/spanien/barcelona/forum/26727.aspx/spanien/barcelona/forum/26727.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Kickboxer
2005-03-14 20:26
Lucho

Det är inte bara när Butragueño ringde honom som han uttryckte sin önskan att hamna i Real Madrid. Han har flera gånger förutom den gången indikerat att han vill till den klubben. Därför så kan han få gå dit, så slipper vi en spelare som ska lovorda varje storklubb som ska förknippas med hans namnunderskrift.

Det stämmer som du säger att vissa av våra spelare kopplats samman med andra klubbar innan de kom till Barça. Men dessa spelare har inte uttryckt sin önskan vid flertalet tillfällen att gå till just Real Madrid. Flera av spelarna som du tog upp som exempel valde just Barça framför Real Madrid, så de förtjänar att bära den blåröda tröjan.

Visca!!!
Barcelona Los Culés
2005-03-14 20:28
Den enda spelare jag skulle kunnna tänka mig, förutom en mittback och en vänsterback är Yeste i Bilboa. Jag anser att den spelare har exakt dom egenskaperna vi behöver på vår högerkant, han har en extremt bra vänsterfot och därför kan skära in som Luis Garcia gjorde så många gånger förra säsongen. Jag tror att Rikjaard verkligen inte ville sälja Luis Garcia då han gjorde och forfarande gör nästan samma sak som Ronaldinho med andra ord utmana,avsluta och slå passar till vår centern. Rikjaard/Barcelona började ju direkt uttala sig om att man ville värva den unge catalanen i Deportivo Alberto Luque som jag anser är att ett bevis att Rikjaard ville ha först en spelar typ som Luis Garcia men fick sen nöja sig med vår kära "ständigt under presterande fransman" Guily som inte alls till förde samma dimension till vårt spel.

Jag tror att Rikjaard redan nu till sommaren kommer att satsa på att värva antingen Yeste eller Luque.
Real Madrid NazGûL
2004-08-01 19:58
Daniel17,
Hela tv4+ ledningen är Valencianistas.
Har du inte sett att de bara matar Valencia matcher alltid?
Även när de inte leder ligan så går dem före alla andra lag.

Hala Madrid!
Barcelona Belletti
2004-08-14 21:33
1-0! Iniesta assisterad av Larsson!
Barcelona Lucho
2005-03-14 20:07
Puyol_21: Om det nu är så tröttsamt att läsa om eventuella Barca köp så kan man ju fråga sig varför du själv hänger med på diskussionen och föreslår att Barça ska värva Luque.

Själv tycker jag att det är helt ok att diskutera spelarköp så länge man motiverar det..
Barcelona EE
2005-03-14 21:05
Quaresma in his interview to a portuguese newspaper:

"im the best player of the world, there is nobody better than me in my opinion

det är skönt att veta att killen är fortfarande ödmjuk ,hehehe.
Barcelona Kickboxer
2005-03-14 23:28
(--MadriEntes--)

Det där har jag aldrig hört tidigare, säkert från någon madrid-baserad källa.

Robinho har vid flertalet intervjuer uttryckt att han vill till Barça då hans landsmän spelat här och han gillar spelsättet som Barça har. Sen så kanske man kan tycka det är synd att ledningen inte värvat honom och att han kanske hamnar hos er.

Visca el Barça!!!
Barcelona Puyol
2005-03-14 19:45
kan nån förklara hur i hela världen platsar Bravo i spaniens landslag........snacka om varför det går så dåligt för spanien när så många real spelare är med i truppen!!!....eller hur grabbar??
Barcelona Puyol
2005-03-14 19:45
kan nån förklara hur i hela världen platsar Bravo i spaniens landslag........snacka om varför det går så dåligt för spanien när så många real spelare är med i truppen!!!....eller hur grabbar??
Señor Laporta
2005-03-14 21:07
Skulle mycket hellre vilja se Luque än Yeste i Barça. Mycket tack vare att han är katalan och, har jag för mig, inte riktigt kommit överrens med Deportivo och Irutreta i år och skulle nog kosta lite mindre än vad Yeste skulle göra.

Lite kuriosa så här på måndagskvällen:
Dagens båda vänsterbackar i Barça, Sylvinho och Gio har båda spelat samtidigt i Arsenal. Gio spelade dock först och främst som vänstermittfältare. Sylvinho kunde inte peta Cole som vänsterback och flyttade ganska snart till Celta Vigo. Gio lyckades väl lite bättre men kunde inte ta Pires plats som vänsterbreddare och drog vidare till Spanien och Barcelona. Nu är de båda här och konkurrerar om samma plats.
Barcelona Puyol
2005-03-14 19:45
kan nån förklara hur i hela världen platsar Bravo i spaniens landslag........snacka om varför det går så dåligt för spanien när så många real spelare är med i truppen!!!....eller hur grabbar??
Atlético Jannis.
2004-08-14 22:25
Skånepåg:nej
Atlético Jannis.
2004-08-14 22:25
Skånepåg:nej
Barcelona Jónathan
2004-08-04 03:27
Joakim Nilsson//

Du har skrivit en väldigt fin krönika men jag kan inte hålla med dig när du skriver att Barca inte satsar på ett "spets" lag i årets silly season(dvs. om du nu menar med det att de inte värvat spelare av klass). Både Deco, Guily och Edmilson är spelare i världsklass som skulle platsa i vilket lag som helst. Jag anser att vi har värvat väldigt smart och samtidigt haft nere priserna på en acceptabel och realistisk nivå. Inget lag i Europa har värvat bättre än oss den här säsongen, vänta bara och se när säsongen dragit igång ett par omgångar. Jag tror stenhårt på att ingen kommer att bli besviken.

Våran trupp är utan tvekan en av världens bästa och vi kommer garanterat återfå den respekt som vi en gång hade.

F.C.Barcelona para siempre
Atlético Jannis.
2004-08-14 22:25
Skånepåg:nej
Barcelona svenskafans.com
2004-08-14 22:23
ashinho//

Haha! Perez är väl inte den smartaste presidenten!
Valencia N@YB?T
2005-03-14 18:53
Såg nyss Lilla sportspegeln då Markus Rosenberg blev intervjuad.
Han fick frågan: Vilket Lag i Europa skulle du vilja spela i?
Och självklart så var klubben...............FC BARCELONA!!
Barcelona Puyol_21
2005-03-14 19:33
Va skönt att se trion på bättrings väg.
Spelaren vi saknat mest kanske är motta med sin aggresivitet,viist saknar jag gabri o edmilson men motta är vår golden boy i gröten !

Lite tröttsamt att läsa om eventuella Barca köp kan ni snälla ta det när säsongen är slut.
Sen ville många härinne att Barca värvar jauqin och reyes(ursäkta stavningen) vilket jag tycker är konstigt då båda utryckt sig vilka spela för en klubb som real madrid, är det en sån spelare ni vill ha till klubben?

Med våra spelare tillbaka ser jag bara en spelare som Barca bör hålla ögonen på och det är Barcelona födde ALberto luque!
Barcelona Lucho
2005-03-14 19:20
Kickboxer: Jag skulle inte vilja ha Reyes. Han är självklart en duktig spelare. Men han har för många gånger uttryckt sin önskan att bära på sig Real träjan och spela för dem en dag.

Dom hade nog kunnat låtsas vara Txiki istället för Butragueño när dom ringde och fråga om inte Reyes vill flytta till Barça och svaret hade varit detsamma. Jag tycker inte att det spelar så stor roll att spelare uttrycker en önskan att få spela hos Real Madrid. Kolla bara på Giuly, Eto'o, Deco, Ronaldinho och Marquez (listan kan säkert göras väldigt mycket längre) som tidigare innan flytten till Barça på ett eller annat sätt sammankopplats med Real Madrid och dessutom uttryckt sitt gillande. Visst, vi culés ser saker rätt svart-vitt men för dom flesta är ju Barça och Real Madrid bara två stycken stora klubbar. Bara för att man gillar den ena innebär det inte att man ogillar den andra.
Barcelona - Xaviii -
2005-03-14 18:45
Här står det att Motta hoppas på att komma tillbaka och spela El classico men det är ännu inget specifict datum som utsatts.
Barcelona Joan Laporta
2005-03-14 18:57
fyy va skönt att höra att Motta snart är tillbaka, skönt att Getafe tog de-vitklädda-från-madrid igår!

Förresten Luque e väl från Barcelona?
Barcelona Hristo_S
2004-08-04 09:53
Puyol skulle aldrig lämna Barca för Real. Han är ju född som Katalan och han vet hur mycket Barca supportrarna hatar Real
Real Madrid Carlos_Ronaldo
2004-08-04 01:10
Vad ska ni med deco till ?
Barcelona Dinho
2004-08-03 21:54
Snälla sluta skriva att Fabiano e klar för Barca, ni som skriver d borde fan bli avstängda. D e jobbigt för oss riktiga fans som kan lite att läsa den typen av okunniga inlägg
Barcelona Messí
2005-03-14 17:40
Skönt att spelarna får lite ledigt nu när det kommer lite tuffare matcher. Se länk...
Barcelona juanito
2004-08-04 04:01
Imorgon väntar nästa slagpåse (förhoppningsvis). Kl 11:30 CET är det som gäller. Enligt El Mundo Deportivo kommer det att se ut så här: Tremanna-anfallet är som i förra matchen men det är på mittfältet dom stora förändringarna skett. Xavi och Motta går in istället för Gerard och Gabri medan GVB inte helt oväntat får fortsatt förtroende. Backlinjen ser ut som den gjorde i förra matchen förutom att Sylvinho spelar från början. Dessutom står Valdes i mål. Skulle inte förvåna mig om det är denna startelva som används i premiären (Deco går säkerligen in och gör så att Mr Untouchable GVB går ner som vänsterback).

Det måste verkligen vara ett tecken på fotbolls-abstinens när man verkligen längtar efter träningsmatcher ;-)
Barcelona B_a_r_c_a
2004-08-04 00:43
Fan va skönt det skulle vara om xabi Alonso kom till Barca nu när Real har "fått" Vieira. Xabi skulle göra ett mycket bättre jobb än Vieira och detta beror på Åldern och viljan. Vieira kommer till Real bara för pengarnas skull för att han känner att hans slut börjar närma sig som alla andra real "stjärnorna".

Vi har den här säsongen värvat 7 spelare och om vi värvar Etoo oxå så har vi totalt betalat nästan lika mycket som Real betalat bara för Vieira och Samuel bara.
Atlético Jannis.
2004-08-14 21:47
Matchen är snart slut och vi gjorde en bra insats med mål från Iniesta

//Har någon hört något om Gustaf som jobbar på Redaktionen
Atlético Jannis.
2004-08-14 21:47
Matchen är snart slut och vi gjorde en bra insats med mål från Iniesta

//Har någon hört något om Gustaf som jobbar på Redaktionen
Atlético Jannis.
2004-08-14 21:47
Matchen är snart slut och vi gjorde en bra insats med mål från Iniesta

//Har någon hört något om Gustaf som jobbar på Redaktionen
Annons: