/spanien/barcelona/forum/26717.aspx/spanien/barcelona/forum/26717.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rickiboy
2004-08-01 15:33
jag gillar verkligen Eto's spelstil ..han e snabb,teknisk och väldigt stark i luften med...rörlig o.s.v..
jag skulle gärna ha honom i barca även om han tar upp icke - EU platsen..man får åtminstone en bredd i truppen som t ex Ac Milan..
så mitt svar till ett Eto köp är : JA..
Barcelona Alx
2004-08-01 14:34
OJ! Enligt SPORT gjorde Giuly och Henke en riktigt bra match, räkna med att vi får läsa om det imorgon i det rosa bladet. Skönt att även Messi visar vad han går för... och tack Rexach! Rexach gjorde en hel del misstag, men beslutet att värva Messi ser inte ut att vara ett av dem.

Behöver vi en defensiv mittfältare? Vi har trots allt Gerard, Motta, Gabri, Márquez och Edmilson som kan spela på den positionen. Jag håller med om att vi kan behöva en anfallare, men det får räcka med värvningar nu!
Barcelona ZonD
2004-08-01 14:54
Oj, det verkar faktiskt som om fler och fler är inne på min bana angående att inga fler spelare behövs. Ska man nu nödvändigtvis köpa in någon bör det bli en anfallare (Messi är förvrigt ingen anfallare). Jag ser dock helst att man står kvar vid den truppen man har nu.

Det sas förresten att Gabri var mycket bra som central mittfältare. Kanske kan vara något?

Alx: Jaså var det Rexach som värvade Messi. Hur gammal var han då, jag trodde han var typ 17-18 nu?

Spinbad
2004-08-01 14:49
Alx:
Vi har också Gio på den positionen. Frågetecknen gäller väl inte kvantiteten av spelare utan snarare om någon har tillräckliga kvalitér för just den positionen. De flesta av spelarna som KAN spela där är bättre på andra platser. Jag är kluven om vi behöver värva en defensivmittfältare eller inte, i efterhand blir allt så lätt, då kan vi antingen såga eller hylla ledningen om de värvar eller inte värvar en inför säsongen! :)

Jag tror mycket på Motta och, faktiskt, även Gio som mittfältare. Tror han kommer spela bättre där än vad han gör som back (det måste han nästan göra, haha). Jag hoppas också på Navarro, tror han kommer göra det bra om han får (eller rättare sagt förtjänar) en chans.
BigBadOla
2005-03-15 11:50
giovani
Ja det är fullt möjligt men jag bara tänker att snart är alla tillbaks som Motta och Edmilson och då kan Deco komma lite högre upp.
Motta blir ju som ett högklassigt nyförvärv när han är tillbaka
Barcelona Gustaf
2004-08-01 14:10
Saviola(f.d Xavi)//
Jorquera har varit skadad men jag vet inte om han är tillbaka eller ej.

Det snackas inte mycket om Guily här och det är konstigt. En underskattad världensspelare som säkerligen hade kunnat bli en av EM's artister om han hade varit med. En klockren värvning med tanke på priset.

Real Madrid vill inte ha Eto'o för att han inte har ett EU-pass. Just nu har vi tre spelare som är tänkta att spela från start som inte har det; Ronaldinho, Sylvinho och Edmilson. De två sistnämnda ska få det men vad händer om det skiter sig och även Eto'o ska ha en plats. Márquez kan få ett tufft år. Synd för jag tror han hade kunnat bli nått.

Kommer nu inte Eto'o är jag rädd för att det kommer någon panikvärvning typ Luque eller liknande. Två anfallare är för lite på en säsong. Sergio García borde varit kvar.
Barcelona Andreas
2004-08-15 12:41
Det senaste ryktet är att Barça ska låna ut Saviola till A.Madrid och samtidigt få en option på Frenando Torres. Det låter ju inte så dumt. Eftersom Barça ändå tänker låna ut Saviola kan vi ju lika gärna få något för det. (www.sport.es)
Barcelona Axione
2004-08-15 02:13
Dagens laguppställning mot Parma nedan.

Barcelona: Víctor Valdés; Belletti, Puyol, Márquez, Van Bronckhorst; Xavi, Edmilson, Motta; Giuly, Larsson, Ronaldinho

Som det har sagts tidigare så blir det nog två defensiva mittfältare och inte två offensiva somd et spekulerats om och Edmilson ses som en av dessa defensiva. Då blir Deco och Xavi som får konkurera om den offensiva platsen. Inget dålig situation att ha...
Barcelona Andreas
2004-08-15 12:41
Det senaste ryktet är att Barça ska låna ut Saviola till A.Madrid och samtidigt få en option på Frenando Torres. Det låter ju inte så dumt. Eftersom Barça ändå tänker låna ut Saviola kan vi ju lika gärna få något för det. (www.sport.es)
Barcelona Daniel el magnific
2005-03-15 10:25
Men drömvärvningen är förståss Henry eller Shevtjenko.
eller varför inte Michael Ballack?
Barcelona Daniel el magnific
2005-03-15 10:24
Men drömvärvningen är förståss Henry eller Shevtjenko.
eller varför inte Michael Ballack?
Barcelona Gunner1
2004-08-15 02:57
Jens skulle du kunna precisera exakt vilka talanger du tycker Houllier har tagit fram ... (lite kul att du hackar ner Rijkaard som knappt påbörjat sitt jobb och sedan i samma andetag hyllar Houllier , en kille som införskaffade sju anfallare till liverpool.... vad tror du det kostade?)Vissa vill hellre se 11 katalaner på planen än trofe'er i skåpet otroligt ... Barca är ett världs lag acceptera om det funnits en (katalansk) spelare i b-laget som var bättre än Henke eller Eto'o så hade han spelat och alla hade varit glada.
Barcelona Ronaldinho_barca
2004-08-14 23:56
Det är många som skriver sin laguppställning..men det är många som inte har med DECO ! alla vet att deco kommer att vara given i laget Han ska ta en del defensiv annsvar.. så han lär vara given i laget..Barcelona-parma 1-0 iniesta

det var en mycket bra match av barca.. kul att se iniesta i laget..han kommer bli en mycket bra talang..det är jag säker på..!¨

Nån som vet några nya Rykten ?
Real Madrid Ronnie
2004-07-31 23:13
Daniel17, Gjorde Figo ett bra EM? Skulle inte tro det, han gjorde högst 2 bra matcher. Han är slut dax att inse det vare sig man vill eller inte.
Barcelona Ronnie
2004-07-31 23:13
Daniel17, Gjorde Figo ett bra EM? Skulle inte tro det, han gjorde högst 2 bra matcher. Han är slut dax att inse det vare sig man vill eller inte.
Barcelona Bopi
2005-03-15 02:02
Jag skulle vilja ha Alex i barca, idag spelar han i PSV! han e grymt bra på Huvudet, å gör mål oxå!!...men men han e ju brasse!! lite problem då! eller har han något annat pass?
Barcelona ronaldinhop
2004-08-14 23:47
barca kommer göra en arsenal den här säsongen, dem kommer inte förlora en anda match i ligan...
det blev vinst för barca mot parma med 1-0...gottttt
Barcelona Ronaldinho Jr.
2004-08-04 15:48
Xaviola/

Jag tror mkt väl at det är en möjlig startelva men som du säger så hoppas jag inte det. Vill abdolt se Xavi på planen. Van Bronckhorst har jag aldrig tyckt om..jag tycker han va dålig ifjol o då spelade han på sin favoritposition så nä, honom vill jag inte ha i startelvan!
Barcelona Ronaldinho_barca
2004-07-31 23:08
Romano Afriano

men Det spelar inte så stor roll om ronladinho är som Center eller mittfältare..! huvudsaken är att han är på plan !
Real Madrid Ronnie
2004-07-31 23:02
Daniel17, Nej verkligen inte, han är en av de sista jag vill se i Barca. Dels för att vi redan har Giuly, och dels för vad han gjorde. Så nej jag skulle inte förlåta honom, han har sålt sig som en ****.

Rivald0, Det stämmer Figo var kapten till och från vid den tidpunkten.
Barcelona Ronnie
2004-07-31 23:02
Daniel17, Nej verkligen inte, han är en av de sista jag vill se i Barca. Dels för att vi redan har Giuly, och dels för vad han gjorde. Så nej jag skulle inte förlåta honom, han har sålt sig som en ****.

Rivald0, Det stämmer Figo var kapten till och från vid den tidpunkten.
Barcelona Rivald0
2004-07-31 22:50
Du La Belleza Blanca Figo gjorde samma sak som Enrique gjorde mot er fast värre, om ja inte minns fel så brukade Figo vara kapten i Barca ?...
Barcelona ronaldinhop
2004-08-14 23:45
synd att real köpte owen för då måste camacho ändra 4-2-3-1 uppställningen till 4-2-1-3 eftersom fansen kräver ofensivt fotboll.. med den här laguppställningen lyckas dem..
@casillias
@salgado @pavon @samuel @carlos
@beckham @helguera
@zidane
@owen @ronaldo @ raul
Barcelona Kickboxer
2005-03-14 22:55
Lucho

Jag håller med om att fotbollsspelare kan vara diplomatiska och kanske ibland rent av verka falska. Självklart tänker de på sin karriär och vill sitt eget bästa.

Men, jag personligen vill inte ha en spelare som gått ut vid flertalet gånger och uttryckt sin önskan om att spela för en annan klubb än Barça. Hur vet vi om han inte älskar den klubben som han visar intresse för eller om han bara vill dit för ett karriärslyft?

Det finns betydligt bättre spelare ute i världen än Reyes. Spelare som uttryckt sin kärlek till vår klubb och som kanske skulle göra ett bättre jobb än honom. Visst, de kan vara diplomatiska och vilja höja sin fotbollskarriär ett steg, men faktum kvarstår, hellre tar jag en sådan spelare än en spelare som uttryckt sin kärlek för marängerna.

Sedan som svar på din fråga. Jag vet ärligt talat inte men tror ändå att han hade valt Barça. Här får han en mycket större stjärnstatus än vad han hade fått i Madrid. Det tror jag att han visste om, och förmodligen gillar Ronaldinho att stå i centrum för ett lag. I Madrid hade de till en början pratat en hel del om honom, men sedan hade han blivit "en i mängden".

Något mer du undrar över kanske?

Visca el Barça!!!
Barcelona Hristo_S
2004-07-31 09:47
Jag ska åka till Barcelona iår och se en match på camp Nou. Förmodligen blir det matchen mot Deportivo
Barcelona Hoodie
2005-03-14 23:16
Läste ett citat från Quaresma nedan... härligt självförtroende har han i alla fall.... Var spelar han nu?

Forca Barca!
Barcelona Belletti
2004-08-06 01:46
Det lag som visat störst intresse är Monaco. Monaco skulle aldrig ha råd att köpa Saviola. Därför skulle nog Barca låna ut Saviola till Monaco inte sälja. Tror och hoppas att ledningen inte är så dumma att de säljer honom...
Barcelona Patrik
2004-08-04 11:50
Izquierda: Inte förrän nu har jag haft tid att läsa din krönika. En mycket bra sådan! Barcelona behövde en rejäl uppgradering. Jag tror inte att det kommer att se likadant ut nästa säsong med 6-7 nyförvärv. Årets "bredd-förvärv" var oerhört nödvändiga för att vi nästa säsong ska kunna inrikta oss på två-tre riktiga "spets-förvärv".

Faktum är att många av spelarna som lämnat inte är tillräckligt bra för att spela i vår klubb. Vi har ingen plats för medelmåttor.

Det är ett nytt Barcelona som håller på att ta form. Jag tror inte Laporta och C:o är nöjda ännu, det krävs nog en SS till. Och värvningen av Deco kan nog förklaras med att hade vi inte slagit till nu hade någon annan tagit honom.
Athletic David Magnusson
2004-07-31 17:45
eftersom avancemang i cl och cupen kan innebära minst 60 matcher i år är det nog rimligt att man behåller saviola även om eto'o värvas. Barcas forwardsuppställning kan då varieras, en möjlighet som fattades förra säsongen då Kluivert fick sitta och sura på bänken.

En snabb och bollsäker forward: Saviola
En stark, smart och hårt jobbande veteran: Henke
Ett superlöfte som är bra med båda fötterna, irrationell, stark och klart hyfsad på huvudet: Eto'o

Detta innebär att man kan anpassa sig efter motståndarna. Byta spelsystem när det behövs och skapa extremt tryck i slutet av matcherna om vi ligger under. Så länge spelarna tolererar att inte vara givna i startuppställningen så borde det här vara mumma.

Gillar saviola väldigt mycket, men spelar man 4-3-3 så är det skönt att ha en lite större spelare längst fram.
Barcelona Patrik
2004-08-04 11:50
Izquierda: Inte förrän nu har jag haft tid att läsa din krönika. En mycket bra sådan! Barcelona behövde en rejäl uppgradering. Jag tror inte att det kommer att se likadant ut nästa säsong med 6-7 nyförvärv. Årets "bredd-förvärv" var oerhört nödvändiga för att vi nästa säsong ska kunna inrikta oss på två-tre riktiga "spets-förvärv".

Faktum är att många av spelarna som lämnat inte är tillräckligt bra för att spela i vår klubb. Vi har ingen plats för medelmåttor.

Det är ett nytt Barcelona som håller på att ta form. Jag tror inte Laporta och C:o är nöjda ännu, det krävs nog en SS till. Och värvningen av Deco kan nog förklaras med att hade vi inte slagit till nu hade någon annan tagit honom.
Annons: