/spanien/barcelona/forum/26647.aspx/spanien/barcelona/forum/26647.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Señor Laporta
2005-03-18 21:27
hammabarça

Då får vi bara hoppas att han inte drar på sig en varning och missar el Clasico.
Barcelona Rawazinho
2004-08-20 21:41
Hejsan alla bröder och systrar!

Det är nu så att jag har planerat in en resa till Barcelona i början av september. Där ska jag vara i två veckor och sola, festa och kolla på barça. Jag hade tänkt att inte åka med charter utan endast betala tur och retur flygbiljett som jag hittat runt 1800-2500 kr på nätet. Min fråga till er var om ni kan rekommendera något hotell som är billigt i Barcelona. Behöver inte vara så värst centralt men helst nära en strand? Priset ska inte vara så högt som sagt med tanke på att jag ska bo där i två veckor.

Skulle vara VÄLDIGT tacksam om någon kan ge mig nån hemsida eller liknande där jag kan kolla.

Sköt om er och tacksam för alla råd!
Barcelona the_dog
2005-03-15 23:59
2 nyförvärv Evra eller A.Cole och luque
Barcelona hammabarça
2005-03-18 20:56
Ämne: hammabarça

Deco s....
Okej! Men i lördags stog det 10 och sen nåt om avstängning om inte jag minns fel! Hur som helst, bra att han är med. Han kommer behövas.
Barcelona hammabarça
2005-03-18 20:48
Är inte Deco avstängd imorgon? hade för mig det. Han fick väl sin 10:e varning i lördags?
Deportivo Fabian
2004-08-19 14:17
Om jag var Rijkaard skulle jag göra om Puyol til def mitt. Han är en av få som är ettrigare än Davids och förra säsongen gjorde ju gällande att det var precis vad som behövdes. Puyol har ju även klart godkända offensiva egenskaper medans han som mittback är så irrationell så ingen kan spela med honom. Det är därför Marquez sett så kass ut... Så jag föreslår denna start11

------------------Valdez-----------------
---Belleti---Edmilson---Marquez----GvB---
----------------Xavi----Puyol------------
-----Giuly----------Etoo---------Dinho---
Barcelona Rivaldinho9
2004-08-19 15:51
Är det någon som vet nåt om Rafeal va der Vaarts eventuella ankomst till Blaugrana? Han har ju många gånger uttalat sig om att Barca är hans drömlag att spela för och han hoppas en övergång kan genomföras inom några år.
Barcelona the_dog
2005-03-18 16:55
barca åker till marocko
Barcelona Damia
2005-03-18 20:39
Kul att Motta snart är tillbaka :D

Hoppas att han får hoppa in nån match innan El clasico och kanske spela El clasico från start.

Men det kanske är lite för tidigt, och man kan vara osäker på Mottas form, och kondition efter dessa månader han varit skadad.

Visca El Barça !
Barcelona ludovic giuly
2004-09-05 16:45
Varför är Edmilson avstängd så lång tid? Det kan ju inte vara ett vanligt rött kort, han måste brutit hårt mot reglementet.
chalar
2005-03-18 15:43
Hur ser det ut i erat lag, vilken elva kommer till oss på Riazor? Inga skador på träning nu under veckan eller andra gla..., förlåt, tråkiga nyheter? ;)

Som det ser ut hos oss spelar ordinarie lag utom Manuel Pablo på högerbacken och Molina i mål om jag är rätt informerad.

Tristan
Luque Valeron Victor
Sergio Silva
Romeo Andrade Coloccini Scaloni
Munua

Serio, Luque och victor har visat grym form på sistone, det lär bli en riktig höjdarmatch!!

Ni lär väl inleda med tokoffensiv som ni alltid gör, era galningar (galningar på ett mycket beundransvärt sätt)och min analys säger att om depors fyra centrala försvarare hanterar detta tillräckligt väl kan laget med iruretas lömska list styra tempot neråt och besegra barca men om eto,o nätar för fort är jag rädd att ni kniper en pinne.
Barcelona __robin__
2004-09-05 13:32
deco verkar inte ha dt rätta självförtroendet.. men jag tycker att dt e bättre att iniesta får starta istället för deco så får deco komma in efter ungefär 60 min.. för dt e mkt svårarre att bli utbyt än att bli petad..
Barcelona B_a_r_c_a
2004-08-21 04:23
Quaresma gjorde det ända målet igår när Porto vann super cupen mot Benfica. Han har redan börjat bevisa va han går för.
Barcelona Valdés
2004-08-21 00:45
Spinbad; Du har helt rätt i att det tydligaste beviset för att Rijkaard är en dålig tränare är frånvaron av vunna titlar.

Och den största måttståcken för en hög kvalité på träningar visar sig i vinster i avgörande matcher ( och titlar ). Jag tycker inte att man kan skylla på avsaknaden av enstaka spelare/spelartyp utan istället tycker jag att det brustit i just tränarens förmåga att få ut det maximala av de spelare vi haft och likadant så tycker jag att han visat otroligt dålig fingerkänsla vid upprepade tillfällen ( laguttagningar och byten ) som gjort att vi förlorat avgörande matcher.

Jag skulle vilja att Du själv gav några exempel där Rijkaards laguttagningar, taktiska "rävspel" eller finurliga byten överraskat motståndarna eller förändrat en matchbild.

Vad det gäller den kommande säsongen är jag också hoppfull och vi borde absolut på allvar kunna konkurrera om såväl ligatiteln som champions leaguetiteln. Precis som Du så tror jag att de största hoten till en ligatitel finns i Deportivo, Real Madrid och faktiskt också Sevilla. Jag ser Valencia som outsiders just pga tränarbytet, även Atletico Madrid ser ut att få ett starkt lag. Egentligen tror jag att vi har något större chans i CL då den typen av cupspel passar oss. Detta tror jag även om vi skulle behöva tre defensiva förstärkningar ( en ytterligare mittback, en vänsterback av hög kvalité och en defensiv mittfälltare ) för att ha en spelartrupp som kan mäta sig med ex Milans. Förstaelvan ser dock ruskigt stark ut och de värvningar som gjorts av uteslutande spelare med "vinnarskalle" gör att det går att kräva en titel ( även om jag önskat fler unga spelare och likadant fler spanska spelare, men dessa är dyrare att lösa ). Nedräkningen till nästa veckas avspark har börjat på allvar.

- Hur ser Du på Deco versus Xavi och Eto'o versus Henke, vilka skall spela ( eller skall kanske alla fyra spela )?
Barcelona ludovic giuly
2004-08-20 23:33
Dagens uppställning:

Rubén
Gabri
Oleguer
Márquez
Sylvinho
Xavi
Edmilson
Deco
Giuly
Eto'o
Larsson

Kan även meddela att Oleguer blev utvisad i 79:e minuten och att Motta utökade Barcas ledning till 4-0 i 81:e.
Ronaldinho Jr
2004-09-05 15:36
Ämne: Jag tycker att ni är....
Ni kan inte jämföra Deco med Iniesta, helt olika spelartyper. Iniesta är en ung Xavi. Tror absolut att han kan bli något bra. Är väldigt populär i Barca
Barcelona rico
2004-08-20 23:35
Rawazinho//
Tja Jag var i Barcelona för ca 2 år sen och var där i ca 8 dagar och såg på när barcelona vann över bayer leverkusen i camp nou. Jag och mina kompisar bodde i ett litet hotel "Hotel del mar" kommer inte riktig ihåg hur mckt d kostade men d låg ungefär på 65-75 euro pr dag. Hotellet tror jag var 2 stjärnig och låg väldigt nära stranden och tunnelbanan, så det tog ungefär 5 min sen var man i centrala barcelona.Hotellet har dusch, ingen resturang men har frukost, hotellet har inte heller nån tv ifall d är ett minus för dig. fast jag och mina kompisar hade inga problem med det eftersom vi festade så mycket och gjorde allt möjligt på dagarna. Här är en anna länk
http://www.expedia.com/pub/agent.dll?qscr=dspv&&itid=&itdx=&itty=new&from=m
Spanien Doctor Livingstone
2004-08-20 22:49
Är Garcia ett bra nyförvärv? Styrkor?
Barcelona Gaucho_90_11
2004-08-20 22:31
3-0 Giuly skönt
Barcelona Gaucho_90_11
2004-08-20 22:07
Spelar Barca match nu Fedor
Barcelona Fedor
2004-08-20 22:54
Om han blir mer effektiv så är han mer eller mindre världsklass.Förra året behövda han 4 chanser för att göra mål och fyra försök för att "göra" sin gubbe. Mer effektiv = en av de tre bästa höger ytrarrna!
Barcelona Belletti
2004-08-20 22:09
1-0 Eto'o! Assist Deco!
Barcelona Fedor
2004-08-20 22:06
1-0 barca eto´o!!!
Spinbad
2004-08-20 20:14
Valdes:
Ang. hur bra kvalité träningarna har är egentligen omöjligt att bedöma om man inte närvarar. Jag skulle kunna hävda att tack vare Rijkaards lysande träningar lyfte sig alla mediokra spelare som inte presterade något av värde under hösten och gjorde en bra vårsäsong. Men jag har ingen aning om det är så, det enda jag kan bedöma är resultaten och det som presenteras på planen. Och under hösten var det verkligen inte bra, under våren var det bra spel under långa stunder.

Det som jag tycker saknades var en riktig center/nr 9 i de matcherna vi mötte ett lågt försvarsspel (bla. celtic) eftersom Kluivert visat att han saknar allt som krävs för att spela i Barcelona och min favorit el Conejo knappast är idealisk för 4-3-3 (som center) mot just ett sådant försvar. Jag är på det stora hela nöjd med spelet under vårsäsongen. Om vi hade gjort en bättre höst hade vi antagligen tagit hem ligan. Dock svek 'vi' i den turneringen där en titel knappast varit omöjlig (uefa-cupen) och förlorade mot ett mycket medelmåttigt Celtic så vinter/vårsäsongen kan knappast klassas som enbart framgång.

-----
Och visst har Irueta och Benitez åstadkommit bra mycket mer med åtskilligt mindre resurser. Visserligen har Irueta haft mer tid på sig att 'bygga ett lag' men Benitez tog väl ligan första året vilket självklart är en stor bedrift. Frågan är dock om det hade accepterats av sportchefen och folket ovanför honom i en klubb som Barca eller Real med en så stor fokusering på ett stabilt defensivt spel (som grund).

Jag kan bara hålla med dig om att i år krävs det minst en tung titel men jag är väldigt förhoppningsfull då jag tror (hoppas) att vi kan bygga vidare på vårsäsongen 2003/2004 och jag tror den annalkande säsongen kan bli oerhört rolig.
Och det är lika bra att poängtera igen: Rijkaard är inte min idealtränare men jag tycker att det finns tendenser till väldigt mycket onyanserad kritik mot honom på forumet.


----
Vilken titel tror jag vi har störst chans att vinna? Tja, copa del Rey kanske =)
CL är för egentligen lite tidigt att säga något om, i det cupformatet finns det en mer betydande slumpkoefficient än vad det gör i en liga på 38 omgångar. Dock tror jag vi kommer att gå långt där med.

Jag tror vi har god chans att ta hem ligan. Ranieri måste anses vara en bra mycket sämre tränare än Benitez och de italienska nyförvärven är jag ganska tveksam till om de kommer att tillföra så mycket (möjligtvis Fiore då).

Real är svårbedömda, närmast på mina näthinnor är den totala genomklappningen i våras samt den rätt miserabla insatsen av alla deras stjärnor i EM-turneringen. Dock har de självklart extremt många duktiga spelare men jag ställer mig lite frågande till vilken kvalité Zidane och den där portugisen håller idag. Sen så är de nästan tvingade att ha Beckham (tack för att du valde bort oss!) på planen vilket givetvis är ett handikapp.

La Coruna och Sevilla (!) ser jag som outsiders.

Vad tror du om kommande säsong?
Barcelona Ham$inHo11
2004-08-22 23:20
funkar ej för mig
Barcelona Belletti
2004-08-20 21:40
Edmilson har fortfarande inte fått sitt Italienska medborgarskap! Han har några dagar varit i Italien för att fixa de sista sakerna, men när han idag anlände till Barcelona hade han inget Italienskt pass! Han är dock helt säker på att få sitt pass innan ligan startar.

Just nu är de här spelarna utan Eu-pass:
Ronaldinho - Självklar i laget.
Marquez - Kommer inte få nått pass, får tufft att komma med i startelvan.
Edmilson - Om han inte fixar nått pass blir han utlånad.
Sylvinho - Samma sak som med Edmilson.
Rustu - Kommer att säljas snart eller lånas ut.
Eto'o - Kommer att vara med i truppen även utan Eu-pass.

**Edit**
Vet någon nån länk där man kan se matchresultatet i dagens match?
Barcelona Kickboxer
2005-03-16 14:25
ronaldinh0

Vi har typ firat det där i ett par dagar nu...

Visca el Barça!!!
Barcelona Ronaldinho_barca
2004-08-21 11:28
Det är inte bra om Edmilson lånas ut..! INTE BRA..för då spricker den defensiva mittfältsrollen jag tror inte att Motta håller i cl oc i ligan så därför är det en KATASTROF om han lånas ut nån som håller med ?
Barcelona Couture
2004-08-22 23:21
Ronaldinhos mål.
Señor Laporta
2005-03-16 19:53
kubala

Hittade artikeln på www.fcbarcelona.dk, men glömde att länka den. Har också hört talas om detta men i artikeln stog det inget om detta. Mer infon följer säkerligen. Avtalet skrivs på någon gång under nästa vecka och då är det säkert nya detaljer som kommer ut.
Annons: