/spanien/barcelona/forum/26698.aspx/spanien/barcelona/forum/26698.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
2004-05-01 10:57
Redaktionen: Har ni inte skrivit fel nu? Barcelona spelar inte idag, utan imorgon 21.25. Lura mig inte så igen;)
Barcelona barcapimp
2005-03-09 22:42
I dags läget ser jag bara ett skifte som absolut nödvändigt,och det är vänsterbacksplatsen.Vem som helst utom Gio.Helst Sylvinho,men om vi ska värva någon ny så gärna A.Cole.Någon som vet varför vi inte värvade Sorin då han var här.Han är väl ändå hyfsad bra spelare med stort hjärta.
Barcelona cheito_guacho
2004-04-29 16:47
ashkan ´håller inte med dig, alla har inte samma smak men jag tror att 80% av alla fotbollsälskare vet att ronaldinho är idag världens bästa fotbolls-spelare, trodde också att du som barca fans hade mer kärlek för vår nya barca idol. han har lyckats höja upp barca till platsen dom verkligen ska vara,nåt som ingen på sistondet hade uppnåt inte ens riquelme som va så stor löfte, och tror ingen annan världs spelare hade lyckats med det heller. ronaldinho är inte bara en fotbolls-spelare han är en barcafans som brinner för sitt lag.
Barcelona Andreas
2004-05-02 16:19
jools88b//
"Tycker att det gäller att se det långsiktigt." Just det! Varför satsar då Rijkaard då på gamla spelare som ändå kommer att försvinna inom en snar framtid. Det är sällan ett generationsskifte går helt utan problem men med Rijkaards ständiga ovilja att ge de unga spelarna chansen gör han det bara ännu svårare.
Barcelona Andreas
2004-05-02 16:19
jools88b//
"Tycker att det gäller att se det långsiktigt." Just det! Varför satsar då Rijkaard då på gamla spelare som ändå kommer att försvinna inom en snar framtid. Det är sällan ett generationsskifte går helt utan problem men med Rijkaards ständiga ovilja att ge de unga spelarna chansen gör han det bara ännu svårare.
Barcelona juanito
2004-05-02 13:54
Kluivert#9: EMD tror att Lucho spelar medan Sport tippar att Overmars spelar. För att Quaresma skulle få chansen att spela krävs det nog att bägge tidningarna "tror" att han ska få spela. Men ofta när det ryktats om att ynge spelare ska få chansen brukar Rijkaard ändra sig i sista stund och kasta in nån gammal holländsk zombie.

Näe, nu ska jag sluta klaga! Under matchen mot marängerna lovade jag faktiskt mig själv att sluta klaga på Rijkaard om Barça vann men det är tyvärr väldigt svårt att sluta ;-)
Barcelona Barca Lover
2004-05-02 19:33
kan man kolla på internet?+ isåfall äre nån som vet vart??
Spanien Aimar#21
2004-05-01 01:10
Så ni vet..så står det Aimar#21..men det ska va Valeron 21..Deportivo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Barcelona juanito
2004-05-02 13:32
Argh! Jag vet att jag är gnetig som klagar men varför denna hemska favoerisering av holländare?! Det går liksom inte ihop för mig detta. Overmars är väl den spelare som med största sannolikhet försvinner under sommaren men ändå så tippas han vara med i startelvan ikväll (eller kanske Lucho vilket tyvärr också känns synd). Okej, vissa tycker säkert att det är smart att låta honom spela då hans värde höjs men jag håller inte med där. Samtidigt som Overmars ökar i värde sänks framtidsmannen (?) Quaresmas aktier och för mig känns det självklart att satsa på den senare. Visserligen har han inte imponerat men hur vanligt är det att unga spelare lyckas när tränaren har NOLL förtroende för en?
Kluivert#9
2004-05-02 13:44
Hoppas verkligen att Quaresma får chansen ikväll. Jag hoppas såklart på min favorit Kluivert, men Saviola går väl också =) Vi vinner med 3-1 ikväll, målskyttar: Saviola, Cucu och Kluivert kommer in och gör ett mål..
Barcelona S.W.A.T
2004-05-25 18:20
Henke till barcelona? jag hoppas verkligen inte! jag har ingeting imot henke, han är en mycke bra spelare! men för fan NEJ NEJ! Vad fan håller barca ledningen till, har dom tänkt att komma 2:a i ligan nästa säsong oxå eller! nästa säsong gäller det bara guld o inget annat, det var så längge sen vi vann nån titel! vi måste köpa ungre spelare! jag ber till gud att barca ledningen tänker för innan dom skriver på nåt med henke! och när det gäller Davids, varför inte gå med på hans villkor, alla vill tjäna pengar ju! Ronaldo lämmnade barca för att han fick bättre betald i Inter, (Figo lämmnade barca för att han fick bättre betald i Real Madrid!!! vi ska tacka davids att vi slutade 2:a i ligan
Barcelona Dobermann
2004-05-25 18:37
någon som har laguppställningarna till Katalonien-Brasilien??
Barcelona kazam
2004-05-25 16:11
Blaugrana_1899//
Håller med. Han e gammal men ett par år till håller han definitivt, klassen finns ju fortfarande!

Kanske Makelele vore lämplig som ersättare till Davids...man har ju läst hela säsongen om hur Chelsea inte vill ha kvar honom och istället satsa på Parker. Makelele är iof sig inte lika konstruktiv som Davids men han sliter minst lika mycket och är en utpräglad bollvinnare!
Barcelona Holländaren
2004-05-02 14:30
Cocu hade ett möte igår med visepresidenten (Sanchez typ?) angående ett nytt ettårskontrakt. Förvånar mig inte om han stannar.
Barcelona jools88b
2004-05-02 16:41
För att dom är bättre? mer rutin?
Tycker du man ska sätta in en 19-åring framför en 29-åring bara för att han har karriären framför sig om han inte visat att han är en bättre fotbollspelare. Tror nog att tränaran får en ganska klar bild över sina spelare på träningar och andra situationer som vi inte har nån aning om.

Jag är verkligen inget Overmars fan, tvärtom.. Men tänker man efter så gör han nog bättre ifrån i viktiga matcher än en yngre mer orutinerade spelare. Trots att han har teknik i klass me min mormor.
Är säker på att Rijkaard slussar in spelarna i laget när han känner att dom är redo!
Barcelona Blaugrana_1899
2004-05-02 22:52
Shoooooooow, vilken insats ! :D
Barcelona Gabriel
2004-05-02 14:04
Davids:

Silly season närmar oss alla sakta men säkert. En av alla rykten som pågår är att Davids ska hit och dit.
Det pratades för ett tag sen om att Davids hade blivit erbjuden ett 3-års kontrakt av Milan. Så det har du rätt i, däremot verkar det som att han närmar sig mer och mer ett kontrkat med Barca till somaren. Milan verkar ha gett upp nu, då vicepresidenten adriano galliani dementerade ryktet: "Davids kommer att skriva på för Barca till somaren", var hans ord.

Davids och Barca ska inleda förhandlingar nästa vecka och då kan det bli så gott som klart. Dock är det så att Davids vill ha ett 3-års kontrakt med Barcelona medans Barcelona har erbjudit honom ett 2-års kontrakt med option med ytterligare 2 år. Vi får se vart det hela slutar med Davids men jag tror att vi behåller honom. Men det jag oroar mig för är istället Saviolas kontrakt.
Barcelona Zardiac
2004-05-02 12:21
Vela bara säga att jag är på strålande humör när jag kollar på tabellen. Vinner vi ikväll så ligger vi 1 poäng efter Real och med lite tur 2 päng efter Valencia. Även om chansen är liten att vi kommer att komma ifatt så finns det en chans. Jag tror fatiskt att vi kommer att kommer ta en andra plats i ligan i år.

Sen så vill jag också säga att Rijkaard har mitt förtroende inför nästa säsong. Tycker att det är onödigt att gnälla på honom när vi vinner matcher och har klättrat en bra bit (och längre än jag trodde) i ligan.

Ikväll blir det tre enkla pinnar.. 4-0
Barcelona B_a_r_c_a
2004-05-02 17:37
jools88b:
Va fan snackar du om, kommer du och säger att man ska låta overmars spela som inte äns kan passa eller göra nåt förutom att springa förbi och hoppas på att backarna itne är så snabbare, mkt hellre en 19 åring som har bollkontroll och kan spela än overmars. Snälla kolla mot real, han va SÄMST. När Quaresma spelade förrut mot real så kom han iaf förbi Carlos och kunde passa och skapa nåt.
Barcelona Der Afro
2004-05-02 13:34
Jag tycker det känns som vi vinner trots Reijkard. Hans sätt att straffa spelare som gnäller är inte signifikativt för en bra tränare. Och det finns antagligen fog för att flera i laget (Marqez, Quaresma ...) vädrat sitt missnöje med tränaren.

Ett Deportivo med halva a-laget på bänken vinner. Tv3:s text-tv kommenterar det med:

"Trots hjälp av politikerna, regeringen, domarna och domarkommitén verkar det som om Real Madrid inte vinner nån titel i år"
Barcelona Der Afro
2004-05-02 13:34
Jag tycker det känns som vi vinner trots Reijkard. Hans sätt att straffa spelare som gnäller är inte signifikativt för en bra tränare. Och det finns antagligen fog för att flera i laget (Marqez, Quaresma ...) vädrat sitt missnöje med tränaren.

Ett Deportivo med halva a-laget på bänken vinner. Tv3:s text-tv kommenterar det med:

"Trots hjälp av politikerna, regeringen, domarna och domarkommitén verkar det som om Real Madrid inte vinner nån titel i år"
Barcelona Barca_91
2004-05-02 17:35
Haha nu "förklarar" Reijkard varför Cocu ska spela mittback.
Han vill ha en vänsterfotad och en högerfotad i mitten.

Jag vet inte vem som sjuter med höger och vem som sjuter med vänstern.
Barcelona Tomasz
2004-05-02 14:39
Förvånar mig inte heller om Barça förlänger med Reiziger, köper Gio och Kluivert vägrar flytta. Men jag är glad för din skull...
Barcelona Hala Madrid(!)
2004-05-02 14:24
Juanito du är för kaxig. Du tjänar på att vara trevligare.
Barcelona Gabriel
2004-05-02 17:40
Barca B-Sabadell 2-0

Sergio Garcia fortsätter att skjuta in mål. Det var han som gjorde båda och jag undrar när han ska få en ärlig chans.
Barcelona Izquierda
2004-05-25 19:00
S.W.A.T//
"...och när det gäller Davids, varför inte gå med på hans villkor, alla vill tjäna pengar ju!"

Det var väl ungefär så Gaspart tänkte på sin tid, och vi vet hur det slutade...
Barcelona Gabriel
2004-05-02 11:39
Angående Baraja är det alltså Valencia som har erbjudit Barcelona Baraja till oss. Sjäv förstår jag ingenting, men det verkar (hur konstigt det än verkar) som att Baraja inte länger ingår i Rafas planer till nästa säsong.
Själv så är inte Barca jätte smickrade av iden att köpa Baraja utan vill istället köpa en anfallare, Mista pratas det då om. Det är Rijkaard som verkligen gillar honom och har bett ledningen av ett köp.

Baraja är en spelare som jag gillar jättemycket. När han är som bäst så är han bland de bästa mittfältarna i världen, men nu på senare tid så har han inte riktigt hållt den nivån. Ifall man skulle kunna få Baraja för 10M Euro skulle jag inte direkt gråta, även om jag hällre då ser att man försöker köpa Emerson som har italienskt pass.
Barcelona Barca_91
2004-04-30 14:21
Åå vad skönt det är att höra Ronaldinho säga
"I only want to play for Barca"

Jag både hoppas och tror som många andra att han kommer spela i klubben till han blir 30 år gammal eller mer.
Hoppas han spelar i Barca tills han slutar spela fotboll(när det nu kan vara?).

Hans favoritklubb har alltid och kommer alltid att vara Barca,därför att många av han idoler spelade här när han växte upp(Rivaldo,Ronaldo,Romario är några av hans idoler som ung)
Barcelona Adde
2004-04-30 16:47
Imorrn är det dags då!
Hoppas vi sätter dit dom ordentligt! ;)
Barcelona Davids
2004-05-02 13:41
Jag tror och hoppas att vi tar andra platsen i ligan detta år. Men jag har läst en konstig sak i tidningarna om att Davids ska lämna oss för Milan e det nån som vet nått om detta så var snäll och informera mig.....
Annons: