/spanien/barcelona/forum/26586.aspx/spanien/barcelona/forum/26586.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona MrDeco20
2005-05-11 18:35
mm jag hörde att de skrek de under valenciamatchen
Barcelona Mrs Marquez
2005-05-11 19:08
Ämne: Nån som vet nån hubb....
Av mig kan du få Himne del Barca och La Granja: sången om Eto´o om du vill? Kan skicka över MSN eller mail. Ska lägga upp dom som downloads på min sida sen, men hinner inte just nu.

:-)

Åsa
Barcelona Més que un club, una manera de viure
2005-05-11 20:06
Ämne: Deal of FC Barcelona....
Hoppas, Hoppas...men det som verkade va så klart, det här värkar väldigt märkligt, men om det inte blir nåt med beijing, kommer säkert nån annan sponsor få platsen på våra heliga tröjor. Om inte klubben mötts och påverkats av missnöje runt klubben, däe nere i Katalonien, vet inte hur stämningen är där angående sponsorryktena???Fortsättning följer.
Barcelona Messí
2005-05-11 18:00
Om jag förstått artikeln rätt så testade Rijkaard idag Oleguer på högerbacken, Márquez tog hans plats i försvaret och Iniesta tog Márquez mittfältsplats.

En liten indikation på hur vi kommer spela mot Levante kanske?

Någon som har bättre spanskakunskaper än mig som kan bekräfta det?

EDIT: Glömde länken.
http://www.elmundodeportivo.es/20050511/NOTICIA195924683.html
Barcelona giovani
2005-02-22 01:06
******* Min lilla ide. Rijkard byter försvare därför att det är där han haft största skade problemen och därför vill ha alla spelare på dom positionerna match tränade så att han inte gör samma misstag som han gjorde första delen av säsongen nämmligen att inte räkna med skador.

******* Samma annledning som jag tror Iniesta spelar ganska ofta eftersom han är den enda naturliga ersättaren om Xavi skulle vara borta även om dom inte spelar lika så är han den som passar in där mest. Så räknar med skador helt enkelt inte tar nått för givet och det är smart. Och av samma annledning tror jag vi kommer få se mycket mer av Gerard också snart.

Der är vad jag tror i alla fall.
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-05-11 20:13
jag hoppas vi får nu antingen Beijing eller Qatar Airways för den utlovade suman på ca 20M euro.
Det är apsolut inget att skämmas över, vi har stora skulder i Barca plus att det skulle innebära kanske Titi i våran klub.
Barcelona - Xaviii -
2005-05-11 19:33
Ni kan väl ta er "Disskution" via PM. Tack
Barcelona Mrs Marquez
2005-05-11 16:34
Idag säger vi GRATTIS på födelsedagen till Iniesta! :-) Han får den bästa presenten när vi vinner med 3-0 på lördag.

Åsa
em1l
2005-05-12 09:44
kolla länken grabbar det räcker ni klikcar på listanen gång sen då förstoras den:D
Barcelona barcelona-z
2005-05-11 14:25
Ämne: lite kul ändå att Co....
Nej facktist jag skulle int vilja ha Riquelme tillbaka..ja sku vilja ha 2 backar en till höger o en till vänster som Nesta o A.Cole o så klart skulle ja vilja ha Luis Carcia tillbaka..ja tycker int om Giuly
Barcelona Kickboxer
2005-02-22 02:06
giovani

Ganska bra och intressanta teorier faktiskt. Jag fick mig en funderare där. Det kan säkert stämma det som du säger.

Visca el Barça!!!
Barcelona _FCBarcelona_
2005-02-21 22:40
Det står något om målet på länken. Jag förstår inte spanska så bra, men jag tror att det blev Decos mål.
Señor Laporta
2005-02-22 11:48
giovani

Då kan du tänka på att Giuly, Ronaldinho och Henke har dragits/dras med skador under stort sett hela säsongen. Men bra teori annars.
Barcelona Messí
2005-02-21 22:30
Ämne: Sonde

Tycker allt....
Tror [och hoppas]att han inte får spela eftersom han inte är så värsta matchtränad. Han har ju inte spelat på några månader.

Hoppas det är så. Vill inte ha en "Riquelme", dvs en talang från Sydamerika som inte får spela och utvecklas.
Barcelona Kharles el Diño
2005-05-11 16:52
Kerko och Bobby Raul

Er dynga klarar vi oss utan.

Vidare tycker jag att marängerna bör koncentrera sig på fotbollssektionen, men de får gärna försöka på vita duken medan vi fortsätter att vinna på den gröna.. ;-P
Barcelona rico
2005-05-11 16:59
*MrDeco20*
Får man välja alla tre??? tycker att alla 3 är lika heta kandidater till den dummaste realsupportern. :p
Real Madrid Luiz Nazario De Lima Ronaldo
2005-02-21 23:33
Snälla visa Chelsea att det lag som är världens bästa lag står mellan FC Barcelona Och Real Madrid C.F.

HALA MADRID!!! NI TAR DE LÄTT
Real Madrid Robinho_17
2005-02-21 23:27
Tjena spanska fans bröder .... Ni som inte har emot real madrid så e jag tacksam .. men om de finns nån som har nått emot real madrid så e de upp till er men gör mig och oss spanska laag en stor jätte tjääänst .... Pumpa chelseaa såå håååårt ni kaaan .... Peace brööder ...Hala Madrid !!!
Real Madrid Luiz Nazario De Lima Ronaldo
2005-02-21 20:58
Lycka till imorgon... Det ser ut att bli en lätt match för er... Detta på grund av att Chelsea har många stjärnor skadade..
Barcelona Messí
2005-02-21 20:55
Om jag fick välja någon så skulle det vara "Valdés". De [få] gångerna han har skrivit här så är det alltid proffsigt och bra.

Men jag skulle inte bli besviken om "Kharles_Kubala" eller "Señor Laporta" skulle få jobbet. :-)
Barcelona Nemo
2005-02-21 20:32
Ska någon ha redaktörsplatsen så är det Kharles_Kubala.

Hade inte suttit helt fel med den själv, men jag är en god lagkamrat:-)
Real Madrid Lebanese
2005-02-21 22:56
Lycka till på onsdag. Hoppas verkligen att ni vinner. Vet inte hur det blir om Real Madrid och Barcelona vinner men jag hoppas på en eventuell final mellan dessa två lag från världens bästa liga!

Hala Madrid!
Barcelona Mattis
2004-10-24 21:45
Ämne: Fortsättning...

V....
Låter riktigt nice, funderat själv på att dra ner och kolla tack för tipset med actiontraveler...
Länktips: www.sporttv.nu
Barcelona Valdés
2005-05-11 10:07
Adaminho; nomineringarna gäller endast för spelare över 29 år vilket gör att så gott som hela Real Madrid kvalar in.
Barcelona Kharles_Kubala
2005-02-21 16:26
Messí

Man 'ser' inte matchen på thepiratebay. Det är en bittorrentsida där man kan ladda ner första halvleken och sen andra. Sen ska man även vänta på att de laddas upp, så att andra kan göra det. Jag brukar titta på matchen efter det att den laddats ner, och då låta den stå på uppladdning. De är oftast avi-filer, brukar ligga på mellan 150-250 megs/ halvlek (mallorcamatchen var 379megs). Av någon anlendning (problem med codecs?) krånglar de med Windows MP, men fungerar då bra med RealPlayer. Gå in på www.thepiratebay.se och skriv ex. in "mallorca" i sökfältet.
Barcelona Kharles_Kubala
2005-02-21 15:57
Barcelona-Mallorca 2-0

Följde först matchen via internet, laddade sedan ner den på thepiratebay innan jag insåg att man var tvungen att vara medlem på www.fbtz.com (tack Lucho) för att hitta matchen där, gratis, bara att registrera sig. Enda nackdelen är kanske att det kan ta en tid att få ner första och andra halvlek.

Matchen började med att Eto'o tog emot afrikanska guldbollen av sin far David och kunde visa upp den för Camp Nou-publiken. Han tackade för stödet, tillägnade priset laget och såg fram emot många framgångsrika år i Barcelona.

Mina intryck av matchen; Hector Cuper valde att överraska och inte köra köttmur-stilen som Atletico, Sociedad och Milan, utan de pressade våra spelare högt upp. Detta hjälpte inte särskilt mycket, utan uppspelen med vår spelskicklige mexikan i backlinjen var väldigt bra, såg ofta hur han lade bollarna på Ronaldinho. Taktiken fungerade bra då Mago och co inte hade en köttmur framför sig. Ser att vår brasilianske magiker har fått tillbaka spelglädjen och tar för sig mer. Kan dock vara för osjälvisk ibland. Tror ändå att Mallorcas taktik överraskade mittfältet lite, såg ofta att Deco och Xavi var ganska högt uppe ibland, med Albertini ensam som ju inte direkt är en pivote. Han visade ändå prov på placeringssäkerhet och hade några bra bollar upp mot Giuly. Tror dock att Marquez (Marqoz?:-p) kan behövas mot Lampard och co, och om Chelsea saknar så många bra offensiva spelare så tycker jag man ska fortsätta med det helkatalanska mittlåset Ole-Puyol.

Mallorcas straff var lite billig, men som culé ska man ju inte direkt klaga över det(04-05), även om två fel inte gör ett rätt. Valdés visade att han också kan ta straffar, tror att vår guldklimp till målvakt kan bli ett intressant alternativ till målvaktsposten i landslaget nu när Canizares kommer till åren. Valdés var f.ö. mycket bra i matchen (bäst?) och belönades med en 4:a i MundoDeportivo.

Måste säga att jag blev livrädd när jag såg Xavi linka ut mot sidlinjen, trodde vi hade fått vårt femte avslitna korsband.. Tack och lov är så ej fallet.

Decos båda mål var lite tursamma, första snuddar Eto'os häl(ar?) och ställer Mallorcas skymda målvaktstalang Moyá. Andra borde Moya ha tagit, men skottet var lurigt. Det enda som jag var lite missnöjd med var de två sista spelarbytena, ville gärna se Maxi spela. Även om det är 5-10min så är det en stor skillnad gentemot att bara sitta på bänken, inte bra för killens självförtoende. Dessutom har ju Eto'o spelat varenda match hittils..

Såg att Reiziger var och kollade på matchen. Förra veckan Cocu, och nu Michael. Overmars nästa gång kanske? :-P

Ser fram emot matchen i övermorgon.

Señor Laporta;

Vem kommer inte ihåg den matchen. 2-0 tifot i publiken var snyggt och lite kaxigt, var övertygad om att dåvarande favoriten Rivaldo skulle fixa biffen. När han missade straffen innan matchen var slut trodde jag Chelsea skulle vinna. Istället revancherade han sig på övertid.
Edit: Se länk.

Visca el Barcelonismo!
Barcelona hammabarça
2005-02-21 22:07
håller med om att Frank gör konstiga byten osv. men jag vet att han är säker på det han håller på med.
Spanien mr_mago
2004-10-24 16:59
Idag tror jag tyvaär på torsk gubbs... Vi är helt klart inne i en svacka. De som såg förra matchen såg att Deco är helt ur form, Ronaldinho har inte kommit tillbaka ÄNNU och Belleti är helt ute och cyklar lägs höger kanten. Om det ska bli nån seger idag måste Ronaldinho överge diva laterna och börja ta lite större ansvar. Frank borde också ta och plocka bort Deco från elvan och sätta in Iniesta istället. Och så drar vi in Messi istället för Dinho så får vi kanske lite fart på det. Hoppas Fransosen är tillbaka nu så kan vi ersätta det svarta fåret där uppe också. Larsson och Giluy är trots allt de bästa vi har och de fixar biffen...
Señor Laporta
2005-02-21 21:05
Messí

Tack så mycket. Det skulle vara hedrande att få jobbet. Men det skulle inte skada om du fick det heller.
Barcelona Messí
2005-02-21 16:10
Ämne: Barcelona-Mallorca 2....
Behöver man någon speciell "spelare" för att se matchen på thepiratebay? T.ex Windows Media Player?

Hoppas f.ö att publiken på Camp Nou visar Chel£ki och Roman att pengar inte kan köpa allt. Någon som vet om ett tifo är på gång?

iVisça!
Annons: