/spanien/barcelona/forum/26643.aspx/spanien/barcelona/forum/26643.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-04-26 23:03
Jag säger att om Oleguer är kvar i truppen nästa säsong så är det synd om Barca!! Sälj den jäveln!!
liverpudlian
2005-04-27 23:19
Garcia slår gärna ut Chelsea för er skull:

"Jag vill vinna inte bara för Liverpool, utan även för Barcelona som Chelsea slog ut. Jag vill ha revansch för det och Carling Cupfinalen. Nu spelar jag i Liverpools röda färger, men i mitt hjärta förblir jag alltid en Barcelonista."

Han är Barca i hjärtat, men han har även fått ett rött Liverpool-hjärta tro mig. Det var en riktig juvel ni blev av med där.

Tackar och bockar för Garcia!
Barcelona marcus
2005-04-26 17:04
Enligt mej så tror jag att Iniesta verkligen skulle klara en plats i startelvan. Iniestas vara eller inte vara är ett ämne som oftast kommer i kläm. Jag vill självklart se Iniesta spela så mycket som möjligt, men han kan inte samtidigt spela för att man gillar honom eller för att han e ung.
Vi har just nu Xavi och Deco. Två väldigt bra spelare. Decos plats tror jag med träning att Iniesta klarar, vad jag har märkt är att iniesta är väldigt brytsäker vid vissa tillfällen och får med sig bollen. Men än så länge klarar han nog inte av den rollen riktigt. Däremot offensivt tror jag iniesta är fullkomligt kapabel att ta Decos roll. Jag värderar dock Deco som bättre i nuläget tack vare defensiven och därför ska han faktiskt starta.


Xavis plats då? Jo Xavi är även han en väldigt bra spelar, och han tar även han sitt ansvar hem. Dock inte lika mycket som Deco.

Jag gillar Xavi, och Xavi är katalan. något som vi INTE vill bli av med ifrån start elvan. Xavi är ju som ni märkt väldigt duktig på små ytor, Och mot defensiva lag är det just då han behöver det som bäst.Men vem är viktigast för laget? Deco eller Xavi? mitt anseende är Deco


så det jag vill stärka är att, Iniesta kan verkligen ta det offensiva ansvaret, men inte det defensiva. Med en annan uppställning så hade det gått, men det var som någon skrev, ska man byta uppstälning för en spelare?
Barcelona Kharles el Diño
2005-04-26 16:35
Sir Smokealot

Bra inlägg.

Iniestas tid kommer. Eller är han viktigare än Barça? Ska man vinna dubbeln/trippeln så ska man ha en trupp som kan motsvara förväntningarna. Inför den här säsongen sade man att 20 spelare räcker gott och väl, men det har det ju inte gjort, sorti i CL och i Cupen (som ju var lika bra att vi åkte ut i med tanke på situationen) och en del darriga matcher i ligan.

Iniesta bör inte ha för mycket på sina axlar. Vill inte att han ska bli som Xavi var innan; att knappt veta om vad han har för roll i laget utan han ska stegvis spelas in. Denna säsongen har varit ett framsteg för honom, men ska han få plats i startelvan nästa säsong (och vara prioriterad) så kanske Rijkaard blir tvungen att formera om laget.
Barcelona Messí
2005-04-27 22:41
Älskar Liverpool just nu. Dom slog ut ett av världens tråkigaste lag - Juventus - och nu är de på god väg att slå ut ett annat - Chelski!

Go Liverpool!
Barcelona Kharles el Diño
2005-04-27 18:46
Valdés

Glöm inte att Saviola spelade i klubben då resten av laget inte var särskilt bra med vissa undantag. Sen håller jag absolut inte med om att de fått lika mycket speltid, om det är vad du menar. Eto'o har varit med i alla våra matcher den här säsongen (med reservation för någon, borta mot Shakhtar i CL). Undrar hur det hade varit om vi hade haft kvar Saviola, om han missat lika mycket målchanser som Eto'o gjort (bl.a. Czelski som var avgörande och Bilbao). Håller dock med om att Eto'o är bättre. Men du kanske uppskattar och jag har missförstått dig.

Jag vill inte ha tillbaka Saviola utan som offensivt alternativ till Giuly vill jag helst se Torres eller Baptista. Puyol (eller Belletti) kommer att "äga" den kanten nästa år vilket gör det onödigt med en renodlad kantspringare.


Jag ställer mig frågande till det här resonemanget. Visst, Torres (min favorit) och Baptista är underbara fotbollsspelare, men vi måste ta hänsyn till prislapp, tillgänglighet och andra parametrar. Sen hoppas jag att du skämtar när du skriver att Puyol spelar högerback. Visst kan han göra ett bra jobb där, men jag vill helst inte att vår bästa mittback och kapten flyttar ut till flanken. Belletti är inte heller någon särskilt komplett ytterspringare.

Att du sen tycker att Luis 'svek oss' är ganska förvånande. Jag tycker Rijkaard visade ganska tydligt att han tänker använda Giuly som förstaval och du får det att låta som om Luis bara är ute efter pengar. I Liverpool lovades han något de inte kunde göra i Barça, nämligen att få vara titular/klubbens förstaval på positionen.
Barcelona Ham$inHo11
2005-04-27 21:36
Jag förstår att et handlar om Messi, men vad det står fattar jag inget av.


någon som kan översätta?
Barcelona little_x
2005-04-27 19:57
Någon som vet om barcelona är intresserade av Robinho?
Real Madrid Dani
2005-04-29 16:58
Ämne: Satt och tänkte på s....
Inbördes möte räknas, så Barça är i praktiken sju poäng före. Krävs alltså minst tre matcher där vi tappar poäng, samtidigt som Madrid vinner rubbet.

Guldet är på väg hem!

Visca el Barça!
Barcelona Nemo
2005-04-26 16:13
Ni som hackar på Deco. Varför ger ni oss inga motargument? Eller Kharles el Diño (jag kom precis och läste om erat lilla krig) Vad är det han gör så fel som gör att han borde säljas efter en säsongon, som vi faktiskt har gjort bra?

Jag gillar inte tanken att värva någon anfallare, inte centralt iaf. Jag vill ha Eto'o central, inte på kanten! centralt får vi ut det bästa av honom. Han ska inte leda någon jävla assistliga, han ska leda skytteligan, och så är det.
Barcelona Dani
2005-04-29 16:58
Ämne: Satt och tänkte på s....
Inbördes möte räknas, så Barça är i praktiken sju poäng före. Krävs alltså minst tre matcher där vi tappar poäng, samtidigt som Madrid vinner rubbet.

Guldet är på väg hem!

Visca el Barça!
Barcelona Valdés
2005-04-27 23:06
Dinho; jag förstår också att den tredubbla lönen lockade. Vad det gäller plats i startelvan tror jag inte att det finns ett speciellt kontrakt upprättat som garanterar detta, han har ju faktiskt varit bänkad vid ett flertal tillfällen under säsongen.
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-04-27 21:52
Ämne: Ni vet väll att gall....
Jo men Gallas vill ju lämna Chelsea pga att han inte vill spela som vänsterback.

Ham$inHo11... e ju nästan som svenska.
St¨r att Messi har klausul på 150 M euro och ett kontrakt till 2012. (stort löfte altså).
Sen hur han komm till barcelonaoch hur dom hjälpte honom då han behövde dyr hormonbehandling för att växa.

Det var skönt att höra att Barca verkligen tänker satsa på honom och att han vet att hans tid kommer även om han inte får speltid nu.
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-04-27 20:24
En spelare av VB's caliber är alltid bra att ha i klubben. Som sagt behövs det konkurrans på alla positioner. Vi har ju haft turen denna säsongen att inte skadorna drabbat just Xavi eller Deco.

Jo Barca sägs vara intresserade av Robinho men jag tror att han väljer Real före. Pga hans gamla tränare Luxemburgo bland annat.
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-04-27 17:28
Ämne: Luis Garcia har utta....
Visst!
Kanske han kommer tillbaka i sommar :)
Barcelona Messí
2005-04-27 17:02
Luis Garcia har uttalat sig om Chelseamatchen:

"Jag vill vinna inte bara för Liverpool, utan även för Barcelona som Chelsea slog ut. Jag vill ha revansch för det och Carling Cupfinalen. Nu spelar jag i Liverpools röda färger, men i mitt hjärta förblir jag alltid en Barcelonista"

Kul att höra det sista!
Barcelona Dinho
2005-04-27 18:30
Grattis Valdes till årets inlägg där du kallar det ett svek av Luis garcia att lämna barca, återigen stort grattis
Barcelona Valdés
2005-04-27 18:43
Dinho; trots att Du endast använder Dig av 20 ord lyckas Du upprepa Dig. Tycker Du att det var bra och hedervärt!? att L. Garcia lämnade (med bara ett par dagar kvar av förra sommarens transferperiod vilket gjorde det omöjligt att köpa in en ersättare).....motivera gärna.
Barcelona Messí
2005-04-27 16:43
Är inte jag helt fel ute så gjorde väl Saviola flest spelmål i ligan efter Ronaldo förra säsongen? Man ska tänka på att Saviola var ordinarie under våren, inte hela säsongen. Så Saviola är en bra målskytt.

Sitter och tänker på ett helargentinskt anfall i framtiden kanske. Fr. vänster:
Messí-Maxi-Saviola

:-)

Barcelona kubala
2005-04-27 16:43
Ämne: Barca_^^

Synd att....
Att Saviola lånades till Monaco, var mest en ekonomisk fråga. Alla spelare gick på att sänka sina löner, med Puyol i spetsen, och accepterade låg lön plus prestationsklausuler. Kaninen hade jättehöglön + prestationsklausuler + bonus för att acceptera dubbelmedborgarskap. Hans agent vägrade att diskutera ens med klubben. Det plus att FR såg inte honom som oumbärlig resulterade i utlåningen. Men nu går rykten i Barcelona som säger att Saviola vill så gärna tillbacks så att han accepterar ett nytt kontrakt för att kunna återvända redan nästa säsong.
Barcelona Kharles el Diño
2005-04-27 16:22
Valdés

Bra inlägg, håller med i allt förutom kanske jämförelsen mellan Saviola och Eto'o. Visst är Pichichi en bättre anfallare och mer anpassad till det spanska tempot än Saviola, men Saviola fick inte de chanserna Eto'o får.

Gustaf

Håller med, matcherna mot Milan var nog två av Xavis bästa den här säsongen. Har aldrig sett någon leka så mycket med Gattuso, Pirlo och de andra pojkarna..

Skulle vara oerhört skönt idag om Luis Garcia kunde avgöra mot Czelski. Jag har det på känn, de kommer inte gå vidare ;-)
Barcelona Valdés
2005-04-27 18:06
Gustaf; framförallt Ronaldinho....men visst var Xavi också riktigt bra mot Milan.

Gustaf och Kharles el Diño; ständigt dessa ursäkter för att Saviola inte presterat. I jämförelse av sammanlagd speltid - Saviola, fjolåret/Etóo, detta året )- kan det inte skilja många minuter (som forward är det inte ovanligt att man missar minst 5 matcher/år pga skador och dylikt). Etóo har visat att han är bättre på allt. Saviola hade minst lika många målchanser under förra året och när innevarande spelår är slut kommer Etóo troligtvis ha gjort dubbelt så många mål.

Jag vill inte ha tillbaka Saviola utan som offensivt alternativ till Giuly vill jag helst se Torres eller Baptista. Puyol (eller Belletti) kommer att "äga" den kanten nästa år vilket gör det onödigt med en renodlad kantspringare.

Att L. Garcia lämnade var riktigt tråkigt men precis som alla andra hade han ett val då Liverpool erbjöd sig att betala utköpsklausulen och det var att lämna eller att stanna kvar, han valde det förstnämnda pga en "fetare" lönecheck. Gör han ett segermål ikväll är en del av sveket förlåtet men honom vill jag inte heller se i Barcelona igen.
Barcelona Maxi Lopez
2005-04-27 20:27
CHEKA IN LÄNKEN !!!!!
Barcelona S.W.A.T
2005-04-27 15:09
hur fan kan folk klaga på deco så jävla mycket, deco betyder mycket för barcelona! han har gjort många viktiga mål för barcelona! men det syns bara vilka fans barca verkligen har, dom mesta började här i sverige att gilla barca bara för att Henke skrev för barcelona...
Barcelona Maxi Lopez
2005-04-27 19:32
Det har ju ryktas om Gallas så jag vill ha honom före Milito för att han är snabbare och brytningssäker.Så försvarslinijen skulle se ut så här

Puyol-Gallas-Marquez-Del Horno

OSLAGBAR

Den inläggen Daniel el magnific skicka kolla in videon den killen är fantastisk :)
Barcelona Barca_^^
2005-04-27 16:30
Ämne: En spelare som jag v....
hoppas jag med, han är en klass spelare som iofs kan va lite upp o ner men han är ju inte så gammal än. Kan bli en av världens bästa mittfältare.
Barcelona little_x
2005-04-27 14:00
Marcos
jag kan redan nu säga att Barcelona INTE kommer spela med 3-backslinje, man får inte till kantspelet.. som är en stor del av vårt anfallsspel och Puyol trivs inte i 3-backslinje.
Barcelona Gustaf
2005-04-27 16:12
Valdés//
Tidsbrist var nog huvudorsakerna till att Alx och Jocke tvingades sluta, tyvärr. Men deras hjärta för Blaugrana lär utan tvekan finnas kvar.

Jag kan hålla med dig om att Xavi inte varit lika bra som i inledningen men han är ändå otroligt viktig för offensiven. Han har en defensivare roll nu och sätter oftare igång anfallen och styr uppspelet medan Deco har fått den roll Xavi hade i inledningen. Xavis prestationer syns inte lika mycket som tidigare.

Vem presterade när Milan besegrades på Camp Nou?
Flames
2005-04-27 13:47
Marcos
Har funderat i de banorna också
Den stora nackdelen är ju att man blir av med allt vad kantpel heter
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-04-27 14:58
Luis Garcia:
"I want to beat Chelsea for Liverpool but also for revenge for the defeat of Barcelona in the knockout stages. Now I am red but, in my heart, I will always remember to be Barcelonista."

=)
Kanske kan vi få tillbaka honom.
Annons: