/spanien/barcelona/forum/26728.aspx/spanien/barcelona/forum/26728.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
mw
2004-08-05 20:31
Izquierda: Jo jag är utan tvekan att "Saviola fan" o skulle bli hemskt besviken om han skulle säljas... men som du säger "Han kommer inte att spela någon framträdande roll i Barça som det ser ut nu."

Saviola passar bäst i ett 2 manna anfall... vilket vi tyvärr inte kommer lira... Men nu när vi har så många centrala mittfältare så har jag svårt o se Barça spela på något annat sätt än de dom gör nu (möjligtvis 4-2-3-1).

Men vill iaf helst att han får vara kvar.. Henke har 1år högst 2år kvar på sin karriär...
Barcelona arco
2004-08-05 14:30
Henke är den ultimata anfalaren för Barca, hög lägsta nivå, bra i allt, ger alltid allt för laget, är ALDRIG divig och gör motoriskt mål oavset motstånd. Längtar efter serie premiären=)
Barcelona Patrik Andersson
2004-08-05 18:22
Även om man säljer Saviola är inte Etoo klar än. Så när ska de börja spela ihop laget inför liga starten. Även om Rijkaard inte tror på Saviola så måste vi ha en ersättar av rang innan vi släpper iväg han. Säsongen är väldigt lång och om Henke blir skadad då har vi Messi att tillgå om vi säljer "kaninen". Eftersom det är så många matcher så kommer vi behöva rotera laget för att orka igenom hela säsongen, då behöver vi minst tre anfallare av klass.
Barcelona Extremebarca_boy
2004-08-05 19:07
ZonD:nej det är det inte. vad vi behöver är en spelartyp som är lik Larsson.
Några förslag??

(Försöker fixa ett nytt samtalsämne)
Barcelona CruzitoZ
2004-08-05 17:46
det skulle fan vara skönt om dom säljer saviola för han har inte gjort mycket i barca fast jag skulle vilja a Aimar
Barcelona ZonD
2004-08-05 18:53
Jag har nu gjort en helomvändning vad gäller Etoo. Från att ha tyckt att det är den bästa möjliga värvningen, till att vara riktigt tveksam. Anledningen? Jo, Samarbetet mellan Dinho,Henke och Giuly känns på nått sätt alldeles för välkombinerat för att spräcka. Och Etoo är trots allt inte den spelartyp vi behöver. Han vill gärna ha mycket boll själv vilket jag tror skulle förstöra samarbetet. Vad tycker ni andra, är det verkligen värt att betala 200 mille för en spelartyp vi knappast behöver?
Barcelona Puyolinho
2004-08-01 18:32
Belletti
Du skrev att du skickat e-post till Tv4+
du frågade om dom skulle sända matchen mellan Barca o Milan...
Har du fått svar???
Barcelona Ham$inHo11
2004-08-01 14:13
Eto'o är en av mina favoriter, MEN är han verkligen vad vi behöver? enligt mitt tycke så är rätt svar: NEJ
mitt förstaval skulle nog vara en Def mittfältare av rang, som Te x Makélélé eller någon liknande, men skulle jag få bestämma så skulle det varit någon lite längre i växten, för annars blir våra mittfältare för små, någon längre som kan ta målvaktutsparkar på huvvet skulle vara Drömköp, men frågan är "Vilka finns det o välja emellan"

1 Viera kan man nog glömma
2 Emerson klar för juve
3 Makelele är nog den enda eftersom att Chelsea har köpt in Thiago och det betyder väll att han (makalele) kommer ätt sitta på bänken? så om de inte finns nån annan def mittfältare så kan man lägga pengarna på makalele istället han är extremt duktig.
Barcelona RonalDanho
2004-07-31 18:34
grabbar tycker att köpet av etoo om den nu blir av kommer säkerligen avbelasta vissa mittfältare i barcelona o trycket på att de ska göra målen ..förra säsongen va det ronaldinho som gjorde flest mål i ligan för barca ..ja menar saviola borde ju sätta dit mera bollar han missa lite för mycke ..etoo e tyvärr mycke bättre än saviola han sätter sina chanser i ett dåligt lag ..medans saviola spelar me världens bästa spelare o inte kan utnyttja det ..
Barcelona Izquierda
2004-08-05 17:36
P.I.M.Peroti och alla andra som undrar varför vi ska göra oss av med Saviola//

För att Rijkaard inte tror på honom? För att han antagligen inte kommer att acceptera att sitta på bänken (Henke verkar vara försteforward just nu)? För att vi kommer att försöka köpa Eto'o oavsett, och då lika gärna kan försöka få in lite pengar?
Jag vet att Saviola har många fans i det här forumet, men jag är inte så säker på att det är dumt att sälja. Han kommer inte att spela någon framträdande roll i Barça som det ser ut nu.
Fast jag är ändå överraskad med tanke på att han fått sitt efterlängtade EU-pass nyligen.
Barcelona Gio Style
2004-08-05 16:59
Men för fan gör er inte avmed saviola!!!! han e ju världstalang i allra högsta grad. Hoppas att dem bara lånar ut honom blir jävligt besviken ifall han säljs :(
Spanien Romano Africano
2004-07-31 14:12
Läs länken för där säger Laporta att Saviola inte kommer lämna Barca trots allt snack om att han är på väg att lämna i den här forumet. Ni borde vara glada eftersom ni kan få en otrolig anfall med Ronaldinho-Saviola-Eto'o om Eto'o kommer!

Det blir svårt att hitta snabbare och mer tekniskt anfall;)
Barcelona P.I.M.Peroti
2004-08-05 17:10
nä ja håller med! varför ska man göra sig av me saviola?? kan nån ge mig en anledning tack!

och för alla er som behöver översättning! PROVA LÄNKEN!
Barcelona GeRrInHo
2004-08-01 18:26
såå himla dåligt gjort av valencia.. det kommer att gå riktigt dåligt för dom i la liga om dom inte gör ngt åt försvaret..
Barcelona Farhanio11
2004-08-01 14:33
Lite funderingar!

Samuel Eto´o en otroligt bra anfallare med massa fina kvaliteer och som jag gärna ser i klubben men, har vi inte redan två riktigt bra anfallare. Behöver vi nån som ska ta upp icke Eu plats?
Självklart det behövs en till anfallare men behövs det en som ska peta de två vi redan har.
Jag tror faktiskt Larsson kan chocka och med en hel del nya framspelare i klubben kan Saviola stänka dit ett 20-tal bollar.
Om(?) det ska in en ny anfallare ska det vara nån som man kan nå med långa uppspel, en fysiskt stark anfallare. Annars, Satsa på Messi som tredje alternativ. Vi har värvat tillräckligt!

På def mitt har vi Thiago Motta, Marquez, Gerard och Edmilson. Även Gio och Gabri om jag inte e helt ute o cyklar.
Edmilson tror ja kan bli riktigt bra på den positionen. Det ända problemet som jag ser med att ha Edmilson som def mitt är att han är en anning bollkär när han får spela på den positionen.

Min slutsats:
Vi bör inte värva nåra fler spelare.
Satsa på de vi har och vår cantera.
Undantag:
En riktig 9 eller en passningssäker deff mitt.
Barcelona Ronaldinho Jr.
2004-08-01 14:30
Gott o se Messi göra mål, men jag tycker vi ska ta det med en nypa salt, det var någon där nere som sa att vi inte behövere Etoo utan att vio ska satsa på Larsson, SAviola och Messi. Man kan inte jämföra Messi med Etoo, inte i nuläget iaf. Förstå mig inte fel, jag tycker inte att Etoo är den spelaren vi behöver i nuläget. Det viktigaste är att vi hittar en deffeniv mittfältare. Jag vill varken se Gio eller MOtta på den positionen och inte heller Edmilson för han ska vara Mittback!
Barcelona Ronaldinho Jr.
2004-08-05 17:38
R.I.P Almir Leite Ribeiro

Sörjer med Adrianno..!
Barcelona Deco_äger
2004-08-01 18:23
Vet ni När barca möter milan???
Axl
2004-08-05 17:12
Hala Wisla Krakow!

/Vieira
Barcelona Ronaldinho Jr.
2004-07-31 22:32
RonalDanho

Saviola fick inte förtroendet av Rijkaard i början av säsongen. Och sedan när han va ordinarie så snittade han skitbra. Håller med om Etoo är en duktig spelare och att han kan behövas i laget men än viktigare är att skaffa en hårt arbetande deffensiv mittfältare, en Davids-typ
Barcelona Belletti
2004-08-05 02:18
NazGûL//
Marquez blev i slutet av förra säsongen petad ur startelvan av Oleguer. Tror han hade nån skada då Oleguer klev in som ersättare och gjorde det så bra att han blev nästintill ordinarie.

Han är inte "superung" men han är inte gammal heller, tror han är 25.
Barcelona ludovic giuly
2004-08-14 23:00
Vad blev det i matchen mot Parma ? 1-0?
Real Madrid Ronnie
2004-07-31 23:20
Men fattar du inte? Han kunde ju gått ut och sagt att han inte vill lämna Barca men det gjorde han ju inte. Styrelsen kan inte bara sälja en spelare som har kontrakt med klubben, titta bara på hur svårt det var att få bort Kluivert? Visst vi fick pengar men förlora vår kapten. Om han älskat klubben skulle han stannat och inte flyttat till Real.

Känns omoget att disuktera nått sånt här... Därför har jag inget mer att tillägga har redan sakt vad jag tycker om honom.
Barcelona Ronnie
2004-07-31 23:20
Men fattar du inte? Han kunde ju gått ut och sagt att han inte vill lämna Barca men det gjorde han ju inte. Styrelsen kan inte bara sälja en spelare som har kontrakt med klubben, titta bara på hur svårt det var att få bort Kluivert? Visst vi fick pengar men förlora vår kapten. Om han älskat klubben skulle han stannat och inte flyttat till Real.

Känns omoget att disuktera nått sånt här... Därför har jag inget mer att tillägga har redan sakt vad jag tycker om honom.
Barcelona Barca Barca
2004-08-14 21:27
GOOL!!
1-0 till Barca..Iniesta mål skytt..

Goda nyheter också

Argentina vann ida med 2-0..Saviola målskytt
Barcelona Barca Barca
2004-08-14 21:27
GOOL!!
1-0 till Barca..Iniesta mål skytt..

Goda nyheter också

Argentina vann ida med 2-0..Saviola målskytt
Barcelona Ronaldinho_barca
2004-07-31 16:15
jag tycker att Barcelona itne ska köpa en till anfallare..jag kom på en sak nyss ..barcelona komemr säkert max köpa en till spelare..! så jag tycker att det ska va en def mitt..jag vet att alla säger att man måste ha 3 annfallare för att klara av cl och la premia..! om saviola och larsson blir skadade så har vi ju en reserv..! man kan ju ha ronaldinho som Center och så kan man läga luis Garcia på den position som ronaldinho har..!

så här tänkte jag..!

-------------------Valdes---------------------
Belletti------edmilson---puyol----------Silvinho
---------------DefMitt?--Deco------------------
---------------------Xavi----------------------
Giuly----------------------------------Garcia---
------------------Ronnie-----------------------
Så här kan man ju spela om barca inte köper eto'o och om annfallarna blir skadade
Barcelona Ronaldinho Jr.
2004-08-14 20:50
Vad står det?
Real Madrid Ronnie
2004-08-08 00:58
Ronaldinho Jr.// www.fcbarcelona.com
Barcelona Belletti
2004-08-01 00:31
Lägg ner snacket om att Figo ska komma till Barça. Figo tyckte att han förtjänade högre lön än vad han fick i Barça. När han inte fick den lönen han ville ha dumpade han oss för ett lag som kunde ge de pengarna han ville ha - Real Madrid!

El magico//
Räkna med en fet avstängning.
Annons: