/spanien/barcelona/forum/26724.aspx/spanien/barcelona/forum/26724.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ronnie
2004-07-31 02:59
Har en känsla om att det kan bli antingen fågel eller fisk iår tyvärr? Tror att det defensiva mittfältet måste förstärkas ytterligare. Känns dock som att Etoo blir årets (?) sista nyförvärv och inte en deffensiv mittfältare. Och om det nu skulle bli Etoo så har vi en farligt grym offensiv med Ronnie - Etoo - Guily och mkt bra bredd i anfallet där Henke, L. Garcia och Saviola aspirerar på platser. Men men jag tror att vi måste han en riktig slitvarg... annars kan det bli pannkaka.
Barcelona Lucho
2005-03-14 21:59
Kickboxer: så slipper vi en spelare som ska lovorda varje storklubb som ska förknippas med hans namnunderskrift.

Oj! Är det inte snarare så att fotbollsspelare är oerhört duktiga på att uttrycka sig diplomatiskt? Jag tycker inte att man ska haka upp sig på om en spelare säger att han vill spela för Real Madrid. Återigen så tror jag inte att alla ser lika snett på los blancos som vi Barça-anhängare gör. Jag är lite cynisk nu men för dom flesta fotbollsspelarna kvittar det nog om laget heter FC Barcelona eller Real Madrid när det väl kommer till kritan. Bägge två innebär ju ett otroligt stort kliv i karriären.

Kolla på Robinho. Det är få spelare som så öppet deklarerat att han vill till Barcelona men det hela slutar med att han går till Real Madrid. Inte för att han var oärlig i sina kommentarer angående Barça men han resonerar nog annorlunda än oss supporters..

Min fråga till dig Kickboxer: om Real Madrid hade matchat budet på Ronaldinho på alla sätt, är du säker på att han hade valt Barça framför att spela i det då framgångsrika Real Madrid med sina brasse-polare? Barça var säkert ett alternativ som tilltalade honom väldigt mycket men jag tror inte att han valde oss på grund av några heroiska skäl.
Barcelona Buba
2005-03-14 21:18
om det är så att barca planerar att ersätta giuly kommer jag med förslag på spelare barca kan få.

mancini - roma
castelen - feynoord

när det gäller yeste tror jag inte vi har en chans. vi kunde inte få över del horno till barca ens.

luque däremot beror främst på hur han känner. depor skulle inte släppa honom frivilligt. är det så att han vill komma till barca tvivlar jag inte på att han bär den blå/röda tröjan kommande säsong.
Barcelona el magico
2004-07-31 09:07
diego är klar för porto och i etoo fallet så om jag har förståt det rätt så är det nu upp till real att godkänna övergången eftersom mallorca och etoo själv är överens om en eventuell övergång,rätta mig om jag har fel
Länktips: www.fcporto.pt
Barcelona Daniel el magnific
2005-03-15 10:25
Men drömvärvningen är förståss Henry eller Shevtjenko.
eller varför inte Michael Ballack?
Barcelona Daniel el magnific
2005-03-15 10:21
Markus Rosenberg skulle kanske bli ett bra nyförvärv.

Han har ju sagt i en intverjuv att Barcelona är den klubb han helst skulle vilja spela i.
Barcelona P.I.M.Peroti
2004-07-30 23:23
Fedor//
hahahhahahahha!! fan va dålig!! men rätt sexigt på slutet när hon springer där! men de skulle va ännu bättre om lag kamraterna kom å började krama å fira målet me henne precis som dom gör i normala fall när de blivt mål:D de skulle vart nåt:D hahaha
Barcelona Puyol_21
2005-03-15 01:09
(--MadriEntes--):

Skulle världens bästa anfallare nöja sig med att sitta på madrids bänk?

Ditt inlägg är inte värt 50 öre..När vi ändå är inne på ämnet du är skyldig mig 50 öre för ditt försök att skapa oreda i fina Les Rambles
Barcelona Izquierda
2004-07-30 19:15
David Magnusson//

Men spelarinköpen är väl förbudgeterade?
Barcelona Zoran
2004-07-30 20:09
Oj, det verkar vara närmre än jag vågat tro. Priset på Etoo är 22m och Alemany har godtagit budet i en presskonferans i kväll. Etoo skall till Barca för att skriva på ett avtal och Madrid försöker göra allt i sin makt för att bombardera avtalet. Om Etoo skulle skriva på för Barca så blir jag mycket nöjd, vem kunde tänka sig detta för ett år sedan? Vilket framtids lag, Ronaldinho, Deco, Puyol, Edmilson, Guily, Etoo mm. (verkligen samba team)

Angående betalningen av spelarna så har Barca gått ihop med Caixa (har jag för mig dom heter) bankerna för finansiering av Laportas projekt. En summa på 90m euro skall fördelas på 3 säsonger. Det beräknades en fördeling på 30m per säsong, men summan skulla vara flexibel beroende på vad för typ av affärer man kunde komma att göra. Amorteringen av detta lån är nogrant beräknat at Laporta o co. och bör inte belasta klubben mer än beräknat.
Spinbad
2004-07-30 20:42
David Magnusson:
Inte för att de har något alls med Barcelona att göra men föreningen IFK Göteborg har själva betalat för Ijeh och Alexandersson, de är faktiskt inte så dyra som media gör gällande.

Heja Barcelona! (för att få någon Barcelona anknytning!)
jens-
2004-08-15 00:15
ogillar rejikard som tränare...
vet få (förutom houllier) som vågar sattsa och lyfta fram unga talanger...
barca har ju så undebart många av dom... som desutom är katalanska i blodet....
ändå köper vi ihjäl oss
Barcelona Hristo_S
2004-07-31 09:45
Om Barca nu får Eto'o så har man både ett bra lag nu men också ett lag för framtiden (undantag Henke).Då kan vi kanske se ligatiteln i Barcelona i många år framåt.

Ungefär alla spelare i a-truppen är under 28 år.
Athletic David Magnusson
2004-07-30 19:36
ursäkta att det blev ett till inlägg, glömde detta. Men det kan ju vara så att siffran 24 miljoner gäller hela kostnaden med klausuler. Kan ju vara avbetalningar månadsvis, ersättningar efter ett visst antal ligamatcher/mål osv. Klausuler om minsta ersättning vid vidareförsäljning kan också ibland räknas med.
Athletic David Magnusson
2004-07-30 18:58
Hoppas verkligen på Eto'o, en exceptionellt bra fotbollsspelare. En helt komplett forward. Synd om saviola dock. 24 miljoner euro är dock en sjuhelvetes massa pengar. Men jag tror definitivt att barca har resurserna då man inte får glömma att publikintäkterna, tröjförsäljning osv under en säsong då man värvat så här mycket kommer att slå i taket. Minns att Beckham betalade sig efter någon månad i Real. Eto'o säljer inte lika mycket, men kommer att betala sig ändå. Och barca har ju snyggare tröjor, hehe
Barcelona Frazzé
2004-08-01 13:59
Jaja jag tror att rijkaard inte vill ha etto för han vill satsa på de han har nu asså då larrson,saviola och messi som strikers och sen får vi sergio garcia som e kanske en bra målskytt då!
Barcelona Ronaldinho Jr.
2004-08-01 14:26
Gustaf//

Se vad jag skrev på mitt senaste inlägg, nämligen att Giuly är en drömvärvning och attt han kommer göra sucée!
Barcelona Belletti
2004-07-30 20:14
Jag skulle inte bli så glad! 22 miljoner, det är inte lite pengar. Barca kommer nog få "ge" en spelare till Mallorca som del av köpet för att det ska bli 22 miljoner. T.ex de kanske betalar X euro och Saviola för Etoo. Då är det inte lika kul.

Jag har nu skickat ett mejl till spanskaligan sidan på Tv4 där jag skrivit och frågat om de kan visa matchen mellan Barca och Milan den 25:e augusti. Det är matchen i Gamper-cupen.
Spinbad
2004-08-01 14:07
Gio har ju varit mittfältare i sina tidigare klubbar, i Arsenal blev han vänsterback i brist på altnerativ. Vi får se hur han presterar som mittfältare nu, jag tror han är bättre som mittfältare än back faktiskt.
Spinbad
2004-08-01 18:15
Puyolinho:
Anledningen stavas M O N E Y. Den asiatiska marknaden är jävligt stor, biljetterna till dagens match med 60 000 på läktarna var knappast gratis. Tv-avtal och souvernirer etc finns också med i bilden.
Barcelona Patrik
2004-08-04 10:19
Puyol går inte till Real. Enligt Sport.es säger han att han är stolt att vara kapten för Barcelona och att han ännu inte vunnit någon titel med det här laget och att det är hans intentioner att göra det.

Han han lämnar bara när han inte är önskvärd längre.
Athletic David Magnusson
2004-07-30 19:31
Izquierda// Jo, men när det gäller att plocka fram pengar till en sådan här värvning så brukar normala regler inte riktigt gälla. Och vet vi hur mycket pengar barca har att värva för den här säsongen? Ofta mörkar man sådana siffror för att inte driva upp priset på spelare man närmar sig. Skulle barca säga att de har en halv miljard kvar att köpa spelare för hade Lyon kanske velat ha 20 mille mer för edmilson exempelvis.

Vet inte hur det funkar med riskkapitalbolag i spanien men här i sverige brukar det ju vara en lösning. IFK Göteborg hade exempelvis på förhand inga pengar att värva Ijeh och alexandersson för men gick till sina sponsorer och bad dem satsa.

De enda som har råd att inte mörka är väl chelsea.
Barcelona Patrik
2004-08-04 10:19
Puyol går inte till Real. Enligt Sport.es säger han att han är stolt att vara kapten för Barcelona och att han ännu inte vunnit någon titel med det här laget och att det är hans intentioner att göra det.

Han han lämnar bara när han inte är önskvärd längre.
Barcelona Viking
2004-08-04 10:16
Man ryser....
Barcelona Tomasz
2004-08-04 16:32
Iwata - Barcelona 0-3

Videoklipp (ca 5 mb) med alla mål från matchen, högerklicka på länken och välj alternativet "spara mål som..."
Barcelona Xaviola
2004-08-04 15:53
Vet någon hur det blir med Iniesta? Lånas han ut i år eller?
Barcelona Xaviola
2004-08-04 15:43
Det ska bli interessant att se vilka spelare sm Rijkaard kommer ge förtroende till när det är dags för ligastart. Det skulle vara kul att se både Deco och Xavi ta var sin av dom tre mittfältspositionerna. Men jag tror att det blir för offensivt.
Det vore synd att se Xavi, som var en av våra bästa spelare förra året, sitta på bänken.
Hur tror ni att Rijkaard kommer att matcha laget?

Jag tror att Barça kommer att spela med dessa spelare:

----------------Valdés------------------
-------Puyol--------Edmilson------------
-Belletti-------------------Silvinho----
----van Bronckhorst----Motta------------
-------------------Deco-----------------
---Giuly--------Larsson------Ronnie-----
Barcelona juanito
2004-08-04 14:42
Jopa: Du sa att Henkes internationella erfarenhet var vida överlägsen Eto'os. Jag tror att det är rätt oviktigt om man spelat hundra landskamper eller 40. Man har nog vid det sistnämnda talet varit med om tillräckligt. Det hade varit en sak om Eto'o gjort tio landskamper. Jag tog RVN som exempel på att man inte behöver ha spelat hundra landskamper för att vara den bäste. Men som sagt, det finns en kritisk gräns och jag skulle kunna tänka mig att den vid 30 landskamper. Därefter blir det mindre oviktigt.
Barcelona Patrik Andersson
2004-07-30 20:21
22 milj låter mycket bara de inte släper Saviola han behöver vi.
Barcelona juanito
2004-08-04 14:09
Jopa: Saknar Eto'o internationell erfarenhet? Nu är du ute och cyklar. Inför Korea/Japan-VM 2002 hade han gjort 34 matcher och nio mål för Kamerun (hittade ingen senare källa. Ha dessutom i åtanke att han säkerligen gjort ett antal landskamper sedan dess. Han är säkert uppe i 40 stycken nu). Det är inte lite för en kille som är född 1981. Förutom VM 2002 så har han deltagit i afrikanska cupen mer än en gång och dessutom vunnit det hela vid ett tillfälle. Visst, Henke är mer erfaren men man skulle ju kunna säga att han är överlägsen Ruud Van Nistelroy (som spelat ungefär lika många landskamper som Mallorca-spelaren) också i så fall.
Annons: