/spanien/barcelona/forum/26677.aspx/spanien/barcelona/forum/26677.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Forca Blaugranas
2005-05-28 18:44
Messí:

Det sa jag inte. Man kan vara i perfekt ålder mellan 22-30 år. Så länge man spelar i ett bra lag med bra spelare så kan man ha en perfekt ålder i 8-9 år.
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-05-28 19:14
KAN någon skriva upptällningen e ni snälla. Missade den.
Barcelona Sonde
2005-05-28 18:29
Forca Blaugranas: Jag tror du har fått lite fel uppfattning om supportskap, och framförallt ultras. Att vara trogen supporter är inte samma sak som att önska döden för värsta rivalerna.

Att vi har värvat för mer pengar än Madrid ebror på att Laporta startade en storsatsning i och med starten på sin period. Mycket att det som händer inom klubben finansieras just nu att katalanska banker och medlemmarna. Laporta har fått ekonomin på rätt väg, men vi är fortfarande skuldsatta upp över öronen. Madrid däremot är förstås även de skuldsatta, men ekonomin är säkrare i huvudstaden.

Det glädjer mig ändå att du håller inne med orden ;)
Barcelona Kharles_Laporta
2005-05-27 02:35
En sak som Forca Blaugranas skrev (bortsett från allt wannabeöversittar-tjafs); att man ska köpa en storstjärna (för stora pengar) är faktiskt enligt mig delvis sant. När man köper en "Crack" (stjärnspelare) så visar det på ekonomisk makt och det är en del i storklubbsstatusen. Man ingjuter fruktan i motståndarna samtidigt som man stärker sin trupp. Laporta vill ge fansen något att se fram emot nästa säsong. Men vissa klubbar överdriver ju, ska inte nämna några namn*host*galacticos*host*.. Men jag tror mycket väl att det finns psykologiska faktorer i det hela. Därmed inte sagt att jag vill ha hit Ferdinand, och absolut inte för 400 miljoner + 1,6 miljoner i veckan för en slö back.

Sen ska jag säga att Messi inte alls stavade fel, Real Madrid har fått många fina smeknamn genom tiderna. Real Mierda ('kungligt' skit), Real Mierdid (blandat Madrid - Mierda), FrancoBlancos (efter diktatorn som dom fick en del 'hjälp' ifrån) och Real Mandril (mandril är en babianliknande apa). Det borde du skriva upp, Forca Blaugranas + att du bör varva ner och fixa attityden.

DIEXEL

Chelsea nämns ofta i samband med dessa namn under silly season. Har svårt för att se Torres som ung spanjor lyckas i Chelsea, han skulle bara va en i mängden som får hemlängtans-känslor. Nej, som sagt har Laporta en bra chans att värva Torres (stort affischnamn också, tänk på Ronaldinho när det gäller sponsorer ;-] ) samtidigt som man lastar av 2 spelare som har ca 8 miljoner euro om året i lön tillsammans och som ändå inte passar in i lagbygget. Det jag mest ser fram emot är att Laporta fixar den negativa relationen med Rosell. Vill se mer superbrassar i FCB i framtiden ;-)

Visca el Barça!
Barcelona Relay_
2005-05-27 10:25
Vilka sanslösa diskussioner supervärvningar hit och dit. Har ni redan glömt nåt som heter ekonomi samt underskott och överskott? Jag tycker en klok inköptpolitik är att föredra framför att hamna i samma fälla som Real gjort nu. Deras galagtico lär knappast kunna säljas ens för hälften av den summa som Real köpte dom för. Dom har sjunkit i värde allihopa. vem vill köpa en trött förgubbad Zidane som är en bra bit över 30 idag när det finns nya bra och framför allt hungriga spelare som Torres? Nä jag tycker inköpen hitills är mycket bra.
Barcelona Kharles_Laporta
2005-05-28 18:40
Kostnaden för Samuel, Woodgate och Owen uppgår till 500-600 miljoner kr, minst.
Barcelona Tompa
2005-05-27 09:48
Angånde frågan om vem man ska värva mellan Henry, Torres och Baptista väljer jag Henry sist av dessa och anledningarna är flera:

Torres och Baptista är yngre och har fler bra år framför sig. Ska man lägga ut en förmögenhet på EN spelare så ska det vara på en som har många bra år framför sig och som har potential att bli ännu bättre än han är. Henry kommer inte bli bättre.

I Arsenal är Henry den obestridde superstjärnan, i Barcelona skulle han inte vara det. Och jag är långt från säker att han skulle leverera stordåd om inte just HAN är lagets fixstjärna.

På frågan vem jag vill ha mellan Torres och Baptista väljer jag Torres men även Baptista vore givetvis en kanonvärvning.
Barcelona Forca Blaugranas
2005-05-28 18:25
Messí:

Ja? 24? 24 år är en perfekt ålder för en anfallare vars främsta styrka är accelerationen.
Barcelona Tompa
2005-05-27 09:48
Angånde frågan om vem man ska värva mellan Henry, Torres och Baptista väljer jag Henry sist av dessa och anledningarna är flera:

Torres och Baptista är yngre och har fler bra år framför sig. Ska man lägga ut en förmögenhet på EN spelare så ska det vara på en som har många bra år framför sig och som har potential att bli ännu bättre än han är. Henry kommer inte bli bättre.

I Arsenal är Henry den obestridde superstjärnan, i Barcelona skulle han inte vara det. Och jag är långt från säker att han skulle leverera stordåd om inte just HAN är lagets fixstjärna.

På frågan vem jag vill ha mellan Torres och Baptista väljer jag Torres men även Baptista vore givetvis en kanonvärvning.
Barcelona Lucho
2005-05-27 05:11
Grrr! Sports undersökning om vem som fansen helst vill se i Barça slutade med en överväldigande seger för Henry. Han fick tre fjärdedelar av dom tiotusen rösterna medan Baptista och Torres fick tolv respektive tretton procent. Detta är visserligen ett lyxproblem av sällan skådat slag men av dessa tre nämnda är Arsenal-spelaren den som känns minst lockande.

Verkar för övrigt som att Sandro Rosells dagar nu är räknade. Denne har ju som bekant velat bli av med Rijkaard vid mer än ett tillfälle men ironiskt nog kanske det blir holländaren som ser till att Rosell får gå (appropå Rijkaards uttalanden i radio där han uttryckte sin besvikelse över relationen till vice-presidenten).
Barcelona Barça_best_forever
2005-05-27 01:51
Jag tycker att redaktionen borde stänga av såna idioter som "Forca Blaugranas" !

Han kommer hit o kallar folk på forumet för "fjant" och "idiot" o sådana saker. + att han ständigt förolämpar folk och gärna bevisar sin egen överlägsenhet! Jaja, sånna personer borde man iaf inte låta komma hit och förstöra stämmningen. Men nu ska jag gå o sova.

VISCA EL BARÇA
Barcelona Barça_best_forever
2005-05-27 01:47
Vi behöver en vänsterback inget annat, då har vi ett helt komplett lag . slut !!

Om Torres eller Baptista kommer så kommer jag självklart vara jätteglad men jag fäller nog inga krokodil tårar om ingen av dom skulle spela för Blaugrana nästa säsong.

Som sagt en vänsterback, tex. Evra eller Del Horno så kommer det gå väldigt bra år 2005/2006 ! Bona nit & visca el Barça
Barcelona Kharles_Laporta
2005-05-26 21:50
larsbw

Ja det du säger stämmer, det är lite synd det, för samma sak brukar gälla Deco-belackarna.

Barça_best_forever

Stämmer, hette Kharles_Kubala innan. Men jag brukar byta ut halva mitt nick lite då och då som en liten markering.

För övrigt intressant att marängerna försöker köpa ut sig ur misslyckandena. Men får de Ramos så kan alla vi Pavon- och Raul Bravofans bli besvikna..
Barcelona MrDeco20
2005-05-09 16:18
PLUS ATT VI TAR REVANSCH MOT VILLAREAL OCH ATT VI VINNER MED 5-0!
MOTTA,EMDILSON,MESSI,GABRI,LARSSON..
OCH ATT DE HÄR SKA GÖRA MÅLEN SKULLE JU VARA VARA FÖR BRA!
forZA BARCA E VISCA EL BARCA!!!!!!!!!
Barcelona Forca Blaugranas
2005-05-26 22:47
Tompa:

Arsenal är rika men de har ändå alltid otur så de lär väl aldrig vinna Champions League.
Barcelona MrDeco20
2005-05-09 16:16
GRABBAR ÄR INGEN LIKA GLAD SOM JAG? DET ÄR JU SÅ NÄRA GULDET NU..JAG KAN INTE FATTA DET! ATT VI SKA TA GULD ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!
DET ÄR VÄRLDENS SKÖNASTE KÄNSLA MAN HAR I KROPPEN NU..MEN JAG HOPPAS VI FÖRLORAR MOT LEVANTE ASSÅ HEHE OCH ATT VI VINNER HEMMA OCH FIRAR DEN DÄR..DÅ ALLA DE SKADADE SPELARNA KAN KOMMA IN OCH HYLLAS SAMTIDIGT..DET VORDE ETT UNDERBART SLUT PÅ DENNA UNDERBARA ÄVENTYR...
Barcelona Forca Blaugranas
2005-05-26 22:00
Kharles_Laporta:

Intressant, men nu får vi också visa att vi har pengar. Vi ska visa Eurpa att vi är mäktiga genom att köpa Ferdinand.
Atlético Dudley Smith
2005-05-09 15:35
Går länkten till Spanska Fotbollförbundet?

Eller är det någon som har adressen? Jag är på jakt efter officiell statistik från La Liga.
Barcelona Lucho
2005-05-26 23:43
Appropå på Real-relaterade nidnamn så är ju annars Real Mierda ett av dom vanligare..

"Vi ska visa Eurpa att vi är mäktiga genom att köpa Ferdinand."

Jag säger bara en sak - humor! Tack Forca Blaugrana för kvällens underhållning.
Real Madrid Susacao
2005-05-09 12:43
Flames

Enda anledningen att Ronaldo hade en svacka denna säsong är att han tjej fick missfall. Det kanske inte e så koonstigt eller vad tycker du??
Real Madrid shuuuus
2005-05-09 10:38
fan va keffa valencia va:S

Men grattis barca :D
ni förtjänar det ni har spelat bra!
men man vet aldrig vad som kan hända nästa match!
men jag tror ni tar de endå hehe


HALA MADRID!


Barcelona Forca Blaugranas
2005-05-26 22:11
Messí:

Det är inte sant! Du säger det bara för att du gillar Real Madrid. Vi har pengar och vi har minst lika mycket som Real Madrid.

Visca el Barca!
Barcelona Ronaldiniho-Puyol
2005-05-09 15:32
Många har klagat mycket på Reykard och hans uppställllningar men ja tycker han har varit kanon och man ska inte glömma för några månader sen skrev en real madrid supporter ni e kassa på bora plan Deportivo och Valencia kommer slå er på hemma plan så trodde ja me men efter att barca åkte ur Champions-L har det bara blivit bättre:D
Barcelona Viking
2005-05-09 10:07
Fan, vilken härlig seger! Nu ska ett smärre mirakel till för att vi inte ska vinna primera division.
Nästa helg blir vi mästare! Kan inte tänka mig att det här laget skulle få stryk mot Levante (usel form).
Okej Ronnie har inte gjort särskilt många mål i år för att vara anfallare.. Men när han väl nätar så är det ofta inga dåliga mål. Tänker på Milan, Chealsea, marängerna och nu senast mot Valencia.

Champione! Champione! Ole Ole Ole..
Visca el Barça Visca el Catalunya
Flames
2005-05-09 15:57
Barca82
Inte helt 100 men jag tror dom köpte han i januari (Coloccini)
Barcelona Barça_best_forever
2005-05-09 14:48
Ronnie:

Ja det har du rätt i. Bra tänkt men jag skulle iallafall vilja få se Messí få spela då han nu blivit lite av en publik favorit!

Annars så vill jag att Ronnie, Puyol och Xavi ska få spela då dom i stort sett har varit lagets hjärta under säsongen..

Ja det va lite dumt av mig att vila sådana spelare i Barcas sista match då det är dom som gjort att vi tar hem den första ligatiteln under dom senaste 6 åren. =D

Visca
Barcelona rico
2005-05-09 13:47
*Susacao*

Ronaldos fästmö fick missfall för nån månad sen och Ronaldo har varit kass hela höstsäsongen det var bara efter Real-Barça matchen som han har sprutat in mål som faan...tror han har gjort 6-8 st efter det.
Barcelona RONNALLDINHHHHOO
2005-06-17 10:48
Barca kmr aldrig byta bort eto´o, fattar inte ens att chelsea försöker
Spanien Sir. Smokealot
2005-05-27 14:26
Palma_o21,

Backup till anfallet låter troligt.
Barcelona J_Krojff
2005-05-27 13:23
vet nån vad som händer med Guily nu när Ezquerro och ev. en till ny anfallare, kommer. plus när vu har larsson å maxi å messi.

Minst en eller 2 måste ju bort! Jag tänker framförallt på Guily som vatt given i start elvan
Annons: