/spanien/barcelona/forum/26693.aspx/spanien/barcelona/forum/26693.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Maxi Lopez
2005-08-28 19:46
Håller på att kolla matchen mellan Atl.Madrid och Zaragoza. Atl.Madrid ser väldigt vassa ut den här säsongen med Petrov,Maxi och Kezman som nyförvärv.
Barcelona Gabriel
2005-08-28 19:28
Kharles

Så rätt så. Nej vem vet det förutom honom men även om det är klart att han försöker provocera dig så låt det inte komma till dig. Som jag sa, jag förstår dig jag hade reagerat på samma sätt. Men vad som också är helt klart är att alla vet vem den "riktiga" Kharles är ;) Inte sant ?

Angående om nisse är en förolämpning eller inte tänker jag inte gå in på eftersom olika personer uppfattar det på olika sätt men jag tror nog vi kan hållas med om att det inte var något bra du menade med det.
Barcelona Kharles
2005-08-28 19:24
Gabriel

Nissar finns det gott om. Vad killen är ute efter vet jag inte, men helt klart är det att han försöker provocera mig genom smutskastning. Dessutom är inte nisse nödvändigtvis en förolämpning.
Barcelona Gabriel
2005-08-28 19:19
Kharles

Kan förstå din "frustration" men är det nödvändigt att kalla honom för en nisse ? Det är lätt att allt går överstyr om någon tar åt sig och det är just sånna småsaker som sedan gör att hela denna sidan sjunker drasiskt.

Du klagar på nivån, sänk den inte själv ;)

Dessutom undrar jag varför det finns så otroligt många inloggade dock utan att skriva något. Man kan ju läsa inläggen utan att logga in sig själv, just därför loggar jag bara in mig själv ifall jag ska skriva något. Inte för att detta stör mig bara det att jag är anningen konfunderad över detta.
Barcelona Kharles
2005-08-28 19:10
Kharles2

Vem är du? Varför har du snott mitt nick? ;-)~

Kan någon i redax göra en IP-check på den här nissen.
Barcelona Daniel el magnifiç
2005-08-28 18:23
Kharles2

All heder till Grekerna men jag tror nog vi tar dom vi har ju Messi=)
Barcelona Savve
2005-08-28 18:20
Ämne: Kan inte fatta Rijka....
Visst kan man tycka det, framför allt när det gäller Maxi. Messi kommer säkerligen få chanser men eftersom han inte kan spela i nuläget kan du inte räkna in honom. Reijkaard är en typisk "tråkig" coach som gillar att skynda långsamt, dock får spelarna oftast chansen att visa upp sig tids nog även om det tyvärr tar lite längre tid än det behöver i vissa fall.

Sedan ska man också ha klart för sig att det är en helt annan sak att som lovande talang få chansen att gå in och spela för ett topplag som Barcelona och att få spela för ett mittenlag med sämre spelare generellt sett.
Barcelona Kharles2
2005-08-28 18:19
daniel el magnific...

jag skulle kunna göra det..men panathinaikos..borta den e tuff asså
Barcelona Daniel el magnifiç
2005-08-28 18:17
Hur mycket skulle någon här vilja satsa på att Barcelona kommer att ta full pot i CL-Gruppspelet?
Barcelona Savve
2005-08-28 18:15
Oleguer var lång ifrån kass, defensivt spelade han utmärkt som högerback, men han fick ju inte direkt uträtta något speciellt avgörande då Alaves knappt kom över mittplan de första 70 minuterna av matchen. Offensivt spelade han klart över mina förväntningar även om Belletti är bättre och mer naturlig på högerbacksplatsen så visade Oleguer att han är ett alternativ enligt mig. När han flyttade in í mitten uppträdde han relativt osäkert men överlag gjorde han en klart godkänd insats.

Klart att man är besviken över tappade poäng mot Alaves i första omgången och allt men faktum är att vi stundtals spelade riktigt bra och lika gärna kunde vunnit med 3-0 med lite bättre flyt. Lite agressivare spel och snabbare bolltempo är de enda förbättringar man skulle kunna önska sig. Ibland får man helt enkelt inte in bollen så enkelt är det, även om det kan få en att känna sig lite orolig inför nästa match så är det ändå ingen mening att bli allt för oroad. Mot Mallorca på hemmaplan lär vi kunna trycka in en del mål om vi spelar med ett högre passningstempo.
Barcelona Maxi Lopez
2005-08-28 18:12
Ska inte nån av de 337 inloggade börja skriva lite
Barcelona Kharles2
2005-08-28 18:10
Leo mEssi..

Du måste förstå...vi har 336 inloggade...-minst 150 är okunniga och kan inget om barca...resten kan men skriver tyvärr inte hahahha
Barcelona Maxi Lopez
2005-08-28 18:10
Kan inte fatta Rijkard inte ger de unga chansen.
Några unga spelare som jag vill se spela är Rodri,Pena,Damia,Messi,Maxi och Javito.

Rodri:Den killen spela skit bra på försäsongen bättre än Oleguer till och med så rijkard borde ge honom en chans.
Pena:Har aldrig sett honom spela men verkar riktigt lovande enligt många.
Damia:Damia har spelat en del matcher och gjort bra ifrån sig så han bör få chansen.
Messi:Den killen kommer att blomma ut till en värdsspelare + att han kan peta Giuly hur lätt som helst.
Javito:Har sett honom bara spela en gång och det var mot världslaget och han var riktigt bra i den matchen så han ser rätt så lovande ut.
Maxi:Maxi borde få chansen killen har potentsial att bli mycket bättre.

Rijkard ge de unga killarna chansen.
Barcelona Leo Messi
2005-08-28 18:03
asså va fan är det med er, det har fan gått en omgång, vem bryr sig om det blev 0-0. Låter som att världen ska gå under för det
Palma o21
2005-08-28 17:40
Oleguer va ju helt kass mot alaves.. bäst i matchen var Puyol.
Barcelona Kristian
2005-08-28 17:20
Vi har diskuterat olika alternativ, vill dock inte ge någon information.
Barcelona Messi
2005-08-28 17:15
Kristian

Okej, bra att veta. Men är trådforum något som skulle kunna komma i framtiden?
Barcelona Kristian
2005-08-28 17:14
Messi

Vi får stänga av vilka vi vill, behöver inte rådfråga med centralredaktionen.
Barcelona Messi
2005-08-28 17:10
Pelada

Ja, sen kan man ju precis som Juve gjort 'anställa' moderatorer som har fullmakt att radera inlägg och stänga av personer. Jag vet att redax får radera inlägg här i detta forum men jag vet inte om de får stänga av personer utan att fråga huvudledningen.
Barcelona Daniel el magnifiç
2005-08-28 17:09
Gabriel

vi vill nog inte kalla det Smutskastning utan inlägg med annan åsikt.
Pelada
2005-08-28 17:07
Det blir lättare för redaktionen att ha översikt när det gäller trådforum..
Barcelona Messi
2005-08-28 16:54
Någon mer än jag som tycker att vi ska följa Juves exempel och införa trådforum? Tror att allt skulle vara mycket bättre då.
Barcelona Kharles
2005-08-28 16:39
Word Gabriel. Ibland låter det nästan som om folk vill ha tillbaka Kluivert.
Pelada
2005-08-28 16:34
Gabriel

Du bidrar..
Barcelona Gabriel
2005-08-28 16:04
Herregud vad alla klagar och blir irreterade på varandra, måste ni smutkasta varandra hela tiden bara för att vi har olika åsikter eller. Det roliga är att jag själv kommer göra det här vilket kan anses som att jag säger emot mig själv. Well so be it, jag har två olika typer av känslor i mig just nu, förstå mig eller inte. Det var redan på väg nerför stupet igår kväll innan jag gick och lade mig (vilket iofs var rätt sent) men nu när jag läser allt som skrivits idag så är det otroligt, nästan som en extreme makeover(även om denna förvandlingen på forumet hållt på ett längre tag.
"Guily är för dålig, skicka honom till frankrike, Oleguer är för dåligt offensivt, Bellett är för dåligt defensivt, Ronaldinho kommer ur matcherna, Eto'o är ingen lagspelare bänka honom, Rijkaard är dum i huvet". Alltså det finns så mkt mera, ser ni själva eller ?

Det finns så mycket jag skulle kunna komentera angående dessa uttalanden men jag stör mig dock på att Eto'o kallas för självisk. Kanske har ni inte tänkt på att det är just vad vi behöver, eller varför tror ni att Eto'o gjorde 24 mål i ligan förra säsongen. Fakta är att han faktiskt är det vi efterlängtade när våra resultat inte ramlade in en sk riktig målskytt. Alla dessa är ofta "sjäviska". Kolla Crespo, Inzaghi, Shevchenko, Ronaldo osv. Så kom inte och snacka om att Eto'o borde bytas ut mot Maxi Lopez när han är en av våra viktigaste spelare bara för att han inte lyckades göra mål igår. Bara för att man är självisk betyder inte det att man inte är en lagspelare. Man kan nämnligen arbeta för laget och stressa motståndarna och vinna boll i offensiv planhalva och göra en kontring av det, vilket Eto'o ofta gör. Dessutom gör Eto'o aldrig mål för sig själv utan för laget (bortsett från när han ifjolk jagade guldbollen, men då var guldet säktrat). Ska vi byta ut Eto'o ja visst då kan vi väll lika gärna köpa ett helt nytt lag. Skulle alla bli glada och nöjda då ? Saknar egentligen kommentar till hur ironiskt irreterande det är när jag läser sånt, tur att alla inte är av samma uppfattning.

För bara några veckor sen så var vi bäst i världen, det nya "dream team" och oslagbara. Vad vill ni säga till mig ? Att vi trots 11 klara målchanser igår kväll inte kommer vinna någon titel i år bara för att vi hade oskärpa/otur(blandning) och fick 0-0 mot Alaves. Kallar ni er för riktiga fans eller ? Lär er charmen av att vara ett riktigt fans, att stötta laget i vårt och tort och alltid vara stolt över vad man står för som Barçafan. Förlåt jag brukar inte vara av att döma folk angående sånna saker men ibland undrar man faktiskt.

Igår gav jag en tillsägelse till Kharles som enligt mig klagat allt för mkt på den dåliga nivån här inne utan att bidra med mycket själv. Well Kharles, jag bugar och ber om ursäkt för. I now see what you come from !

Hoppas detta skärps till ordentligt!

Visca el Barça !
Real Madrid Figolina
2005-08-28 14:19
Nu har jag läst ikapp min långledighet och om matchen har jag inga synpunkter då jag inte såg den.Däremot reagerar jag på att många kallar Messi den nye Maradona.Hoppas innerligt att han har lite mer i ovanvåningen så att han inte torskar på en massa droger och skit och gör bort sig lika j-t som Maradona.
Barcelona Ardan
2005-08-28 14:05
Ämne: ariano

2-1 förlus....
Vi ägde matchen ... Va tycks?
Barcelona Daniel el magnifiç
2005-08-28 14:03
ariano

2-1 förlust mot Getafe vad tycks?
Barcelona Daniel el magnifiç
2005-08-28 14:03
Ämne: vem blir världens bä....
Då måste jag nog säga Tevez han är den nya maradona
Real Madrid ariano
2005-08-28 13:56
0-0
mot alaves
vad tycks?
Annons: