/spanien/barcelona/forum/26630.aspx/spanien/barcelona/forum/26630.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Spanien Sir. Smokealot
2005-05-24 21:18
Alla är väll bättre än Gaspart ?!:P
Spanien Sir. Smokealot
2005-05-24 19:25
Lucho:

Tror man inte ens behöver se han för att dra den slutsatsen.. Tidningarna gör sitt dära och så mkt ljuger dom väll endå inte om en spelares talang ?
Barcelona Nemo
2005-04-21 23:26
Kharles_Valdés. Tack för den :-)


Milito är en spelare som jag gladligen ser i Barca. Men på bekostnad av Marquez? Tycker inte det är schysst på något sätt. Men... What can I do ?


Barcelona DeLaPeña
2005-05-24 20:54
Jag tycker iofs inte att Giuly har gjort bort sig eller att han är en dålig spelare, han är bra.
Men jag skulle helst vilja ha en fantastisk utpräglad ytter på den platsen. nån i klass med Figo på 90-talet.
Barcelona ronnie10
2005-04-21 23:24
the_dog

Det där låter riktigt giftigt!
Betänk att luque trivs bättre på vänsterflanken... Sen vet jag inte om milito är vänsterfotad annars kan jag tänka mej att han är som en ung puyol på kanten!

Och till alla som tror att Milito kan bänka Marquez, det har jag svårt att se. Med Marquez och Puyol i mittförsvaret känner jag mej alltid mycket säker. Marquez tycker jag är en av den här säsongens absolut viktigaste spelare, och både han och Puyol är duktiga tekniskt för att vara mittbackar, vilket jag gillar att se.
Barcelona the_dog
2005-04-21 23:10
en fråga..är en Milito vänsterfotad .. då kan han ja spela vänsterback eftersom han är snabb och brytningssäker och amnvände marques som mittback tillsammans me puyol..och så kan edmilson skifta med antingen motta eller marques

så här:

valdes
belletti puyol marques miltio
motta
xavi deco
luque eto ronnie
Barcelona Kharles_Valdés
2005-04-21 21:33
Jag är lite skeptisk till möjligheterna att få hit Milito. Var det inte ganska nyligen som Zaragoza (Rijkaards gamla klubb f.ö.) avböjde ett bud på ca 130 miljoner kr? Ska man förstärka så tycker jag det är en back som ska komma hit först och främst, men har vi då råd med förstärkningar på andra ställen?

Beautiful_Barça

Det där känner jag igen.. ;-)

Nemos sista inlägg påminner mig om ett inbyggt 'chatcitat' från Age of Empires 2. "You play two hours to die like this..?!" ;-P
Kid Congo Powers
2005-05-26 17:45
larsbw:

Det som framförallt imponerar på mig är hur smart man går tillväga. Man har hittills värvat två riktigt bra fotbollspelare, varav en är ordinarie i sitt landslags förstaelva. Kostnad för detta: 0 kr, plus lönekostnader då förstås, men ändå...
Barcelona DeLaPeña
2005-05-24 20:48
tack sonde
Men Giuly började ju trots allt på högerkanten i Monaco och klev in i mitten de sista säsongerna.
Torres är enligt mig en typisk central anfallare.

Men samtidigt kan man ju inte bli arg om dom köper en så bra spelare som dessutom är spanjor
Barcelona Gonzza_85
2005-05-26 23:30
Hej Sonde
-Bannar du dom som inte sköter sej eller?
Det vore jättebra om du gör det.
Med tanke på allt skitsnack man läser här ibland.
Barcelona Puyol "Bäst i Barça"
2005-04-21 22:43
Jag vill gärna se barca i danmark. Någon som vet hur man får tag i billjeter till någon match?
Barcelona barcapimp
2005-04-21 20:49
Milito verkar vara väldigt angelägen om att komma till Barca bara vi kommer med ett seriöst bud så lär nog inte Zaregoza tacka nej.Jag hoppas att vi gör klart med honom så fort säsongen är slutspelat.Han är en blivande världsback och hos oss kan han nog bli lika viktigt för laget som kapten Puyol.Köper vi inte honom så tror jag att våra europeiska konkurrenter får upp ögonen för honom.Men jag är ganska säker på att han kommer bära Barca tröjan nästa säsong.
Real Madrid AnDeY
2005-05-24 17:34
Ferdinand är med i topp 3 världens bästa mittbackar och jag har råkat se honam några gånger och där har han gjorde bra i från sig. men 400 miljoner och en väldigt stor lön skulle inte passa Barca bra. glöm inte att han är Englands bästa mittback (tycker jag iaf) men med lönen och summan så Ett stort NEJ.
Barcelona the_dog
2005-04-21 23:04
´Milito vill gärna komma till barca..hoppas han kommer
Barcelona Beautiful_Barça
2005-04-23 21:14
Det är sannt att man inte ska ge tonåringar för stor börda, det håller jag med om. Men den här killen är speciell. Vet iaf inte om Raikjard har nån koll på det. Han har ju inte gett Iniesta den börda (speltid) som han förtjänar iallafall. Innan säsongen började så snackade han mycket om hur han skulle rotera i laget skitmycket och verkligen satsa på Iniesta jättemycket, men det enda man har sett är några minuters inhopp i varje match (om inte någon varit skadad altså)
Spanien Sir. Smokealot
2005-05-24 20:36
Puyol(|)Motta,

Håller inte med dig dära. Ferdinand är en komplett världsback, du verkar följa Arsenal och inte Man U ? Om du bara visste hans betydelse. Hösten 2003 innan han vart avstängd hade Man U överlägset släppt in minst mål och hade vattentätt försvar, Sen Ferdinand blir avstängd och ack så mkt dom tappar. Samma nu när han kommer tillbaka så styr han upp försvaret igen. Utan tvekan Man Us viktigaste spelare 2 senaste säsongerna. Utan han ser man hur ostabilt deras försvar blir. Men ok, jag vågar inte göra en lista på top 3 backar. Det är väldigt svårt, men man kan göra en top 5 utan rangordning och där är utantvekan Ferdinand med.. Mer komplett än Sol Campbell är han utan tvekan.

Nesta
Maldini
Ferdinand
Puyol
Terry

Lista den hur du vill. Men de är dom som presterat bäst dom senaste säsongerna..
Barcelona Sonde
2005-05-24 18:20
Suck, glömde det viktigaste:

Vi ska absolut INTE! ha något annat taktiskt upplägg nästa säsong. Vi ska vara naiva, omogna och dumdristigt offensiva och vi får för allt i världen inte börja anpassa oss efter motståndarna. Vårat spelsätt är vårat adelsmärke och det ska fortsätta vara ett befogat sådant. Ingen ska kunna ta det ifrån oss. Tyvärr Patrik, men jag är av raka motsatsen. Viva naiviteten!
Barcelona the_dog
2005-04-21 23:01
saviola plus 10 milj euro för valencias vänsterytter Fabio Aurelio..hahah fan vilket dåligt köp isåfall
Barcelona Gabriel
2005-05-24 20:54
Forca Blaugranas

Hej, jag e inte Sonde men jag kan det mesta om Barcelona men of course, även jag kan ha fel. Men om jag minns rätt så var Barcelona tvugna att släppa Luis Garcia eftersom Liverpool bjud tillräckligt mycket på honom. I Spanien så har spelarna en viss utköpsklausul och Liverpool erbjöd oss den summan, vilket inte gav våran styrelse något val utan att acceptera budet. Allt låg därför i luis garcias egna händer där han blev lovad mycket mer uppskattning i Liverpool. Det var aldrig så att han inte uppskattades i barcelona men här var han bara en i mängden och kanske inte ens det ! För man kan knappast säga att han var en av dom största stjärnorna hos oss, däremot så blev han det i Liverpool, tydligt teken på detta e hans tröjnummer 10 som e ett speciellt "stjärnstatus nummer"

Tycker just på grund av denna utköpsklausulsregel som finns i Spanien att det är mycket bra gjort av Barelona att köpa in spelare som verkligen drömmer och värdersätter att få spela hos oss. Det gör att även om ett lag skulle erbjuda oss tillräckligt mycket för att acceptera budet så finns det en stor möjlighet att spelarna ändå inte skriver på för någon annan klubb, ex Ronaldinho. Dom utländska spelarna får nästan direkt in laget i hjärtat och börjar älska klubben. Detta gör att alla spelare känner för laget och alltid kämpar, det handlar inte bara om pengar. visst det sägs att Barça e "mes que un club" men kan det vara så att Barcelona väljer att köpa in spelare som också e "mes que un jugador" ?!
Det var detta vi höll på att tappa när allt var som värst med alla holländarna, divor som Kluivert m.m. passar inte in hos oss, för det första som många nämnt e han inte tillräckligt bra MEN för det andra så e han e "moneyplayer", och oavsett hur bra en spelare e så ställer jag mig starkt emot här. Inga sånna spelare ska nånsin spela för FC Barcelona !

Visca el Barça !
Barcelona Viking
2005-04-21 22:11
Kom på en sak!
Skulle inte vi Barça supportrar i sthlms området kunna sammlas på ngn utvald pub i sthlm. Och se en kommande Barça match som kan avgöra ligan?
Det skulle vara mäktigt!
Lite roligare än att sitta hemma med en kompis lr två..

Vad säger ni??

Visca el Barça, Visca el catalunya!
Barcelona Gustaf
2005-04-21 22:28
Penyan brukar annorda lite träffar då och då även om jag aldrig själv deltagit pga avståndet. Klicka på länkar här till vänster för att hitta dit och kolla om det står något på forumet.
Barcelona Patrik
2005-05-24 17:35
taysinho

Jag rättade mig lite senare i mitt inlägg. Det är svårt att säga om Riquelme är tillräckligt bra för oss. Jag tror inte det, men eftersom vi redan har spelare som är bättre på den positionen (enligt mig) kommer vi aldrig få veta, det var det jag menade.
Barcelona Patrik
2005-05-24 17:35
taysinho

Jag rättade mig lite senare i mitt inlägg. Det är svårt att säga om Riquelme är tillräckligt bra för oss. Jag tror inte det, men eftersom vi redan har spelare som är bättre på den positionen (enligt mig) kommer vi aldrig få veta, det var det jag menade.
Barcelona Puyol "Bäst i Barça"
2005-04-21 22:41
jag tycker barca ska försöka skaffa Christian Chivu. han kan spela vänster- och mittback. En bra spelare som sällan gör bort sig defensivt men även bra framåt när man anfaller.
Barcelona Damiá-
2005-04-24 19:51
HAHAH! HAN HETER GIULY INTE GIJI SOM DOM SÄGER PÅ TV!
Barcelona Gustaf
2005-04-21 21:35
Även om Milito är en högklassig back som har framtiden för sig är jag lite tveksam till om det är ett klockrent köp. Visst har han snabbheten som en försvarare i Barcelona kanske bör ha men det skulle vara allt för lätt att göra mål med huvudet på oss. Dessutom är relativt korte Valdés ganska osäker på höjdbollar. Det som främst talar emot Milito är priset. Det kan säkerligen bli uppemot 18-20 milj. euro och det känns väldigt onödigt att slänga ut när vi har en mittback som kanske skulle göra jobbet bättre i truppen, Márquez. Rafa passar Puyol bra med sitt fina huvudsspel och vårdade passningsspel. Satsa på honom, han har inte gjort många besvikna i år iaf.
Barcelona maykel
2005-05-26 19:22
Ämne: Värvningarna av Ezqu....
rijkard kommer satsa på motta jag är helt säker, kommer ni ihåg början av säsongen där motta var otrolig men skadan fuckade ALLT.
Barcelona Kharles_Valdés
2005-04-21 21:43
Hans idol är Ronaldinho Gaucho, så det är väl inte så svårt att räkna ut var han vill spela när han är lite äldre.. ;-)

Tycker (och tror) att Txiki och grabbarna bör notera.
Barcelona Beautiful_Barça
2005-04-21 21:25
se på den här ungen..... HEELT OTROLIG!
Barcelona Adaminho
2005-04-21 20:34
Jag har också tänkt tanken att åka dit och kolla på Barca. Och faktum är att jag ska åka dit:D

Förövrigt tycker jag vi behöver 1-2 nya bra backar. Då är jag säker på att vi går långt i champions league. Milito vore bra och kanske en vänster back?

Mys!
Annons: