/spanien/barcelona/forum/26675.aspx/spanien/barcelona/forum/26675.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Frazzé
2004-07-05 23:04
Hallå Grabbar!..Inse saviola är inte en RIKTIG världsstjärna,han gör t.e.x inte 20 25 mål per säsong och han e för kort för att vara den RIKTIGA 9AN men visst han e en grym spelare
Barcelona Patrik Andersson
2004-07-15 18:06
ZonD// lite info om
Pablo Gabriel García Pérez
född 1977 i Urguay har eu pass, 186 lång 73 kg tung. Spelar defesiv mittfält har nummer 5, har innan spelat i bla Atletico Madrid B, Milan, Venezia gjorde 4 mål förra säsongen.

Barcelona Frazzé
2004-07-05 23:01
Så här vill jag se barca denna säsong:

---------------Valdes--------------

--------Poyol----------Marquez/Millito-----

Belletti------------------------Gio

---------------Costinha---------------

---------Xavi----------Deco--------

--Guily------------------Ronaldinho--------------Saviola/Ny?--------------

Ser lovande ut i mina ögon!
ska bli kul hur Frank ställer upp laget nu på försäongen(läste att kanske ngn kanal skulle kanske köpa rättigheterna till asien turnen me barca)Forca barca!
Barcelona Ronaldinho_barca
2004-07-15 19:18
ZonD //// det står inget om maniche i artiklen..!!! :S....tror du du kan kopiera artiklen och sen ta en som länketips ? jag kanske tog fel artikel..gör de är du snäll

men angående träningmatcherna..vet du vart dom visar matcherna ? eller visar dom inte alls.....tack i förhand // Daniel
Real Madrid Ike
2004-07-05 22:45
Luque mot Saviola?
NEJ tack!!
Absolut inte på några villkår skulle jag ge upp Saviola mot Luque.
Jag tycker om Luque, men ja tycker Saviola är den mest underskattade spelaren i Barcelona.
Saviola är en av dom sista jag skulle vilja tappa.
Barcelona Frazzé
2004-07-05 23:25
Asså jag börjar bli trött på alla som klagar hit och dit med att ahh deco e inte bra osv,tänk posetivt inte negativt..Barca kommer ha en ljus framtid framför sig,de kan jag lova er;)
Barcelona Izquierda
2004-07-05 21:28
Nu kommer jag att få 72 arga hundar efter mig, men jag skulle faktiskt inte deppa om vi bytte till oss Luque mot Saviola. Jag ser Luque som en mer komplett spelare och han kan dessutom spela på fler positioner än den lilla kaninen.
Jag gillar Saviola mycket, men jag tror inte att vi byter ner oss. Dessutom: om Rijkaard ändå tänker bänka Saviola, så kan vi lika gärna skaffa oss en spelare som på allvar konkurrerar om en plats i startelvan.
Att Luque är katalan är givetvis ett stort, stort plus.
Barcelona BARCA BLOD
2004-07-05 22:33
gårdagens match var kanske den tråkigaste EM finalen nånsin. det absoluta höjd punkten var han som sprang in på plan och kastade barcelona "flagan" på figo. den där ...... ska inte tro att det är glömt, jag rös i hela kroppen och skrek som om det vore jag på plan.
-
kan inte förstå mig på de som inte vill ha deco i barcelona. antingen är man okunnig eller real fans, jag hade blivit svartsjuk om deco spelat för real nästa år. DINHO---DECO---GIULY
det är bara o njyta...
Barcelona Puyol_20
2004-07-05 18:02
S.W.A.T :
QUaresma är på lån till porto...så lyder överkommelsen!!
Barcelona Puyol_20
2004-07-05 22:35
ZonD:
Ja håller me dig att riijkard inte e så vidare bra med att handskas me de unga,,får hoppas att det ändrar sig tills nästa,,carvalho-maniche fan va gött det låter om de skulle joina barca,,,
Barca Gör oss supporters glada nu o köp smart =))
Barcelona BARCA BLOD
2004-07-05 23:31
alx: det kanske var lite att ta i men jag har svår att förrstå mig på de som e emot deco.
det skulle göra ont om man fick se honom i motståndar laget,deco har varit bästa spelaren under EM, hade portugal vunnit finalen skulle han utses som den bästa spelaren i EM av UEFA.
Barcelona Belletti_91
2004-07-15 20:08
Tycker Gio ska vara lagkapten, skämt å sido, Puyol ska vara kapten så klart! Ronaldinho kanske. Men Puyol spelar alltid stabilt, men Ronaldinho kan försvinna ur matcherna och spela dåligt. Sen så ska en Katalan från Canteran vara lagkapten!
Barcelona Gaucho
2004-07-05 18:40
Barca är intresserade i Luque, men Depor släpper honom bara om Barca går med att byta honom mot Saviola. Hoppas att det är inte sant. Jag skulle bli förkrossad om vi förlorade lilla kaninen.


"Barcelona have been after Deportivo striker Luque for quite a while now but at this point it looks like the only way to get him to sign is to offer a good player that can take his place rather than a big cheque.
Deportivo La Coruna have already made their minds up and they made it clear that Saviola is the only player that they will accept in exchange and it looks like the Blaugrana have decided that it's worth it. More news to come during the week as this story evolves."
Barcelona Izquierda
2004-07-05 17:00
Om jag nu inte har missförstått artikeln, så är Barca, efter värvningarna av Belletti, Giuly och Larsson, nu ute efter ytterligare tre spelare - och nu är det centrallinjen som ska förstärkas.
En mittback (Milito är främsta namn, men även Bouma nämns), en defensiv mittfältare och ytterligare en central anfallare.
Det är helt rätt positioner att förstärka, men två frågetecken uppenbarar sig ändå för mig:
* Finns det verkligen pengar till ytterligare tre spelarköp (jag förutsätter att det är värvningar för startelvan och inte för bänken)?
* Vad händer med vänsterbackspositionen om van Bronckshit flyttas in som innermittfältare? Vågar Rijkaard verkligen lämna den positionen åt Navarro och Oscar López? Jag skulle vara den förste att jubla i så fall.
Barcelona Andreas
2004-07-03 14:51
Barça försöker behålla Piqué.
Se länk.
Barcelona Rivald0
2004-07-03 16:31
S.W.A.T, vi blir inte av Quaresma utan vi lånar ut honom bara..
Barcelona Andreas
2004-07-03 14:51
Barça försöker behålla Piqué.
Se länk.
Barcelona Frazzé
2004-07-03 17:33
Som vi såg förra året så spelade vi mittfältet så här:
cocu
xavi davids

och de betydde att xavi ocg davids hade offensiva roller men även defensiva

Vad jag tror de kommer bli detta år:
motta/ballack
Xavi deco

och jag tycker detta är lovande fast vi har ingen naturlig brytare. deco och xavi e lite mer spelfördelare,ballack e ok och motta också men han e för tuff drar på sig en jävla massa röda och gula kort men vi får hoppas att han har utvecklats och vå har gerard också annars,vi kanske kommer sakna davids men hoppas inte

Forca barca!
Barcelona Zoran
2004-07-03 15:26
Känns som att det är "Filipao" som dikterar köpen för tillfället. Han uttalade sig i veckan om att Ronaldinho och Deco skulle vara fantastiska ihop! Det talas om en klausul i hans kontrakt med Portugal om Barca vill ha honom.

Skummt är att just han har rekomenderat Luis Fabiano och Deco. Kan vara så att dom har tänkt på en ersättare till Rijkaard om det inte riktigt går som det skall.

Det enda köpet som Rijkaard själv fått igenom är Gio och Henke, Belletti var inte hans ide, och Deco är definitivt inte vad han har bett om. Han har uttalat sig om att han vill ha ballans i laget, dvs. en ersättare till Davids. Om köpet av Deco går igenom så hoppas jag innerligen att Ballack också kommer, annars så känns mittfälltet för offensivt, ja hela laget för offensivt (jag vet att Ballack inte är en defensiv mittfältare, men han har defensiva egenskaper) med tanke på Belletti och Gio. Så här ser speluppställning ut för kommande säsong baserat på spelarmaterealet vi har:

---------------Valdes--------------

--------Poyol----------Marquez-----

Belletti------------------------Gio

---------------Motta---------------

---------Deco----------Xavi--------

--Guily------------------Ronaldinho

--------------Saviola--------------

Hade gärna sett Costinha som Davids ersättare och hoppat över en anfallare till, men vad har vi att säga till om ;)
Barcelona juanito
2004-07-04 01:33
Fan vad uppgifterna om Decos pris skiljer sig. Läser på El Mundo Deportivo att man kommer att betala 15M Euro och endast låna ut Quaresma. Hoppas att det stämmer för det låter inte så blodigt. På Librediretco.com kostar han exempelvis 20M Euro och Marca anger ett annat pris osv..
Barcelona Kim
2004-07-04 00:49
Vad gäller Rochemback så har han inte tyskt medborgarskap.
Barcelona Tompa
2004-07-03 18:27
Perry:
Ballack har spelat som defensiv mittfältare också. Egentligen är han en utpräglad s.k tvåvägsspelare. D v s han jobbar både framåt och bakåt.
Barcelona Izquierda
2004-07-03 14:35
Den enda vettiga lösningen jag kan se, om vi nu värvar Deco, är att han tar över Xavis roll, och Xavi flyttas ner till sin gamla roll som pivot igen.
Det vore som jag ser det inte så lyckat. Visst, han kan spela där också, men han visade den gångna säsongen att han gör det bättre som offensiv mittfältare.
Nu får vi alltså Deco som i mina ögon bara är marginellt bättre än Xavi, och i stället för en riktigt tuff bollvinnare på det defensiva mittfältet får vi i stället Xavi. Det känns inte som att pengarna läggs där de behövs bäst.
Om vi inte värvar Ballack så är det nog, precis som Ham$inHo11 skriver, hög tid att ta hem Rochemback. Vårt defensiva mittfält ser darrigt ut för tillfället.
Sen skriks det mycket om en mittback. Jag tyckte själv att det var högsta prioritet direkt efter säsongens slut, men då hade jag förhoppningen att Puyol skulle flyttas ut som högerback. Nu blev det i stället så att vi köpte Belletti och därmed cementerade Puyol i mitten, och då är det plötsligt uppenbart för mig att det inte är i mittförsvaret våra problem kommer att ligga, utan (precis som förra säsongen) på vänsterbacken. Där läckte det rejält för Holland i EM, och där kommer det att fortsätta att läcka för Barca kommande säsong.
Barcelona Tompa
2004-07-03 18:27
Perry:
Ballack har spelat som defensiv mittfältare också. Egentligen är han en utpräglad s.k tvåvägsspelare. D v s han jobbar både framåt och bakåt.
Barcelona ZonD
2004-07-03 18:31
Deco är en riktigt bra spelare, inget snack om det. Jag kommer dock inte att tycka om värvningen förrän jag har sett hur han ska användas och hur det fungerar.

Angående Rochembach så är jag ine säker på att barca KAN ta tillbaka honom. Har för mig att jag läste nånstans att han är utlånad i 3 år och Barca har ingen möjlighet att ta tillbaka honom innan dess. Men jag är inte säker
Spanien El Klebs
2004-07-03 18:41
Ska Deco till er?
läste länken Davids skickat,är det en sida man ska tro på?
Barcelona B_a_r_c_a
2004-07-03 19:00
ZonD:
Jag hörde för ett tag sen att han är utlånad i 3 år med rätt för Barcelona att ta tillbaks honom, men om han skulle säljas så skulle Sporting Lisabon få en del.
Barcelona Tompa
2004-07-03 10:28
Deco kommer allt närmare Barca men jag är fortfarande skeptisk till köpet? Visst, Deco är en väldigt bra spelare men eftersom vi har Ronaldinho (som är unnu bättre) så förstår jag inte varför klubbledningen lägger så stora resurser på att köpa honom. Deco är helt enkelt inte en spelartyp vi behöver! Och då Barca inte har hur mycket pengar som helst borde de läggas på de positioner där det verkligen behövs förstärkningar - defensiva mittfältat (då Davids antagligen försvinner och Cocu är såld) samt en mittback av högsta klass. Ja, egentligen behövs ytterligare en striker då Kluivert försvinner.

Jag köper inte riktigt argumentet att köpa Deco om att "Dinho" behöver avlastning. Det är visserligen sant att man behöver en "back-up" men samtidigt är Deco för bra att sitta på bänken. Tänker man bänka Xavi? Det är i så fall något jag inte alls är förtjust i.
Barcelona Ham$inHo11
2004-07-03 13:40
en bra fråga?

VARFÖR tar man inte tillbaka Rockemback?????
somdefensiv mitfältare..han är bra defensivt och gör en heldelmål...19sttror jag han gjorde i ligan förra sesongen då han var ut lånad till Sporting...såkanman köramed han Xavi och Deco/Ballack vem som nu kommer..(själv hoppas jag på Ballack

såvi får ett stabilare mittfält med 2 lite defensiva mittfältare....


Valdes
Belletti Puyol Marquez Gio
Ballack Rocky
Xavi
Gitly Ronaldinho
Larsson/Saviola

shitt vilket lag det skulle vara...=)=)=)
Barcelona Xavi
2004-07-03 18:38
ZonD//

Barca kan ta tillbaka honom ifall Rocky själv vill det. Han kommer ju knappast om han inte blir lovad speltid.
Annons: