/spanien/barcelona/forum/26690.aspx/spanien/barcelona/forum/26690.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca Barca
2004-01-20 23:44
Tråkiga nyheter!!!

Ronaldinho är skadad och kan inte vara med mot Zaragoza. Men hoppas och tror att han kan vara med mot Sevilla.

Hoppas att det är en liten sträckning bara. Rätt så bra att han missar Zaragoza matchen så han kan vara 100% mot Sevilla som jag tror vi spöar med
3-1.

Visca EL Barca
Barcelona Barca Barca
2004-01-20 23:44
Tråkiga nyheter!!!

Ronaldinho är skadad och kan inte vara med mot Zaragoza. Men hoppas och tror att han kan vara med mot Sevilla.

Hoppas att det är en liten sträckning bara. Rätt så bra att han missar Zaragoza matchen så han kan vara 100% mot Sevilla som jag tror vi spöar med
3-1.

Visca EL Barca
Barcelona Barça-fan
2004-01-17 18:13
Xavii..
hur kan du tro att rustu får stå efter sina milt sagt mindre lyckade matcher?? Valdes kommer att få stå..
Barcelona Valdés
2004-01-17 16:54
Med Kluivert i laget kommer vi att få njuta många sköna segrar....får vi bara Davids så kommer vi att vinna allt. Detta är två uttalanden av Rijkaard vilka man nu hoppas kommer att infrias.

Om Xavi skall ta Iniestas roll ikväll så krävs det att han spelar som Iniesta och inte som Xavi, alltså ett snabbt spel i djupled istället för ett långsamt i sidled.

Det här är en match som Etxerberria säkert sett fram emot ända sedan senaste mötet med Van Bronch.

Rüstü får en sista chans att visa att han fortfarande är en stormålvakt som inte låtit sig knäckas av Rijtler, och förhoppningsvis tar han den.

Jag skulle gärna se Robinho i Barça men det känns lite löjligt eftersom Quaresma har betraktats som en lika stor talang. Manchester United, Inter, Milan och Deportivo var alla intresserade av honom inför den här säsongen. Han valde att komma till sin favortitklubb. Under fjolåret såg jag två matcher med Sporting då han dominerade i Joaquin-stil . En tydlig tränarkontrovers har gjort honom till en helt annan fotbollsspelare och samma sak tror jag skulle hända med Robinho.

Då är det bättre att värva holländare som har passerat 30-strecket eftersom de har tränarens förtroende oavsett hur de spelar.

Vi vinner ikväll med 2-1.
Barcelona Juan Román Riquelme
2004-01-17 16:03
De som ville se Sven-Göran Eriksson i Barcelona får leta efter en (förhoppningsvist) ersättare åt Reikjard! Han stannar i England till 2006! I Argentina snackas det mycket om Bianchi i Barca. Jag tycker att han är världens bästa tränare, och att se honom i Barca skulle vara en dröm!

Nog snackat om tränarbyten, för ikväll är det en svår match mot Bilbao. Egentligen ska det inte vara svårt, men med de skadebekymmer Barca har kan vi inte luta oss tillbaka i TV-soffan ikväll utan att bita på naglarna. Förhoppningsvist blir det inget holländskt landslag vi ser ikväll, utan att Saviola, Quaresma och Luis Garcia får spela och att Reikjard experimenterar med att lägga ut en holländare på högerbackspöatsen för att få plats med en till av "dom" på plan! Inget ont om holländarna, utan om Reikjard!
Valdes är förkyld så vi får vänta oss en åter igen lär spela "på gränsen".
Nu när Puyol är borta och Reizeger är tveksam hoppas man väl få se Rafa Marquez brevid Cocu, som Reikjard knappast lär tveka över att låta spela i mittförsvaret. Bronchorst till vänster, varför förstår jag fortfarande inte. Till höger i backlinjen förblir för mig ett frågetecken. Ikväll lär vi få se Davids debutera som pivote i våran blåröda tröja. Brevid vårat senaste nyförvärv får vi antingen se Gerard eller den kvartskadade Motta. Enligt rapport ska Xavi gå upp ett steg och spela som offensiv centermittfältare med Ronaldinho till vänster om sig och den vindsnabbe Overmars åt höger som just återhämtat sig från skada som petar portuguisen Quaresma. Ensam på topp antagligen Kluivert istället för Saviola. Det gör mig förbannad att de halvskadade holländarna (Kluivert, Overmars och Davids) får spela istället för unga talanger som atagligen är ett antal gånger bättre. Det kallas favorisiering.


------------------Rüstü------------------
---------Marquez---------Cocu------------
-O.Lopez?-------------------v.Bronchorst-
------------Davids------Gerard-----------
--Overmars--------Xavi-------Ronaldinho--
----------------Kluivert-----------------


Förhoppningsvist ser vi ett oförsiktigt Bilbao och att Exterberria inte spelar allt för bra. Och så klart, att vi vinner och att vårat försvar lyckas hålla igen!
Barcelona B_a_r_c_a
2004-01-17 13:55
Jag håller helt med BarcaBlod när det gäller Henke, va ska vi ha honom till. För det första är han 32 år och för det andra så märker man nu att Henke inte är den gamla Henke. Det är skillnad på skottska o spanska ligan också, d är sant att han har gjort mål i internationella sammanhang men han är för gammal. Vi ska köpa en som inte är så gammal som kan spela för oss i några år, vi ska inte ha samma problem om ett år när Henke är 33 år och ska ersättas. Sen när det gäller Robinho så tycker jag verkligen att man ska köpa honom. Jag förstår att man har problem med eu-pass men tro mig köpa honom o låna ut honom tills saviola får eu-pass skulle vara ett mycket smart drag av laporta. Killen kommer att bli världs stjärna om han inte redan är. Vieri skulle kunna vara ett mycket bra altenativ tils vi hittar någon bra anfallare, jag vill helst se Mutu i barca om max ett år.
Barcelona Barça-fan
2004-01-17 18:40
21.30
Barcelona Xavi
2004-01-17 17:00
Izquierda//

Nej, jag tror inte heller Jorquera får chansen även om jag hoppas det.


Trolig Startelva

---------------------Rustu------------------------

--O.Lopez-------Marques------Cocu-------G.v.Bronk-

----------------Gerard---------Davids-------------

----L.Garcia-------------Xavi---------Ronaldiniho-

------------------------Kluivert------------------


Startelvan jag skulle ta ut.


--------------------Jorquera----------------------

-----O.Lopez------Marques-----Cocu------G.v.Bronk-


-----------------Gerard--------Davids-------------

-----------------------Xavi-----------------------


----L.Garcia-----------Saviola--------Ronaldiniho-
Barcelona Izquierda
2004-01-17 16:45
Juan Román Riquelme,

Var har du fått det där om Overmars ifrån?
Enligt elmundodeportivo.es tänker Rijkaard inte spela med varken Overmars eller Motta, eftersom de så nyligen varit skadade. Vi kan alltså se fram emot att få se Luís García i startelvan igen, och det tycker jag att han förtjänar efter sin fina insats mot Zaragoza.
Dessutom verkar Rijkaard på det klara med att Marquéz ska spela från start, och då kan vi väl utgå ifrån att Saviola inte får starta. För inte bänkar väl Rijkaard Rüstü till förmån för Jorquera?
Barcelona Izquierda
2004-01-17 13:16
Citat från fcbarcelona.com:
"there's some good news for a change as Overmars, Kluivert and Motta all get the green light to play against Athletic Bilbao."

Jaha, då vet vi vilka som ersätter Iniesta och Saviola (för det är väl ingen som tror att Marquéz petas nu när både Puyol och Reiziger är skadade? Rüstü måste ju stå)
Barcelona Davidsito
2004-01-17 13:00
Varför köpa Robinho när vi redan har problem med för många utomeuropeiska spelare? Med tanke på alla de ogenomtänkta inläggen så drar jag slutsatsen att de flesta härinne inte är äldre Adu... Hur kan man säga att vi "ska göra oss av med L.E" och samtidigt har mage att kalla sig BarcaBlod? Enrique är ingen man gör sig av med, åk ner till camp Nou så förstår du hur stor han är. Enrique går när han själv vill, han har mer att säga till om än Rijkaard. Sen om han själv vill sluta tills nästa säsong är en annan femma..
Varför inte Henke Larsson? Han har gång på gång visat vilken klasspelare han är! han har öst in mål i Allsvenskan, holländskaligan, skotskaligan, Uefacupen, Cl och inte minst i landslaget.. Ingen spelare för framtiden kanske men jag tror han ahr kapacitet att kunna lyfta barca i några säsonger iaf.. JUst nu är jag bara sugen att se pittbullen i Barca tröjjan, ska bli ett nöjé!

Barcelona Valdés
2004-01-17 21:12
Rüstü har troligtvis gjort sin sista match i Barcelona eftersom han inte står ikväll.
Real Madrid Ronnie
2004-01-17 18:38
Börjar den 20.00 eller 21.30? För 21.30 börjar TV4 plus sända
Barcelona Ronnie
2004-01-17 18:38
Börjar den 20.00 eller 21.30? För 21.30 börjar TV4 plus sända
Barcelona Barça-fan
2004-01-17 18:43
valencia kommer iaf spela kryss ikväll
Barcelona Barça-fan
2004-01-17 18:23
tror jag inte..kolla här:
http://www.fcbarcelona.com/eng/noticias/noticias/n04011509.shtml
Barcelona Barça-fan
2004-01-17 18:18
Snällllllllla låt Quaresma starta ikväll, Rijkaard!!
Barcelona Barça-fan
2004-01-17 18:18
ikväll blir det storvinst tro mig...
Även om många är skadade så debuterar troligtvis Davids ikväll i barca-tröjan..Ronaldinho är på lekhumör..Kluivert tillbaka och barca börja hitta formen...
Barcelona DJ Niko
2004-01-20 22:00
Tja första gången jag skriver här men inte den sista.
Man kan alltid hoppas att dom ger hundra procent men det blir en mycket svår match.
Ännu en sån där match som man tycker att Barca ska vinna.
Barcelona Alx
2004-01-23 00:14
Barca Barca har blivit avstängd i 3 dagar.

"asså vad fan vill han(Rijkaard) mer, jävla äckliga Holländare." är över gränsen för vad som är acceptabelt på det här forumet.
Real Madrid Dani
2004-01-24 18:57
Tackar Izquierda!!
Eller eftersom detta är Spanienavdelningen, gracias!
Barcelona Dani
2004-01-24 18:57
Tackar Izquierda!!
Eller eftersom detta är Spanienavdelningen, gracias!
Real Madrid Dani
2004-01-24 16:44
Jag håller med dej Izquierda!
Det är inte speciellt trevligt att nedvärdera andra för att man inte tycker lika om en spelare, eller för att någon stavar mindre bra...
(Ett litet tips om man känner sig dålig på att stava är att skriva inlägget i Word, så markeras alla stavfel som man sedan kan rätta till, och inlägget blir mer lättförståeligt =))

Hur som helst, eftersom vi alla är här för att diskutera Barca kan vi väl också göra det, och respektera varandra?!?!?

Sen en fråga: Var finns el Vestuario där el Merengue skrivit nån krönika???

Hur verkar Rijkaard formera laget ikväll??? Det brukar alltid vara någon som har koll på det =))
Barcelona Dani
2004-01-24 16:44
Jag håller med dej Izquierda!
Det är inte speciellt trevligt att nedvärdera andra för att man inte tycker lika om en spelare, eller för att någon stavar mindre bra...
(Ett litet tips om man känner sig dålig på att stava är att skriva inlägget i Word, så markeras alla stavfel som man sedan kan rätta till, och inlägget blir mer lättförståeligt =))

Hur som helst, eftersom vi alla är här för att diskutera Barca kan vi väl också göra det, och respektera varandra?!?!?

Sen en fråga: Var finns el Vestuario där el Merengue skrivit nån krönika???

Hur verkar Rijkaard formera laget ikväll??? Det brukar alltid vara någon som har koll på det =))
Barcelona Barca_91
2004-01-25 02:04
Alx:Aa det kanske är önsketänkande;)
Men vet nån om man kvalar in till Uefa cupen?
Isåfall gjorde Barca det?
Barcelona Barça-fan
2004-01-24 19:55
Vinst mot Sevilla annars ryker Rijkaard...tror jag och hoppas jag!
Barcelona Tompa
2004-01-22 09:37
B_a_r_c_a:
Angående Ronaldo. Visst är han en av världens absolut vassaste anfallare men jag vet ärligt talat inte om jag vill ha tillbaka honom. Till att börja med vill jag ha nyförvärv som verkligen VILL spela för Barca och inte någon som vill lämna så fort någon annan klubb viftar med en fetare lönecheck. Jag tycker Ronaldo hör till den kategorin. För det andra har han ju redan spelat för Barca och då stack han efter ett år. Det finns ingenting tycker jag som talar för att det skulle bli annorlunda om han mot all förmodan skulle spela för Barca kommande säsong. Tror dessutom inte Real säljer en av sina "galacticos" till Barca hur mycket pengar de än får.
Barcelona Izquierda
2004-01-24 15:00
Alla är vi bra på olika saker. En del har lätt för att stava, andra har svårt för det men är kanske desto bättre på nåt annat. Hur som helst, oavsett om man här lätt eller svårt för att stava bör man få göra sin röst hörd och tycka till om det lag vi alla älskar. Forumet är väl till för alla?
Därför tycker jag det vore fint om folk kunde försöka inrikta sig på själva budskapet i varandras inlägg i stället för att påpeka hur dålig stavningen är. Jag tror det vore mer givande faktiskt.
Barcelona Zoran
2004-01-24 20:31
Jag är också fullständigt övertygad om att Rijkaard sitter kvar säsongen ut. Om han sitter kvar nästa år beror på hur säsongen slutar, man vet alldrig om det vänder. Vi slåss ju fortfarande om en 4de plats i ligan, UEFA kuppen och Spanska kuppen.

Ingenting är omöjligt / Zoran
Barcelona Tompa
2004-01-22 09:37
B_a_r_c_a:
Angående Ronaldo. Visst är han en av världens absolut vassaste anfallare men jag vet ärligt talat inte om jag vill ha tillbaka honom. Till att börja med vill jag ha nyförvärv som verkligen VILL spela för Barca och inte någon som vill lämna så fort någon annan klubb viftar med en fetare lönecheck. Jag tycker Ronaldo hör till den kategorin. För det andra har han ju redan spelat för Barca och då stack han efter ett år. Det finns ingenting tycker jag som talar för att det skulle bli annorlunda om han mot all förmodan skulle spela för Barca kommande säsong. Tror dessutom inte Real säljer en av sina "galacticos" till Barca hur mycket pengar de än får.
Annons: