/spanien/barcelona/forum/26698.aspx/spanien/barcelona/forum/26698.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona BARCA BLOD
2004-07-23 20:42
izquerda: självklart ska vi inte glömma davids, vi måste lära oss att en sån typ av spelare behövs. jag var nog mest positiv till värvningen av davids, men det jag nu menar är att det inte finns många spelare i davids klass. därför måste vi gå vidare och försöka värva nån i hans stil och sluta jämföra var enda spelare med honom.
Läste nyss att Emre är positiv till en klubb byte eftersom han får konkurera med davids om samma position och att davids har redan garanterad plats. C.zaneti ska ha ochså sagt att han hällre ser emre.
så vist spelar emre på den positionen, Barcelona borde höra av sig
Barcelona Frazzé
2004-07-26 02:14
Vad har hänt me Riqulme!?..E han helt försvunnen eller?
Barcelona Xavi
2004-07-26 11:45
Är det någon här som är medlem på cmsverige.com?
Real Madrid Ronnie
2004-07-26 01:56
Vad hände med föryngringen? Har för mig att många holländare fick gå för att de börja bli gammla. Men medelåldern måste ha stigit markant inför denna sesången, då vi gjort oss av med de unga och lovande och köpt in äldre mer rutinerade, kanske också billigare men endå.

Har för mig att Laporta snacka i börjanom att föryngra, fattar inte vad som händer? Om man inte börjar föryngra, helst detta året så kommer vi hamna i en riktigt stor kris snart då hela lager blir för gammla...
Barcelona Ronnie
2004-07-26 01:56
Vad hände med föryngringen? Har för mig att många holländare fick gå för att de börja bli gammla. Men medelåldern måste ha stigit markant inför denna sesången, då vi gjort oss av med de unga och lovande och köpt in äldre mer rutinerade, kanske också billigare men endå.

Har för mig att Laporta snacka i börjanom att föryngra, fattar inte vad som händer? Om man inte börjar föryngra, helst detta året så kommer vi hamna i en riktigt stor kris snart då hela lager blir för gammla...
Barcelona Olequer
2004-07-23 20:17
el magico// håller helt klart med dig PS. har bytt namn från davids till olequer.....=)
Barcelona el magico
2004-07-23 20:02
edu och motta är lika i sin spelstil förutom mottas temprament så är dom ganska lika,jag ser inte varför dom ska eller vill värva edu och plus att motta är mycket yngre
Barcelona Gaucho_90_11
2004-07-23 19:18
Davids//Edu gjorde en mycket bra säsong i Arsenal
och jag tror att han kommer att spela i Barca det här året
Barcelona Davids
2004-07-23 18:40
hoppas verkligen inte att man värvar Edu. anser att han inte håller för ett lag som barca, därför tycker jag att man skall lägga ner denna diskussion på forumet eftersom vi redan har likvärdiga spelare som edu i motta och gerard som båda dessutom är yngre.
Barcelona Fedor
2004-07-24 02:07
Skulle förmodligen funka bra om vi mötte bottenlagen i la liga. Men om vi skulle spela så mot dom bättre lagen i ligan eller i ch så skulle vi förlora med ungefär 3-10. Behövs nån bra def mitt. Plus att vi kommer spela 4-3-3. Plus bort med Gvb!!!
Spinbad
2004-07-27 10:06
Skarpheden:
Är inte Puyol given i landslaget? Edmilson är väl också rätt ordinarie om vi räknar med att han värvas?
Barcelona Belletti
2004-07-23 18:09
En annan sak.
Barca ska spela en vänskapsmatch på Millenium Stadium i Cardiff mot Parma den 15:e augusti.
Barcelona juanito
2004-07-27 04:29
Jonathan: Bättre kan jag gå med på men betydligt hetare är ändå att ta i. Jag är nog för kräsen men samtidigt försöker jag förstå att man med dom senaste värvningarna vill parera den förlust av rutinerade spelare som uppstått i år. Belletti känns okej, inte mer. Sylvinho har man ju sett en del tidigare (han har gjort några riktiga praktmål, bla mot Barça) men, är han på uppgång eller nergång? Känns aldrig lockande att värva spelare från lag som åkt ur högsta-ligan. Edmilsons karriär borde däremot vara på väg uppåt men Barça och försvarare från franska ligan tycks vara en dålig kombination.

Lite kuriosa.. har sett Edmilson live en gång på Camp Nou för några år sedan när Lyon mötte Barcelona. I den matchen missade han (eller hans mittbackskolega?) att markera Kluivert som avgjorde matchen på ett väldigt snyggt sätt. Har också sett Sylivnho live då jag såg Celta spela på Camp Nou men jag har inget minne av honom..
Spinbad
2004-07-26 16:00
juanito:
Du har rätt i att det inte är en spelartyp vi behöver för tillfället. Eto'o hade nog varit den ultimata anfallsvärvningen egentligen, riktigt tråkigt att det inte verkar bli så. Vad finns det annars för realistiska nyförvärv vad gäller anfallare?

Cissé som det ryktats om tror jag inte är en omöjlighet, allt hänger på hur Benitez rankar honom och övriga anfallare (det var inte Benitez värvning). Barcas intresse tror jag finns där. Han känns som den typen av spelare klubben verkar leta efter. Fast å andra sidan är Cissé inte från Brasilien så han kanske inte är så intressant.

Vad finns det mer för alternativ egentligen?
Barcelona Skarpheden
2004-07-27 08:41
Holländaren,l
nej vi har inte ens EN back med given landslagsplats. Tänkte närmast på att han spelade alla matcher från start i EM och så långt jag minns blev han aldrig utbytt.
Barcelona ZonD
2004-07-27 10:50
The_Razzol: Det lutar åt Motta.

Izquierda: Lika bra den här gången också ;)

Juanito: Jag är ledsen men jag förstår fortfarande inte vad som var ett steg bakåt. Du kanske tog tillbaka det i ditt föra inlägg?
Barcelona Kim
2004-07-27 10:27
Även Márquez är given i sitt landslag.
Barcelona The_Razzol
2004-07-27 09:55
Är det nån som vet vem som kommer få rollen som grovjobbare på mittfältet? ... nu när Davids är borta ... en mkt viktig roll
Barcelona Izquierda
2004-07-23 16:53
BARCA BLOD//

Jag tycker tvärtom att vi INTE får glömma Davids. Vi måste lära oss av förra säsongen. På hösten hade vi ingen rejäl bollvinnare på mitten, och resultaten uteblev. När vi lånat Davids kom framgångarna. Jag säger inte att det bara berodde på honom, men det var ändå tydligt vad en riktigt slitstark defensiv mittfältare kan betyda. Jag vill ha en lika bra spelare som Davids på den positionen. När vi har det ska jag glömma honom, tills dess har jag honom i minnet.
Barcelona Jónathan
2004-07-27 02:20
Juanito//

Jag vet inte vad du tycker men jag anser att de tre backarna i fråga , dvs Edmilson, Sylvinho och Beletti är bättre och betydligt hetare alternativ än de vi hade att tillgå säsongen som gick. Både Beletti och Sylvinho har man sett vid några tillfällen under säsongen som gått och av dessa har framförallt Beletti imponerat stort.

Edmilson vet vi alla att det är en back i yppersta världsklass. Att han spelar i Lyon gör ju inte precis att svensk media uppmärksammar honom men man har både hört och sett att han är riktigt bra. Även om det var 2 år sedan han nästintill spelade felfritt bredvid Lucio i VM så är jag säker på att han fortfarande håller klass. Detta har han visat i CL på ett övertygande sätt. Mitt främsta minne av honom är dock konstmålet han gjorde i VM2002 som senare blev framröstat från många håll som turneringens snyggaste.

Därför kan jag inte hålla med dig när du säger att dessa spelare inte känns särskilt imponerande. Den enda som känns som ett osäkert kort är isåfall Sylvinho.
Barcelona Ronaldinho_barca
2004-07-23 18:20
Nemo // jag tror att edmilson kommer till barcelona.! en väldigt duktig back..har sett honom många gånger i landslaget..han är ju juven där..! ..det blir inte nån hyypiä io barça tror jag inte..!

----------------Valdes-----------------
-------------Puyol--Edmilson-------------
--Belletti---------------------Silvinho--
-----------------Motta---------------
--------------Edu----Deco------------------
-----------------------------------------
--Giuly----------------------------Dinho--
-----------------saviola-----------------
Barcelona Barca forever
2004-07-23 17:59
Hoppas verkligen att mittfältet ordnas nu så att vi ej behöver slänga in Motta. Vill verkligen inte se han alls på planen nästa säsong. Gjorde nästan inte nått rätt förra säsongen enligt mig, han behöver mogna mer, han tar alldeles för många onödiga kort.
Barcelona Gaucho_90_11
2004-07-26 20:40
CruzitoZ//Det stog på Goal att Barca har lagt ett bud på 12 miljoner eúro
Barcelona Barca forever
2004-07-23 17:59
Hoppas verkligen att mittfältet ordnas nu så att vi ej behöver slänga in Motta. Vill verkligen inte se han alls på planen nästa säsong. Gjorde nästan inte nått rätt förra säsongen enligt mig, han behöver mogna mer, han tar alldeles för många onödiga kort.
Barcelona Holländaren
2004-07-27 00:14
Skarpheden: GvB är inte given...
Barcelona Jónathan
2004-07-26 16:52
Juanito//

Vad menar du med att backlinjen tagit ett steg framåt och ett steg bakåt? Framåt kan jag självklart hålla med om men vad syftar du på med bakåt? Tycker att förändringarna som gjorts under sommaren bara ser positiva ut. Backlinjen är både bättre och betydligt bredare än förra årets. Att Cocu ibland fick spela mittback säger ju allt.
Barcelona ZonD
2004-07-26 18:21
Juanito: Får hålla med Jonathan här. Om du menar att steget bakåt skulle vara att alla holländare har ersatts med brasilianare så har jag svårt att se det negativa.

Belletti vs Reiziger: Även om Belletti hade en relativt bra säsong så var Belletti snäppet vassare ändå. Den senare har offensiva egenskaper av yppersta klass.

Cocu vs Edmilson/Marquez/Oleguer: Jag behöver knappt skriva något här.

GVB vs Sylvinho: Jag har svårt att uttala mig om detta. GVB:s höstsäong var en katastrof men han spelade upp sig rejält andra halvan. Sylvinho har jag knappt sett spela men han har tydligen spelat bra under träningsmatcherna och han har varit lysande tidigare säsonger.

Jag har svårt att se steget tillbaka med andra ord.
Barcelona Belletti
2004-07-27 00:05
Bra skrivet Izquierda men hade redan läst det i forumet ;)
Men vet nån när transferfönstret stängs?
Barcelona ZonD
2004-07-26 22:43
CruzitoZ: Jaså, exempel?

Det står för tillfället på sport.es att Laporta är i Lyon för att slutföra förhandlingarna. Det måste väl ändå betyda att man har lagt bud.
Barcelona Gio Style
2004-07-27 00:56
Hoppas verkligen att man inte värvar mista.
Ok han kom 2:a i skytteligan men han hade nog högst miss % bland alla start-elva anfallarna. Han satte massa men missade kanske ännu fler.
Annons: