/spanien/barcelona/forum/26683.aspx/spanien/barcelona/forum/26683.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Sonde
2005-05-28 18:48
Kharles: Hmm... det har du tamejtusan rätt i :)
Barcelona Messí
2005-05-28 18:42
Forca Blaugranas

Varför skulle han inte kunna vara lika snabb som nu när han är...t.ex 28 år gammal?
Real Madrid J Hy...
2005-05-27 16:22
Messi:

Så du menar att Torres är större, bättre än alla i Real? Antingen är du inte speciellt klurig eller så har du inte tittat på någon fotboll de senaste 10,234 åren!

Hoppas ändå han går till er, för han kommer att lida när han märker att han valt fel klubb!!!
Barcelona Cneemästaren
2005-05-27 11:20
Vad tror ni händer med Motta nu när Bommel kommer då? Trist om han får nöta bänk nästa säsong :-Iofs. är väl Bommel mer offensiv mittfältare, men om t.e.x uppställningen som DIXIE fantiserade kring skulle förverkligas:
(Även om inte Torres & Cole kommer så, vart får Motta plats? Blir det krig mellan han om Bommel om plats på mittfältet?)

Ronaldinho - Torres? - Eto'o
Xavi - Deco
Van Bommel
Cole? - Puyol - Marquez? - Belletti
Valdes
Real Madrid AnDeY
2005-05-26 16:26
Ezquerro klar !
Barcelona Messí
2005-05-28 18:24
Forca Blaugranas

Är Etoó i sin bästa ålder? Han är bara 24.
Barcelona barca_dreamteam
2005-05-26 15:29
Kharles_Laporta
Förresten, man har hört mycket om hur vårt försvar brister när det verkligen gäller.
Igår släppte "världens bästa försvar" in 3 mål på 6 minuter..
"Stand up, stand up, for the Campions"..


Hmm världens bästa?Möjligtvis världens äldsta backlinje.
Barcelona ronnie10
2005-05-26 16:30
Angående nationaliteter i Barça... Man ser helst Katalaner (självklart), efter det ser jag gärna basker och sen spanjorer. Känns som att Baskien och Katalonien hör ihop på nåt sätt...
Barcelona CruzitoZ
2005-05-26 16:23
hur kan barca köp den där skit spelare azquerro han e ju världe löse grrrr fattar bara inte
Barcelona Forca Blaugranas
2005-05-28 18:33
Sonde:

Många av de trogna ultras supportrarna önskar död åt Madrid. De visade en intervju från SKy Sport i höstas när dem möttes i Barcelona där en supporter sa: Vi kanske inte kan döda dem med vapen då det finns poliser men på planen kan vi ändå döda dem. Idag ska vi meja ner dem och helst med en kapning bakifrån.

Sen så förstår jag ditt resonemang.
Jag vill inte döda nån Madridsupporter eller sånt. Jag vill bara säga att jag hatar Madrid riktigt mycket.
Barcelona Lucho
2005-05-27 03:04
Kharles: Spontant kommer jag att tänka på Milan som, till skillnad från dom flesta andra av Europas toppklubbar, faktiskt är ganska återhållsamma på spelarmarknaden och det finns ju få storlag i Europa som varit så stabila som dom på senare år. Jag säger inte att Milans framgångar är en produkt av deras förhållandevis sparsamma värvningar utan ser det snarare som ett bevis på att man inte behöver köpa en Samuel Eto'o, Deco eller Ronaldinho varje säsong för att nå dom där sportsliga framgångarna och dessutom ha den där respekten (som Arsenal av någon underlig anledning har..).

Men visst, jag kommer att vara den första att ta ett glädjeskutt om Laporta bränner hela transferbugeten på Torres i sommar ;-)
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-05-28 19:15
ok skitsamma... har listat ut det =)
Barcelona Forca Blaugranas
2005-05-28 18:44
Messí:

Det sa jag inte. Man kan vara i perfekt ålder mellan 22-30 år. Så länge man spelar i ett bra lag med bra spelare så kan man ha en perfekt ålder i 8-9 år.
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-05-28 19:14
KAN någon skriva upptällningen e ni snälla. Missade den.
Barcelona Sonde
2005-05-28 18:29
Forca Blaugranas: Jag tror du har fått lite fel uppfattning om supportskap, och framförallt ultras. Att vara trogen supporter är inte samma sak som att önska döden för värsta rivalerna.

Att vi har värvat för mer pengar än Madrid ebror på att Laporta startade en storsatsning i och med starten på sin period. Mycket att det som händer inom klubben finansieras just nu att katalanska banker och medlemmarna. Laporta har fått ekonomin på rätt väg, men vi är fortfarande skuldsatta upp över öronen. Madrid däremot är förstås även de skuldsatta, men ekonomin är säkrare i huvudstaden.

Det glädjer mig ändå att du håller inne med orden ;)
Barcelona Kharles_Laporta
2005-05-27 02:35
En sak som Forca Blaugranas skrev (bortsett från allt wannabeöversittar-tjafs); att man ska köpa en storstjärna (för stora pengar) är faktiskt enligt mig delvis sant. När man köper en "Crack" (stjärnspelare) så visar det på ekonomisk makt och det är en del i storklubbsstatusen. Man ingjuter fruktan i motståndarna samtidigt som man stärker sin trupp. Laporta vill ge fansen något att se fram emot nästa säsong. Men vissa klubbar överdriver ju, ska inte nämna några namn*host*galacticos*host*.. Men jag tror mycket väl att det finns psykologiska faktorer i det hela. Därmed inte sagt att jag vill ha hit Ferdinand, och absolut inte för 400 miljoner + 1,6 miljoner i veckan för en slö back.

Sen ska jag säga att Messi inte alls stavade fel, Real Madrid har fått många fina smeknamn genom tiderna. Real Mierda ('kungligt' skit), Real Mierdid (blandat Madrid - Mierda), FrancoBlancos (efter diktatorn som dom fick en del 'hjälp' ifrån) och Real Mandril (mandril är en babianliknande apa). Det borde du skriva upp, Forca Blaugranas + att du bör varva ner och fixa attityden.

DIEXEL

Chelsea nämns ofta i samband med dessa namn under silly season. Har svårt för att se Torres som ung spanjor lyckas i Chelsea, han skulle bara va en i mängden som får hemlängtans-känslor. Nej, som sagt har Laporta en bra chans att värva Torres (stort affischnamn också, tänk på Ronaldinho när det gäller sponsorer ;-] ) samtidigt som man lastar av 2 spelare som har ca 8 miljoner euro om året i lön tillsammans och som ändå inte passar in i lagbygget. Det jag mest ser fram emot är att Laporta fixar den negativa relationen med Rosell. Vill se mer superbrassar i FCB i framtiden ;-)

Visca el Barça!
Barcelona Relay_
2005-05-27 10:25
Vilka sanslösa diskussioner supervärvningar hit och dit. Har ni redan glömt nåt som heter ekonomi samt underskott och överskott? Jag tycker en klok inköptpolitik är att föredra framför att hamna i samma fälla som Real gjort nu. Deras galagtico lär knappast kunna säljas ens för hälften av den summa som Real köpte dom för. Dom har sjunkit i värde allihopa. vem vill köpa en trött förgubbad Zidane som är en bra bit över 30 idag när det finns nya bra och framför allt hungriga spelare som Torres? Nä jag tycker inköpen hitills är mycket bra.
Barcelona Kharles_Laporta
2005-05-28 18:40
Kostnaden för Samuel, Woodgate och Owen uppgår till 500-600 miljoner kr, minst.
Barcelona Tompa
2005-05-27 09:48
Angånde frågan om vem man ska värva mellan Henry, Torres och Baptista väljer jag Henry sist av dessa och anledningarna är flera:

Torres och Baptista är yngre och har fler bra år framför sig. Ska man lägga ut en förmögenhet på EN spelare så ska det vara på en som har många bra år framför sig och som har potential att bli ännu bättre än han är. Henry kommer inte bli bättre.

I Arsenal är Henry den obestridde superstjärnan, i Barcelona skulle han inte vara det. Och jag är långt från säker att han skulle leverera stordåd om inte just HAN är lagets fixstjärna.

På frågan vem jag vill ha mellan Torres och Baptista väljer jag Torres men även Baptista vore givetvis en kanonvärvning.
Barcelona Forca Blaugranas
2005-05-28 18:25
Messí:

Ja? 24? 24 år är en perfekt ålder för en anfallare vars främsta styrka är accelerationen.
Barcelona Tompa
2005-05-27 09:48
Angånde frågan om vem man ska värva mellan Henry, Torres och Baptista väljer jag Henry sist av dessa och anledningarna är flera:

Torres och Baptista är yngre och har fler bra år framför sig. Ska man lägga ut en förmögenhet på EN spelare så ska det vara på en som har många bra år framför sig och som har potential att bli ännu bättre än han är. Henry kommer inte bli bättre.

I Arsenal är Henry den obestridde superstjärnan, i Barcelona skulle han inte vara det. Och jag är långt från säker att han skulle leverera stordåd om inte just HAN är lagets fixstjärna.

På frågan vem jag vill ha mellan Torres och Baptista väljer jag Torres men även Baptista vore givetvis en kanonvärvning.
Barcelona Lucho
2005-05-27 05:11
Grrr! Sports undersökning om vem som fansen helst vill se i Barça slutade med en överväldigande seger för Henry. Han fick tre fjärdedelar av dom tiotusen rösterna medan Baptista och Torres fick tolv respektive tretton procent. Detta är visserligen ett lyxproblem av sällan skådat slag men av dessa tre nämnda är Arsenal-spelaren den som känns minst lockande.

Verkar för övrigt som att Sandro Rosells dagar nu är räknade. Denne har ju som bekant velat bli av med Rijkaard vid mer än ett tillfälle men ironiskt nog kanske det blir holländaren som ser till att Rosell får gå (appropå Rijkaards uttalanden i radio där han uttryckte sin besvikelse över relationen till vice-presidenten).
Barcelona Barça_best_forever
2005-05-27 01:51
Jag tycker att redaktionen borde stänga av såna idioter som "Forca Blaugranas" !

Han kommer hit o kallar folk på forumet för "fjant" och "idiot" o sådana saker. + att han ständigt förolämpar folk och gärna bevisar sin egen överlägsenhet! Jaja, sånna personer borde man iaf inte låta komma hit och förstöra stämmningen. Men nu ska jag gå o sova.

VISCA EL BARÇA
Barcelona Barça_best_forever
2005-05-27 01:47
Vi behöver en vänsterback inget annat, då har vi ett helt komplett lag . slut !!

Om Torres eller Baptista kommer så kommer jag självklart vara jätteglad men jag fäller nog inga krokodil tårar om ingen av dom skulle spela för Blaugrana nästa säsong.

Som sagt en vänsterback, tex. Evra eller Del Horno så kommer det gå väldigt bra år 2005/2006 ! Bona nit & visca el Barça
Barcelona Kharles_Laporta
2005-05-26 21:50
larsbw

Ja det du säger stämmer, det är lite synd det, för samma sak brukar gälla Deco-belackarna.

Barça_best_forever

Stämmer, hette Kharles_Kubala innan. Men jag brukar byta ut halva mitt nick lite då och då som en liten markering.

För övrigt intressant att marängerna försöker köpa ut sig ur misslyckandena. Men får de Ramos så kan alla vi Pavon- och Raul Bravofans bli besvikna..
Barcelona MrDeco20
2005-05-09 16:18
PLUS ATT VI TAR REVANSCH MOT VILLAREAL OCH ATT VI VINNER MED 5-0!
MOTTA,EMDILSON,MESSI,GABRI,LARSSON..
OCH ATT DE HÄR SKA GÖRA MÅLEN SKULLE JU VARA VARA FÖR BRA!
forZA BARCA E VISCA EL BARCA!!!!!!!!!
Barcelona Forca Blaugranas
2005-05-26 22:47
Tompa:

Arsenal är rika men de har ändå alltid otur så de lär väl aldrig vinna Champions League.
Barcelona MrDeco20
2005-05-09 16:16
GRABBAR ÄR INGEN LIKA GLAD SOM JAG? DET ÄR JU SÅ NÄRA GULDET NU..JAG KAN INTE FATTA DET! ATT VI SKA TA GULD ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!
DET ÄR VÄRLDENS SKÖNASTE KÄNSLA MAN HAR I KROPPEN NU..MEN JAG HOPPAS VI FÖRLORAR MOT LEVANTE ASSÅ HEHE OCH ATT VI VINNER HEMMA OCH FIRAR DEN DÄR..DÅ ALLA DE SKADADE SPELARNA KAN KOMMA IN OCH HYLLAS SAMTIDIGT..DET VORDE ETT UNDERBART SLUT PÅ DENNA UNDERBARA ÄVENTYR...
Barcelona Forca Blaugranas
2005-05-26 22:00
Kharles_Laporta:

Intressant, men nu får vi också visa att vi har pengar. Vi ska visa Eurpa att vi är mäktiga genom att köpa Ferdinand.
Atlético Dudley Smith
2005-05-09 15:35
Går länkten till Spanska Fotbollförbundet?

Eller är det någon som har adressen? Jag är på jakt efter officiell statistik från La Liga.
Annons: