/spanien/barcelona/forum/26732.aspx/spanien/barcelona/forum/26732.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ashkan
2004-08-06 18:03
Lämnar Saviola oss för Monaco så gråter jag.
Killen är ju bara för bra för att lämna oss!!
Snälla Laporta, snälla Rikjaard..sälj inte "el conejo"
Spanien C.R
2004-08-03 15:05
e det nån som vet om luis fabiano e klar för vårt kära BARCA
Barcelona Fedor
2004-08-06 21:48
Jo men så brukar det låta... Sen tre dagar senare så är spelaren klar...
Barcelona Belletti
2004-08-06 19:43
Milario//
Läste på fcbarcelona.com att Barcelona nu har mest medlemmar i världen... Även om Galatasaray nu har flest medlemmar i världen, så håller jag Barça som världens största klubb.
Real Betis gronvit
2004-08-03 08:28
-ZonD

Jo jag vet att de är på träningsturné i Asien, men är de inte på väg hem ganska snart.
Vet du vart man kan se träningsmatchprogram, eller träningstider eller liknande, de ska vara i barcelona ett tag så.
Jag har ingen koll på hur det funkar i Spanien, går bara på Bajens matcher, träningar mm här i Sverige.

Tacksam för alla tips jag kan få!
Barcelona Hristo_S
2004-08-03 18:08
Laporta har sagt att det enda i transfersväg är Eto'o som dom koncetrerar sig på. Han sa också att Anelka inte intresserar Barca överhuvudtaget.
Real Madrid Ike
2004-08-02 21:18
Spinbad:
Jo han är rätt het.
Gjorde 3 mål och 1 Assist förra matchen i Asian Cup. Mot just Sydkorea. Leder skytte ligan i Asian Cup tror ja..
(han är mittfältare)
Han dribblar nästan bort fler spelare/match än Dinho.
Är inga super snygga dribblingar som Dinho gör, men han kommer förbi motståndarna, och det är väll allt som räknas :)
Barcelona Hristo_S
2004-08-03 11:26
Varför står Edmilson under mittfältare på truppen här. Jag trodde att han va mittback
Barcelona Gaucho_90_11
2004-08-03 12:43
Är Edmilson försvarare eller mittfältare
Barcelona Extremebarca_boy
2004-08-06 20:45
Balletti

Då har vi nästa säsong Saviola, Etoo, Sergio Garcia och Messi som anfallare. Då har vi 4 unga anfallare som kan spela i klubben en lång tid framöver. Vadå 4 UNGA anfallare?? Etoo är väl inte ung!!!
Barcelona Belletti
2004-08-06 17:51
Adabasi//
Nej, Vieira är inte klar för Real. Mem mycket tyder på att han kommer skriva på för Real inom de senaste dagarna...

Såg förresten en väldigt rolig teckning på EMD, se länken.
Barcelona Izquierda
2004-08-06 14:57
Härom dagen var det någon som klagade över att det var för lite aktivitet här på forumet, och då tänkte jag: "jag skriver nåt lite halvkritiskt om Saviola, det slår aldrig fel". Fick jag inte rätt, så säg?

P.I.M.Peroti//
I år tror jag det kommer att bli en riktigt klassisk fight om ligaguldet mellan Barça och real. Valencia har tappat en mycket bra tränare och fått en sämre dito. Dessutom är jag inte så imponerad av deras nyförvärv som många andra tycks va (även om Fiore är en mycket bra spelare). Depor ser inte ett dugg bättre ut än förra säsongen, och kommer inte heller att kunna blanda sig i toppstriden.
Tyvärr tror jag att real drar det längsta strået den här gången. De har gjort de två bästa värvningarna i världen, som jag ser det. Samuel och Vieira är i mina ögon bäst i världen på sina respektive positioner och var dessutom exakt vad real behövde. Vi har ett lite ojämnare lag som dessutom kommer att behöva ett tag på sig att spela ihop sig. Förhoppningsvis kan vår breda trupp fälla avgörandet, men jag tror tyvärr inte det. Men så är jag också pessimist av naturen.
Barcelona Belletti
2004-08-06 19:12
Mishinio//
Jag har ingen sida där det visar att Barça har mest medlemmar i världen men jag garanterar dig att Barça har flest medlemmar i världen.

Många anser Real Madrid vara världens största klubb men Barça har mer medlemmar än dom.
Real Madrid har "bara" ca 69000 medlemmar.

Barça däremot har upp emot 125 000 medlemmar.

Men jag lovar dig, ingen klubb i hela världen har mer medlemmar än Barça...

Barcelona Extremebarca_boy
2004-08-03 11:58
Jag tycker man borde värva Xabi Alonso istället för Eto. Dubbelt så billig och en högre prioterad plats han spelar på enligt mig. Trots att vi har edmilson och motta.
Barcelona Andreas
2004-08-06 13:02
Det verkar inte som Eto'o-affären avslutas på tisdag som väntat. Detta eftersom Real Madrid med Peréz i spetsen skjuter upp det genom att kräva att få en kopia av kontarktet mellan Barça och Eto'o. Real verkar mer och mer desprata och konstigt vore det väl annars med tanke på vad som brukar hända när Eto'o möter Los Blancos=).
Barcelona Belletti
2004-08-06 17:59
Mishinio//
Ja, det är Barça. Barça har flest registrerade medlemmar i världen. Tror det är upp mot 125 000 medlemmar.
Barcelona Andreas
2004-08-06 13:02
Det verkar inte som Eto'o-affären avslutas på tisdag som väntat. Detta eftersom Real Madrid med Peréz i spetsen skjuter upp det genom att kräva att få en kopia av kontarktet mellan Barça och Eto'o. Real verkar mer och mer desprata och konstigt vore det väl annars med tanke på vad som brukar hända när Eto'o möter Los Blancos=).
Barcelona Alx
2004-08-06 13:07
Holländaren: Köpa van Bommel? Vi behöver ingen defensiv mittfältare som spelat i en svagare liga. Om vi måste köpa in en defensiv mittfältare så tycker jag att det ska vara någon med stora meriter och internationell rutin. Mot Jubilo spelade Márquez som defensiv mittfältare och han gjorde faktiskt ett riktigt bra jobb, det ska sannerligen bli spännande att se honom mot starkare motstånd. Sedan har vi ju defensiva mittfältare såsom Motta, Edmílson, Gio, Gabri, Gerard och t.o.m. Xavi. Har vi inte köpt tillräckligt? Det är en sak att det är motiverat att köpa ovanligt mycket det här året på grund av antalet spelare som lämnat klubben, en annan sak är att man värvar för värvandets skull. En anfallare kan däremot behövas. Varför? Som Ike säger så är två anfallare på tok för lite (även om Luis García fick spela som centerforward mot Jubilo). Vi behöver 3 anfallare för att det ska kännas tryggt, men det får vi ju inte om de lånar ut Saviola... Laporta har däremot sagt att Saviola har en framtid i klubben och därför inte kommer att säljas utan endast lånas ut. Vem vet, en säsong med större förtroende kanske gör honom gott?
Barcelona Puyolinho
2004-08-06 15:13
Jag skulle behöva lite hjälp här!!
Jag ska nämmligen komma på en Barca Fotbolls film och där pratar dom engelska...
Är det någon som vet hur man får fram svensk text??
Barcelona Patrik Andersson
2004-08-03 06:21
Diksussionen om Anelka, killen är 25 år men har redan spelat i många topp klubbar. Han gjorde 17 mål förra året i man c det är inte dåligt. Även känns det som bortkastade pengar då jag hellre ser en stark deffensiv mittfältare.
Tror annars att laget kommer prestera väldigt bra i år.

Skulle vara kul om redaktionen kunde ha någon slags biljettinfo här till höger, eftersom det verkar vara många som vill veta hur man får tag i biljetter osv.
Barcelona ZonD
2004-08-06 15:12
Ja just det jag glömde ju svara på P.I.M.Perotis fråga. bra att du påminde mig izquierda ;)

I alla fall, jag sticker ut hakan ochs äger att vi tar hem CL i år. Vi har många nyförvärv, men den främsta anledningen är att det blir Ronaldinhos första år i CL (i Barca tröjan i alla fall) och vi har ju alla sett vad en spelsugen Ronnie kan göra. Däremot tror jag inte på seger i ligan. För mycket tid kommer att läggas ner på CL och ligan får lida för det. men jag drar i alla fall till med en 3:e plats där :)

Izquierda: Jo nog är det ganska lite aktivitet härinne men ändå snabbt jämfört med många andra lags sidor. Dessutom tycker jag att kvaliteten har höjts avesevärt den senaste veckan.
Barcelona Barcelona evigt troget
2004-08-03 17:11
Aftonbladet har ännu en gång haft fel alltså
Barcelona Dinho
2004-08-02 23:04
Enligt reals silly season e priset på Xabi Alonso nu 10 miljoner euro då sociedad behöver penagr fort. Där kanske vi ska slå till
Barcelona Hristo_S
2004-08-03 14:06
Jag är lite tveksam till ett köp av Eto'o. Vi har ju redan Saviola och Henke. Om någon av dom blir skadade kan man ta fram Leo Messi. Om man köper Eto'o kommer man nog sälja Saviola och Henke får sitta på bänken.

Köp inga fler spelare. Kör med det vi har.
Barcelona Frazzé
2004-08-03 13:28
Jag tycker vi inte ska köpa mer spelare,nu måste vi sätta ihop ett lag för vi har värvat en del redan. Om de inte går bra så värvar vi januari!
Barcelona Rivald0
2004-08-03 23:50
fan det står att Saviola är intresserad av en ev. flytt till Monaco och tvärtom, hoppas det är på LÅN bara..annars fattar ja inte vad barca håller på med, först Quaresma & nu Saviola..helt otroligt
Barcelona RonalDanho
2004-08-02 20:11
CruzitoZ// håller med dig ..etoo hade varit ruskigt bra för oss..därav att jag anser han va mera på hugget o på bättre avslut än vår egen kanin...henke har skött sig så bra som man hade hoppats o har mer el mindre redan gjort sig välbehövlig av första valet i anfallet..vi behövde rutin det finns i massor hos henke men för lite hos kanin ..saviola i all ära men han har sin tid och vi måste avakta ..för gudskull behåll en sån världstalang...
Barcelona Izquierda
2004-08-02 18:24
Såna här diskussioner har jag svårt för.
Världens bästa fotbollsspelare? Vilka är kriterierna?
Om det ni enbart bedömer dribblingsskicklighet och bollkontroll i hög fart, så är han absolut bäst i välden. Men han är inte bäst på att slå inlägg, han är inte bäst på huvudet, han är inte den bästa passningsspelaren (även om han ligger högt), han har inte det bästa skottet, han har inte det bästa målsinnet, han är inte snabbast (även om han är mycket snabb), han är inte den säkraste positionsspelaren, han är inte bäst i defensiva man-man situationer, han är inte den bäste bollvinnaren, han är inte bäst på att bryta passningar och han har inte bäst kondition.

Jag skulle lika gärna kunna säga att Alessandro Nesta är världens bästa fotbollsspelare.
Barcelona B_a_r_c_a
2004-08-02 17:28
ZonD: Det är verkligen nödvändigt att köpa Etoo för att tänk om vi får en anfallare skadad? då har vi en anfallare kvar i truppen som ska delta i minst 2 matcher i veckan + att vissa anfallare kan ha dåliga dagar och behöver bytas ut. Och varför man vill ha just Etoo beror på att han är en av de bästa anfallarna i spanien och europa och för att få någon bra anfallare just nu så kostar dem inte mindre än 200 miljoner och det beror på att marknaden är så just nu.
Jag tycker att det vore onödigt att köpa Anelka för ca 150 miljoner när man vet att det inte gick så jävla bra när han spela i Real och att man vet att Etoo är van med spansk fotboll och att man vet va han går för men kostar lite mer.
Real Madrid Ike
2004-08-02 20:59
Jag för en hoppas verkligen innerligt att Saviola är våran första anfallare till nästa säsong.
Till en början iaf, spelar Henke bättre därefter, får han själv klart platsen.
Hatar när det blir som förra hösten när, Kluivert spela total pannkaka men Rijkaard vägrade spela Saviola istället.

Tror inte Saviola är specielt populär hos Rijkaard den här säsongen heller, vilket jag inte förstår då han spelade strålande förra våren.

Saviola brukar ju nästan alltid bara göra mål i första halvlek, låt han spela den, så byts henke in i andra... hehe :D

Jag tror väldigt många kommer bli väldigt förvånade över hur bra Giuly är, tror inte så många verkligen inser vilken klass spelare han är.

Ronaldinho, Giuly, vilket otroligt par, och inte slutar det där... dom har Xavi Deco bakom sig!!
Vilket fantasi mittfält... =)
(om vi ignorerar den defensiva biten) :D

Vad jag såg av Motta på tränings matcherna så spelade han väldigt bra, nu har vi ju Edmilson också, desutom spelade O.lopez väldigt bra som Def.Mitt! tycker han spelade bättre där, än som back faktist. Visst var det mot halvdana lag.. men iaf =)

Så jag är optimistisk av mig, över det defensiva.
Belletti,Puyol,Marquez,Sylvinho
Måsta ja vara en av La Ligas absolut bästa backlinjer.
Känns så otroligt skönt, att veta att det finns en back på vänsterbacks positionen nu(Sylvinho), istället för ett fån... :P
Nädå VBH höjde sig rejält under våren, (vem gjorde inte det) men tror iaf, att Sylvinho kommer ge en helt annan stabilitet på vänsterbacks platsen. Nu slipper man kanske bita naglarna till det blöder när moståndarnas höger yttrar anfaller.. (rundar VBH slår inlägg, puyol rensar! :P hehe)

Vill ni se en grym back så kolla på Iran Vs China imorgon. (onsdag)
Eurosport 15:00 börjar den tror ja.
Han heter Kaebi och är 18 år! (spelar i Iran)
Helt galna offensiva kvaliterer.
3 Assist förra matchen, mot Syd korea... =)
För er som kollar matchen, kolla in Karimi och Mahdavikia också.. :). Karimi är lite av en trollkarl =)
Jag för en kollar på all fotboll som visas iaf, helt frälst i sporten.. :D
Annons: