/spanien/barcelona/forum/26629.aspx/spanien/barcelona/forum/26629.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Kharles el Diño
2005-04-26 17:11
Nemo

Quaresma är såld, men har en återköpsklausul. Riquelme och Saviola är Gasparts värvningar, och hans ekonomiska policy sammanfaller inte med Laporta och company's. Annars framkom inte ditt argument tydligt där.

Sir.Smokealot

Visst stämmer det att snabba backar är att föredra, men vi behöver nog en spelskicklig mittback med bra huvudspel som kan komplettera Puyol. Många har nämnt Milito som nyförvärv, men om vi spelade med honom(176cm) och Puyi(178cm) mot ett huvudstarkt fysiskt lag skulle jag bli livrädd varje gång de får en hörna.

Det stämmer att Gio gjort en sämre säsong än Belletti, men betänk också dennes ålder.

Vi har inte råd med Luque även om jag gillar honom mycket, men Ezquerro skulle komma gratis.

Alla som vill att Iniesta stannar kvar(delvis jag.. :-/); Jag vill gärna att ni säger mig vem han ska bänka och varför.

Visca el Barça!
Barcelona the_dog
2005-04-29 18:05
har eto'o en lillebrorsa som spelar i mallorca??
Barcelona Morientes är bäst.
2005-04-28 18:36
Jag håller me dom att tröjan inte är så snygg men det är ju bara å köpa den vi har nu!
hoppas Xavi stannar!
Barcelona Tompa
2005-04-26 16:00
Gnället på stackars Deco fortsätter. Utan tvekan den mest underskattade spelaren hos många här. Deco är enligt mig en av lagets viktigaste spelare.
Barcelona Tompa
2005-04-26 16:00
Gnället på stackars Deco fortsätter. Utan tvekan den mest underskattade spelaren hos många här. Deco är enligt mig en av lagets viktigaste spelare.
Barcelona Morientes är bäst.
2005-04-28 18:33
Ja det gör det SuKeR!
Barcelona Dinho
2005-04-27 23:02
Valdes// Kharles el Diño har ju svarat för mig men annars instämmer jag i hans inlägg, trots att garcia var en av Barcas bästa spelare förra säsongen köptes Giuly in o man visade tydligt att det var han som skulle spela på den platsen. Garcia spelade mest central anfallare på försäsongen och när en klubb kommer med ett bud med tredubbel lön och en plats i elvan tycker jag det är förståeligt.
Barcelona Valdés
2005-04-28 08:38
Kharles el Diño; vad menar Du med att klubben var passiv? Såväl Laporta som Rijkaard vädjade till honom att stanna och själv gick han ut i media 2 dagar innan flytten till Liverpool och sade sig inte kunna lämna. Hur borde man agerat, skall man höja lönen så fort någon hotar med att lämna eller skall man helt strunta i att värva nya spelare som konkurrerar med de ursprungliga?
Barcelona Kharles el Diño
2005-04-26 16:56
Sir. Smokealot

Txiki, klubbens direktör, har tidigare sagt att det kommer en förstärkning i varje lagdel. Jag tror själv att det vore bäst för både Iniesta och Barça om han lånades ut till en klubb där han kunde spela varje match, för det är vad han behöver - matchträning och rutin. Rijkaard skulle kanske gå med på det i år, med tanke på eventuella värvningar. Tror också att han skulle kunna platsa i stort sett alla lag i ligan. Men om man nu värvar Van Bommel så behövs ingen mittback, då Edmilson och Marquez kan koncentrera sig på sina naturliga positioner.

Håller dock med om att en ytterback(Belletti är inte heller han särskilt säker i defensiven) och en bra ytteranfallare behövs, för att både bredda och spetsa till truppen. Och sen har uppgetts om att Rijkaard tycker att Jorquera inte duger som konkurrens till Valdes, och vill därför även ha in en ny spelare där.

Mycket ska fixas inför nästa säsong och ledningen har redan börjat. Nästa spelare kan vara Ezquerro.

Visca el Barça!
Spanien Sir. Smokealot
2005-04-26 17:06
Nemo:

Vad jag har för img så floppa väll Riquelme (iofs resten av laget också) säsongen han kom till klubben och han lånades ut efter det, och det är nu iår han har blommat ut riktigt ordentligt..

Saviola har haft 3 år i klubben och varit helt godkänd fakitskt, men nu finns det bättre altrenativ och man kan få gott om pengar för han, så sälj han säger jag.. Quaresma va väll inte heller helt lyckad ? och nu har han haft ett bra år i Porto.. Han är fortfarande ung, men vill han tillbaka till Barca då ?
Barcelona Kharles el Diño
2005-04-26 15:58
Barçafan_Nr1

Nej, egentligen inte, men jag reagerade på att "Deco var en sopa", vilket ju inte riktigt stämmer, iom att han kom 2:a över listan på Europas bästa fotbollsspelare förra året. Se länk.

Brankt

Om vi sätter in Van Bommel på Decos plats och säljer Fet-Deco så har vi råd att köpa in en bra vänsterback.

Jag tycker vi säljer dig, till real eller czelski, ändå inte mycket bakom pannbenet.

Força Marc Van Bommel! Força Cocu! Força Txiki!
Barcelona Maxi Lopez
2005-04-26 17:28
Jag skulle inte se Quaresma i Barca tröjan nästa säsong. Marc van Bommel vet inte varför vi köper honom vi har ju Iniesta.
Spanien Sir. Smokealot
2005-04-26 16:51
Luqur vore helt perfekt om han köps in till tremanna anfallet, han är i rätt ålder nu (27-28år) relativt billig gemfört med Joaquin och andra "super stjärno" och Messi kan spelas in lugnt på hans plats som ersättare om nåt år då, han är en spelare jag väldigt gärna vill se i startelvan om ett par år. Synd om en sån talang försvinner också..
Villarreal IzoStoichkov
2005-04-27 23:00
barcapimp
"Hade ryssen tex försökt köpa oss så är jag säker på att han hade fått en spark där bak som hade skickat tebax honom till Sibirien eller till dem själlösa(Chelski)"..undrar varför barcelona valt att ha sponsorer på tröjan?..kanske lite pengar inblandad? där förlorar väl barcelona en del av sin själ eller?
Barcelona barca85
2005-04-26 16:23
Lite överdrivet mycket gnäll på en så bra spelare eller?
Barcelona barca85
2005-05-28 09:30
Bra skrivet Nemo.. I klartext ungefär Barca köper inte spelare som säljer miljontals tröjor första året,utan de säljer tre dubbla året efter. Typ.
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-04-26 23:20
Altså helst inte. =)
Vi har ju anra stora talanger som inte är etablerade än. typ Tiago Canevalo
läste nån gång att han var ett stort löfte
Oleguer är ju misslyckad iaf.
Han förtjänar inte ens en bänkplats i ett storlag som Barca.
Killen hade ju knappt tagit plats i allsvenskan!
Barcelona barcapimp
2005-04-27 23:33
IzoStoichkov
Det är en viss skillnad på att ha sponsorer på tröjan och köpa en hel startelva inför en säsong för över 1 miljard kronor.Vi är förmodligen världens enda professionella klubb som varit utan sponsorer i 106 år.Något vi är väldigt stolta över.Men inget varar för evigt.Alla klubbar har sponsorer på tröjan.Det jag menar med Chelsea är att dem sålt sig till en korrumperad ryss som inte vet vad han ska göra med sina pengar.Hade Barca varit i samma situation som Chelsea var då,så hade Barca ändå aldrig accepterat att bli köpt an nån rik snubbe,om du förstår vad jag menar.Även om det skulle innebära spel i tex division 1 eller 2.Barca är folkets lag och kommer så förbli.Vi kommer aldrig bli någon Chelsea.
Barcelona Kharles el Diño
2005-04-26 17:25
Mark Van Bommel.
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-04-26 23:03
Jag säger att om Oleguer är kvar i truppen nästa säsong så är det synd om Barca!! Sälj den jäveln!!
liverpudlian
2005-04-27 23:19
Garcia slår gärna ut Chelsea för er skull:

"Jag vill vinna inte bara för Liverpool, utan även för Barcelona som Chelsea slog ut. Jag vill ha revansch för det och Carling Cupfinalen. Nu spelar jag i Liverpools röda färger, men i mitt hjärta förblir jag alltid en Barcelonista."

Han är Barca i hjärtat, men han har även fått ett rött Liverpool-hjärta tro mig. Det var en riktig juvel ni blev av med där.

Tackar och bockar för Garcia!
Barcelona marcus
2005-04-26 17:04
Enligt mej så tror jag att Iniesta verkligen skulle klara en plats i startelvan. Iniestas vara eller inte vara är ett ämne som oftast kommer i kläm. Jag vill självklart se Iniesta spela så mycket som möjligt, men han kan inte samtidigt spela för att man gillar honom eller för att han e ung.
Vi har just nu Xavi och Deco. Två väldigt bra spelare. Decos plats tror jag med träning att Iniesta klarar, vad jag har märkt är att iniesta är väldigt brytsäker vid vissa tillfällen och får med sig bollen. Men än så länge klarar han nog inte av den rollen riktigt. Däremot offensivt tror jag iniesta är fullkomligt kapabel att ta Decos roll. Jag värderar dock Deco som bättre i nuläget tack vare defensiven och därför ska han faktiskt starta.


Xavis plats då? Jo Xavi är även han en väldigt bra spelar, och han tar även han sitt ansvar hem. Dock inte lika mycket som Deco.

Jag gillar Xavi, och Xavi är katalan. något som vi INTE vill bli av med ifrån start elvan. Xavi är ju som ni märkt väldigt duktig på små ytor, Och mot defensiva lag är det just då han behöver det som bäst.Men vem är viktigast för laget? Deco eller Xavi? mitt anseende är Deco


så det jag vill stärka är att, Iniesta kan verkligen ta det offensiva ansvaret, men inte det defensiva. Med en annan uppställning så hade det gått, men det var som någon skrev, ska man byta uppstälning för en spelare?
Barcelona Kharles el Diño
2005-04-26 16:35
Sir Smokealot

Bra inlägg.

Iniestas tid kommer. Eller är han viktigare än Barça? Ska man vinna dubbeln/trippeln så ska man ha en trupp som kan motsvara förväntningarna. Inför den här säsongen sade man att 20 spelare räcker gott och väl, men det har det ju inte gjort, sorti i CL och i Cupen (som ju var lika bra att vi åkte ut i med tanke på situationen) och en del darriga matcher i ligan.

Iniesta bör inte ha för mycket på sina axlar. Vill inte att han ska bli som Xavi var innan; att knappt veta om vad han har för roll i laget utan han ska stegvis spelas in. Denna säsongen har varit ett framsteg för honom, men ska han få plats i startelvan nästa säsong (och vara prioriterad) så kanske Rijkaard blir tvungen att formera om laget.
Barcelona Messí
2005-04-27 22:41
Älskar Liverpool just nu. Dom slog ut ett av världens tråkigaste lag - Juventus - och nu är de på god väg att slå ut ett annat - Chelski!

Go Liverpool!
Barcelona Kharles el Diño
2005-04-27 18:46
Valdés

Glöm inte att Saviola spelade i klubben då resten av laget inte var särskilt bra med vissa undantag. Sen håller jag absolut inte med om att de fått lika mycket speltid, om det är vad du menar. Eto'o har varit med i alla våra matcher den här säsongen (med reservation för någon, borta mot Shakhtar i CL). Undrar hur det hade varit om vi hade haft kvar Saviola, om han missat lika mycket målchanser som Eto'o gjort (bl.a. Czelski som var avgörande och Bilbao). Håller dock med om att Eto'o är bättre. Men du kanske uppskattar och jag har missförstått dig.

Jag vill inte ha tillbaka Saviola utan som offensivt alternativ till Giuly vill jag helst se Torres eller Baptista. Puyol (eller Belletti) kommer att "äga" den kanten nästa år vilket gör det onödigt med en renodlad kantspringare.


Jag ställer mig frågande till det här resonemanget. Visst, Torres (min favorit) och Baptista är underbara fotbollsspelare, men vi måste ta hänsyn till prislapp, tillgänglighet och andra parametrar. Sen hoppas jag att du skämtar när du skriver att Puyol spelar högerback. Visst kan han göra ett bra jobb där, men jag vill helst inte att vår bästa mittback och kapten flyttar ut till flanken. Belletti är inte heller någon särskilt komplett ytterspringare.

Att du sen tycker att Luis 'svek oss' är ganska förvånande. Jag tycker Rijkaard visade ganska tydligt att han tänker använda Giuly som förstaval och du får det att låta som om Luis bara är ute efter pengar. I Liverpool lovades han något de inte kunde göra i Barça, nämligen att få vara titular/klubbens förstaval på positionen.
Barcelona Ham$inHo11
2005-04-27 21:36
Jag förstår att et handlar om Messi, men vad det står fattar jag inget av.


någon som kan översätta?
Barcelona little_x
2005-04-27 19:57
Någon som vet om barcelona är intresserade av Robinho?
Real Madrid Dani
2005-04-29 16:58
Ämne: Satt och tänkte på s....
Inbördes möte räknas, så Barça är i praktiken sju poäng före. Krävs alltså minst tre matcher där vi tappar poäng, samtidigt som Madrid vinner rubbet.

Guldet är på väg hem!

Visca el Barça!
Barcelona Nemo
2005-04-26 16:13
Ni som hackar på Deco. Varför ger ni oss inga motargument? Eller Kharles el Diño (jag kom precis och läste om erat lilla krig) Vad är det han gör så fel som gör att han borde säljas efter en säsongon, som vi faktiskt har gjort bra?

Jag gillar inte tanken att värva någon anfallare, inte centralt iaf. Jag vill ha Eto'o central, inte på kanten! centralt får vi ut det bästa av honom. Han ska inte leda någon jävla assistliga, han ska leda skytteligan, och så är det.
Barcelona Dani
2005-04-29 16:58
Ämne: Satt och tänkte på s....
Inbördes möte räknas, så Barça är i praktiken sju poäng före. Krävs alltså minst tre matcher där vi tappar poäng, samtidigt som Madrid vinner rubbet.

Guldet är på väg hem!

Visca el Barça!
Annons: