e bara plus för han i livet.. som ronaldo sa en gång till ett antal journalister angående hans dalande populäritet gentemot beckham..då svarade: ronaldo me att beckham e känd på vissa ställen o jag i andra ..men en sak skulle beckham vilja byta all sin populäritet mot o det är mina vm guld som jag har varit med om o vinna ..ronaldinho behöver inte dina gehör nemo spara de för dig själv..alla vi vet att han är världens bästa just nu ..ingen kan hantera bollen i högfart som han gör ..tur för andra lag då att han inte e på topphumör varje match då!!!!
Barcelona Nemo
2004-08-06 01:18
En sån spelare förtjänar bättre. Skärper vi oss inte kommer vi att tappa en otroligt stor fotbollsspelare. Om klubben inte sköter sig, så tycker jag att detär lika bra att Saviola lämnar oss och ger oss en läxa.

Laporta, skärpning krävs!
Barcelona Puyolinho
2004-08-02 15:39
Om Laporta vill ha Eto'o och Eto'o vill ha Barcelona....
Då kan väll inte Rijkaard stoppa detta ??
Eller?
Någon får gärna hjälpa mig för jag har inte greppat det där riktigt änn!
Barcelona Ahminho_A10
2004-08-03 21:11
luis fabiano e visst klar på lån
Barcelona son_of_A_gun_88
2004-08-14 22:20
Det är bara än anledning varför madrid värvde Owen.
för att perez har nu köpt "världstjäner" 4 år i rad och han kände pressen att han var tvungen att köpa någon "världstjäner". det var därför han blev omvald igen..

och reals fans anser bara attackerande footboll spelare so ett kanonköp

kommmer ihåg när eto´o sparka ner motta för 2år sedan ......hehe
Barcelona Patrik Andersson
2004-08-06 06:17
Även om de lånar ut honom till monaco vilken ska ersätta? Inte ska man slänga ut 200 milj som ZonD säger för Etoo. Om Saviola själv vill lämna klubben då är det en annan sak. Vi får hoppas detta bara är rykten.

Det känns som Rijkaard inte kommer inhandla någon mer mittfältare, vilket tyder på att han förmodligen kommer använda Edmilson där.
Känns ändå dumt att låta en sån bra mittback spela där.
Barcelona P.I.M.Peroti
2004-08-06 11:35
ok, nu ska ja försöka starta ett konversations ämne! de blir en väldigt vanlig fråga... var tror ni, seriöst, att barca hamnar i tabellen när säsongen e slut??

själv tror ja att vi hamnar bland de 3 första! de va ett tag sen de sett så här bra ut tycker ja!=)
Barcelona E!
2004-08-03 21:43
var har ni hört att viera skulle vara på väg till barca
jag som real fan kan inte ens jämföra barbie dockan mot samba maskinen roni ,det skiljer ljusår ,
Annons: