/spanien/barcelona/forum/26632.aspx/spanien/barcelona/forum/26632.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gio Style
2004-07-30 01:07
Hur har man tänkt att använda edmilson?? Han kan väl både spela som mitt back och def mittfältarE?
Barcelona Jopa
2004-08-04 12:47
Till alla er tvivlare och Etoo anhängare;
spara pengarna till annat! I Henke har vi vad som behövs i laget! En målskytt med en arbetskapacitet som ingen annan anfallare i världen. Tror någon på fullt allvar att man gör mindre mål när man har bättre medspelare?! Nä!
Han gör minst 15 baljor första året och det är bra! Ge Henke kredit istället! Han är för fan riktigt bra! Påstå att Etoo eller ens Saviola skulle vara bättre anfallare än Henke är fullkomligt vansinnigt! Kör på Henke och Barca
Barcelona Dinho
2004-07-30 14:10
Jag tycker många e onödigt hårda mot Motta, minns för två säsonger sen då han dominerade totalt på mitten när han fick chansen. Han e 22 år bara och e stor,stark teknisk, bra skott, säker passningspelare och kan verkligen växa ut till en världsspelare
Barcelona RonalDanho
2004-07-30 13:36
Gaucho_90_11// ska vi verkligen nöja oss me att en mittback blir vår räddning när vi hela tiden har varit ute efter en defensiv mittfältare av högsta rang..
Barcelona barcapimp
2005-03-14 20:00
Angående Reyes.så ville jag ha honom när han spelade i Sevilla.Sen han gick till Arsenal känns det som om han tagit ett steg tillbaka.Han känns inte lika het längre och jag vill absolut inte ha honom i laget.Vems plats skulle han ta hos oss,Ronaldinhos?Tror inte det,inte ens i närheten.Ska vi värva så ska det vara på högerkanten.Jag tror inte att Giuly kommer att lyckas i vår klubb tyvärr.Anledning,Han kan inte dribbla och är för ojämn.
Barcelona Ronaldinho Jr.
2004-07-30 13:14
Dinho

Ledsen o säga det men jag måste säga att Motta är min hatspelare i Barca. Jag ser hellre att man på något sett får in Iniesta i startelvan!
Barcelona - Xaviii -
2005-03-14 20:10
Jag tycker vi borde säkra vårt försvar nu till sommarn och byta ut både Gio och Oleguer.

En ersättare till Gio är då Sylvinho men vi kanske behöver någon med mer rutin, Oleguer har känts darrig och gjort flera misstag (mer nu än förut), senast nu mot Chelsea då han spelade riktigt dåligt och där borde vi värva nytt.
Barcelona rico
2004-08-04 14:53
Kul att Larsson gjorde 2 mål ida :). Kul oxo att spansk press börjar kalla honom "Air" Larssson :).
Barcelona Awinho
2004-07-29 18:25
Spinbad: Jag är förvånad över att dom inte skrev att Luis Fabiano spelade på topp ;)

Grymt att Edmilson fixar italienskt pass, det är fan att alla sydamerikaner ska ha nån mormor från Italien eller Spanien :)

Barça-Ajax 12:e augusti! Hoppas tv4plus eller nån visar de "riktiga" träningsmatcherna i slutet av försäsongen.
Barcelona @lle
2005-03-14 20:53
BARÇA
Barcelona Blaugrannapaugen
2004-07-30 11:42
izquierda, du förstod artikeln helt rätt:)
De lämnar dock lite dörrar på glänt: Om de accepterar det anbud Barca lagt så...
Om en spelare dyker upp vid slutet på transferfönstret (som Gio förra året) så... etc
Förstår inte varför vi ska intressera oss av Luque just nu, vårt lag kryllar av offensiva spelare och minst tre (Luis Garcia, Ronaldinho och lite mer tillbakadraget Gio) spelare kan göra ett gott jobb på vänstervingen. Luque är absolut ingen 9a. Hade han inte varit gammal canteraspelare så hade man nog inte ens funderat på honom.
Athletic David Magnusson
2004-07-30 09:56
Måste nog också säga att jag tycker att Barca värvat klokt. Vi kommer att ha ett ganska fint rotationssystem när säsongen börjar. Edmilson är i mitt tycke en världsback, han har bara inte fått chansen att bevisa det i en riktigt bra klubb än, sett honom en del i franska ligan mot bra motstånd som monaco och PSG och han har varit ruggigt stabil samtidigt som han är bra på huvudet och kan hota även i offensiven och på fasta situationer. Tror faktist också, i motsats till vad många andra gör här, att Henke kommer att visa sig vara en nyttig förstärkning. Med passningar från Deco, Xavi, Giuly och dinho håller jag det inte som omöjligt att han kan göra runt 15 mål i ligan, hans löpvillighet kommer att belönas i ett lag med såpass skickliga passningsspelare. Att han dessutom är helt ok på huvudet och visat sig vara placeringssäker är klara plus då vi ökar möjligheten att få lite fler "enkla" mål. Jag menar inte att Henke är en fantastisk fotbollsspelare, men med honom i laget blir vi mindre statiska, bra för en "gratis" spelare. I Giuly finns ytterligare en spelare med bra blick för spelet som jobbar hårt och har bra fötter. Belletti var mycket bra de matcher jag såg honom i förra året. Deco kommer att kunna avlasta ronaldinho och göra barca än mer svårläst, minns också hur svårt vi hade de matcher ronaldinho missade förra året. Det är egentligen bara sylvinho och det defensiva mittfältet jag ställer mig lite frågande till. Motta är i bra form en bra spelare, men vi behöver som många påpekat ett riktigt rivjärn som kan gå in och ta tag i matchen, hoppas Motta kan ta det ansvaret.

Med tanke på de resurser Barca har för tillfället ser jag den här silly-seasonen som lyckad. Vi har skapat fler alternativ och kommer att bli mer svårlästa kommande säsong.
Barcelona Gaucho
2004-07-30 10:22
P.I.M.Peroti//

Ja, Gio tillhör Barca nu! Arsenal släppte honom på free transfer...
Barcelona Messí
2005-03-14 19:12
Skönt att Motta är på G! Saknar honom.

Joan Laporta//
Japp, Luque är född i Barcelona.
Barcelona rico
2004-07-29 22:05
penta//
Edmilson ska få italiensk pass om nåra dagar.
Barcelona Kickboxer
2005-03-14 20:26
Lucho

Det är inte bara när Butragueño ringde honom som han uttryckte sin önskan att hamna i Real Madrid. Han har flera gånger förutom den gången indikerat att han vill till den klubben. Därför så kan han få gå dit, så slipper vi en spelare som ska lovorda varje storklubb som ska förknippas med hans namnunderskrift.

Det stämmer som du säger att vissa av våra spelare kopplats samman med andra klubbar innan de kom till Barça. Men dessa spelare har inte uttryckt sin önskan vid flertalet tillfällen att gå till just Real Madrid. Flera av spelarna som du tog upp som exempel valde just Barça framför Real Madrid, så de förtjänar att bära den blåröda tröjan.

Visca!!!
Barcelona Los Culés
2005-03-14 20:28
Den enda spelare jag skulle kunnna tänka mig, förutom en mittback och en vänsterback är Yeste i Bilboa. Jag anser att den spelare har exakt dom egenskaperna vi behöver på vår högerkant, han har en extremt bra vänsterfot och därför kan skära in som Luis Garcia gjorde så många gånger förra säsongen. Jag tror att Rikjaard verkligen inte ville sälja Luis Garcia då han gjorde och forfarande gör nästan samma sak som Ronaldinho med andra ord utmana,avsluta och slå passar till vår centern. Rikjaard/Barcelona började ju direkt uttala sig om att man ville värva den unge catalanen i Deportivo Alberto Luque som jag anser är att ett bevis att Rikjaard ville ha först en spelar typ som Luis Garcia men fick sen nöja sig med vår kära "ständigt under presterande fransman" Guily som inte alls till förde samma dimension till vårt spel.

Jag tror att Rikjaard redan nu till sommaren kommer att satsa på att värva antingen Yeste eller Luque.
Real Madrid NazGûL
2004-08-01 19:58
Daniel17,
Hela tv4+ ledningen är Valencianistas.
Har du inte sett att de bara matar Valencia matcher alltid?
Även när de inte leder ligan så går dem före alla andra lag.

Hala Madrid!
Barcelona Belletti
2004-08-14 21:33
1-0! Iniesta assisterad av Larsson!
Barcelona Lucho
2005-03-14 20:07
Puyol_21: Om det nu är så tröttsamt att läsa om eventuella Barca köp så kan man ju fråga sig varför du själv hänger med på diskussionen och föreslår att Barça ska värva Luque.

Själv tycker jag att det är helt ok att diskutera spelarköp så länge man motiverar det..
Barcelona EE
2005-03-14 21:05
Quaresma in his interview to a portuguese newspaper:

"im the best player of the world, there is nobody better than me in my opinion

det är skönt att veta att killen är fortfarande ödmjuk ,hehehe.
Barcelona Kickboxer
2005-03-14 23:28
(--MadriEntes--)

Det där har jag aldrig hört tidigare, säkert från någon madrid-baserad källa.

Robinho har vid flertalet intervjuer uttryckt att han vill till Barça då hans landsmän spelat här och han gillar spelsättet som Barça har. Sen så kanske man kan tycka det är synd att ledningen inte värvat honom och att han kanske hamnar hos er.

Visca el Barça!!!
Barcelona Puyol
2005-03-14 19:45
kan nån förklara hur i hela världen platsar Bravo i spaniens landslag........snacka om varför det går så dåligt för spanien när så många real spelare är med i truppen!!!....eller hur grabbar??
Barcelona Puyol
2005-03-14 19:45
kan nån förklara hur i hela världen platsar Bravo i spaniens landslag........snacka om varför det går så dåligt för spanien när så många real spelare är med i truppen!!!....eller hur grabbar??
Señor Laporta
2005-03-14 21:07
Skulle mycket hellre vilja se Luque än Yeste i Barça. Mycket tack vare att han är katalan och, har jag för mig, inte riktigt kommit överrens med Deportivo och Irutreta i år och skulle nog kosta lite mindre än vad Yeste skulle göra.

Lite kuriosa så här på måndagskvällen:
Dagens båda vänsterbackar i Barça, Sylvinho och Gio har båda spelat samtidigt i Arsenal. Gio spelade dock först och främst som vänstermittfältare. Sylvinho kunde inte peta Cole som vänsterback och flyttade ganska snart till Celta Vigo. Gio lyckades väl lite bättre men kunde inte ta Pires plats som vänsterbreddare och drog vidare till Spanien och Barcelona. Nu är de båda här och konkurrerar om samma plats.
Barcelona Puyol
2005-03-14 19:45
kan nån förklara hur i hela världen platsar Bravo i spaniens landslag........snacka om varför det går så dåligt för spanien när så många real spelare är med i truppen!!!....eller hur grabbar??
Atlético Jannis.
2004-08-14 22:25
Skånepåg:nej
Atlético Jannis.
2004-08-14 22:25
Skånepåg:nej
Barcelona Jónathan
2004-08-04 03:27
Joakim Nilsson//

Du har skrivit en väldigt fin krönika men jag kan inte hålla med dig när du skriver att Barca inte satsar på ett "spets" lag i årets silly season(dvs. om du nu menar med det att de inte värvat spelare av klass). Både Deco, Guily och Edmilson är spelare i världsklass som skulle platsa i vilket lag som helst. Jag anser att vi har värvat väldigt smart och samtidigt haft nere priserna på en acceptabel och realistisk nivå. Inget lag i Europa har värvat bättre än oss den här säsongen, vänta bara och se när säsongen dragit igång ett par omgångar. Jag tror stenhårt på att ingen kommer att bli besviken.

Våran trupp är utan tvekan en av världens bästa och vi kommer garanterat återfå den respekt som vi en gång hade.

F.C.Barcelona para siempre
Atlético Jannis.
2004-08-14 22:25
Skånepåg:nej
Annons: