/spanien/barcelona/forum/26676.aspx/spanien/barcelona/forum/26676.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona JAG
2004-07-10 03:45
Sylvinho är som sagts klar! Presenteras på måndag vilket nu gör och leder till att Van Broncken flyttas från sin position och inte längre agerar vänsterback. Äntligen säger jag, tack, säger jag. Vårt svagaste punkt är förstärkt och Van Broncken får troligen kriga om den position där han en gång i tiden spelade som bäst. Alla vi som har sett Sylvinho spela, speciellt i CL i år vet vilken precision han har i sina inlägg och hur man spelar en offensiv vänsterback. Lite skillnad på Van Bronkens inlägg. Tack!
Barcelona Izquierda
2004-07-03 14:58
...och nu ser det ut som att Porto kommer att försöka snuva oss på Luis Fabiano. Gissa vilka pengar de tänker köpa honom med.
Om Barca åtminstone kunde göra saker och ting i rätt ordning...
Barcelona Ronaldinho_barca
2004-07-10 10:47
Dåså Grabbar ...då va det klart nu har barcelona lånat luis Fabiano !!!!! det är Helt klart
Barcelona ZonD
2004-07-05 13:30
Jag tycker, tvärtemot alla andra härinne, att vi inte behöver fler spelare. Jag blir mer och mer orolig för att vi kommer sluta som Inter, ett riktigt köplag utan vinnar mentalitet. Visst, spelarna som kommer har sagt att de gärna vill spela för klubben, men det känns ändå som om katalanerna inte prioriteras längre, vilket skulle vara en stor skam om så är fallet.

------------Valdés------------
Belletti-Puyol-Oleguer-Navarro
--------Motta----Gerard-------
-------------Xavi-------------
-Giuly------------------Dinho-
------------Saviola-----------


Detta skulle vara ett mycket slagkraftig lag med hela 7 spelare från canteran i startelva. Jag säger inte att det är är den bästa möjliga startelvan men jag skulle inte vilja att det slutar så här:

-----------Valdés---------
Belletti-Puyol-Marquez-Gio
-------Ballack-Tiago------
------------Deco----------
Giuly---------------Dinho-
------Saviola/Henke-------

2 canteranos och 9 olika nationaliteter = Usch!

Det finns säkert delade meningar om dettta och många vill säkert ha dte bästa möjliga laget med alla stjärnor. Jag ser hellre att man satsar på spelarna i de egna leden.
Barcelona Gaucho
2004-07-05 18:44
Vi köper unga talanger bara för att förstöra de!

Hur många av de här unga som vi har köpt de senaste åren har verkligen lyckats. Istället för att satsa på de så låter vi de rutna på bänken.

Saviola
Rocky
Qúaresma
Giovanni
Simao
Riquelme

Barcelona Gio Style
2004-07-03 14:32
Tycker att istället för att slösa pengar på deco så borde man kalla tillbaka riquelme.
Barcelona Puyol_20
2004-07-02 21:08
OK ja tyckler inte grekland e vidare roligt o kolla på men fan dem vet hur man ska försvara sig,,nåt deffensift därifrån kanske???
va tycker ni
Barcelona Kim
2004-07-02 18:33
Jag anser inte att Iniesta och Quaresma är samma typ av spelare. Quaresma är en naturlig ytter, något som jag inte håller Iniesta som. Jag vill placera Iniesta på samma position som Xavi, alltså centralt på mittfältet i en spelfördelande offensiv roll.

För att återgå till Quaresma och Cristiano Ronaldo. Ronaldo var ganska lik Quaresma i början av säsongen. Ronaldo stod ofta och stampade på samma plats och skulle dribbla bort ett par spelare för mycket. Skillnaden mellan de båda spelarnas säsong är att Quaresma blev petad av Rijkaard. Ferguson lät Ronaldo spela och växa in i sin position. Idag, bara ett år senare, är det stor skillnad på de båda. Säga vad man vill om Quaresmas attityd gentemot Rijkaard, men nog har vår holländske tränare en del att ta åt sig av kritiken. Hur kan man tro att en ung spelare ska utvecklas när han får skit efter ett försök och därefter förpassas till bänken (eller läktaren som det blev senare)?

I OS gäller en åldersgräns på 21 år. Utöver det får man ha med tre överåriga spelare. Detta bäddar definitivt för att Quaresma skulle kunna spela i OS.
Barcelona Puyol_20
2004-07-02 18:50
Ja förstår inte hur man kan överdrivet gilla denna quaresma,,hane talang har en fin teknik men han har inte visat så mycket ,,har ni sett han lira i hans tidigare klubb lr? om ja vart hittar man klipp ,,har fan bara sett nåra inhopp där han fördröjer spelet aja,,kanske borde man låna ut han till engelska ligan ,,hehe kanske blir han mogen o bättre på huvet som en viss ronaldo blivit,,har för mig att quaresma va en störe talang än c.ronaldo,,kanske har fel angående det,,Jag vill se ballack i Barcelona!!
Forza
Barcelona Ham$inHo11
2004-07-03 13:40
Giuly självklart..:D:D:D:D
Barcelona juanito
2004-07-15 16:13
Valdes: Att det värvats så pass många gamlingar kanske beror på att dom flesta rutinerade spelarna ser ut att försvinna (Reiziger, Cocu, Lucho, Kluivert, Overmars. Äldst skulle i så fall GVB vara, följd av Puyol). Så nog tycker jag att det är motiverat. Styrelsen och Rijkaard litar väl helt enkelt på dom unga i och med att så pass många är oerfarna. Att det är på så sätt är dock Rijkaards fel i och med att valt att satsa så på dom äldre spelarna som i slutändan ändå försvann. Väldigt dålig planering med andra ord..
Barcelona Alx
2004-07-05 14:49
Värvar vi så mycket om man ser till nettot? Om vi förlorar: Davids, Cocu, Reiziger, Overmars, Rüstü, Kluivert, Sergio García, Luis Enrique och Quaresma är det väl uppenbart att man måste köpa in nya spelare, eller? Sen håller jag med om det är många nyförvärv, i synnerhet om man värvar Deco och tre till som det ryktas om!
Spinbad
2004-07-05 18:49
Jag hoppas verkligen att Saviola stannar. Vore ytterst sorgligt om bytte bort honom eller sålde honom för en spottstyver.

Enligt sport är Maniche och Costinha intressanta för Barcelona nu.
Barcelona Barca_91
2004-07-03 13:14
juanito:
Dom är ju efter en ny, sen så har vi Sergio Garcia.
Barcelona S.W.A.T
2004-07-05 17:55
änu en ungtalnag försvinner från barcelona till Porto::((( vad är det barca håller på???? måste veta om Quaresma är bara utlånt eller in gick i köpet med Deco! ett svar tack nån, som vet? hoppas han är bara utlånad annars blir jag galen på den (tönten Rijkard)! är rädd att Iniesta ska oxå försvinna från barca snart....
Barcelona Barca_91
2004-07-03 13:14
Xavi//
Jag hade översatt det från spanska till engelska på babelfish, då är det inte ofta språket blir rätt ;)
Barcelona Patrik Andersson
2004-07-15 16:58
Jag tror inte motta kommer klara av rollen som "städgumma", det kommer bli stora luckor bakåt. Känns som motta inte håller hela matcher igenom, varje vecka både i ligan ,Cl och cupen. Så nån "ny" på den position Tack!
Real Madrid Ike
2004-07-05 16:57
26 år.
Barcelona Nemo
2004-07-05 12:01
nu får vi hoppas att davids stannar.
Barcelona ZonD
2004-07-05 14:25
JLB: Jo visst är Chelseas värvningar mer genomtänkta nu än då, men man måste ändå fråga sig varför ryssen lägger ner hur många miljoer somhelst på att bygga ut ungdomsverksamheten och träningsnläggningarna, då klubben uppenbarligen inte tänkr satsa på sina unga. De är ju i full fart med att värva ihop 3 kompletta startelvor.
Barca's värvningar känns även de genomtänkte (det finns säkert en mening med värvningen av Deco också) men jag vill ändå inte att man värvar så många spelare.
Barcelona Ronaldinho_barca
2004-07-15 18:15
¨Nån som vet några andra sidor än goal.com och planetfootball.com och sportal.nu och svenskafans.se ? nån som kan nån annan hemsida där de står om Fotboll ?
Real Madrid JLB
2004-07-05 14:15
ZonD.

Helt rätt. Inter är mitt skräckexempel. Chelsea var på samma nivå i slutet på 90-talet men värvar numera mer genomtänkt (det är lättare när man har obegränsat med pengar...) om än mycket.

I övrigt är det nästan alltid framgångar som avgör om värvningar anses ok eller inte. Cruyffs basker hade nog inte setts så positivt i Katalonien om de inte hade plockat titlar.
Barcelona juanito
2004-07-05 12:08
Enligt Marca söker man nu en ny vänsterback. Tidningen räknar upp de alternativ som klubben har: Ashley Cole, Nuno Valente, Zambrotta, Jankulovski, Fyssas, Niclas Jensen och.. Erik Edman! Får hoppas att den sistnämnda var ett skämt från tidningen ;-). Den sista spelaren som nämns är Juanfran och han vore ju det bästa alternativet.
Barcelona Barca_91
2004-07-03 12:52
Jag tror ledningen kommer göra samma misstag som Real gjorde. Spela utan nån riktig "Pitbull" på mitten. Så kanske de ändrar till 4-4-2 utan någon "Pitbull" på mitten.

-----------------Valdes---------------
-Belletti--Puyol--Oleguer/Marquez--Gio
------------Xavi------Deco------------
---Giuly----------------------Dinho---
-------------------Henke/?------------
---------Saviola----------------------

Dödsfälla?
Real Madrid JLB
2004-07-05 13:39
ZonD.

Förstår vad du menar, men det ligger mer på planeringsstadiet. När spelare väl är köpta till klubben skall man satsa på dem oavsett bakgrund. Då gäller bara kapacitet och möjligen utvecklingsmöjligheter.
Real Madrid Ike
2004-07-05 14:55
Deco är inget dåligt köp!
Han är en av dom bästa spel kreatörerna i världen, Men vad behöver vi honom till, när vi har Xavi och Iniesta?
Xavi och Deco kan väll vara på plan sammtidigt om vi har en Stor Grym bollvinnande spelare bakom dom. (vilket vi inte har, men iaf...)
Iniesta kan spela på fler positioner än den Xavi och Deco spelar på. Iniesta kan praktist taget spela på alla positioner i anfallet utom själva 9á positionen då.
Får vi in en grym defensiv mittfältare kan köpet av Deco vara riktigt bra, men som jag ser det är det enda sättet att få utan nånting av så mycket pengar. Defensiv jätte i mittfältet lär ju vara den största prioriteten nu... eller?
Vi har Saviola och Henke i anfallet, fan så mycket starkare duo än Motta Gerard som Defensiva mittfältare. Motta kan jag acceptera men nej tack till Gerard.
Att GVH skulle spela där är väll ett skämt?
Kan ju inte tas seriöst.. :)
Skulle våran sämsta spelare ta en av dom viktigaste positionerna?
Han är sämsta spelaren i Barca på sin rätta positionen vill inte ens veta hur kass han blir när han spelar i en ovan position... :)

Tycker alla som säger att Grekland körde tråkigt kan inte ha mer fel.
Jag för en njöt av att titta på deras underbara försvars spel!
Deras totala kontroll och lugn i försvaret ser man inte i många lag.
Nån som antydde på att grekland hade tur, verkligen barnsligt och omoget utalande, Grekland vann pga skicklighet och INGET annat, från början av kvalet till sista matchen körde dom bra, slog portugal 2 ggr, slog frakrike, slog tjeckien, hur man kan kalla detta tur är bortom mig.
Kunde inte vara mer värdiga vinnare av EM enligt mig.
Barcelona Tompa
2004-07-03 11:25
B_a_r_c_a:
Stämmer det du skriver är det kanon! Trodde faktiskt Ballackköpet mer eller mindre runnit ut i sanden.
Barcelona Ham$inHo11
2004-07-05 00:04
JRC//

Tur är en gång inte under ett helt em med 6 matcher....
Barcelona exxet
2004-07-05 00:00
Är det någon mer än jag som inte vill ha Deco i Barca, han suger. För det första behöver inte Barca honom, fel speltyp och för det andra ramlar han lättare än Pippo Inzaghi. Nä satsa på 2st nya def mitt istället, och 2st av dessa är mina önskemål....Tiago, Xabi Alonso, Costhina, Baptista? eller varför inte Gravesem från Everton.
Backar behövs också och som mittbackalt. så måste man lägga ett bud på Carvalho (kanske bäst i hela EM), Mexés om nu inte Roma lyckas lösa honom och jag hade gärna sett del Horno som VB istället för Gio.
Barcelona Tompa
2004-07-03 11:25
B_a_r_c_a:
Stämmer det du skriver är det kanon! Trodde faktiskt Ballackköpet mer eller mindre runnit ut i sanden.
Annons: