/spanien/barcelona/forum/26689.aspx/spanien/barcelona/forum/26689.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Guily
2004-07-20 23:37
HÖNNI! lite cred tack!
;)
Detta är faktiskt en underbar länk. RIKTIGT BRA bild. Ladda bara ned en ordentlig codec o allt är perfekt!!!!!!!!!!!!!!!
Barcelona Ronaldinho_barca
2004-07-20 16:46
Juan Róman Riquelme// snälla kan du översätta det som står på den här länken..?

Nån som kan översätta denna länken snälla!!
Barcelona Patrik Andersson
2004-07-22 13:43
Känns mönstret igen,Barca river Rivaldos kontrakt låter han gå gratis, killen floppar!Barca river Kluiverts kontrakt låter han gå gratis! Vi får hoppas han lyckas, han har ju ändå 1,1 miljoner kr i veckan.
Barcelona Belletti
2004-07-21 02:07
En sak till som jag kom att tänka på. Mista?!

Nu när Valencia köpt Di Vaio kommer not Mista att säljas, varför inte köpa honom? Han är spansk. Han kom 2:a i skytteligan. Han håller mycket bra klass internationellt och han är lång. Långa spelare är inte något vi har ett överflöd av precis.

Vad säger ni? Mista i Barcatröjan?
Barcelona juanito
2004-07-19 15:52
arman: Kluivert har slösat bort sina chanser. Kommer du ihåg förra säsongen? Han gjorde inte ett mål på dom första tio matcherna! Visst, det kanske inte fungerade klockrent taktiskt då men är man lagets försteanfallare och är den som tjänar mest i laget så ska man producera! Kolla på Saviola istället. Han gör väldigt sällan mer än ett mål men istället prickar han in en boll i ungefär varannan match. Dessutom blir spelet mer rörligt med Saviola på topp. Kluivert står bara där uppe och väntar på bollar som han förvisso ibland gör riktigt bra saker av men ofta så är det lätt för motståndarna att klara ut situationerna.
Valencia BarcelonaIF
2004-07-28 14:31
Osäkerheten finns i den defensivare rollen i centrala mittfältet ju!....Ska Motta verkligen kunna axla Davids roll....men det är en kombo av faktorer som nog komemr avgöra...men van fan..Nu eller aldrig med Motta i den rollen..låt honom växa in i rollen nu Rijkaard!...(inte för han läser detta)...

Barcelona Xavi
2004-07-19 16:38
Ronaldinho_barca//

En ska bara, vill inte hacka eller nåt men forumet ser mycket trevligare ut när man börjar sitt inlägg med stor bokstav.


Loran//

Dinho och Deco på innermitfält? vem jobbar defensivt där?Petrov ser jag gärna i Barca då endast Dinho spelar där för tillfället(L.Garcia backar up Giuly).Petrov skulle inte klaga på att sitta på bänken och är dessutom vänsterfotad och kan komma med inlägg. Dinho och L.Garcia är ju högerfotade.
Barcelona juanito
2004-07-19 15:32
Loran: Martin Petrov - Killen som var en av EMs bästa spelare, trots Bulgariens fjasko

Absolut, han gjorde verkligen dunder-succé! Visst vann han skytteligan? Man kunde låta honom spela på vänsterkanten (som han gjorde i EM) och ha Ronaldinho som reserv.

Izquierda: Det kan säkert vara sant. Motta verkar vara strulig utanför planen (han var bla inblandad i trakasserier mot nån ung tjej nýligen). Enligt en kompis som varit på några fester samtidigt som honom så hänger dock nämnde brasse väldigt mycket med Ronaldinho så jag har nog svårt att tro att han har problem med färgade personer =)

Btw.. angående Henrik Larsson så har ju Rijkaard antytt att svensken var hans val så jag tror nog att vi får se Henke spela rätt mycket.
Barcelona Loran
2004-07-19 16:27
Juanito:
Hur ska han vinna skytteligan när han spelar vänstermitt? Om du tittar noga... Martin Petrov spelade bort Lucic/ Nilsson totalt mot Sverige i första halvlek... Hela Bulgarien spela dåligt i andra... Helveg var chanslös mot Martin Petrov när man spelade mot varandra... Zambrotta kunde inte göra mycket heller när han lossade sin vänsterkant mot Italien... Bulgariens försvar/anfall var mycket dåligt, men Martin Petrov kan man inte skylla på... Hans tid kommer, tro mig! Stoichkovs förslag var mycket bättre än ditt Juanito...

Förslag på hur vi ska spela:

valdes

belletti oleguer puyol silvinho

giuly deco dinho petrov

larsson saviola
Betting ZizouLeFrancais
2004-07-20 20:12
FÖR jag e barca fan, detta e min brorsas profil... JAG vill ha deras typ nationalsång eller andra sånger.... tack på förhand!
Real Madrid Ronnie
2004-07-19 16:41
Xavi, Luis Garcia är vänsterfotad, det är därför han ofta "bryter" inåt i banan istället för att slå inlägg.
Barcelona Ronnie
2004-07-19 16:41
Xavi, Luis Garcia är vänsterfotad, det är därför han ofta "bryter" inåt i banan istället för att slå inlägg.
Betting ZizouLeFrancais
2004-07-20 19:44
TJA! Nån som vet var jag kan få tag i barca låtar och ramsor? asså ljud, inga lyrics
Barcelona Belletti
2004-07-20 21:59
Zoran//
*** va skönt! Saviola får Eu-pass! Det var väl det texten handlade om? Man kan inte lita på babelfihs´s översättning...
Barcelona Patrik Andersson
2004-07-21 06:20
Om Saviola fått sitt Eu-pass så kommer han stanna i klubben det är jag övertygad om. Ser gärna Mista i stället för Etoo, då jag tror att Real kommer att göra affären mycket svår genomförbar.
Såg att de fått upp ögonen för olika backar, där tror jag mest på Chivu vilken är en underbar spelare. Han kommer passa bredvid puyol.
Relay // Tycker Laporta sköt sig rätt bra, även om ekonomin kan diskuteras. Om man inte säljer spelare utan släpper iväg dom får man inte in pengar till klubben. Vilket skulle behövas, så som klubben snackat om att sänka löner för att spara in pengar.
Barcelona ludovic giuly
2004-07-19 16:44
Har två funderingar:
Är Petrov på väg till barca?. har det skrivits något om det i media eller är det någons önsketänkande?

Funderar även på varför brasilien inte har Ronaldinho med i Copa America. Även andra stjänor som Ronaldo och Carlos är frånavarande. Nägon som vet varför?
Barcelona Guily
2004-07-20 23:53
Måste säja att jag är inponerad av Guily och Belletti.
Guily är en underbar spelfördelare och kan alltid spela på få tillslag och gör allt i högsta fart.
Belletti löper ständigt och visar att hans högerbacksspel blir en framtida tillgång.
Barcelona Guily
2004-07-20 23:53
Måste säja att jag är inponerad av Guily och Belletti.
Guily är en underbar spelfördelare och kan alltid spela på få tillslag och gör allt i högsta fart.
Belletti löper ständigt och visar att hans högerbacksspel blir en framtida tillgång.
Barcelona Frazzé
2004-07-20 23:54
Messi liknar väldigt mycke saviola för jag säga(spelmässigt)
Barcelona Patrik Andersson
2004-07-20 07:00
Idag kan väl alla att försöka gräva ner stridsyxan och tänka på Barca istället. Skriv för laget istället för att "tjafsa".

Klistrar in Izquierda inlägg
eftersom det var mycket bra skrivet.

"Det här har egentligen inget med Barca att göra, men jag tycker det har sin plats här i alla fall.
Jag tror inte att nån av oss vill ha ett forum med den låga nivå som det faktiskt håller från och till nu för tiden.
Därför skulle jag vilja nämna några saker man kan tänka på när man svarar på nån annans inlägg.

1. Om du blir arg över något, kasta dig då INTE på tangenterna och skriv nåt argt, utan ta det lugnt, vänta ett par minuter och fundera igenom ditt svar ordentligt. På så sätt blir inte risken så stor att du skriver nåt som du får ångra sen.

2. Skratta inte åt någon annan! Även om den andre kommer med felaktiga faktauppgifter eller med en startelva som ser ut att vara helt uppåt väggarna, så har personen förmodligen gjort sitt bästa och då är det inte så schysst att skratta åt honom/henne. Man får självklart skratta MED folk, men inte ÅT dem.

3. Försök använda en trevlig ton. När du riktar ditt inlägg till någon annan, tänk då: hur skulle jag reagera om nån annan skrev det här till mig. Det är betydligt trevligare att läsa någon som skriver: "Den där uppställningen tror jag tyvärr inte skulle funka" än någon som skriver: "Du är ju pinsam! Din startelva är helt värdelös".
Jag vill inte låta som någon Bror Duktig-typ nu, men jag är rätt övertygad om att det blir betydligt roligare att diskutera här om vi tänker på såna här saker."


Barcelona Alx
2004-07-21 09:44
Jag hoppas att ryktet om Edmilson är just det, ett rykte. Om Barcelona värvar en till Brasse så spyr jag, det börjar se ut som när vi hade laget fullt av holländare. Jag har ingenting emot holländare, brassar eller någon annan nationalitet, men det får inte bli för mycket av det goda.

Läste just en intervju med Henk Ten Cate där han säger att den högsta prioriteten just nu bör vara att värva defensiva spelare. Han menar att laget har förlorat tre defensiva spelare (Cocu, Reiziger och Davids) utan att för den skull ersätta dem med dugliga alternativ. Varför kan inte Barcelona värva BÅDE en anfallare och en (eller två) defensiv(a) spelare? För att vi, helt i onödan, har gjort två dumdristiga köp på ca 18-19 miljoner euro: Deco och Sylvinho. Varför köptes Deco in? Vi behövde en defensiv mittfältare och styrelsen köper in Deco istället. De ville redan i fjol köpa Deco, men hade inte råd. Min känsla är att de surade i ett år likt en fyraåring som säger "jag vill" och köpte honom när chansen uppstod. Sedan har vi ju köpet av Sylvinho. Jag gillar inte Van Broncksh... sorry Bronckhorst, men om man ny har köpt en vänsterback så räcker det väl? Eller är det så att man köpt en spelare som man inte har förtroende för? I så fall är det ett onödigt köp! I min mening är Gio eller Sylvinho överflödig eftersom vi har Navarro, Oscar López och Peña.

Räcker inte 19 miljoner euro till en mittback och en defensiv mittfältare? Jag skulle tro att det gör det.
Barcelona Guily
2004-07-20 23:21
Till alla Barcafans!
Jag tror att det är denna sida som Deco menar. Visst blir det sämre kvalitet om alla här inne ska kolla, men det är klart att man ställer upp för sina bröder.

Har inte kollat men tyckte mig se en matchlänk för ett tag sedan
Länktips: www.elbarca.dk
Barcelona Puyolinho
2004-07-20 23:44
Guily/Kan du rekomendera ett bra Codec..jag vore jätte tacksam om du gjorde det!!!

Men är det nån som vet när nästa matc spelas????
FAN VA BRA GRABBAR!!!
Nu kan vi alla kolla på matchen Samtidigt!!
Barcelona Guily
2004-07-20 23:21
Till alla Barcafans!
Jag tror att det är denna sida som Deco menar. Visst blir det sämre kvalitet om alla här inne ska kolla, men det är klart att man ställer upp för sina bröder.

Har inte kollat men tyckte mig se en matchlänk för ett tag sedan
Länktips: www.elbarca.dk
Barcelona Mackahan
2004-07-19 15:14
Jag tycker att offensiven är mer än tillräckligt bra, ingen mer spelare behöver värvas där ! Det är i defensiven vi ska värva om vi ska värva något mer...

Vi får inte glömma att både Davids & Cocu har lämnat oss, och ingen av dom har fått en "riktig" ersättare. Deco är väl tänkt som ersättare, men han är ju bra mkt offensivare än de två.

Sedan skulle jag inte tacka nej till en ny mittbackskollega till Puyol...
Barcelona Patrik Andersson
2004-07-21 08:40
Nån som vet mer om Saviolas skada, nu spelade han inte i natt heller. Kan det vara en alvarlig skada måne?

Sedan ser det ut som Saviola är på väg bort, kan det bero på att man ska ersätta han med Etoo? I såna fall är det bara två anfallare igen(av klass) i truppen.

http://www.goal.com/NewsDetail.aspx?idNews=11865&idSez=17
Barcelona Deco_äger
2004-07-21 18:08
e de nån som vet nån kanla..där man kan se alla barca matcher???vill inte missa nån med de lag som vi har..har vi championsleague pockalen i fingertopparna..forza del barca
Barcelona Majsan
2004-08-14 10:37
Hur tar man bort ett inlägg man skrivit? (nu får jag visserligen ofta hjälp med det från redaktionen av okänd anledning, men om något mot förmodan får stå kvar men mot min vilja, hur gör man då?)
Barcelona Patrik
2004-07-20 23:13
Barça vann med klara 6-0 mot Palamos.

Samma startelva som senast, förutom att Motta ersattes av Oscar Lopez. Giuly spelade sina första minuter i barça-tröjan, skönt att höra!

0-1, Iniesta (4')
0-2, Luis García (11')
0-3, Gerard (69')
0-4 Messi (73')
0-5, Verdú (86')
0-6, Gerard (87')
Barcelona Patrik
2004-07-20 23:13
Barça vann med klara 6-0 mot Palamos.

Samma startelva som senast, förutom att Motta ersattes av Oscar Lopez. Giuly spelade sina första minuter i barça-tröjan, skönt att höra!

0-1, Iniesta (4')
0-2, Luis García (11')
0-3, Gerard (69')
0-4 Messi (73')
0-5, Verdú (86')
0-6, Gerard (87')
Annons: