/spanien/barcelona/forum/26590.aspx/spanien/barcelona/forum/26590.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Patrik
2004-07-20 23:13
Barça vann med klara 6-0 mot Palamos.

Samma startelva som senast, förutom att Motta ersattes av Oscar Lopez. Giuly spelade sina första minuter i barça-tröjan, skönt att höra!

0-1, Iniesta (4')
0-2, Luis García (11')
0-3, Gerard (69')
0-4 Messi (73')
0-5, Verdú (86')
0-6, Gerard (87')
Barcelona Patrik
2004-07-20 23:13
Barça vann med klara 6-0 mot Palamos.

Samma startelva som senast, förutom att Motta ersattes av Oscar Lopez. Giuly spelade sina första minuter i barça-tröjan, skönt att höra!

0-1, Iniesta (4')
0-2, Luis García (11')
0-3, Gerard (69')
0-4 Messi (73')
0-5, Verdú (86')
0-6, Gerard (87')
Real Madrid Ike
2004-07-19 10:49
Matchen igår mot UE Figueres då...
Uppställingen Barca började med.

---------------Valdes------------
Belletti-Oleguer-Navarro-Sylvinho
--------------Motta--------------
-------Gerard-------Iniesta------
L.Garcia-------Riera--------Dinho

Matchen sätts igång och det Figueres är högt uppe direkt och pressar barca.
Efter 5 minuer så skadar motta knät när han ska ta bollen av en motståndare som anfaller.
(läste idag att det inte var någon större fara med han).
Oscar lopez byts in och tar hans plats som Def.Mitt. (gjorde det förra matchen också!)
Figueres är uppe och pressar i 25 minuter till ungefär, och barca får inte igång nått sorts spel alls, mest passningar sidleds fram, bak men kommer ingenstans, vid 30 minuters sträcket ungefär börjar barca spela ut Figueres men snabbt spel och fina passningar. Första målet.
I ett snabbt anfall passar Dinho från strax utanför straffområdet till höger där L.Garcia kommer springades som skjuter ett skott över målvakten som tar på insidan av bortre stolpen och in i mål.
Ungefär 5 minuter senare i ännu ett snabbt anfall
kommer Dinho springades i den högra delen av straff området (en del spelare i straffområdet brediv honom) och kyligt chippar bollen över målvakten och in i mål. 2-0 efter ungefär 10 minuters "spel" från barca.
Synd att tiden för halv lek var så nära annars hade det nog blivit fler mål.
Andra halv lek börjar och det byts in en hel del spelare. En gång byttes 4 spelare in på en gång. :)
Det fina spelet dör ju själv klart när man praktist taget har 11 nya spelare på plan.
UE Figueres Lyckas göra mål i den 65 minten nånstans. Spelet nivå sjunker en hel del.
Christan och Mesi byts in.
Båda ser farliga ut och skapar en hel del chanser utan att det blir mål.
Måste säga att efter 30 minuter så stog det 5-0 i hörner till UE Figueres.
Det som är läskiga med det, är ju att vi hade 3? av 4 ordinare backar med från start.
Belletti Oleguer och Sylvinho, med Puyol ökar defensivens styrka med 200% känns det som, men iaf.
Matchen slutade 2-1 iaf, med ett anfallande Barca i slutet.

Lite om spelarna då:

Valdes: Stabil

Belletti: Jag tycker han skötte sig bra.

Oleguer: Slarvade lite ibland, men spelade ok.

Navarro: Spelade Mittback igen! Ska skolas om till det kanske? Man såg att han var lite ovan i den positionen...

Sylvinho: Bra defensiv, väldigt offensiv också.
defenetivt bättre än VBH! känns som VBH plats kan vara i fara? mycke tack vare att Sylvinho är så offensiv, men att han klarar sitt defensiva jobb också.

Motta: Väldigt tråkigt att han vart skadad. Skulle verkligen vilja sett honom spela.

O.Lopez: Gjorde ett väldigt fint jobb faktist som defensiv mitt! Kanske blir omskolad till det, då han fick spela på den positionen förra gången också.. Han klarade jobbet bra iaf.

Gerard: Spelade bättre den här gången, tappade nästan aldrig boll, men han har för få offensiva kvaliteér för att spela på den positionen, då det inte kom några snabba omställningar frammåt från hans sida. Tyvär.

Iniesta: Ja va ska man säga... Var det ett anfall, så var Iniesta med och byggde upp den tillsammans med Ronaldinho.. Snabba passningar,
framför allt, BRA passingar! Otrolig tallang.

L.Garcia: förutom målet, tycker jag inte han gjorde specielt mycket.. Han var ofta spelbar, och fick ofta bollen, men sedan vad han gjorde med den är en annan sak..

Ronaldinho: Fina passningar, snabba passningar, oväntade passningar, fin kille helt enkelt :D

Meci: Tog iniesta plats, skapade mycket oreda framför motståndarnas straffområde. Såg farlig ut!

Christan: Killen var på plan ca: 25 minuter kanske innan han vart skadad. (såg inte så farligt ut.) Otroligt lik Saviola faktist, springer mycket runt framför motståndarnas straff område, och bara skapar kaos bland backarna.
Vart imponerad av han förra gången, kan säga att dom 25 minuter han spela, skapade han och Meci nog mest kaos framför Figueres mål, än det var annars under matchen.
Spinbad
2004-07-20 21:51
zoran:
Grymt bra!


Di vaio är klar för Valencia, det lär ju betyda att Mista kommer säljas. Är han ett alternativ om Laoporta inte får loss Etoó tro? Enligt sport hade real lagt ett högre bud än Barca på Etoó, frågan är om man sak tro på det. Real vet att Etoó kommer vägra att gå dit och höjer säkert bara medvetet priset på spelaren.
Barcelona Patrik
2004-07-20 15:45
Relay: Gå tillbaka några sidor så får du se själv.

Mackahan: Du vill inte ha en ny anfallare. Men vad händer om Henke skadar sig någon månad och vi bara har Saviola att tillgå? (räknar med att Kluivert drar) Inte för att Saviola är dålig på något sätt, men han kanske också skadar sig eller är i dålig form. Eller precis som du själv nämnde, överanvändandet av spelare kan slå tillbaka mot oss själva, dom blir loja i brist på konkurrens. Precis som i Real.
Barcelona Relay
2004-07-20 15:28
Mackahan
Okej är ändå lite intresserad var det andra fans som kom och stirrade upp detta forum eller var det missnöjda 12 åringar som kom in och skränade om att Ronaldinho är bäste spelare Barca någonsin haft? (träffade själv en sådan igår på stan som skrek det när han såg min tröja)
Barcelona Patrik
2004-07-20 15:45
Relay: Gå tillbaka några sidor så får du se själv.

Mackahan: Du vill inte ha en ny anfallare. Men vad händer om Henke skadar sig någon månad och vi bara har Saviola att tillgå? (räknar med att Kluivert drar) Inte för att Saviola är dålig på något sätt, men han kanske också skadar sig eller är i dålig form. Eller precis som du själv nämnde, överanvändandet av spelare kan slå tillbaka mot oss själva, dom blir loja i brist på konkurrens. Precis som i Real.
Real Madrid Ronnie
2004-07-20 20:16
ZizouLeFrancais, på penyans hemsida finns "hymen", den spelas varje match då Barça tågar in på Camp Nou.
Barcelona Relay
2004-07-20 15:04
Det ser skapligt ut nu inga panik köp vad jag kan se och Laporta har övertygad som klubbpresident på mig. Klubben verkar äntligen ha den stabilitet som helt saknades under Gasparts vanskötsel.
Rijkard verkar vara en tränare som passar klubben inköpen som gjorts hitills verkar ha skötts med en viss långsiktig baktanke. Sen får vi se hur det sportsliga utvecklar sig denna säsong men jag hoppas och tror att klubbens ekonomi ska stärkas och kör man bara samma konsekventa inställning samt helst slussa in fler från den egna Barcelona B så ska snart en ny gyllene era komma för klubbens sedan flera år hårt prövade fans.

Vad tycker ni andra om utvecklingen sedan Laporta tog över???
Barcelona Belletti
2004-07-19 14:10
Ni som inte tror Etoo får spela, säger jag så här till. Varför tror ni ledningen spenderar så mycket tid och pengar på att försöka få honom till Barca? Bara för att reta Real? Nej. De vill ju så klart att han ska spela! Den som kommer lida för det är Saviola. Han kommer nog säljas eller lånas ut, hoppas på det sistnämnda.

Henke har ingenting att förlora jämfört med Saviola. Henke är i slutet av sin karriär och Saviola har minst 8 år kvar som toppspelare. Om Saviola får Eu-Pass får han stannan annars tror jag han försvinner.
Barcelona Ronnie
2004-07-20 20:16
ZizouLeFrancais, på penyans hemsida finns "hymen", den spelas varje match då Barça tågar in på Camp Nou.
Barcelona ludovic giuly
2004-07-19 22:23
Ronnie//
Det stämmer det du säger om lönerna, och visst, vi "sparar" pengar på att vi blir av med två spelare med skyhöga löner, men vi måste tjäna pengar också, att göra sig av med spelare med höga löner löser inte de ekonomiska problem, då måste man sälja spelare.
Barcelona Mackahan
2004-07-20 15:09
Det verkar som att jag är en av få som inte vill att Barca ska värva någon mer anfallare. Jag vill istället ha en stark defensiv mittfältare, nu när både Cocu och Davids har lämnat (har sagt detta förut men säger det igen). En ny mittbackskompis till Puyol skulle inte vara fel heller...

Sedan hoppas jag att gårdagens dagisnivå på detta forum inte upprepas, det var verkligen "förargligt".

Forca Barca....
Real Madrid Ronnie
2004-07-19 22:19
ludovic giuly, Visst har vi lagt ut en del pengar på spelare och inte fått något för de vi sålt. Men om du tänker på vilka löner Kluivert, Overmars, Cocu och de andra fick så tror jag att vi kommer att tjäna på detta i längden. Tror inte på långa vägar att Sylvinho, Belleti och Henke tjänar i närheten av Kluivert, Deco och Guily lär ha lite högre lön, men inte på samma nivå som Kluivert och Overmars. Med tanke på detta har vi inte "slösat" så mkt!
Tycker personligen att Laporta och CO har gjort ett bra arbete med ekonomin...
Barcelona Ham$inHo11
2004-07-21 02:29
Belletti?? såg du matchen?

om jag får fråga utan att de tar bort mitt inlägg...vilka va si sådär, vilka va okej, vilka va bra och vilka va utmärkta....målen vet jag men vilka gjorde asisst?....hur spelade ronaldinho??...Giuly? lite information om matchen som någon skrev om förra matchen...
tacksam för svar
Barcelona Alx
2004-07-20 13:12
Jag håller med om att Etoo är den bästa tillgängliga anfallaren. Många vill ha Fabiano, men Fabiano har mycket kvar att bevisa medans Etoo, med framgång, har spelat många år i spanska ligan. Sedan så besitter han de egenskaper "JAG" nämnde.

Xavi: Det är ett stort steg från Segunda B till Primera och Sergio García är ett exempel på hur det kan gå om en spelare matchas fel. Rijkaard kan säga att han fick chanser, för det fick han. Problemet är att det var för stor press på Sergio, i synnerhet när han blev tvungen att spela när laget hade som störst måltorka. Statistiken säger att Sergio inte gjorde ett enda mål, men jag tror fortfarande på honom. Den bästa lösningen är att låna ut Sergio García, Iniesta och Oscar López då de troligen får nöta en hel del bänk i Barcelona.

Varför har Sergio García inte en ny klubb än? Det finns ju ett flertal intresserade klubbar. Kan det vara så att Barcelona vill använda Sergio i Etoo-affären? Ifall det skulle röra sig om ett lån eller en försäljning med återköpsklausul så skulle jag vara nöjd. Skulle ni?
Barcelona Ronnie
2004-07-19 22:19
ludovic giuly, Visst har vi lagt ut en del pengar på spelare och inte fått något för de vi sålt. Men om du tänker på vilka löner Kluivert, Overmars, Cocu och de andra fick så tror jag att vi kommer att tjäna på detta i längden. Tror inte på långa vägar att Sylvinho, Belleti och Henke tjänar i närheten av Kluivert, Deco och Guily lär ha lite högre lön, men inte på samma nivå som Kluivert och Overmars. Med tanke på detta har vi inte "slösat" så mkt!
Tycker personligen att Laporta och CO har gjort ett bra arbete med ekonomin...
Barcelona juanito
2004-07-19 17:16
Loran: tro mig! Stoichkovs förslag var mycket bättre än ditt Juanito...

Jag respekterar verkligen Stoichkov då han är en av mina stora favoriter men jag vet inte om jag litar på hans omdöme. Jag tror att han blir lite väl entusiastisk när det gäller spelare från Bulgarien.
Barcelona Bopi
2004-07-20 17:25
en sak...skillnaden mellan reals köp å barcas köp!! real köper från STOR lag...barca köper från mindre klubbar..å såna spelare som vill till en större klubb!!...inte bara dyra å sjärnstatus!! det e skillnaden!!!! sorry Real ,men så e de!!! e det inte så eller??
Barcelona Belletti
2004-07-20 14:20
Alx//
Ett lån på ett år skulle vara helt perfekt. Mallorca är ett mittenlag i La Liga, alltså en perfekt plats för Garcia att utvecklas.

Iniesta och Lopez borde också lånas ut precis som du säger till nåt lag i La Liga ett år.
Barcelona ashkan
2004-07-20 15:52
Seriöst, vad är det för snack på elmundo om att Saviola är på väg bort ?

Kan nån med mer spanska kunskaper förklara vad som händer??
Barcelona Relay
2004-07-20 15:08
Savjola
Jag tror reals problem ligger i användandet eller överanvändandet av sina stjärnspelare. Om nu den klubben börjar på allvar slussa in sina talanger i A laget samt vågar rotera stjärna och sätta dom på bänken när det behövs så ska den klubben nog bli bättre igen.
Barcelona ludovic giuly
2004-07-19 17:05
Enligt Barcas hemsida kommer Motta vara borta i 7-10 dagar pga sin knäskada, vilket innebär att han missar nästa träningsmatch mot Palamos på Tisdag. Ersättare?
Barcelona Loran
2004-07-19 17:11
Jag tror nog att Maniche eller Costinha hade varit bättre alternativ för Barca... Martin Petrov är inte spelaren man för tillfället behöver...

Jag vill trots allt se Martin Petrov i Barca...
Real Madrid zizouking
2004-07-21 11:09
Puyol må vara bra men någon världsklass kan man inte tala om. Världsklass är Ayala,Nesta,Ferdinand, Samuel. Puyol tillhör skiktet under detta.

Sås

Real Madrid gör inte en liknande säsong, du kan vara lugn.
Barcelona ludovic giuly
2004-07-19 22:17
Förresten..skulle inte Segio Gracia lånas ut till Espanyol? Man har inte hört nått om det senaste tiden, och skulle Eto'o komma till Barca är han ju tvungen att lånas ut, han kan ju absolut inte skickas ned till B laget, då skulle han inte utvecklas nånting
Barcelona Belletti
2004-07-20 00:03
Bra att ni stänger av personer som inte sköter sig. Idag mellan 14.00 och 15.30 var det riktigt kaos i forumet. Det var några personer (nämner inga namn) som bråkade. De använde ord som INTE är tillåtna i det här forumet. Hoppas detta inte händer en gång till!
Barcelona Gaucho_90_11
2004-07-20 14:33
Juan Román Riquelme// kan du översäta det som står i artikeln
Barcelona Patrik
2004-07-19 13:10
På EMD står det att Barça ska spela mer offensivt i år än förra året. Förändringar som gjorts är att båda våra ytterbackar ska vara offensiva i år. Förra året försökte man spela med Reiziger mer defensivt inriktad och Giovanni offensivt.

Davids och Cocu kommer att ersättas med två stycken av Xavi, Deco eller Motta.

Det känns mer och mer som att man inte kommer att köpa in en ny defensiv mittfältare. Om det är bra eller dåligt vill jag inte säga. Men jag tror nog att Motta kan klara av att axla Cocus roll. Davids mer osäkert.


Laporta är verkligen cool. http://www.marca.com/edicion/noticia/0,2458,511638,00.html

Tilläggas bör kanske säga att det var ett "practical joke", och Laporta var inte medveten om vad som stod på halsduken.
Barcelona Patrik
2004-07-19 13:10
På EMD står det att Barça ska spela mer offensivt i år än förra året. Förändringar som gjorts är att båda våra ytterbackar ska vara offensiva i år. Förra året försökte man spela med Reiziger mer defensivt inriktad och Giovanni offensivt.

Davids och Cocu kommer att ersättas med två stycken av Xavi, Deco eller Motta.

Det känns mer och mer som att man inte kommer att köpa in en ny defensiv mittfältare. Om det är bra eller dåligt vill jag inte säga. Men jag tror nog att Motta kan klara av att axla Cocus roll. Davids mer osäkert.


Laporta är verkligen cool. http://www.marca.com/edicion/noticia/0,2458,511638,00.html

Tilläggas bör kanske säga att det var ett "practical joke", och Laporta var inte medveten om vad som stod på halsduken.
Annons: