/spanien/barcelona/forum/26691.aspx/spanien/barcelona/forum/26691.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rivaldinho9
2005-03-30 01:25
Kharles_Kubala

Skulle FC Barcelona kunna värva 3 klassspelare på en sommar??
Svaret på den frågan är ett bestämt ja.
Man har gjort det många gånger förut som du vet.
Ta fjolåret som exempel.
Dessutom har man spelare som Saviola, Riquelme och Rochemback att sälja och därigenom få in cash.
En ren bytesaffär mellan Riquelme och Luque plus möjligtvis några mille, ca 200 miljoner för Joaquin och 150 för Cole, och då van Bommel som kommer gratis. Det är fullt realistiskt med tanke på att Barca betalade dryga 200 miljoner för Eto'o, dryga 100 för Edmilson, och dryga 120 för Deco. Sen var ju inte Belletti och Guily direkt gratis, likaså Maxi Lopez.
Så där är du körd min vän.

"När sedan Ronaldinho är skadad så spelar man med honom ändå, som man gjort under stora delar av denna säsongen (obs, ironi!)"

I detta uttalande förstår jag inte din poäng, om det ens finns någon.

Vad gäller CL så menar jag att lag som regelbundet vinner cupen som Milan, Real Madrid(Chelsea var ett undantag för i år) alltid har breda trupper och är där och nosar i kvarten eller semin varje år i princip. Porto var ett undantag precis som Barca var 1992, eller Ajax 95. Men grejen är den att jag vill att Barca skall vara en het kandidat varje år, och då behövs två klassspelare på alla positioner.

Helt ärligt så kan du väl förklara för mig vad Barca skall med Torres till när man redan har La Ligas skyttekung som bara är några år äldre.
Dessutom har vi ju som bekant Maxi och Henke på samma position. Skulle man punga ut typ 400-500 miljoner för Torres i sommar då eller???
Då är det ju du som tänker CM fattar du väl??
Och det skulle förvåna mig om han accepterade att spela på högerkanten.

Slutligen så stavas "Tillrättavisning" så här: "Tillrättavisning"
Barcelona Barca
2005-03-30 10:53
en fråga bara, vem ar gjort flest assister i barca..
Barcelona Barca
2005-03-30 10:53
en fråga bara, vem ar gjort flest assister i barca..
Barcelona Daniel el magnific
2005-04-01 15:24
*: April April
Barca
2005-03-30 10:53
en fråga bara, vem ar gjort flest assister i barca..
Barcelona Daniel el magnific
2005-04-01 15:24
*: April April
Barcelona Barca
2005-03-30 10:53
en fråga bara, vem ar gjort flest assister i barca..
Barcelona Barca
2005-03-30 10:53
en fråga bara, vem ar gjort flest assister i barca..
Barcelona Kharles_Valdés
2005-04-01 02:34
Brankt


"Jag tror att det är så att de som inte kan någonting om fotboll utan bara läser tidningar och dyligt tycker att Deco är bra. "


Skojar du..? Det är snarare tvärtom, en spelare som jobbar i det tysta ska få beröm, och de flesta inbitna culés är överens om att Deco varit väldigt bra i sin nya roll. Hur kan du tro att Xavis defensiva uppgift är större än Decos? I sådana fall är Deco mycket bättre, både på den offensiva och den defensiva delen. Statistiken talar ju för det, men man kan inte jämföra dom då dom inte har samma roll på mittfältet. Xavi är ingen Guardiola. Deco är lite närmare, känns det som.
Barcelona Barca
2005-03-30 10:53
en fråga bara, vem ar gjort flest assister i barca..
Barcelona Barca
2005-03-30 10:53
en fråga bara, vem ar gjort flest assister i barca..
Barcelona Daniel el magnific
2005-04-01 10:51
Har ni hört att Celtics Allan Thompson ska spela för Barcelona inför nästa säsong. Rijkarrd har sagt att en spelare som Thompson med hans vilja att vinna svåra matcher kan behövas på Camp Nou inför nästa säsong.
Barcelona Barca
2005-03-30 10:53
en fråga bara, vem ar gjort flest assister i barca..
Señor Laporta
2005-03-29 21:26
Messí

Räknar inte Albertini som någon större förlust. Kommer han ens, eller rättare sagt, kan han ta en plats på bänken? Känns inte som det, bättre att låta de spelare som ska spela nästa säsong få spela.
Barcelona tarrak
2005-04-14 18:47
taysinho/
Det är väl självklart att spelarna kände till Terrys styrka i de lägena. Varför ingen bryr sig om att ta markering är dock ett mysterium. Vet inte om de var rädda att bli syndabockar om de förlorade mot honom och istället gick och gömde sig. Jag skrev här så fort lottningen blev klar att jag kunde se framför mig hur Terry nickade in hörnor på oss om vi inte skaffade en duglig huvudspelare, tyvärr fick jag rätt.
Barcelona Brankt
2005-03-31 23:33
Jag tror att det är så att de som inte kan någonting om fotboll utan bara läser tidningar och dyligt tycker att Deco är bra. Deco får ALLTID bra betyg i tidningarna fastän han har varit skitdålig (jag har sett alla matcher som har visats den här säsongen). Till och med Ronaldinho har fått dåligt betyg ibland, med all rätt ska tilläggas.

Jag tycker att man ska flytta upp Xavi på Decos plats och sätta in Motta tillsammans med Marquez nu när Motta är tillbaka. Xavi är betydligt bättre än Deco på att slå avgörande passningar. Han är även en bättre frisparksskytt.

De borde även byta ut Giuly men problemet där är att det inte finns någon bra högerspringare. Man skulle kunna flytta ut Etoo på kanten och sätta in Maxi i mitten men det är synd att flytta på Etoo, även om han skulle kunna vara nyttig med sin snabbhet på kanten.
Barcelona Barçafan_Nr1
2005-03-29 23:39
Läste längre ner på forumet att A.Cole inte var önskvärd (tror det var S.Laporta). Ni andra håller kanske inte med mig men jag anser att han är en av världens bästa vänsterbackar. Ashley Cole skulle vara en framtida drömvärvning oavsett om han är engelskman eller inte.
Deportivo Fabian N
2005-03-29 18:03
Rivaldinho9//

Vill inte regna pa din parad men att Depor skulle byta Luque mot Riquelme rakt av ar mycket mycket osannolikt. Lite pengar vill vi allt ha!
Barcelona Nemo
2005-04-01 10:22
Om Deco är dålig, så måste Ronaldinho vara...?

Xavi - Deco. Kompletterar varandra mycket bra. Då Deco tar steget upp, tar Xavi steget ner och fortsätter pressa med all hans kunskap. Då Xavi tar steget upp och Deco tar steget ner, så vinner Deco bollen snabbt och fortsätter pressa.

Det är så här vi spelar.

Saknar egentligen bara krossbollarna till Belletti...

Kom igen, Puyol!
Real Madrid Ike
2005-04-05 10:15
En fråga, när får vi tillbaka Rochemback, och har han fått Eu pass än.

Jag vill ha tillbaka Luis Garcia, och en ny världsklass mittback!. Annars får d vara.
Vi har ju Edmilson,Maruqez,Puyol,Oleguer annars.

Nu vart det bara nå otrligt otur att så många skada sig.

Valdes
Belletti Puyol Marquez Sylvinho
Xavi Motta Deco
L.G Etoo Ronaldioho.

Tror jag skulle bli en sjukt bra start elva. Enda som vi saknar är L.G. Undra vad hans utköps clause ligger på, om han nu har någon.

Om man snackar dröm värvningar skulle jag gärna vilja ha Zambrotta.

Vad är det jag läser om att barca vill köpa en målvakt som på allvar ska konkurera med valdes om förste målvakt.
Valdes har spelat riktigt bra. Jouarqera har imponerat stort när han fått spela, absolut inget fel på honom som andre målvakt, han duger perfekt.
Det perfekta köpet för oss skulle defenetivt vara Luis Garcia, Jag har heldre honom är Joaquin kan jag säga med en gång. L.G är inte något som är beroende av mycket boll kontakt, det är Joaquin, och vi har redan Deco, Xavi och Ronaldinho som är extremt boll krävande... :)
Larsson och Maxi i anfallet, jag för en är hel nöjd där, behövs inte mer.
Ronaldinho skulle nog må bra med lite konkurans om sin plats. Tror nog han spelade så mycket bättre förra säsongen för han verkligen ville en imponera på en sån stor klubb som Barcelona, nu känner han sig nog lite för hemma, och säker.

Robinho,Joaguin är heta namn, men är nog inte dom bästa valen för att förbättra klubben, tycker jag iaf.

En sak till, jag är förstummad över att vissa har så låg uppfattning om Deco, tycker defenetivt, han har blivit en av barcas bästa spelare.
En klippa på mitfältet, oerhört viktig, hoppas han stanna i klubben och start elvan i många år framöver!
Barcelona the_dog
2005-04-01 02:33
messi

det spelar ingen roll...det räcker bara att ha robinho i laget..ja tror att han spelar bra vart som helst
Sevilla Nyberg
2005-03-29 15:15
Kharles_Kubala//
Du kan mycket väl ha rätt, jag har inte så stor kolla på Torres mer än det han presterar på planen.

Ang Henry så kommer han aldrig flytta, han har sagt flertal gånger att han vill spela karriären ut i Arsenal så länge klubben vill ha honom, han har dessutom en engelesk familj nu som bor i London. På tal om Henrys mellanår, visst kan man tycka att han har spelat lite sämre i år men man för inte glömma att han endå gjort 27 mål denna säsong och är väl åter igen Europas bästa målskytt ;)
Spanien Romano Africano
2005-04-01 06:12
Det var nån som sa att Periera sa att Ronaldinho gjorde hans bäst match i brasilien mot Uragauy tro inte på hans skitsnack för jag såg match live i viasat sport och Ronaldinho var som vanlig den här sässongen,alltså mycket stillastående och sidlesspassningar och en eller två gånger sätter han fart då var backarna uppe på läktaren.


The-dog

Att Robinho blir lika bra som Ronaldinho i toppform som tex förra sässongen kommer aldrig hända,då gjorde Ronaldino gjorde saker som bara Maradona och Ronaldo förre skadorna kunde göra.
Real Madrid Ike
2005-04-01 04:04
Deco är bra, väldigt bra... är bara att inse.
Han kämpar hårt i defensiven, och är alltid med på offensiven.
Men ibland blir det så att han slår för mycket fel pass i slutet av matchen, då som jag ser det, är pga han springer ett maraton varje match.

valdes
Belletti Oleguer Marquez Sylvinho
Xavi Gerard Deco
Giuly Eto Ronaldinho

är väll den start 11 som kommer ställa upp mot madrid om inte puyol blir frisk i tid.

- Jag vill se Maxi lopez få lite mer spel tid också.
-Jag vill se Etoo vara högre upp på banan, börjar bli lite Raul stuk på honom, gillas inte!
-Jag vill se Iniesta starta fler matcher, då skulle Xavi och Deco få vila lite också.
-Jag vill se Marquez Puyol som mittbacks par och Motta som defensiv mittfältare.

Och massa fler saker, men jag är för trött, så istället för att skriva ner fler saker går ja å lägger mig. gnatt :P
Valencia Senkal
2005-03-29 15:32
Senkal, sluta larva dig. Postar du fler liknande inlägg här på Les Rambles väntar en längre avstängning. / Redaktionen
Barcelona Kharles_Valdés
2005-03-31 22:46
Puyol behöver inga kryckor..! Han är en krigare! ;-/

Nej, men vi är bättre än Real Madrid, även utan Puyol.
Spanien Pelayo
2005-03-31 21:01
Jävla tråkigt med Puyol igår, MEN:

Man måste se det komiska i allt elände. Någon pratade om att Puyol skulle spelat på Bernabeu om så han hade ett brutet ben. Föreställ Er bilden av Barcas kapten hoppa omkring på kryckor i centrallinjen =) Åtminstone jag tycker den bilden är liiiite komisk.

Lutar mer åt Xavís analys inför drabbningen att han kommer att komma tillbaka, mycket bättre än tidigare.
jens-
2005-03-29 23:02
Rivaldinho9
hoppas du skojar...
barca har många spelare som kan spela överallt i anfallet...
tycker du på allvar att vi ska har luque och giuly som backup spelare?
vi har inte ekonomin till detta, och det hade vart ett hån mot 2 underbara fotbollspelare...
självklart kan man rotera men luque och giuly kan och bör inte nörja sig med 20 matcher per sesong, likaså van bommel.
det hade detsutom hindrat utvecklandet av iniesta och andra talanger

orealistiskt och onödigt...
torres däremot kanske hade vart bra ändå
Barcelona Brankt
2005-03-31 23:47
Det är ju bara för att Xavi får spela bakom Deco. Deco har tagit Xavis plats, Xavi var mycket bättre innan Deco kom till barca.
Barcelona Rivaldinho9
2005-03-30 00:06
jens-

Hoppas att DU skojar.
För det första så skall jag tala om för dig att om man skall vinna CL och ligan så måste man ha en bred trupp som fan med minst 2 klassspelare på varje position. Kolla på Milan eller Chelsea, jag sätter min hatt på att nåt av dom lagen kommer vinna CL i år.
För det andra så är inte Guily värd att spela i Barcas anfall, han är för dålig för det. När Ronaldinho är skadad eller behöver vila så måste man kunna slänga in en god ersättare. Dvs Luque.

Att du sedan säger att Torres nog hade varit bra visar ju bara att du inte har så mycket koll på Barca.

Visca
Annons: