/spanien/barcelona/forum/26592.aspx/spanien/barcelona/forum/26592.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Puyol(l)Motta
2005-04-22 17:09
Bara jag som e mäktad imponerad av unge Asier del horno?

Mycket bra defensivt lika bra offensivt jag menar killen har all potential i världen att bli den spanske zambrotta fast med bättre huvudspel och känlsa på vart målet ligger då han som oftast gjort sina mål med huvet!

Laporta och co han bör ni signa o med sylvinho som backup på den position så ser det genast mycket stabilare ut...Jag tycker gio e okej men hans defensiva kunskaper för dåliga.

Vi kan inte ha 2 ytterbackar som är på ett ungefär lika bra defensivt det går bara inte..jag tycker belleti är snäppet bättre med sin grymma kondis och sina tacklingar han vågar sig på medans Gio är mer av en avvaktande back thats a big NO NO in my book.. Missförstå mig inte jag älskar offensiv fotboll lika mycket som den andre Barca fansen men ett stabilare försvar är väl inte att kräva för mycket? delhorno/ashley.c.puyol.marquez.belleti =)))

Är det nåt jag gillar med taktiska lag är att dem formar sin backlinje på det bästa sättet..ta tex Milan..de ställer upp med maldini nesta stam o cafu`..den sistnämndas defensiv är väl lite bättre än belletis men bara lite. När cafu drar på sina äventyr så finns det 3 stabila backar som städar efter, sånt vill jag ha i Barca..

Nu säger inte jag att del horno skulle vara det självklara valet men jag hoppas ni förstår vad jag försöker komma fram till?

Forza Barca o dessa fans

Barcelona Beautiful_Barça
2005-04-19 23:30
koompany och ashley cole (nog hade ronnie och eto'o fått honom att känna sig hemma i barca) låt aaldrig oleguer spela igen snälla :(
Barcelona Beautiful_Barça
2005-04-19 23:22
belettis offensiva insatser täckär gott och väl för hans deffensiva misstag,, han uppfyller sin roll som raikjard hat bett honom om mycket väl,, visst är Deco en bra spelare, men absolut inte defensivt, iniesta som sagt är bättre än deco, både defensivt och offensivt,, faktum att han inte har gjort så många viktiga mål beror på att han inte fåt tillräckligt med speltid,, kom ihåg bara hur kass deco var i början av säsongen,, iniesta är en spelare som har kvaliteer lång bättre än decos o därför är jag rädd att han lämnar barca ifall van brommel anländer,, därför tycler jag inte man borde förlängt gerards kontrakt o i stället låtit van brommel och motta skifta på den defensiva rollen (dock är båda mycket offensiva),, låt marqes gå ner till mittback och köp bara en vänsterback eller två
Barcelona giovani
2005-04-19 21:31
kubala ... Innan spela vi med 3 backslinje och nu spelar vi med 4 men dom 2 på sidorna brukar gå bort sig ganska ofta så jag ser det fotfarande lika riskfyllt att tappa boll som innan med 3 backlinjen. Ingen tvekan om att Deco är målfarlig han har väll gjort 9 mål och 7 assist om jag inte minns fel men det har jag väll aldrig argumenterat emot ?
Barcelona Giuly!
2005-04-19 17:47
Deco har ju varit grym iår och allt annat som har sagts är bs.
Motta är förmodligen inte redo för att starta en match därav börjar han nästa match på bänken igen men kommer förhoppningsvis in när det är en del kvar av matchen och inte ett 5 minuters inhopp som senast.
Barcelona giovani
2005-04-19 21:40
Henke_Barca ... mediaplayer 9 och uppåt fungerar bäst och realplayer dom två ska du ha. Det går bra med vlc också men den är jobbig behöver ändrade inställningar ibland.
Barcelona Henke_Barca
2005-04-19 21:45
ok Tack Giovani !
Barcelona Henke_Barca
2005-04-19 21:38
Ursäkta, en fråga bara e de nån som vet va för uppspelare man behöver för coolstreaming och var man kan ladda ner den ?
Barcelona Sonde
2005-04-19 21:15
Señor Culé: Skippa dumförklaringarna, alla måste få ha sin egen åsikt.

Håll er till ämnet.
Barcelona giovani
2005-04-19 19:41
Sonde ... Bevisa för mig att det statistiskt motbevisad så säger jag ok, men du kan inte bevisa det för det finns ingen statistisk. Att andra spelare tappar är rätt, men det är skrämmande att jämnföra att när en central mittfältare tappar boll jämnfört med en spelare som spelar högre upp på plan är samma sak. Hela Barcelonas spel utgår från Xavi och Deco för tillfället.

Att han lägger ner mycket arbete på det defensiva ser jag inte som nått specielt det ska en central mitt i Barca göra, det gör alla och är inget signafict för Deco han är knappast den enda som springer o sliter det är nått som är en självklarhet och inget som jag ser som nått possetivt gör man det inte ska man inte spela i Barcelona.

att han har skapat frisparkan för det andra laget 93 gånger jämnfört med Xavis 33 gånger ser jag som skrämmande och inte uppofrande. Jämnför det med Marquez som då har skapat 56 stycken. Då pratar vi om Marquez som speler defensiv mitt. Och att han fått 10 gula kort jämnfört med Marquez 7 säger en hel del också.

För mig är det inte konstigt att folk klagar på Deco, vad som därimot är överaskande för mig är att folk klagar så mycket på försvaret men inget på mittfältet, precis som du så ser dom felpass som något alla gör, men alla lag spelar inte som Barca andra lag har uppbackning bakom mitten. Medans i Barca är det extremt viktigt att ha ett centralpar som inte tappar boll därför att det går inte att reparera mot bra motstånd.
Barcelona Maxi Lopez
2005-04-19 20:42
Det verkar som Barca har skrivit på ett sponsoravtal på tröjan läs på elmundodeportivo.
Barcelona Sonde
2005-04-19 17:11
Giovani: Även om jag tycker att alla åsikter ska tas på allvar så har jag väldigt svårt att förstå dem som inte vill se Deco på plan. Argumenten; passar ofta fel, tappar ofta enkla bollar, är för dålig defensivt, tar för mycket risker osv håller inte. De är statistiskt motbevisade. Deco har i många matcher haft bättre passningsprocent än Xavi (kanske har han till och med haft bättre sammanlagt), vilket gör att "han tar för många risker - argumentet" inte riktigt håller. Visst, han tappar boll ibland precis som alla andra spelare, men det vägs upp av det...

...otroliga defensiva arbete han lägger ner. Vilket för övrigt också är ett osant argument. Att folk har så oerhört svårt att förstå vilket enormt arbete Deco lägger ner på plan är för mig en gåta. Följ honom en stund och inse hur mycket han springer och sliter!

Visst, ha skulle säkert göra bra ifrån sig högre upp i banan, men hn har gjort en smärre succé från sin nuvarande positon så varför byta? Inte mycket tyder på att han skulle kunna spela bättre.
Barcelona Bopi
2005-04-19 13:49
Daniel el magnific: sol campbell på vänstern!! aj aj aj aj aj
Barcelona Beautiful_Barça
2005-04-22 21:48
Ämne: Beautiful_Barça//

....Barca spenderar 5 dagar där under försäsongen,, 20:e - 25:e juli och spelar två träningsmatcher.!!
Barcelona Kharles el Diño
2005-04-22 20:52
Beautiful_Barça

Har Barça förlängt med Gerard? Närdå? Har du källa?
Barcelona Daniel el magnific
2005-04-22 07:38
Men kom ihåg alla ryckten har alltid någon uns av sanning i sig.

Troligt viss var det så att Manchester United vill Ha Puyol och därför lockar dom FC Barcelona med att vi ska få Van Nistelrooy.
Barcelona Kharles_Valdés
2005-04-22 12:23
Jopa

Haha, Linderoth bättre än Marquez..?! Skojar du!?

Förstår att du vill ha in dina svenskar i laget, men tyvärr, de skulle inte hålla i La Liga eller CL.

Detta är inte CM/FM.

Kubala

Det är väldigt konstigt egentligen, men med spelare som Toni, Bojan, Fran och Oriol kanske det bli ändring på det snart.

Sonde

Det ska antingen vara 1 stavelse; Ha! eller två; Haha! om det nu inte är oändligt många.
Barcelona Woofi
2005-04-22 12:38
Jopa//

Håller absolut inte med om att Linderoth är bättre an Marquez,M har enligt mitt tycke varit en av dom bästa i Barca i år.
Linderoth, har du nångång sett han passa en boll framåt? Han passa bara i sidled eller bakåt.

Nej Marquez är given i Barca enligt mitt tycke.
Barcelona Jopa
2005-04-22 11:42
tjena fans,
vi måste inse att med Gio,Marquez och Oleguer så kan vi aldrig mäta oss med de bästa i det långa loppet! För att nämna ett par svenska spelare:
Edman - bättre än Gio, Linderoth - bättre än Marquez, Mellberg- bättre än Oleguer!
Marquez springer bara och filmar och hans passnings spel är fruktansvärt dåligt för att vara en spelare i Barca. Faktiskt är jag förvånad över att han överhuvudtaget hamnade i Barcelona.
Köp R Kovac från Bayern! Stenhård mittback och bosman dessutom! Ta sen dit Ashley Cole och in med Edmilson så har vi en startelva som är fruktad och med idel klass spelare på alla platser! Förutsatt att Edmilson går in som def.mittf.
Barcelona ronnie10
2005-04-22 17:32
Marquez har varit vår viktigaste spelare den här säsongen delat med puyol och eto'o... kanske har puyol varit allra viktigast
Barcelona cesaro
2005-04-23 22:55
tja.
är det nån som skulle kunna ge mig länken till CCTV5. som lades ut innan betis matchen!
skulle va grymt shysst.

Visca el Barça!
Barcelona emma
2005-04-23 22:53
Real - Villarealmatchen ser ju riktigt intressant ut. 0-1 i paus efter tveksam straff, så nu får gubbarna röra på fläsket om de ska hänga med Barca.
Barcelona Tompa
2005-05-26 22:25
Forca Blaugranas:
"Sen så ska jag säga att Barca inte ses som ett storlag i Sverige."

Vet inte var i Sverige du bor men i så fall visar det ju bara att fotbollsfolket i dina hemtrakter inte vet ett dugg om vad Barca har uträttat historiskt sett. Det är säkert folk som har ett synnerligen ytligt intresse för fotboll och som saknar intresse för fotbollshistoria. Samma människor skulle säkerligen inte kallat Milan en storklubb för drygt 20 år sen när de var nere och vände i Serie B två omgångar i början av 80-talet, om de nu känner till att Milan faktiskt spelat i Serie B.

Sen frågan angående pengar. Visst, pengar är nödvändigt i dagens toppfotboll och därför accepterar jag motvilligt tröjsponsorn. Men jag vägrar att se något positivt med att slänga ut hundratals miljoner bara för att visa "ekonomisk styrka". Visst kan man betala mycket pengar för en spelare men den spelaren måste i så fall verkligen tillföra något som lyfter laget. Och dit hör inte Rio Ferdinand och definitivt inte för 400 mijoner spänn.
Barcelona Tompa
2005-05-26 22:25
Forca Blaugranas:
"Sen så ska jag säga att Barca inte ses som ett storlag i Sverige."

Vet inte var i Sverige du bor men i så fall visar det ju bara att fotbollsfolket i dina hemtrakter inte vet ett dugg om vad Barca har uträttat historiskt sett. Det är säkert folk som har ett synnerligen ytligt intresse för fotboll och som saknar intresse för fotbollshistoria. Samma människor skulle säkerligen inte kallat Milan en storklubb för drygt 20 år sen när de var nere och vände i Serie B två omgångar i början av 80-talet, om de nu känner till att Milan faktiskt spelat i Serie B.

Sen frågan angående pengar. Visst, pengar är nödvändigt i dagens toppfotboll och därför accepterar jag motvilligt tröjsponsorn. Men jag vägrar att se något positivt med att slänga ut hundratals miljoner bara för att visa "ekonomisk styrka". Visst kan man betala mycket pengar för en spelare men den spelaren måste i så fall verkligen tillföra något som lyfter laget. Och dit hör inte Rio Ferdinand och definitivt inte för 400 mijoner spänn.
Barcelona barca85
2005-04-19 17:56
Bifaller Deco-fansen:)
Eller hur Maxi L känns fett skönt, nu ska kapitalisterna få se! ;I
Barcelona the_dog
2005-04-19 17:00
ëto har gjort 22 mål inte 21 :D
Barcelona Kharles_Valdés
2005-04-19 17:08
giovani

Såg du matchen mot Chelsea? Vem var det som tappa boll där? Eller matchen mot Real Madrid? Där han hade 4-5m till godo men ändå blev omsprungen av en 32-åring. Faktum är att Xavi tappat bollen mer än Deco, i avgörande lägen, iaf på sistone. Tycker du överdriver en del.

Vi får se om Rijkaard bänkar honom. Han är enligt mig, och många andra också för den delen, vårt viktigaste nyförvärv, tillsammans med Eto'o, men Eto'o har missat väldigt mycket målchanser.

the_dog

Ja, har sett det ett tag nu på lfp.es, men frågan är varför Marca, som är en Madridtidning och den som delar ut Pichichi-trofén inte antagit det än.
Real Madrid Ike
2005-04-24 00:07
vinner inte ligan?
vad har real´s vinst med oss att göra.
Vi kommer kommer krossa malaga imorgon.
Inte ligan som oroar mig.
Precis som dig blir jag bara irriterad på att real ska vinna hur kasst dom än spelar.

Skulle vi motförmodan torska ligan(vilket jag knappast tror vi kommer göra)
så kan ja säga med en gång att ja kommer gilla barca lika mycket, men jag kommer sluta titta på fotboll.
Flames
2005-04-18 11:29
Relay
Ja jag säger inte emot
Stärka upp defensiven stärker ju offensiven om du fattar vad jag menar
Decoinho
2005-04-18 01:32
Vilket lag, vilket spel, vilka lirare !!!!

Guily sätter var tjugonde skot som vanligt, sammarbetet mellan Dinho o guily e alltid bra för att dino har ögon i nacken o öronen o guily springer mycket.

Skit snyggt när ronaldinho hoppa över bollen och deco med.. ibland är konsten att inte göra nått =) den förtjänade verkligen att gå i mål.

man vill bara gråta när man ser ronaldinho o han otroliga finter, vilken fantasi, han spelar ut bollen över sidlinjen snyggt också. Vilken inställning !!!! Eto´o aplåderar åt maxis prestationer och alla jagar boll, raka motsatsen till dagens real madrid,
Zidane e sjukt dålig, han tappar otroligt många bollar, förr hade jag aldrig sett någon ta bollen ifrån han nångång.

RONALDINHOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!
Annons: