/spanien/barcelona/forum/26624.aspx/spanien/barcelona/forum/26624.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Jocke (Izquierda)
2005-01-27 11:29
Ang. Albertini: Jag måste säga att jag är nöjd. Visserligen har jag inte heller sett honom i år, men han har alltid varit en spelare av den typen vi behöver: Lojal, smart, taktisk, positionssäker och faktiskt ganska komplett som mittfältare. Att han är 33 ser jag bara som ett plus. Det innebär att han är en tillfällig lösning och det är bra, för jag vill verkligen att Motta ska få förtroende när han är tillbaka. Jag vägrar ge upp hoppet om denne otursförföljde brasse. Jag tror att Albertini är en spelare som har lätt att anpassa sig till nya förutsättningar, och han kommer säkert att glida in mycket lätt i sitt nya lag och dess spelstil.
Däremot kan jag hålla med om att han inte är någon riktig tuffing på plan. Det behöver man å andra sidan inte vara så länge man är placeringssäker och smart, men det får mig ändå att undra om Albertini inte hade funkat bättre i ett två-pivote-system, men nu är det onödigt att spekulera kring, eftersom vi inte spelar så.

Ang. Joaquin: Han kommer att bli hur stor som helst, inget snack om saken, men det faktum att han en gång sagt att hans högsta dröm är att få spela för real får mig att rynka på näsan åt det här ryktet.
Barcelona Viktor Munoz
2005-01-27 13:05
Vad hander med Ronaldinho. Ska han flytta. Verkar sta massa om det i internationella tidningar. Milan sags tydligen vara riktigt aktuellt for honom.
Spanien maxi_84
2005-01-27 13:33
Hoppas att Barcas intresse för joaquin verkligen är seriös.Jag är helt säker på att han skulle vilja spela för blaugrana.Att byta bort saviola eller riquelme+pengar kanske skulle vara en bra ide med tanke på att Rijkaard inte verkar vilja ha nån av dem.Han skulle kunna bli vad Figo var på sin tid.
Barcelona Hoodie
2005-02-15 22:13
Tycker nog också att kritiken mot tv4+ är lite felaktig... Dom har ju trots allt sänt en skaplig mängd Baca-matcher och därmed har vi blivit bortskämda. Håller med Senor Laporta om att det snarare är Barca som planerat detta lite dåligt.

Ska man nu kritisera TV4 så bör det vara för de "expertkommentatorerna" dom lyckas släpa dit. Billy Olsson i synnerhet är fullständigt värdelös som kommentator!
Barcelona Marcos
2005-02-16 17:41
Yes, kanske får vi se Barcelona på lördag då Atletic Bilbaos tränare sagt att om deras uefa-match blir 24H försenad idag på grund av oväder o dyl så kommer de att vägra spela på lördag. Detta skulle isåfall banna väg för att vi skulle få se matchen mellan Barcelona och mallorca :D

Hoppas bilbaos match blir uppskjuten :D Då lär de inte spela på lördag och då får vi se barca istället för Frankosarna ;)
Barcelona flottstock
2005-02-15 18:50
Från www.satfootball.com

bTV
France 2
ITV2

World 11 v all star European team
Tsunami Benefit Game

kanaler som alla har..;)
Señor Laporta
2005-02-15 21:00
Gött att se att det e lite fart på redaktionen nu! Kul att se att ni lägger ner tid på sidan. Ni ska ha oerhört cred för ert arbete.

Fortsätt på den inslagna vägen!

Barcelona flottstock
2005-02-15 18:11
sänds välgörenhetsmatchen på nån kanal ikväll, lr e de bara eftersändningen imorn som gäller?
Real Madrid rrr
2005-02-16 17:16
Ämne: Via parabol....
va....
Aljazeera sport kanalen ligger på en satellit som inte når fram till sverige...du/ni måste ha blandat ihop nyhetskanalen Al-Jazeera med Al-Jazeeras Sport kanal..för övrigt kan ni se Al-jazeeras sport kanal via internet...
Real Madrid rrr
2005-02-16 17:16
Ämne: Via parabol....
va....
Aljazeera sport kanalen ligger på en satellit som inte når fram till sverige...du/ni måste ha blandat ihop nyhetskanalen Al-Jazeera med Al-Jazeeras Sport kanal..för övrigt kan ni se Al-jazeeras sport kanal via internet...
Barcelona Gottwald
2005-02-15 17:26
hoodie

Jag håller med dig om att dem är långsamma med att uppdatera fcbarcelona.com dom har fortfarande inte skrivit in Sylvinho i deras lag där
Barcelona Messí
2005-02-15 18:18
Varför kan inte Tv4+ göra som Kanal5 Danmark? Se länken.
Barcelona Hoodie
2005-02-15 18:46
Å andra sidan kanske inte dagenstv.com är den säkraste källan. Där står att madridmatchen sänds kl 21,55 direkt... på lördag alltså, och vad jag förstår lirar madrid kl 20,00 dvs. samtidigt som Barca??!

Barcelona rico
2005-02-15 17:41
King_raul
Etoó firar målgesten med att hoppa som en apa.
Real Madrid Rodrigo
2005-01-17 17:47
Hallå!

Är det någon som ver hur mycket pröjs Barca får från Nike för att vara enda "sponsor" på tröjan?
Barcelona Sonde
2005-01-17 17:17
Valdés: Av de där alternativen väljer jag nog "lite emot". Jag inser förstås att klubben mycket väl kan behöva de pengarna som det talas om, men eftersom vi har klarat oss bra hittills och även hade råd att spendera nästan 600 millioner under sommaren, så känns det inte knappast som om allt hänger på om vi får ett sponsorkontrakt eller inte.

Dessutom är tröjan vackrast i Europa som den ser ut nu. Kolla bara på bilden till höger. Nikemärket räcker.

Jag visste för övrigt inte att ett beslut skulle tas så snart. Antar att det gäller betandwins erbjudande. Fruktansvärt ful logga om jag ska säga mitt. Min kollega Thomas Johansson nämnde något rykte om att apple var intresserade. Det skulle kännas betydligt bätter. Framförallt då jag sitter inne med ett rent hat mot Bill gates.

Vad tycker du själv? Antar att du inte tänkte fråga utan att säga ditt sen? ;)
Spanien Cedhamre
2005-01-19 21:08
Sonde: Vad är PM? Iaf, väl bekomme för krönikan, kul att ni tyckte den var OK. Angående vilken, det fattas två punkter i sista meningen. Efter "Men" och innan "är". "Men...är det inte" alltså. Kan du ordna det vore det nice. Tack på förhand.
Barcelona Messí
2005-02-19 20:38
Ämne: Byt ut Xavi med en g....Haha, han menade inte så. Tror att "hammabarça" menade att hans (Inte Xavi) hjärta höll på att stanna. :-P

EDIT: Det var knät som hade fått sig en liten smäll, ingen fara nu.
Barcelona jaxx
2005-01-19 17:49
Messi///ärligt talat alltså,,,de där var jäv***t omoget skrivet av dig,,,,iaf //puyol_90 ,,,Enligt fenerbaches hemsida så står det att Anelka var i turkiet för att skriva på,,men på något sätt så hörde mr laporta av sig när han fick reda på att han inte var tvungen att köpa han,,,att de gick bra att bara låna han,,,,har du nån turkisk vän som kan läsa åt dig då e det bara att gå in http://www.fenerbahce.com/haberler/12149på
Barcelona Sonde
2005-01-19 20:27
Cedhamre: Jodå, kika PM. Kan ju passa på att tacka för senaste krönikan när jag ändå är här :)
Señor Laporta
2005-01-19 18:39
Det verkar som att Sandro Rosell är en mycket viktig man i Barcelona, inte bara tack vare han har hämtat Deco och Ronaldinho till klubben. Verkar vara den i styrelsen som ser ut att ta det lungt, förhastar sig inte och har huvudet på skaft. Vill inte att han försvinner från klubben.

Läste på danska sajten att Davids under en lång tid hade ringt till Laporta och bätt om att få komma tillbaka till klubben, vet att Davids är uttjatad. Laportas reaktion var väl inget som fick Davids och hoppa av lycka. Har tidigare skrivit att jag vill ha tillbaka honom, och faktist nu som lån under transferfönstret, vet att detta är omöjligt på grund av någon regel av Uefa. Tycker Davids är en mycket bra spelare. Men hans svek mot klubben, det svider. Enligt Rijkaard behövs inte Davids spelstil i klubben längre.

Barcelona har numera än fotbollsskola i Mexico. Barça har kommit överrens med några affärsmän i Monterrey. Fotbollsskolan heter FCBEscola Mexic och är Barças första fotbollskola utanför Catalonien.
Señor Laporta
2005-01-19 17:54
Kharles

Du kan ju bara skrolla ner lite grann så ser du...
Barcelona El culé
2005-02-18 22:16
ere nån här som vet varför FAN tv4+ inte visar matchen mot mallorca??!!! hur i helvete tänker dessa människor? Jag trodde man prioriterade lag som hade en svensk med i laget?
Barcelona Puyol_21
2005-02-18 21:53
¤Hala Madrid¤2005 :
ingen har sagt att barca har bättre försvar än chelsea vart får alla real madrid detta ifrån, har gått igenom dagens inlägg o har fortfarande inte läst nåt om påstendet om bättre försvar,lägg ner era billiga försök till argument.

GZ :
Okej okej england ställde upp med en svag uppställning medans spanien hade sina ordinarie. Det är ju så du får det o låta ,spanien hade ju nåra som normalt inte spelar i landslaget stjärn messigt va det rätt lika så vitt ja kommer ihåg matchen. Min poäng va att tekniska lag/landslag kan rulla ut taktisk/defensiv starka
klubb lag/landslag, england - spanien matchen va bara ett litet exempel men som du sa av vänskaps karaktär. Em2004 hehe jag avstår =) Försöker glömma bort det som hände i em2004.
Barcelona Puyol_21
2005-02-18 19:34
GZ :
beckham lampard gerrard va med och hängde inte alls med -med andra ord så använde svennis sig av sina bästa spelare . Nog om det min poäng är o förblir att bästa defensiv bästa back snacket håller inte jag menar grym statestik av chelsea men bollen e rund som sagt o om grabbarna i blaugrana är på spel humör kvittar det om vi ställs mot den bästa defensiva laget. Gör vi samma insats som vi gjorde mot milan o real.m så är jag inte orolig, Må bästa lag vinna

Våra spelare må vara korta men är välsignade!
Barcelona Daniel el magnific
2005-01-22 15:58
Och ni kan glömma att Barcelona säljer Ronaldinho till Rallarna från Madrid HE HE HE.
Spanien GZ
2005-02-18 19:12
Puyol_21 - Ang. landskampen England - Spanien så har den iofs inte så mycket med vår kommande match att göra. Men i Englands vänskaps matcher brukar det inte precis vara så att Svennis använder sina bästa resurser, utan han brukar utnyttja dem till att exprimentera.

8 insläppta mål på 27 spelade matcher är inte dåligt, beskriver vårat försvar hyffsat bra;). Bättre än Milans försvar eller inte, svårt att säga.


Hade skrivit ett längre meddelande, men då är det så typiskt att man loggas ut.. usch!
Barcelona Valde$
2005-01-22 22:20
Enligt el mundo är M.Lopez klar och kommer att repesenteras nästa vecka på tisdag.
Barcelona fanatico
2005-01-22 20:20
vilken härlig inledning bra fotboll...........
Barcelona fanatico
2005-01-22 19:44
yesssssssss
Annons: