/spanien/barcelona/forum/26591.aspx/spanien/barcelona/forum/26591.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid Ike
2005-09-23 12:29
King_raul:
Jag ska ge dig anledningen varför jag hållt på barcelona alla dessa år.

Jag va på semeser i barcelona, älskade staden.
Va halvt intresserad av fotboll, såg en match och fastnade för laget.
Sen varför jag tex inte började hålla på RM, är at dom alltid verkat tro sig vara bättre än alla andra, Barca är ingen lite klubb, men den kändes som en muskitör som slogs mot Stor makten, och diktaturen (inte ordagrant då).
Sen för varje fel dom slut man såg real få med sig, och hur ändå spelarna alltid klagade, så ökade kärleken för Barca, och hatet för RM ökade.

Att du menar att alla ska hålla på ett lag dom kommer ifrån är löjligt.
Hur tror du ekonomin i stor lag skulle vara om dom bara hade suportar från sin hemstad.
Hur många tror du håller på barca och madrid i Europa och Asien.
Varifrån du dom får ekonomin att köpa alla dessa nya spelare...

Att jag bor i sverige och håller på Barcelona, är att jag vill se fotboll i världs klass.
Allsvenskan håller precis inte den nivån, och uppsala som jag bor i har inte ens ett klubb lag i allsvenskan...
Real Madrid King_raul
2005-09-23 12:27
Vi lägger ner Kharles,
Barcelona har bara inhemska och Real Madrid är ett regeringslag. Whatever turns you on, my friend.
Vi kan hålla på hela dagen.

Snälla barcelona red. stäng ute King_raul han stryker inte forumet medhårs.
Real Madrid King_raul
2005-09-23 12:19
Van bommel ropar "vamos" och vips står han och dansar katalanska nationaldansen varje morgon? tillåt mig att små le.
Real Madrid King_raul
2005-09-23 12:17
Ämne: Hjärtat i vårt lag ä....
ojdå, börjar bli desperat i diskussionen? Ja era storheter som Koubala, Stoichkov, Koemann & Cruyff kännns verkligen inhemska. Snälla lägg ner den diskussionen.
Puyol räddar er, Casillas oss.
Barcelona Kharles
2005-09-23 12:16
Gå och skriv så på ditt forum så får du veta hur dum fråga det är ;-)~
Real Madrid King_raul
2005-09-23 12:14
Och snälla Kharles & Las_ramblas, ni kan väl berätta vad som gör att ni håller på Barcelona och inte Real Madrid, hade varit kul att veta.

Barcelona Kharles
2005-09-23 12:14
Hjärtat i vårt lag är i alla fall inhemskt. Puyol är ett exempel, Van Bommel ropar "Vamos" och Ronaldinho hjälper Oleguer upp om denne blivit fälld.

Mer än vad man kan säga om RMCF.

Ja och Luis Enrique hoppade över till Barcelona för att han blev illa behandlad av Madrid. Men han är varken katalan eller bask.
Real Madrid King_raul
2005-09-23 12:11
Kharles & Las_ramblas,
Ja Alla får heja på vilket lag dom vill, MEN faktum kvarstår att lagens diehard fankvot ÄR deras stadsbor, det kan ingen neka till. Se bara hur Tobias Regnell "hoppade" över till Barcelona ifrån Real Madrid när det passade honom. Det gör inget riktigt fan.

fotnot: Tobias Regnell är redaktionschef på tidskriften Offside, han tog även in mitt mail i tidningen ang. just denna fråga, läs den, intressant läsning.


Real Madrid King_raul
2005-09-23 12:05
Har jag sagt att man inte får heja på lagen i fråga?
sa bara att jag tycker det är smått roande, inget mer. Visst, superomoget att tycka det är roande?
Och Real madrid har inte fler peñas runt om i Spanien? Att motargumentera anses mer moget nu då?
Barcelona Kharles
2005-09-23 11:42
King_raul

Vågar du skriva de där sakerna på ert eget forum? Går knappt att tro att du är 28, du betéer ju dig relativt omoget.

Real Madrid om någon klubb har väl mest icke-inhemska fans. Barcelona har hela Katalonien och delar av Spanien med sig. Seriöst, är inte du redaktionsmedlem? Kan inte du säga till dina icke-spanska kollegor att sluta heja på Real Madrid då så får vi se hur de reagerar.
Real Madrid King_raul
2005-09-23 11:31
La_rambla,
jag bara utveckla fakta, jag håller på laget/staden jag är ifrån.
Precis som mitt HiF, där jag bor, ge mig en anledning till varför jag skulle hålla på Malmö FF istället?
Många Engelskmän skulle höja på ögonbrynet om dom frågade en Manchesterbo om vilket lag han håller på och svaret blir Arsenal.


Barcelona La_Rambla
2005-09-23 11:26
King_raul//
Snälla bespara mig floskler som "laget i blodet".
Vadå, har du gjort blodtransplantation ihop med spelarna eller?
Nivå, wannabee, gemenskap med laget osv. kan du lägga ner med en gång. Det ser så ut på de flesta forum här på SF.

Sen för min egen del, även om detta egentligen har med saken att göra, har jag hållt på Barcelona så länge jag kan minnas, trots att jag är född i Italien. Min kärlek till laget ska inte en sån som du komma och ifrågasätta utan att jag ger dig svar på tal. Så håll du på ditt Real som du givit ditt blod till, så håller jag på mitt kära Barça så blir allt frid och fröjd.

Adiós!
Real Madrid King_raul
2005-09-23 11:12
La_rambla,
Nivån ni wannabe-"fans" håller visar att ni inte har något gemensamt med laget ni tror ni håller på.
Visst, "håll" du på Barcelona, men känslan man har när man har laget i blodet kommer ni aldrig att få känna.
Barcelona La_Rambla
2005-09-23 11:02
barcelona-z//
Ursäkta men väx till dig lite först!
Var har jag skrivit något så som "jävla araber"?
Sen har jag inte skrivit till dig heller.

Sen att du drar upp att Henke är sämre än Eto'o osv., jag har inte sagt annat. Så skärp till dig nu lille vän. :)

Red. Snälla ta bort de här inläggen, de hör inte hemma här. Var bara tvungen att svara barcelona-z att jag inte hoppade på någon folkgrupp utan drog bara en parallell.
Barcelona barcelona-z
2005-09-23 10:58
La_Rambla kyss fittan me de där jävla araberna som du har skrivit vakna för fan de e facktist synd att ha en barca fans som du du behöver gå på terapi jävla skit ja sa bara att ni svenskar vill se larsson mera inne de e int nåt fel me det som jag sa o han e ju int för fan bättre än etoo men ja tycker att han e bättre än giuly ja skulle vilja se larsson isätälle för giuly
Barcelona Underbarn_N1
2005-09-23 10:47
Grabbar, tycker inte vi ska klaga på Riijkaard, om ni tänker lite så var det faktiskt han som vände vår negativa trend 03/04.

Jag tycker att Belletti borde få komma tillbaka på sin högerback, Oleguer klarar helt enkelt inte av det. Sen så tycker jag att det såg stabilt ut i början av förra säsongen med Puyol och Marquez som mittbackspar, varför inte fortsätta med det?

Sen på mittfältet tycker jag att man kan flytta ner Xavi som pivote för att rotera lite, Xavi har visat att han klarar av det, och han får mer tid att styra spelet från den positionen, sen in med Van Bommel bredvid Deco. Tror verkligen på det mittfältet, sen när Motta kommer i form, så kan man ta upp Xavi igen o rotera på det viset om Motta blir sliten osv.

Som några här tidigare skrivit, så klarar laget inte att spela med samma start-11 i 4 matcher i rad på 10 dagar, det går helt enklet inte. Och nu när vi har breddat vår trupp så tror jag inte det blir så stora förändringar. Tex om man vilar Deco mot Betis, blir det en försämmring då att stoppa in Van Bommel? Nej, jag tror att han skulle klara av det mycket bra.

Real Madrid King_raul
2005-09-23 10:38
Killa,
Varför håller folket i Madrid på Atletico eller Real Madrid, jo, dom är där ifrån. Varför håller folk i München på Bayern, jo dom är där ifrån.
Varför håller du på Barcelona? Jo för att...lixom, dom är bra, lixom.
Jag håller på Real Madrid för jag är ifrån Madrid.
Simple as that.

Y si, soy esapañol desde nacimiento, y no me importa si me crees o no.
Barcelona La_Rambla
2005-09-23 10:38
Camparn//
Motta har ju precis som Henke kommit tillbaka från en långvarig skadeperiod. Just innan ligastart så fick han ju operera någon tå på foten som tydligen besvärade honom. Det skulle ta ca 1 v att läka, så han borde ju rimligtvis vara aktuell nu. Frågan är bara hur pass mycket Rijkaard tror på Motta.

King_raul//
Du verkar vara likadan själv som Killa då, hur ser ert eget forum ut då? En massa arabiska fjortisar som håller på Real just för att de värvar galacticos. Bara för att du råkar vara ifrån Madrid ger det dig knappast ensamrätten i Sverige att älska och tycka om det laget, att följa dem i vått och torrt. Lika lite som det ger katalaner ensamrätt för dem att hålla på Barcelona. Du kanske skulle besöka något forum i Asien, och propagera för att de minsann inte kan kalla sig madridsupporters eftersom de inte är födda i Madrid?
Barcelona Camparn på nou
2005-09-23 10:28
Vårt mittfält är fantastisk starkt med Xavi,Deco,Iniesta och Van Bommel att kunna använda, Rijkaard måste lära sig att rotera de och speciellt om en spelare är halvskadad kunna använda en av de andra.
Barcelona barcelona-z
2005-09-23 10:25
förlåt mina brojor att jag skriver såhär mycket men jag har det så tråkit därför skriver jag såhär mycket men va jag skrev just om anfallerna så visst kan man byta giuly eller etoo ut o vila men man kan int bara ändra så mycket på laget från förra matchen kanske deco ellet xavi ut o låt v bommel visa va han kan presentera eller oleguer ut o belletti in men som ja sa de e fel att byta ut för mycket 1 eller 2 spelare skulle man kunna byta från förra matchen
Länktips: barca
Barcelona Camparn på nou
2005-09-23 10:21
En utmärkt idé att låta Van Bommel starta mot Betis speciellt om Deco går omkring halvskadad. Tycker nästan att man skulle ge Iniesta chansen Xavi har inte varit i form nu i början på säsongen och låta honom vila.

vet någon har det är med Motta varför får inte vår naturliga pivote spela han ska vanligtvis vara den bästa spelaren på den positionen, är han inte i form ännu? Puyol och Marquez som mittbackslås är det jag vill se och Motta som defensiv mitt.
Barcelona barcelona-z
2005-09-23 10:21
Barcafan1 va fan tänker du me att sätta puyol på bänken o giouly larsson o esguerro börja på topp,ok jag förstår att ni svenskar vill se mer av larssom men han e int tyvärr såpass bra att peta etoo o de e självklart att ronladinho skall spela mot R Betis
Länktips: Barca
Barcelona barcelona-z
2005-09-23 09:54
Ämne: Hahhaha en del här ä....
ja tycker sj att oleguer borde sättas på bänken spela edmilsom me puyol som de e nu o belletti tillbaka som högerback o så kan man ta ner marquez me puyol när motta e i skick igen vet nån när han e frisk igen ?? jag skulle verkligen villa veta det,jag skulle vara väldigt tacksam om nån skulle säga
Länktips: barca 4ever
Barcelona Killa
2005-09-23 09:50
King_Raul du är rolig du! Ska jag hålla på ett allsvensktlag bara för att jag är svensk? Har du glömt att ta dina piller idag eller? Sen så tror jag inte på dig att du skulle vara spansk eller 28år för om du skulle vara 28 skulle du inte vara så omogen som du är..."Nej bara jag får hålla på ett spanskt lag för att jag är från Spanien" det är så du låter.
Barcelona barcelona-z
2005-09-23 09:49
barcas fans va int oroliga vi gräjer detta ännu vi måst tro på våra spelaren..fan de e int alls likadant barca som det var förra årert de sir ut som ronaldinho,xavi,deco,etoo har sommarlov ännu dom måst vakna för att vi ska ta la liga
Länktips: barca rools
Real Madrid King_raul
2005-09-23 09:47
Los Culés,
Du är bra objektiv, Alla Madrid fans råkar inte vara som Real FAN#1, Jag är 28år, född i Spanien, min far är född Colchonéro (om du nu ens vet vad det är) men jag blev merengue redan när jag började träna fotboll vid 7års ålder.
Vill inte väcka dig, men sanningen är att risken är större att ni har mer medgångssupportrar a la Henrik Larsson än Real Madrid har.
Och dessutom har jag alltid tyckt att man ska ha blod i det lag man håller på, och 95% av alla här inne borde väl hålla på Aik, djurgår´n, Göteborg eller annat allsvenskt lag i ärlighetens namn, tycker det här med att "välja" ett lag som man inte har någon som helst verklighetsförankring till är lätt lustigt.

Mete un poco corazon jodér!
Barcelona barcelona-z
2005-09-23 09:47
jag tycker sj att han borde ge chansen åt exguerro van bommel och iniesta dom borde få chansen å visa va de kan.o xavi deco o giuly borde känna sig lite mera hotad och int spela 4 ganska dåliga matcher utan att byta öppninselvan..han borde ge chansen åt van bommel o de andra som e på bänken
Barcelona barcelona-z
2005-09-23 09:43
Bopi jag tycker samma sak jag fattar int riktigt va rijkaard håller på med man kan ju int sätta oleguer som högerback han e bara för dåligt där sätt häldre belletti som högerback o fast oleguer me puyol men han kan int bara spela som högerbach rijkard måst börja fatta det
Barcelona Aubri
2005-09-23 09:27
Hahhaha en del här är för roliga
Det är lätt och va efterklok numera
-
Förra året ville alla se, Edmilson tillsammans
men puyol, när det nu visa sig killen är KASS
så gnäller vissa på rijkaard, och undrar
varför inte Oleguer spelar som mittback

Och för er som tjatar om Baletti kan jag säga
Engligt mina spanska källor, det hänger lite med
att Baletti inte så fullt på allvar sköter det
defensiva, och att Mr Puyol lider av att folk
strömmar in från Baletti's kant

Men visst är han bättre än oleguer, fast åt andra hållet (offensiva)
Barcelona La_Rambla
2005-09-23 08:53
Ja det är lite märkligt. van Bommel har spelat 70 min på 7 matcher nu. Nu om något är det verkligen dags att börja rotera lite på materialet och ge van Bommel, Iniesta, Ezquerro, Larsson, Sylvinho och Maxi lite speltid.

Det verkar som van Bommel går in på Decos plats. Han dras med en skada sen matchen mot W. Bremen.
Känns som om det är bättre att låta Deco få kurera sig ordentligt istället för att spela halvskadad, hemska tanke om han skulle förvärra sin skada och vara borta en längre tid.

PS. Bra artikel Thomas. Vi är nog många som undrar vad som händer vårt kära Barcelona. Intressant läsning. PS.
Annons: