/spanien/barcelona/forum/26612.aspx/spanien/barcelona/forum/26612.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Belletti
2004-07-28 18:07
Patrik//
Ja, vi lägger ner den diskussionen i alla fall jag.
Jag tror ledningen räknar med att Edmilson ska få franskt pass inom nästa månad, om det var han du menade som var den nya spelaren utan Eu-pass.
Barcelona Patrik
2004-07-28 18:03
Ska vi verkligen ta den här diskussionen om filmningar en gång till? Tveksamt.

Puyol är den mest lämpade att vara kapten, inget snack om saken. Nåt som stör mig är värvningen av ytterligare en icke eu-spelare. Vad tänker dom med, jag har så svårt att förstå.
Barcelona Patrik
2004-07-28 18:03
Ska vi verkligen ta den här diskussionen om filmningar en gång till? Tveksamt.

Puyol är den mest lämpade att vara kapten, inget snack om saken. Nåt som stör mig är värvningen av ytterligare en icke eu-spelare. Vad tänker dom med, jag har så svårt att förstå.
Barcelona Lucho
2005-03-14 10:51
Tompa: Vi har tre tuffa matcher framför oss: borta mot Deportivo, hemma mot Betis och borta mot Real Madrid. Det är ju ingen vågad gissning men efter dom matcherna tror jag att man, beroende på resultaten så klart, kan börja prata om ligan kanske kan ses som mer eller mindre vunnen. Än så länge känns det för tidigt i alla fall. Förlorar vi bägge kommande bortamatcher (vilket inte alls är omöjligt) medan marängerna vinner sina två kommande hemmamatcher är avståndet inför dom sju sista matcherna fem poäng. Men det skadar ju inte att Guti går ut och säger att ligan är förlorad ;-)

Det har väl diskuterats redan men jag måste säga att det var kul att se Giuly under lördagens match. Det var ju så där man vant sig vid honom från tiden i Monaco.

En sista sak. Om inte Decos form dippar rejält under resterande matcher så tycker jag utan tvekan att hans säsong varit i klass med Ronaldinho 03/04..
Barcelona RonalDanho
2004-07-28 16:22
Izquierda// jo sant stämmer nog ..men vi får inte nedsätta hans prestationer för att han filmar ..han ger ju tillbaka på annat sätt oxå
Barcelona Patrik Andersson
2004-07-23 12:57
Patrik// Motta fungerar, men håller han hela säsongen och hur är hans humör! Om han får rött vem ersätter han då. Gerad? Man kan flytta upp Marquez eller GVB men det känns väldigt nödlösning.
Som sagt den platsen behöver fyllas upp och det är snart.
Barcelona CruzitoZ
2004-07-28 16:32
men o man ska ju vinna... säg mig någon som inte filmari dagens fotboll`??
Barcelona Izquierda
2004-07-28 15:19
Jag gläds verkligen åt att det blev Puyol och inte Ronaldinho som kapten. Dels för att det ligger ett stort symbolvärde i att ha en katalan som kapten, dels för att Puyol har ett stort klubbhjärta, och dels för att det är bra att ha en kapten som domarna känner förtroende för. Med Ronaldinho som kapten skulle domarna tvingas lita på en spelare som ofta försöker lura dem med sina filmningar, vilket jag knappast tror skulle gynna oss.
Det enda negativa jag kan se med att utse Puyol som kapten är att han ibland haft en tendens att tappa humöret, men av de alternativ vi har idag är han absolut det bästa.
Real Madrid Ronaldo9#
2005-06-09 13:32
Ämne: Petts_n min gosedjur....
Ronaldinho lika bra som Maradona ...?!
haha vilket skämt!
Maradona va klasser bättren än va Ronaldinho ee nu!!
Barcelona barca85
2005-06-09 12:39
Petts_n min gosedjurs dinosarie heter dino:) Fast jag håller nästan med dig om att Ronaldhino är minst lika bra som maradona.. Fast det beror på om Maradona var dopat under sina stora år så...
Barcelona Ben
2005-03-13 23:56
Barca defilerar i La liga, de vita är på dekis. Om inte ligan tas i år ser jag inte när den kommer att hamna i Barcelona nästa gång. Vad jag tänkte ta upp är vad ni tror behövs för att vi på allvar ska etablera oss i Europa och kanske knipa en dubbel nästa säsong?

Mitt bud är två nyförvärv. En kvalificerad vänsterback tycker jag är nödvändigt. Visst var vi impade av Gio i början av säsongen, men ju längre den lider ser man varför Arsenal inte ville ha honom kvar. Om Ashley Cole verkligen vill komma skulle det vara en hörnsten i det jag tror skulle kunna bli en av de bästa elvorna i historien.

Vidare, vill jag gärna se en snabb anfallare kategori högerkant. Visst har Giuly visat att han duger ibland, men han är inte kontinuerlig nog tycker jag. Vem vill ni se på den positionen, och vad har ni för allmänna tankar kring detta?

Visca Barca.
Barcelona Gabriel
2005-03-14 00:09
Ben

För det första så tycker jag att det är för tidigt att börja snacka om nya spelare till laget. Det borde göras till sommaren.

Men jag ska säga vad jag tycker. För det första så vet jag inte vart Edmilson står just nu. Jag har visserligen sett honom i Lyon och i landslaget så jag förstår att vi värvade honom. Men att man måste se honom mer innan man kan ge honom pos/negativ kritik är ett faktum. Därför skulle jag säga att beroende på hur imponerande han är när han väll kommer tillbaka säger vare sig vi behöver en till mittback eller inte.

Jag håller med dig vad gäller vänsterbackspositionen. Gio var mycket stark i början men har visat att han kanske inte håller för en hel säsong. Sylvinho verkar lite mer än hyffsad men jag skulle gärna se att vi förska värva Del Horno, även om det kan vara så att han kanske inte vill(skrev på nytt kontrakt förra året).

När det gäller högerkanten vore Joaquin en riktig bra spelare till den platsen. Men det stör mig av att han själv har gått och sagt att han vill spela för Real Madrid och bli den nya figo. Inte konstigt att man börjar undra. Dessutom tror ja att vi får lägga ut en rejäl summa pengar eftersom Chelsea tydligen lagt rekord erbjudande på honom.

Men två spelare högst 3 räcker till nästa säsong.
Barcelona Viking
2005-06-09 22:15
Är det bara, jag lr är inte 5 miljoner euro löjligt lite för en spelare av Riquelmes kaliber?
Barcelona Gabriel
2005-03-13 22:54
Roligt att se att reals spelare och även madridmedierna kommit ner på jorden.

Guti: "Att vinna ligan är omöjligt" medans den spanska sportidiningen ifrån Madrid, Marca skriver "Madird säger hejdå till ligan"

Hmm, skulle jag haft min egna sporttidning skulle jag titulerat "El Madrid y los medios madridistas revuelven a la realidad" var snäll att rätta ordfel eller stavfel eftersom jag inte är riktigt 100 på min spanska trots att jag e halvspansk.
Barcelona J_Krojff
2005-06-09 14:36
dvs..

Xavi---- Deco

---V.Bommel---
Barcelona GeRrInHo
2004-08-14 13:15
vet någon i kanalen dom kommer att visa barça matchen idag? nån länk kanske? svara plzz
Barcelona Frazzé
2004-07-28 05:08
Såååååå sköönt de e att vara barca supporter idag,Äntligen e mittbacks problem lösta
Edmilson kanske ingen VÄRLDs-back men RIKTIGT bra back
Nu behöver vi bara 1 värvning till och de e en 9a
Nu när saviola ska till OS så blir de bara henke på topp under den månaden och 2 anfallare på 1 säsong håller inte,kolla madrid

Välkommen Edmilson!
Valencia BarcelonaIF
2004-07-28 15:00
Hur blir det denna säsong med Iniesta,Marquez,Oleguer.......??.
Tycker personligen att Edmilson borde få chansen i backlinjen så bra han är...men Oleguer gjorde en mycket bra jobb i vårsäsongen men är Edmilson verkligen bättre än Oleguer?...kan några i forumet jämföra de...
Vi hade behövt en "Pep" Guardiola-typs i nuvarande lag...kanske kunna balansera centrala mittfältet..i sitt gudabenådad defensiva excellens.Men hoppas att försvaret håller...men framförallt att anfallet går kanonbra med alla dessa alternativ där framme!
Barcelona S.W.A.T
2005-06-09 14:39
Argentina ( favorit laget) körde över Brazil igår! siken match Riquelme gör, han blir bara bättre och bättre, men tyvärr han får ändå inte stanna i barca synd! det sägs att Torres är nästan klar för barca, Saviola och riquelme till A.Madrid
Barcelona juanito
2004-07-28 15:00
pq: Tror du att ryktet är taget helt ur luften eller? Har sett det på fler ställen än ett så jag tror nog att det finns lite substans i det.
Valencia BarcelonaIF
2004-07-28 14:28
Barcelona start-XI:


...............Henke...............
...................................
......Dinho.............Giuly......
...............Deco................
..........Xavi......Motta..........
...................................
Sylvinho..Edmilson..Puyol..Belletti
...............Valdes..............

P.S Valet av Henke är bara för att jag vill så hemskt gärna ha en svenskt där..plus att låta han få mäta med de bästa redan då!....men Saviola
är en mycket bra val med!

Valencia BarcelonaIF
2004-07-28 14:52
Oavsett hur bra (eller dåligt) man tycker om tv4 plus kommentatorer och arrangemanget så är Barcelona FC värd varje nanosekund av vår tv-tid...absolut...hoppas bara Barcelona kan vinna ligan...Jag komemr även njuta av varje gång Real gör en försvarsmiss....det var rent sagt parodi på fotboll när Real spelade under vår säsongen!!..Haha

Må Vi lyckas!!
Barcelona Viktor Munoz
2004-07-28 00:37
Alx: Inte min mening att reta gallfeber på folk. Däremot rycker jag att merparten av alla åsikter på det här forumet är på ritkig korpen nivå, men självklart ska alla ha rätt itll en åsikt och vem är jag att sätta mig till doms över andras, om än väldigt okunniga, åsikter. Det är inte min mening och jag vill passa på att be alla som jag har retat gallfeber på om ursäkt.

Izq...:
Kul läsning i alla fall.
Valencia BarcelonaIF
2004-07-28 14:40
Kontinuitet är viktigt i lagbygge...därför borde vi inte ha för många förändringar på startelvan..backlinjen borde bli ihopspelta...med tanke på att hela 3 nya spelare kan bli inslussade in på backlinjen bara vår "goldenboy" Puyol som ledare ska kunna visa vägen där helt klart!...

I mittfältet måste balansgången mellan Motta och Xavi fungera...låt inte Xavi få ta för mycket defensivarbete..då sjunker laget igenom i mitten..Dinho måste fortsätta sin vanliga väg..dvs underhålla,måla,beröra och visa vilja!!

Hoppas att den kvicke Giuly lyckas, då jag är mycket förtjust i honom!.....kan föreställa mig att han springer sönder Carboni eller Carlos..haha...men men vi får se!!

Barcelona ykeea
2004-07-28 20:26
Kolla vad Davids säger om Barcas vice-president på Inters officiella hemsida vilket betyder att han verkligen sagt det här och inget j-la aftonbladet eller något:

Davids , what didn't convince you about Barcelona's proposal? Were you perhaps irritated by the fact that a lot of your compatriots were sold?
"No, there's no truth in the story about the Dutch players. I went to Barcelona to play, win and play spectacular football, with or without other Dutch players. The important thing is to play well with who is there. There were some situations at Barcelona that I didn't like, but I can't talk about them. I can say just one thing - there's a vice president who does things that I didn't like..."
Barcelona Viktor Munoz
2004-07-28 00:37
Alx: Inte min mening att reta gallfeber på folk. Däremot rycker jag att merparten av alla åsikter på det här forumet är på ritkig korpen nivå, men självklart ska alla ha rätt itll en åsikt och vem är jag att sätta mig till doms över andras, om än väldigt okunniga, åsikter. Det är inte min mening och jag vill passa på att be alla som jag har retat gallfeber på om ursäkt.

Izq...:
Kul läsning i alla fall.
Barcelona Masen
2004-07-28 14:50
Om jag vill få tag på biljetter till matchen barca-deportivo i november, var kan jag få tag på det om jag inte är medlem. Är det någon som vet?
Barcelona Frazzé
2004-07-29 13:03
Spelar barca redan 13.00 eller!!!!????
Real Madrid La Belleza Blanca
2004-07-28 02:32
juanito: Robert Perlskog är inte ens kommentator för spanska ligan på TV4.
Barcelona juanito
2004-07-28 01:14
Viktor Munoz: Däremot rycker jag att merparten av alla åsikter på det här forumet är på ritkig korpen nivå, men självklart ska alla ha rätt itll en åsikt och vem är jag att sätta mig till doms över andras, om än väldigt kunniga, åsikter.

Hoppsan, det där lät lite snurrigt. Först säger du att våra åsikter är på korpennivå och sedan är dom plötsligt väldigt kunniga.

Awinho: Det jag oroar mig mest för om Vieira kommer är Robert Perlskog. Kommer han verkligen att klara av att kommentera marängerna i så fall? Jag tror att det finns risk för att han kommer att dö av upphetsning om Madrid skulle spela med Vieira och Beckham på planen samtidigt.
Annons: