/spanien/barcelona/forum/26713.aspx/spanien/barcelona/forum/26713.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona zorban
2005-04-08 11:45
aa...ja e verkligen imonerad av deras arbete me klubben...dom håller ju va dom lovade i slutet på programmet...att dom ska vinna ligan i år =)
Barcelona barcapimp
2005-04-08 14:21
Ämne: Ämne: Detta l....
Det jag syftade på var att vänsterbacksplatsen har varit ett problem för oss,så varför inte sätta in Puyol där.Det vore ju synd att bänka antingen Edmilson eller Marquez.Puyol hade täppt till kanten medan Edmilson och Marquez hade varit ett stabilt mittbackspar.Angående Van Bommel så förstår jag inte på vad du menar med att han ska bevisa sitt värde.Han är en världsklasspelare som Milan,Juve,Real mfl är ute efter.Klart att han ska spela i startelvan om han kommer till oss.
Barcelona Relay
2005-04-08 10:34
Hoppas ni såg programmet i SVT igår Torsdag kl 22:00?
Det kan inte vara lätt att vända ett sådant konkursbo till att gå med plus redan första säsongen. Och Laporta har ju gjort ett jättejobb för att rädda klubben från ekonomisk konkurs. Vi är nog alla honom stort tack skyldiga. Hoppas han och hans styrelse håller huvudet kallt i fortsättningen också. Så att man inte gör oöverlagda saker som kostar onödiga pengar.
Bättre reklam för Laporta än det programmet finns inte. Jag hoppas ni andra Barcelona fans såg det också?
Barcelona Camparn på nou
2005-04-08 01:12
Seth
Det Mourinho har påstått var att han såg Rijkaard komma ut från Friks omklädningsrum det är värre än att stå och prata i korridoren.
Även fast det som nu som håller på att komma fram då säger så har Rijaard varit på Frisk i paus och vela diskutera matchsituationer det för att på så sätt påverka domarn.
Det skulle i så fall vara fel av Rijkaard.
Men det Morinho gör är när han hetsar mot domarn och ljuger. Är något han ska straffas för.
Barcelona Lucho
2005-04-08 01:43
Appropå Mourinho så var det sjuka ju att han inte såg Rijkaard snacka med Frisk med egna ögon. Det var någon av hans assistenter som kom fram och skvallrade vilket ledde till frispelet..
Barcelona Brankt
2005-04-08 10:03
Porre//

Kolla den här länken. Så köpte jag biljetter till samma match..
Barcelona Messí
2005-05-20 19:25
Han behöver inte mer tid på sig än de andra i truppen för att komma i form. Han har haft en oturlig säsong, när han väl fått upp formen så åker han på en ny skada.

Kharles_Laporta jämförde Giulys debutsäsong med Márquez. Helt rätt tycker jag. Márquez var ju skadedrabbat under första säsongen här och nu har han spelat utan skador och är en av våra viktigaste spelare. Tror samma sak kommer hända med Giuly.
Barcelona Lucho
2005-04-08 01:40
Señor Jockic: dessutom kan giuly/ronaldinho spela här vid behov så inga förvärv behövs. dessutom kan succémännen riquelme/queresma vara tillbaka nästa år.det kan bli tajt.

1. Mittfältsplatsen, om det är Decos och Xavis positioner du syftar på, och menar att Ronaldinho och Giuly skulle kunna spela på, kräver att man tar någon form av defensivt ansvar. Det tror jag inte att man kan göra från dessa två. Fransosen är typ 1.50 och flugviktare. Han passar inte som dom två-vägs-spelare Deco och Xavi faktiskt är. Att ha Ronaldinho på den positionen vore nog minst lika ödesdigert då han förmodligen inte känner till begreppet "arbeta defensivt". Det är kanske tidigt att säga något sådant men ibland får jag en känsla av att han kommer att gå samma hemska öde som hans namne i Real Madrid. Inte viktmässigt utan snarare den där avsaknaden av glöd som gör att han inte tar för sig hela matchen utan bara bitvis glimtar till.

2. Okej att Riquelme har gjort succé men Quaresma känns inte lika het. Dessutom tillhör portugisen inte klubben på något sätt. Det sägs dock att Laporta & co lyckades förhandla till sig en klausul med Porto så att man får köpa tillbaka Quaresma. Men jag klarar mig utan honom och Rijkaard verkade inte heller så förtjust i hans kaxiga attityd. Argentinaren verkar dock vara helt borträknad. Dels har klubben fullt av offensiva mittfältare och dels saknar han EU-pass. Ingår inte Riquelme i någon bytesaffär (gärna med Betis, Depor eller Athletico =)) så säljs han. Är nästan hundra procent säker på det..
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-05-20 19:18
Messi: Visst kan Giuly spela RIKTIGT världsklass (han var min favorit i början av säsongen), men jag tror han behöver spela typ en halv säsong oavbrutet för att komma i form. Om man nu ska rotera med Larsson, Ezquerro och Saviola så kommer han inte att spela hela tiden. Jag vet inte om han kan hålla stadig form tillräckligt länge och om man har råd med att låta honom spela trotts hans dåliga form.
Barcelona Barca forever
2005-05-20 19:05
Hej, någon som vet hur man kan få tag i biljetter till barças matcher i danmark i sommar?
Tacksam för svar.
Barcelona barcapimp
2005-05-20 15:13
barca85
Jag tänkte mest att Motta skulle få pivote rollen men man kan ju flytta ner Xavi och sätta in Iniesta bredvid Van Bommel.Det skulle också fungera.
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-05-20 19:09
Ämne: Hej, någon som vet h....
Biljetterna var slutsålda första dagen.
Barcelona Barca forever
2005-05-20 19:05
Hej, någon som vet hur man kan få tag i biljetter till barças matcher i danmark i sommar?
Tacksam för svar.
Barcelona Porre
2005-04-08 02:55
hej! undrar om någon vet hur man kan skaffa biljetter till Barcelonas matcher? ska nämligen till Barcelona den 16 april och den 17 spelar de mot getafe. skulle vara glad om någon kunde hjälpa mig!
Barcelona Younies
2005-04-08 12:28
Någon här inne som har Barca TV förresten ?
Vill gärna veta hur man kan ficksa denna kanal.
Real Madrid Ronnie
2005-05-20 00:19
Jag är orolig för våra egna talanger, spanska cupen räcker inte för Iniesta och Messi att växa ut till de superstjärnorna de har potential att bli. Tycker även synd om Motta som är en favorit hos mig, han har fått hela denna säsongen förstörd och nu när han är tillbaka ökar konkuransen på den platsen han konkurerar om. Hoppas han känner av denna pressen och lägger till en "växel" till och växer ut till en riktig kvalite spelare!

Visca Barça!
Barcelona Woofi
2005-04-08 12:42
Några tankar efter dokumentären igår;

Hur ligger det till mellan Sandro och Laporta numera? Vill minnas att jag läste nått om nån "försonings"middag i julas, nån som vet hur de samarbetar nu? I början verkade de vara väldigt nära varandra medans man i slutet av programet så att de inte var "bästa vänner".
Emre(5)
2005-04-08 08:56
HEJ!

Jag är från Turkiet (Kurdistan) o jag läste några tidningar och där stod det att Rüstü skulle återvända till Barca!
Han är ganska bra nu sista 6-8 månader men det skulle bli kul o se han faktiskt.
Barcelona Ronnie
2005-05-20 00:19
Jag är orolig för våra egna talanger, spanska cupen räcker inte för Iniesta och Messi att växa ut till de superstjärnorna de har potential att bli. Tycker även synd om Motta som är en favorit hos mig, han har fått hela denna säsongen förstörd och nu när han är tillbaka ökar konkuransen på den platsen han konkurerar om. Hoppas han känner av denna pressen och lägger till en "växel" till och växer ut till en riktig kvalite spelare!

Visca Barça!
Barcelona barcapimp
2005-04-08 12:08
Detta laget vill jag gärna se till nästa säsong.

Valdez

Belletti Marquez Edmilson Puyol


Van Bommel

Xavi Deco


Ronaldinho

Torres Etoo
Sätter vi Puyol som vänsterback löser vi inte bara problemet på kanten,utan då har vi plats med både Edmilson och Marquez i mitten.
Barcelona Håkansson
2005-04-08 00:07
skitbra dokumentär...stackars Puyol....dom tog på hans hår när dom skulle gå till spelarbussen....hehehe
Emre(5)
2005-04-08 08:56
HEJ!

Jag är från Turkiet (Kurdistan) o jag läste några tidningar och där stod det att Rüstü skulle återvända till Barca!
Han är ganska bra nu sista 6-8 månader men det skulle bli kul o se han faktiskt.
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-05-20 17:27
Kid Congo Powers.. Saviola har spelat i Giulys position några gånger och verkar göra det väldigt bra. Angående Giuly så hade han väldigt bra form i början av säsongen. De första 4 matcherna typ. Sen har man insett att snubben inte kan skjuta. Han bara springer och springer och missar. En Overmas typ.
Barcelona Señor Culé
2005-04-08 00:27
Jockic

Det som är bra kan alltid bli bättre. Tycker däremot det räcker med Van Bommel och en spelare av världsklass. Vet inte hur mycket pengar man har avsatt för spelarköp. Men Tycker man ska satsa allt på att köpa loss Henry, vilket drömlag vi skulle ha då. Då kan Chelsea köpa alla andra spelare i hela världen och dom skulle ändå inte nå upp i våran standard. Men då måste man iofs göra sig av med Saviola och Riquelme men det är ju något som styrelsen planerar ändå.
Barcelona Señor Culé
2005-04-07 22:18
En fråga bara, Vilket lag håller ni mest på Barca eller landslaget?
Barcelona Kharles_Valdés
2005-04-07 21:59
Stjärnorna

Att retas och provocera varandra hör till lite i rivaliteten, men jag har full förståelse för att det är jobbigt när en person drar till med en one-liner likt "ni suger ni är slut ni kommer åka på storstryk.." osv.. Men tänk på att de flesta som gör det inte är riktiga Barcelonafans, utan fans från andra lag som valt FCB-tröja som sitt spanien-val, och då bara vill jobba sig lite. Dessa har ofta skrivit forza juve eller milan i sin profil, och registrerade kontot för någon dag sedan.

Om det varit riktiga Barcelonafans som gjort det hade de säkert haft 'motiv', eller i alla fall en baktanke med det, ungefär som "Utan Samuel i försvaret blir det nog pisk.." ;-) Eller "ni får det svårt mot oss, vi har ett starkare lag än ifjol och ni vet hur det gick då. säker 2:a" ;-)

Señor Culé

Lugna dig. Du tillför inte något i diskussionen genom att bara klaga.
Barcelona Kharles_Valdés
2005-04-07 21:46
Bopi

Såg du samma match som jag..? Deco var matchens lirare, det kunde jag se hemma från tv-soffan.. ;-P
Barcelona Señor Culé
2005-04-07 20:08
Vet inte därför ja undrar
Barcelona Señor Culé
2005-04-08 08:51
Seth

Ni är så patetiska ni vann över oss endast på ett domarmisstag. Och nu tror ni på vad en engelsk tabloid tidning skriver. Rijkaard har aldrig varit inne i nåt domarrum. Så inte nog med att Mourinho ljög om det han kom också med falska anklagelser om att anders frisk skulle blivit "köpt" i pausen. Klaga på domarn så mycket ni vill alla som sett matcherna vet att Drogbas utvisning va solklar och att ni bara vann genom fusk(Fasthållningen av Valdes). Släpp matchen vi ses nog igen.
Barcelona barcelona-z
2005-04-08 08:56
Ämne: Jag tycker inte att ....Ja tycker int häller att barca ska värva nån mittback vi har ju Puyol,Edmilson,Marguez,oleguer så ja tycker att vi behöver int nåt mittback men ja sku värva nån högermittfält iställe,, jag tycker att Giuly passar int riktigt i Barca..Hur tror du att öppningselvan kommer att si ut min bror ??
Annons: