/spanien/barcelona/forum/26628.aspx/spanien/barcelona/forum/26628.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-04-26 20:45
OLÉ OLÉ OLÉ OLÉ
PSV PSV
=)
Barcelona barcapimp
2005-04-28 12:35
: Fanatic
Baptista är anfallare och gjort 17 mål i ligan för Sevilla.Han är nog också tänkt som anfallare ifall han skulle komma till Barca.
Barcelona Kharles el Diño
2005-04-27 23:56
Valdés

Luis Garcia har absolut inte blivit 'bänkad', det lär ha varit en muntligt överenskommelse med Benitez som ju var hans tränare under sejouren i Tenerifa. Benitez har ju också testat olika formationer och roterat mycket med Liverpool. Han har inte heller varit helt skadefri, men en 'bänkning' har det absolut inte varit tal om för Liverpools nya nr 10. Han har varit med så mycket som möjligt och alltid varit mer eller mindre självklar som offensiv mittfältare, antingen på kanten eller i mitten.

Att klubben var maktlös köper jag inte. Även om jag kommer ihåg artiklarna på den officiella hemsidan, om att "Luis Garcia wants to stay." så tycker jag att klubben var passiva. Fick till och med intrycket att Henke Larsson gick före, av försäsongen att döma. I Liverpool däremot är han nästinpå en nyckelspelare.

IzoStoichkov

Var inte löjlig.

liverpudlian

Ja, det var lite synd att han gick till er. Men han ser ut att trivas i England och jag önskar honom all lycka till i framtiden. Säger som 'Messi', ni slog ett tråkigt lag som knappt vet vad anfalla är för något. Undrar om de känner igen sig själva.

Nåja, bona nit i visca el Barça!
Barcelona Valdés
2005-04-27 19:19
Kharles el Diño; under inledningen av innevarande spelår bänkades Etóo tidigt i ett flertal matcher på samma sätt som Saviola fick begränsat med speltid under fjolårets första 8;a matcher. Jag väljer att upprepa att det inte kan skilja mycket i total speltid mellan dessa båda. Även Etóo har missat målchanser men inte i samma omfattning som Saviola, kommer speciellt ihåg det första mötet mot Celtic då han (Saviola) hade 4;a lika öppna chanser som den enda Etóo hade mot Chelsea.

Du har helt rätt i att det inte endast är att önska spelare så kommer de utan självfallet behöver man ta hänsyn till framförallt pris. Inför vi tröjreklam så kommer nog såväl vår egen ledning som sponsorn att önska ett ordentligt "cracknyförvärv" vilket kanske möjliggör för oss att ta ut sponsorpengar för 2 år direkt. Torres och Baptista är dock önskedrömmar.....

Vad det gäller Puyol som högerback är detta absolut inget skämt. På denna position är han helt dominant i hela världen och som mittback är han "bara" en av de bästa. Att komplettera Marques eller Edmilson med Milito tror jag därför inte skulle innebära en försvagning i central försvarsposition då han håller en jämnbördig nivå med Puyol (på denna position).

Vad det gäller löften om vem som skall vara förstaval är jag mycket tveksam till om sådana upprättas redan innan en säsong satts igång. Konkurrens trodde jag var nödvändig i alla större klubbar. Att Rijkaard tom gick ut och vädjade till L. Garcia på klubbens officiella hemsida gör det svårt för mig att tvivla på dennas förtroende. Det var pengarna som fick honom att lämna.
Barcelona Giuly!
2005-04-27 20:08
(--MadriEntes--)//
Det är väl bara för att du vill att Madrid ska signa honom?
Barcelona little_x
2005-04-27 19:40
Daniel el magnific
fyfaan, så grymm han va!
Barcelona Rivald0
2005-04-27 20:37
ngn broder här som kan förklara för mig hur poker tuneringen går till ? skicka gära mail...
(--MadriEntes--)
2005-04-27 20:05
tycker att det är onödigt om ni värvar Van Bommel
(--MadriEntes--)
2005-04-27 20:05
tycker att det är onödigt om ni värvar Van Bommel
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-04-27 19:05
Ämne: Valdés

Glöm inte....
WORD!
(--MadriEntes--)
2005-04-27 20:05
tycker att det är onödigt om ni värvar Van Bommel
Barcelona Håkansson
2005-04-30 02:13
tre mittbackar?? opartisk är man ju inte så Puyol kommer ju me, tycker ju också att han är en av dom bästa.
Cannavaro, snabb o placeringsäker o stark på huvudet.
Tycker att Ayala också ska va me. nu när jag kollar på dem tre Puyol,cannavaro o Ayala så är alla rättså korta, men kämpar o är hårda att möta,snabba o starka på skallen...ledare på planen....bra backar helt enkelt=)
Barcelona Daniel el magnific
2005-04-30 09:21
Ronaldinho_Barca:
Nu tycker ju jag att vi redan har en bra defensiv mittfältare i Marquez
Barcelona Kharles el Diño
2005-04-27 10:13
em1l

Redigera ditt inlägg,det förstör hela sidlayouten.

Rodrigo

De två sista åren ska det vara något inom Kinas turismverksamhet som gäller.
Barcelona Barça_best_forever
2005-04-26 23:36

Allt ser jätte bra ut för tillfället !! Vi är på väg mot en klar seger i ligan, som Laporta & company planerat, våra skadade spelare är alla snart tillbaka i spel + att vi nu också börjar värva spelare till nästa säsong.

Mycket hackande på Deco som jag tycker har varit en av våra absolut viktiggaste kuggar denna säsongen. Ibland spelar han lite för riskabelt på egen planhalva som gör att motståndar lagen ibland kan få farliga kontringar!

Hade han spelat ett steg högre upp i banan hade han kommit till sin rätt till 100% . Men hur som helst så har han varit mycket bra och gjort flera avgörande mål och assist under säsongen.

Nu när Edmilson, Gabri och Henke alla är i slutfasen av sin rehabilitering så ser det mycket ljust ut för Barça!

Så här hoppas jag det blir nästa säsong :

Edmilson och Marquez konkurerar om en plats bredvid Puyol som mittback. Ibland kan Oleguer spela på den postionen om eventuella skador eller svackor inträffar!

Till höger har vi våran evighests maskin Belletti som jag hoppas slipar på sin defenisiv och sina inlägg nu under sommaren så kommer han bli riktigt bra. Som back up till brassen har vi Damiá och den nu snart friske Gabri. Så även där blir det konkurrens!

På vänsterbacken hoppas jag att ledningen helst köper in Evra eller eventuellt Del Horno som också han är en mycket bra v-back. Navarro är ett framtids löfte. Ha kvar Sylvinho som back-up och sälj Gio!

På vår kära pivote-plats så finns Motta, Van Bommel och Gerard tillgängliga då jag utgår från att Edmilson och Marquez koncentrerar sig på spel som vad dom egentligen är, naturliga mittbackar. Sälj Albertini, han har inget att tillföra i Blaugrana!

Som offensiv mittfält har vi Deco, Xavi och vår bleka spanjor Iniesta. =) Iniesta bör få speltid för att utvecklas och få rutin och får han det så kommer han att bli en riktigt klass spelare. Jag tror att även Van Bommel kan spela på denna position med sitt tunga skot och sin stora arbets kapacitet. Men i 1:a hand såklart Xavi och Deco.

Och så till slut våra kära forwards däruppe : Där är vi väldigt starka. Ronaldinho i sin fria roll till vänster, Eto´o i mitten och Giuly löpandes på höger flanken. Så ser det ut just nu och i fortsättningen hoppas jag att vi kommer få se Henke, Maxi och vår unge talang MESSÌ.

Om Ezquerro också tillkommer kommer vi få en otroligt fin bredd på vårat anfalls spel.

2 extremt tekniska spelare i Ronnie & Messí. 2 snabba och ,förhoppningsvis, effektiva spelare i Eto´o & Giuly. 2 gamla rävar i Ezquerro & Henke och sist men inte minst våran 190 långe Maxi. =)

Faaan vad jag längtar till nästa säsong. Tills dess så återstår den å såå underbara slutspurten i La Primera División. 3 nya poäng mot Albacete hemma.

VISCA EL BARÇA
Real Madrid Rodrigo
2005-04-27 10:09
Jag har en stor fundering angående den där artiklen (om sponsringen).

Den säger att Barca kan ha "Beijing 2008" som sponsor över fem år, dvs till 2010...?
Barcelona Tompa
2005-04-29 11:57
Tycker Giuly visar en kraftigt stigande formkurva efter en rejäl svacka under vintern och tidig vår. Angående Van Bommel är det en mycket bra spelare och innebär definitivt en förstärkning. Allt verkar ju tyda på att han drar på sig Barcas tröja till nästa säsong.
Barcelona Tompa
2005-04-29 11:57
Tycker Giuly visar en kraftigt stigande formkurva efter en rejäl svacka under vintern och tidig vår. Angående Van Bommel är det en mycket bra spelare och innebär definitivt en förstärkning. Allt verkar ju tyda på att han drar på sig Barcas tröja till nästa säsong.
Real Madrid Ike
2005-04-27 08:31
Iniesta kommer varken att säljas eller lånas ut.
Om Reijkaard insisterade på att ha kvar honom förra säsongen kommer han verkligen inte vilja bli av med honom den här säsongen.

Deco är riktigt riktigt bra! folk som hädar måste inse det! ;)

En av spelarna jag främst framimot att titta på i början av förra säsongen var Motta. Han ska defenetivt spela som Def.Mitt nästa säsong.
Han är riktigt bra, och kan bara bli bättre..!

Belletti Damia, jag är nöjd med dom 2.

Hör att folk pickar på Oleguer... Ja han är ju inte världens stabilaste back. Han ska defenetiv inte vara med i start 11an nästa säsong, men han har väll skött sitt jobb ok..
Defentetivt inte vart orsak till dom flesta mål, som nån skrev här nere.
(varje gång ja tänker på Oleguer nu, dyker bilden up när han håller på att sluta i shevshenko, rammla och ukrainaren gör mål)
Därimot har vi vår Stora synda bock från förra året, Gio som även detta år får priset som sämsta spelare på plan, han är största anlednignen för lätt insläppta mål som lätt kunde ha hindrats om man hade en västerback med någorlunde bra defensiva kvaliteér.
Snyggt presterat Gio!

Van bommel, van bommel, van bommel...
Följer inte holländska ligan, så jag har inte sett denna kritier rosade karl spela så mycket.
Men man hör ju bara positiva saker om honom, en sak som jag inte förstår dock... Vart spelar karln? Han ska väll inte konkurera med Xavi Deco och iniesta om plats på plan hoppas jag?
Vore ju nästan döds synd på att inhandla en spelare på vår starkaste position!
Visst han kommer gratis, men på bekostnad då av att iniesta för nöta bänk ett helt år.
Som dom felsta insett nu, är Reijkaard nog den sämsta tränaren som finns gällande Rotation, han väntar t.o.m till 85´e minuter för att göra sitt första byta. sällan mer än 2 som byts ut... SUCK?!

Spelar han på Motta´s position, så är det väll helt ok. Dock är Motta första valet! i början iaf.
Men van bommel är väll offensiv...

Del horno?? JA TACK! Lägg mycket pengar på att få honom till Barca nu lapporta, kommer bli en succse värvning!


2 spelare som skulle göra Barca så mycket bättre, nästan garanterat, Del Horno och Luis Garcia.
Lägg sommar budgeten på dom 2 om det så krävs, för mycket bättre förstärkning än så kan vi nog inte få!

Vi får tillbaka: Oscar Lopez, Saviola,Riquelme,Sergio Garcia.

Nån som vet hur Oscar Lopez har presterat i Lazio?? Han spelar vänsterback där va?

Riquelme, sälj han. Hel del pengar där...
Saviola, vet inte riktigt va man ska göra med honom, en av mina favorit spelare men,... hur mycket spel tid kommer kaninen få med, Etoo Maxi och larsson som konkurenter.

Någon som ja diskuterade med tidigare, via om vi skulle köpa en anfallare i sommare, jag sa nej, han sa ja. Bästa vore då kanske att sätta in Saviola i laget igen.
Men 4 anfallare som konkurerar om 1 plats?

Låna ut Sergio Garcia 1 år till.

En fråga, när kommer Rochemback tillbaka?!?!?!
(Har han fått sitt Eu pass än????)
Motta, Rochemback som defenesiva mittfältare skulle inte sitta helt fel!
Barcelona Kharles el Diño
2005-04-26 23:51
Albertini kommer nog bli hjälptränare i Barça. Har även varit snack om Miguel Angel Nadal går med i tränarstaben eller kanske till och med administrationen.
em1l
2005-04-27 09:01
Beautiful_ Barça

sluta snacka massa skit om spelarna för du verkar itne veta ett skit om barcas lag för du kan fan inte gå tunt och säga att vi ska göra oss av med deco och att han suger.
Deco har räddat oss ett par gånger denna säsongen och han har bara blivit bättre längst med säsongen så sluta glaga på spelarna och var glad över att vi leder ligan och spelar roligast fotboll.

Forca Barca
em1l
2005-04-27 23:17
Jag vill vinna inte bara för Liverpool, utan även för Barcelona som Chelsea slog ut. Jag vill ha revansch för det och Carling Cupfinalen. Nu spelar jag i Liverpools röda färger, men i mitt hjärta förblir jag alltid en Barcelonista.

Luis Garcia
:D
Barcelona the_dog
2005-04-28 23:00
vaaahhh kostar xavi typ bara 220 milj kr?????????
Real Madrid BBarca1
2005-04-28 22:50
Jag tycker det va jävligt fel att sälja LGarcia. HAn var grymt duktigt o istället köper vi in en 29 årig fransman som inte håller måttet mmm SMART!! NEJ köp in Yeste så blir ja nöjd!
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-04-27 00:00
Ämne: Albertini kommer nog....
Jasså, kul. Han passnigspel i mitten och hans spelar intelligens har imponerat på mig lite. Dock fick han inte så mycket tid o dessutom kom han till Barca för sent.. Han har dock varit en mycket bra spekare och jag förstår att Rijkaard ser upp för honom.
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-04-26 23:47
Ämne:
Allt ser jätte bra....
Fan vad jag håller med dig till 100 % !!!!!
Dessutom behöver albertini inte säljaas. Hans kontrakt går väl ut i sommar.
Sen skulle jag vilja at Rijkaard gör mer rotation till nästa säsong o framfrör allt släpper in lite mer Messi, och minst lika mycket Iniesta i spel.
Annars är du helt 100 på det!!
Real Madrid Ronnie
2005-04-28 23:49
Det är bara lösa rykten antagligen baserade på att Mourinho tycker Xavi är en bra spelare då tar de tillfället i akt och släpper en sådan artikel för att kanske störa Xavi och Barça lite. Xavi och Poyul är kanske de två enda i Barça som jag tror kommer stanna till slutet av sin kariär!
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-04-26 23:41
Kharles El Dinho.... skärp dig för fan, kollen förtjänar inte ens sitta på vår bänk. Va fan gör han i Barca. Han spelar är pga skaorna. Kollar du inte på Barcas matche. Släpper vi in ett mål så beror det oftast på Oleguer. Att han miossat nån brytning eller gjort nån onödig frispark. !!!!
Allvar!!!!
Iniesta ska vara kvar i vilket fall som helst. Även om han bara får hoppa in och spela någon enstaka match. Vi kommer aldrig hitta en bättre inhopppare.
Nu tänker jag på Barcas bästa och jag skulle inte vilja se honom göra succe i något annat La Liga lag medan vi kanske har skadeproblem. Iniesta är trotts allt hängiven.
In med messi lite oftare bara och låt Ronnie vilaa lite.
Barcelona Ronnie
2005-04-28 23:49
Det är bara lösa rykten antagligen baserade på att Mourinho tycker Xavi är en bra spelare då tar de tillfället i akt och släpper en sådan artikel för att kanske störa Xavi och Barça lite. Xavi och Poyul är kanske de två enda i Barça som jag tror kommer stanna till slutet av sin kariär!
em1l
2005-04-27 10:25
javisst ska ske:P
Annons: