/spanien/barcelona/forum/26619.aspx/spanien/barcelona/forum/26619.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Daniel el magnific
2005-04-20 09:21
Våra backar är inte dåliga. Deras problem är att dom kan vara för offensiva ibland och glömma det dom är tillför att se till att hjälpa Valdes att se till att motståndarna inte gör mål.
Barcelona Aubri
2005-04-19 23:38
Alla som vill se Iniesta före Deco..
Det är uppenbart, att ni är Iniesta, fan
Killen är ung, från Barca .. det är därför
Det är den spanks/barca blodet som talar
inte fotbollen, när det gäller val av Iniesta

Ni kan inte på allvar säga han petar Deco?

Sen håller jag till viss del med Giovanni
Deco är både mest underskattade och överskattade
även om det säger emot säg själv.

Låt mig förklara..
Han har gjort offensivt ett VG jobb...
Men han har även vart slö, slarvig och ibland
inte alls gett 100%. Det kan ni inte säga emot
Vissa matcher har man nästan blivig galen på
hans dumheter/felpass och slarv...

Men om man ska plusa ihop hela hans säsong hittills, är han bland våra bästa´det kan ingen
ta ifrån han..

Men han kan mycke bättre,..--
Barcelona Kharles_Valdés
2005-04-22 10:50
*Harkel*

Hahaha!

Edit:

hahaha!

ursäkta.
Barcelona Señor Culé
2005-04-19 21:40
Sonde

Vadå håll er till ämnet

Giovani
jag vet att du skrev att du vill se deco högre upp på planen. Förstår inte riktigt varför du tog aftonbladet grejen som om den var riktad direkt mot dig. Som du ser skrev jag till de som inte ville se han i startelvan. och inte direkt till dej
Barcelona Jopa
2005-04-22 13:51
Barcafan nr1 + Messi,
som ni säkert inte förstått så överdrev jag en aning vad gällde jämförelsen Linderoth/Marquez!
Vad gäller 7 inlägg, så kan jag tala om för dig att jag sett 7 matcher på plats denna säsong och resten på tv! Jag vidhåller att Marquez inte är rätt man för Barca! Vi har på alla platser förutom vb,mb och cmf yppersta europeiska klass!
För att ta nästa steg och vara i klass med Milan och de andra storlagen så måste vi ha klass spelare på alla platser.
Marquez är kass och överskattad! Han har i alla fall inget i Barca att göra! Vi lär aldrig vinna champ.league med spelare av Gios,Marquez och Oleguers klass i laget! Aldrig!
Barcelona Barçafan_Nr1
2005-04-22 14:01
Jopa//

Jag håller med dig att Oleguer och Gio inte håller måttet. Men Marques??? Om vi nu sett samma matcher så måste du också ha sett Marques betydelse som pivote. Om man inte märks är det ju bra. Det betyder ju att han gör det jobb han ska.
Barcelona Señor Culé
2005-04-19 20:42
Det går inte att ta er som säger att Deco inte ska va me i startelvan på allvar. Har bara en sak att säga till er:

Sök jobb på aftonbladet eller tv4+ där era bristande fotbollskunskaper kommer passa in perfekt.
Barcelona Barçafan_Nr1
2005-04-22 13:00
Jopa//

7 inlägg och du kan allt om Barça och Marques???
Har du sett samma Barçamatcher som jag under denna säsong?
Ditt inlägg ang. Marques kontra Linderoth är som att jämföra Ronaldinho med F.Ljungberg, d.v.s Pappan till fotboll kontra sonen.

Barcelona Damiá-
2005-04-22 14:32
Jopa

Jag tror inte att du har sett alla barças matcher den här säsongen för att då skulle du inte ge Rafa den kritik som du gör! Om du har sett alla matcher så kan du inte fotboll lika bra som somliga andra kan. VISCA RAFA MARQÙEZ !!!
Barcelona Jopa
2005-04-22 12:29
Kharles,
Linderoth är inte bara en klass bättre än Marquez utan flera klasser bättre! Vi måste vara ärliga och inse att Marquez är kass och inte har i Barcelona att göra! Jag är övertygad om att om du analyserar Marquez och Linderoth så kommer du fram till samma slutsats som jag!
Marquez suger big time!Jag har inte sagt att jag vill ha in svenskar! Däremot tog jag 3 svenskar som exempel! Det kan väl inte finnas någon som hejar på Barcelona som på fullt allvar tycker att Marquez är rätt man för denna förening!!Det är bättre att han springer och rättar till sitt hår i en annan förening! Jag är övertygad om att om vi skaffar en bra mittback så kommer Marquez dagar vara räknade!
Barcelona Beautiful_Barça
2005-04-20 00:00
Ämne: BALETTI SUGER, Inse ....
men skärp dig mannnen , beletti har varit matchens bästa 2-3 gåger med sina dribblingar,, han har gjort hur många målgivande inlägg från sin vänstra sida som helst, iaf fler än giuly,, gio tänker inte defensivt överhuvudtaget,, helst skulle jag byta ut beletti också, men han duger,, mycket bättre än sylvinho och GIO
Barcelona Puyol(l)Motta
2005-04-22 17:09
Bara jag som e mäktad imponerad av unge Asier del horno?

Mycket bra defensivt lika bra offensivt jag menar killen har all potential i världen att bli den spanske zambrotta fast med bättre huvudspel och känlsa på vart målet ligger då han som oftast gjort sina mål med huvet!

Laporta och co han bör ni signa o med sylvinho som backup på den position så ser det genast mycket stabilare ut...Jag tycker gio e okej men hans defensiva kunskaper för dåliga.

Vi kan inte ha 2 ytterbackar som är på ett ungefär lika bra defensivt det går bara inte..jag tycker belleti är snäppet bättre med sin grymma kondis och sina tacklingar han vågar sig på medans Gio är mer av en avvaktande back thats a big NO NO in my book.. Missförstå mig inte jag älskar offensiv fotboll lika mycket som den andre Barca fansen men ett stabilare försvar är väl inte att kräva för mycket? delhorno/ashley.c.puyol.marquez.belleti =)))

Är det nåt jag gillar med taktiska lag är att dem formar sin backlinje på det bästa sättet..ta tex Milan..de ställer upp med maldini nesta stam o cafu`..den sistnämndas defensiv är väl lite bättre än belletis men bara lite. När cafu drar på sina äventyr så finns det 3 stabila backar som städar efter, sånt vill jag ha i Barca..

Nu säger inte jag att del horno skulle vara det självklara valet men jag hoppas ni förstår vad jag försöker komma fram till?

Forza Barca o dessa fans

Barcelona Beautiful_Barça
2005-04-19 23:30
koompany och ashley cole (nog hade ronnie och eto'o fått honom att känna sig hemma i barca) låt aaldrig oleguer spela igen snälla :(
Barcelona Beautiful_Barça
2005-04-19 23:22
belettis offensiva insatser täckär gott och väl för hans deffensiva misstag,, han uppfyller sin roll som raikjard hat bett honom om mycket väl,, visst är Deco en bra spelare, men absolut inte defensivt, iniesta som sagt är bättre än deco, både defensivt och offensivt,, faktum att han inte har gjort så många viktiga mål beror på att han inte fåt tillräckligt med speltid,, kom ihåg bara hur kass deco var i början av säsongen,, iniesta är en spelare som har kvaliteer lång bättre än decos o därför är jag rädd att han lämnar barca ifall van brommel anländer,, därför tycler jag inte man borde förlängt gerards kontrakt o i stället låtit van brommel och motta skifta på den defensiva rollen (dock är båda mycket offensiva),, låt marqes gå ner till mittback och köp bara en vänsterback eller två
Barcelona giovani
2005-04-19 21:31
kubala ... Innan spela vi med 3 backslinje och nu spelar vi med 4 men dom 2 på sidorna brukar gå bort sig ganska ofta så jag ser det fotfarande lika riskfyllt att tappa boll som innan med 3 backlinjen. Ingen tvekan om att Deco är målfarlig han har väll gjort 9 mål och 7 assist om jag inte minns fel men det har jag väll aldrig argumenterat emot ?
Barcelona Giuly!
2005-04-19 17:47
Deco har ju varit grym iår och allt annat som har sagts är bs.
Motta är förmodligen inte redo för att starta en match därav börjar han nästa match på bänken igen men kommer förhoppningsvis in när det är en del kvar av matchen och inte ett 5 minuters inhopp som senast.
Barcelona giovani
2005-04-19 21:40
Henke_Barca ... mediaplayer 9 och uppåt fungerar bäst och realplayer dom två ska du ha. Det går bra med vlc också men den är jobbig behöver ändrade inställningar ibland.
Barcelona Henke_Barca
2005-04-19 21:45
ok Tack Giovani !
Barcelona Henke_Barca
2005-04-19 21:38
Ursäkta, en fråga bara e de nån som vet va för uppspelare man behöver för coolstreaming och var man kan ladda ner den ?
Barcelona Sonde
2005-04-19 21:15
Señor Culé: Skippa dumförklaringarna, alla måste få ha sin egen åsikt.

Håll er till ämnet.
Barcelona giovani
2005-04-19 19:41
Sonde ... Bevisa för mig att det statistiskt motbevisad så säger jag ok, men du kan inte bevisa det för det finns ingen statistisk. Att andra spelare tappar är rätt, men det är skrämmande att jämnföra att när en central mittfältare tappar boll jämnfört med en spelare som spelar högre upp på plan är samma sak. Hela Barcelonas spel utgår från Xavi och Deco för tillfället.

Att han lägger ner mycket arbete på det defensiva ser jag inte som nått specielt det ska en central mitt i Barca göra, det gör alla och är inget signafict för Deco han är knappast den enda som springer o sliter det är nått som är en självklarhet och inget som jag ser som nått possetivt gör man det inte ska man inte spela i Barcelona.

att han har skapat frisparkan för det andra laget 93 gånger jämnfört med Xavis 33 gånger ser jag som skrämmande och inte uppofrande. Jämnför det med Marquez som då har skapat 56 stycken. Då pratar vi om Marquez som speler defensiv mitt. Och att han fått 10 gula kort jämnfört med Marquez 7 säger en hel del också.

För mig är det inte konstigt att folk klagar på Deco, vad som därimot är överaskande för mig är att folk klagar så mycket på försvaret men inget på mittfältet, precis som du så ser dom felpass som något alla gör, men alla lag spelar inte som Barca andra lag har uppbackning bakom mitten. Medans i Barca är det extremt viktigt att ha ett centralpar som inte tappar boll därför att det går inte att reparera mot bra motstånd.
Barcelona Maxi Lopez
2005-04-19 20:42
Det verkar som Barca har skrivit på ett sponsoravtal på tröjan läs på elmundodeportivo.
Barcelona Sonde
2005-04-19 17:11
Giovani: Även om jag tycker att alla åsikter ska tas på allvar så har jag väldigt svårt att förstå dem som inte vill se Deco på plan. Argumenten; passar ofta fel, tappar ofta enkla bollar, är för dålig defensivt, tar för mycket risker osv håller inte. De är statistiskt motbevisade. Deco har i många matcher haft bättre passningsprocent än Xavi (kanske har han till och med haft bättre sammanlagt), vilket gör att "han tar för många risker - argumentet" inte riktigt håller. Visst, han tappar boll ibland precis som alla andra spelare, men det vägs upp av det...

...otroliga defensiva arbete han lägger ner. Vilket för övrigt också är ett osant argument. Att folk har så oerhört svårt att förstå vilket enormt arbete Deco lägger ner på plan är för mig en gåta. Följ honom en stund och inse hur mycket han springer och sliter!

Visst, ha skulle säkert göra bra ifrån sig högre upp i banan, men hn har gjort en smärre succé från sin nuvarande positon så varför byta? Inte mycket tyder på att han skulle kunna spela bättre.
Barcelona Bopi
2005-04-19 13:49
Daniel el magnific: sol campbell på vänstern!! aj aj aj aj aj
Barcelona Beautiful_Barça
2005-04-22 21:48
Ämne: Beautiful_Barça//

....Barca spenderar 5 dagar där under försäsongen,, 20:e - 25:e juli och spelar två träningsmatcher.!!
Barcelona Kharles el Diño
2005-04-22 20:52
Beautiful_Barça

Har Barça förlängt med Gerard? Närdå? Har du källa?
Barcelona Daniel el magnific
2005-04-22 07:38
Men kom ihåg alla ryckten har alltid någon uns av sanning i sig.

Troligt viss var det så att Manchester United vill Ha Puyol och därför lockar dom FC Barcelona med att vi ska få Van Nistelrooy.
Barcelona Kharles_Valdés
2005-04-22 12:23
Jopa

Haha, Linderoth bättre än Marquez..?! Skojar du!?

Förstår att du vill ha in dina svenskar i laget, men tyvärr, de skulle inte hålla i La Liga eller CL.

Detta är inte CM/FM.

Kubala

Det är väldigt konstigt egentligen, men med spelare som Toni, Bojan, Fran och Oriol kanske det bli ändring på det snart.

Sonde

Det ska antingen vara 1 stavelse; Ha! eller två; Haha! om det nu inte är oändligt många.
Barcelona Woofi
2005-04-22 12:38
Jopa//

Håller absolut inte med om att Linderoth är bättre an Marquez,M har enligt mitt tycke varit en av dom bästa i Barca i år.
Linderoth, har du nångång sett han passa en boll framåt? Han passa bara i sidled eller bakåt.

Nej Marquez är given i Barca enligt mitt tycke.
Barcelona Jopa
2005-04-22 11:42
tjena fans,
vi måste inse att med Gio,Marquez och Oleguer så kan vi aldrig mäta oss med de bästa i det långa loppet! För att nämna ett par svenska spelare:
Edman - bättre än Gio, Linderoth - bättre än Marquez, Mellberg- bättre än Oleguer!
Marquez springer bara och filmar och hans passnings spel är fruktansvärt dåligt för att vara en spelare i Barca. Faktiskt är jag förvånad över att han överhuvudtaget hamnade i Barcelona.
Köp R Kovac från Bayern! Stenhård mittback och bosman dessutom! Ta sen dit Ashley Cole och in med Edmilson så har vi en startelva som är fruktad och med idel klass spelare på alla platser! Förutsatt att Edmilson går in som def.mittf.
Annons: