/spanien/barcelona/forum/2671.aspx/spanien/barcelona/forum/2671.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2015-07-24 16:39
Såväl Arda som Vidal kan ju spela som yttrar även om inte är av samma forwardstyp som Neymar. I övrigt finns Munir/Sandro om det finns behov av en nummer 9.

Tveksamt om man kan hitta spelare som är bättre och samtidigt vill acceptera en Pedro-situation. Tittar man nostalgiskt så hade en Henrik Larsson-typ suttit fint, men i min värld ska Munir/Sandro få chansen först.

Det som dock är uppenbart är att ledningen, i jakt på att bli nummer 1 i alla avseenden, vill minska riskerna och därför är det inte omöjligt att man köper in en anfallare nästa sommar. Förtroendet kontra risken är ju inte stort när det gäller akademin och spelarna där, i alla fall för tillfället.

Dock tror jag inte att det kommer någon redan i januari även om Pedro lämnar redan nu. Detta eftersom vi bara får registrera 1 ny CL-spelare (om jag förstått det rätt) och den lär ju gå till Arda/Vidal.
Barcelona Liunil Masse
2015-07-24 16:20
Om Pedro säljs, (vilket jag verkligen inte hoppas) tror ni vi kommer värva en ersättare?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-07-24 16:16
@Zibarca ~ MESMARizing:


Har tjatat om den spelaren ett tag..
Jag säger så här. Om Vermaellen och Bartra inte kan fylla sina skor den här säsongen så skulle jag bli mer än glad om Aymen Abdennour kom till oss. Han har varit en favoritte senaste två säsonger.

Han är en Beast.
Barcelona petersays
2015-07-24 16:14
@Zibarca ~ MESMARizing:

Tror jag inte kommer hända. Bartra gick ju ut med att han kommer stanna - tror inte han skulle göra det om Abdennour var på väg in. Inte sett jättemycket av honom, men Barcamaterial? Knappast. Dessutom signade han med Monaco förra säsongen.
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2015-07-24 14:16
Senaste ryktet är att, Monacos 25 årige mittback, Aymen Abdennour är på g till Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz
2015-07-24 13:21
Fin genomskärare av Bale. Vad hyllas då på puertan? Ronaldos löpning... HAHAHAHA
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-07-24 12:38
Väldigt medioker haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2015-07-24 12:33
Ronaldo är fan i mig en medioker passningsspelare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2015-07-24 11:50
Jag vet inte mer om Gabon än vad en googling säger mig. Men jag vet att när Barto/Juntan är misstänkta för fuffens i Neymar affären utgår jag ifrån att det är sant. Hade det stått att Barto fått pengar för att åka till Qatar och inviga något så hade jag tänkt, "Såklart. Jävla åsna".

Men när Messi åtalas för skattefusk och " misstänk" för att få pengar för att inviga en stadion i Gabon utgår vi direkt från att han är oskyldig, förd bakom ljuset eller att allt bara är påhitt.

Jag har inte så mycket i sakfrågan. Men känns ibland som min ( och många andras) objektivitet inte är helt klockren.
Barcelona the cameroonians
2015-07-24 11:21
@Arda Turanismo:
När du avslutar "jäkligt tråkigt att höra" med tre punkter så är det upp till läsaren (jag) att själv tolka vad du menar. Du lämnar frågan öppen. Då är det helt normalt att det kommer följdfrågor för att man ska kunna förstå vad ditt uppsåt var med att länka (fel)information. När samma sak händer igen (och med samma ämne), fast denna gång utan kommentar från din sida - ja då blir jag och många med mig fundersamma över din agenda. Tips: Om du nu inte bryr dig om Messis klädsel, sluta då länka sidor om det.
Barcelona papillon
2015-07-24 10:28
Arda Turanismo

Vad tycker du om att Barca, real Madrid, samt ett flertal andra storklubbar träningsspelar i ett land (USA) som startar krig till höger och vänster och som sponsrar terrorstaten Israel?

Är det okej att benämna Israel som en terrorstat utan att bli spärrad eller är det bara okej att kalla Qatar för det samma?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2015-07-24 10:12
[QUOTE=Arda Turanismo]Att kritiserar någons (med all rätt) som ställer upp en PR-jippo vars enda syfte är att framstå en korrumperad president i goda dager innebär inte att man avskyr hela Barcelona per automatik. Vet inte riktigt hur du har fått den tanken. Skall betona att jag hade sagt likadant om det hade gällt Lord Douglas, Arda, Ter Stegen o.s.v. men nu råkade det bli Messi. [/QUOTE]Har aldrig sett dig länka lr skriva något positivt. Då har du ändå hunnit lägga upp en hel del negativa artiklar och kommentarer på den korta stunden du skrivit här. De bra gjort
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2015-07-24 10:03
Area Turanismo Som det redan sagts har innan så arbetar en del fd. Barcelona folk i Gabons fotbollsförbund. Tydligen var det dessa, samt Eto'o som Messi gjorde en tjänst. Alla har ju förnekat att Messi fick betalt. Varför fortsätter du antyda något annat. Känns otroligt märkligt från någon som säger sig hålla på FC Barcelona. Sen var det kanske inte så jävla smart att sätta sig i samma bil som presidenten, även om jag fortfarande inte sett en enda bild på just detta. Dessutom vet ingen av oss hur situationen såg ut. Jag hoppas du kommer visa lika mycket upprördhet över att Afrikanska Mästerskapen spelas i landet, eller nästa gång ett lag eller spelare åker till Ryssland, Kina, Saudi Arabien, Egypten eller varför inte Turkiet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-07-24 08:55
[QUOTE=Arda Turanismo]Att kritiserar någons (med all rätt) som ställer upp en PR-jippo vars enda syfte är att framstå en korrumperad president i goda dager innebär inte att man avskyr hela Barcelona per automatik. Vet inte riktigt hur du har fått den tanken. Skall betona att jag hade sagt likadant om det hade gällt Lord Douglas, Arda, Ter Stegen o.s.v. men nu råkade det bli Messi. [/QUOTE] Frågan är väl mer om du hade sagt likadant om det var Ronaldo. Du är ny här och hittat ständigt något negativt om laget, jag har mina tvivel. Jag lägger dig på ignore.
Postat via SvenskaFans-appen
Arda Turanismo
2015-07-24 07:14
@DM1982:
Att kritiserar någons (med all rätt) som ställer upp en PR-jippo vars enda syfte är att framstå en korrumperad president i goda dager innebär inte att man avskyr hela Barcelona per automatik. Vet inte riktigt hur du har fått den tanken. Skall betona att jag hade sagt likadant om det hade gällt Lord Douglas, Arda, Ter Stegen o.s.v. men nu råkade det bli Messi.
Arda Turanismo
2015-07-24 07:14
@the cameroonians:
Det är väldigt fult när du lägger dina ord i min mun, vad vill du uppnå med det? Jag skrev endast "Jäkligt tråkigt att höra" utan att vara direkt specifik med min kritik vid det tillfället jag skrev. Säg vart i citatet som jag fördömde rakt ut att Messi tog pengar? Angående Messis klädsel kunde jag icke bry mig mindre...
Arda Turanismo
2015-07-24 07:14
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:

Jag kan hitta nationer med bättre statsskick & mindre korruption än Gabon. Självklart är inget land felfri men det hindrar inte att kunna kritisera regimer.
Arda Turanismo
2015-07-24 07:14
@the cameroonians:

Låter som en dålig ursäkt. Ali Bongo berättade själv att han träffade Messi för några år sedan i Barcelona och bad honom att komma till Libreville, något som argentinaren höll sitt ord om. Är väldigt tveksam om någon härinne ens tror att Messi verkligen har gabonesen i sin vänskapskrets...

Man kan faktiskt begära Messi borde ha koll, inte direkt svårt att googla upp vilka nationer som fortfarande diktatorer.

För mig är syftet med händelsen var inget annat än att ge positiv PR till Gabons diktator. Är det verkligen något att se mellan fingrarna? Naturligtvis inte förstås.
Arda Turanismo
2015-07-24 07:14
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:

Jag föreslår hellre att du tar reda mer på om Bongo-familjen som har haft makten i Gabon under de senaste 50 åren och har skaffat sig ofattbara personliga rikedomar på bekostnad av landets befolkning. Enligt Världsbanken från 2013 lever 1/3 under existensminimumet. Ta reda på vad Ali Bongo och co har spenderat pengarna på från statskassan. Om du har tid och möjlighet, kan du väl åka dit och titta på infrastrukturen som på många håll är eftersatt utanför Libreville. Men okej, skyll på Frankrike för allt ovan som jag skrev vetja.

Du får väldigt gärna hänvisa med att Gabon regering faktiskt sagt rakt ut att man inte gör affärer med Frankrike längre.

Det hade inte skadat om du ens läste artikeln i FF, faktiskt var det den gabonesiska oppositionen som sade att Messi fick pengar för besväret.

Men tydligen är det inte min intelligens som det är fel mellan oss två utan...
Barcelona Mxm Ciilow
2015-07-24 04:58
[QUOTE=Junta Dimision]Det vill de inte, men det var inget skribenten menade, utan han menade bara att han ville se honom i Barcelona. [/QUOTE] Läs den här texten som jag citerar från artikeln som skribenten har länkat. (17-åringen lämnades utanför Milans trupp för turnén i Kinan. Istället ska han åka med Primaveralaget till Sydafrika. En stark indikation på att klubben vill göra sig av med honom.)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-07-24 00:04
@Mxm Ciilow:

Det vill de inte, men det var inget skribenten menade, utan han menade bara att han ville se honom i Barcelona.
Barcelona Mxm Ciilow
2015-07-23 23:45
[QUOTE=Junta Dimision]Vi snackar om en 17-åring, inte någon etablerad 25 åring. [/QUOTE] för det första Varför vill milan sälja honom? för det andra vi har många talanger som vi behöver ta vara på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-07-23 23:42
Som vanligt släpper klubben en kommuniké på hemsidan (där den inte ens är förstasidesnyhet) om sin inställning till UEFAs straff i samband med fansens flaggviftande under CL-finalen.

Inget konstigt med detta, men när man läser den kan man ändå inte (i alla fall om tillhör opinionen) låta bli att förundras av innehållet.

Man börjar kommunikén med att direkt säga sig respektera UEFAs straff, går sedan över att prata om klubben och medlemmarnas rättigheter för att först i näst sista meningen skriva att man inte är främmande för att titta på möjligheten att överklaga.

I min värld borde det vara tvärtom.
UEFAs namn ska nämnas sist, klubben och medlemmarnas först.
Det är att försvara klubben.

Jag undrar om klubben ens har någon PR-avdelning. Kanske de är för upptagna med att fortsätta kampanja för Bartomeu. Förstanyheten är nämligen en bild på honom och Lucho...
Barcelona Junta Dimision
2015-07-23 23:33
@Mxm Ciilow:

Vi snackar om en 17-åring, inte någon etablerad 25 åring.
Barcelona Mxm Ciilow
2015-07-23 23:27
[QUOTE=KiNg-PuYi]vad väntar vi på, köp snabbt som fan. killen har en sjuk potential. med rätt skolning!. mastour från milan [/QUOTE] Vad ska killen hämta hos Barca när han inte duger till Milan?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-07-23 22:59
Ljunil Masse

Det där är en bra fråga till medlemmarna som röstade fram Barto.
Tydligen gillar de att stå på sina knä inför alla. FIFA, spanska fotbollsförbundet och nu kanske UEFA.

Nu gäller det Barto. Kommer nu ännu en gång till böja dig fram?
Man blir äcklad...
Barcelona koeman92
2015-07-23 22:58
@Liunil Masse:


Att vi fortfarande har dessa diskussioner.. att vi fortfarande ska behöva stå ut med detta i 6 år framöver.. helt ofattbart!
Barcelona Liunil Masse
2015-07-23 22:53
Barça fined 50k for displaying Catalan flags in CL final. Now what will Barto do? Fight for our right? Or bow down & pay quietly? The latter We became an easy pray for everyone because of president/board lack of courage. This will continue to happen. #BartoEra Så sant så. Ni Bartofans, tycker ni inte att Bartomeu borde stå upp för Barca och spelarna? Uselt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-23 20:59
Barcelonito / Lucho Enrique 21

blatter hedersmedlem i real? källa pls=)
Barcelona WalterWhite
2015-07-23 20:41
@KiNg-PuYi:


Byta Halilovic mot honom :)
Annons: