/spanien/barcelona/forum/26575.aspx/spanien/barcelona/forum/26575.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona drain
2005-05-20 17:46
Läste i tidningen att svenska spelarna ute i europa har haft ett jävlig bra år,,fattar inte hur dom kan skriva sånt när exakt alla svensklaget i europa har åkt ut från högsta ligan
Barcelona Sonde
2005-05-20 16:26
Kharles: Jag tycker absolut att en trupp kan bli för bred. Som supporter, och inte minst som supporter till en anrik klubb som Barça, ser man gärna att de lokala förmågorna är med och bär klubben till nya titlar. Med en "för" bred trupp blir just de lokala förmågorna lidande, något som jag aldrig gillat. Visst, kortsiktigt så är det jättebra med en bred trupp men det är ett risktagande när det gäller laganda och ungdomsverksamhet (finns ju ett ganska hyggligt exempel i inter). Kvalitet före kvantitet och ingen stor omsättning den här sommaren!

Visste inte att du frågat om Saviola lön, men det hjälper dig väl knappast speciellt mycket om jag säger att jag läste det på Sport. De skrev att han hade träffat representanter för klubben som åkt ner till Monaco, och gått med på att sänka sin lön. Jag tror fortfarande att får lika mycket betalt men att förhandlingar skulle påbörjas i sommar. Tidigare hade hans agent sagt bestämt nej, men nu var det tydligen läge att förhandla. Du kan ju kolla om vi publicerade någon notis, men jag tror inte det.
Barcelona Kharles_Laporta
2005-05-20 15:32
Bara jag här som är oroad om fejden mellan Laporta-Cryuff och Rosell-Brassarna..?
Nu när säsongen är slut så skulle de ju "reda ut situationen". Hoppas innerligt att Sandro stannar.

Giuly!

Jag tycker det låter intressant med Motta som vänsterback, han har dock inte den explosiviteten och den timingen som gör att ytterbackar under spelets gång blir ytteranfallare.. Men helt klart intressant som back-up på den positionen lite. Kanske en ny Gabri?

Sonde

Truppen kan aldrig bli för bred. Inför den här säsongen var man helt övertygade om att man klarar sig med 20 spelare och att man tar in ungdomsspelare som komplement, men då kom dessa 4 långtidsskador + skador på Gerard, Sylvinho, Giuly och ev någon mer. Ronaldinho har spelat med en halvskadad ankel i en halv säsong.. Dessutom tror jag inte att Messi är tuff nog att kunna axla Ronaldinhos mantel, under en längre period än 20-30 minuter.. Han har inte den fysiken.
Och visst hade jag sett våra egna spelare få chansen och utvecklas, men inte på bekostnad av ett CL-guld. Ingen spelare är större än klubben. Dessutom har du fortfarande inte sagt varifrån du fick infon om att Saviola dragit ner lönen.
;-)

barcapimp

Maxwell är långtidsskadad om inte jag minns fel. Ett 6-månadersfall med avslitna korsband. Tror att klubben fått nog av det nu..
Barcelona Señor Culé
2005-04-14 12:09
Giovani

Den enda skillnaden mellan Kinas, Nikes, Coca-colas och Qatars synder är att du är väldigt påläst när det gäller qatar. Men iaf du har bra argument. Men behöver inte diskuteras mer verkar som du kommer slippa Qatar airways på tröjan läste i el mundo deportivo att allt lutar åt att de blir reklam för OS i Peking. Trots att deras bud "bara" ger 18 fasta miljoner plus extra om de går bra för barca.
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-05-20 16:51
Ämne: Sonde

Vårt proble....
Kharles: Jag vet att han är gratis, men man ska ju inte ta honom bara för att han är gratis. Om man nu tänkt sälja Riquelme, Saviola(hoppas inte), Sergio Garcia, Giuly kanske, Gerard(verkar dock ha förlängt kontraktet med sänkt lön), Sylvinho och Gabri, så får man in en massa pengar. Och man får dessutom massa pengar från den nya sponsorn så budgeten borde vara ganska tilltagen i sommar. Man har ju stora skulder fortfarande, men visst kan man kosta på sig två bra värvningar.
Barcelona Señor Culé
2005-04-14 10:21
Giovani

Kan inte hålla med dig om att arabvärlden är mycket värre än Kina, hur sogligt du än tycker det låter. Sen är det ju synd att vi måste sponsras av just Kina eller Qatar. Men ja menar vi sponsras redan av Coca-cola ett av de svinigaste företagen i världen.

Men förklara gärna varför du tycker förtrycket i arabvärlden är mycket värre än det i kina. Sen förstår jag självklart att du har starka känslor om just arabvärlden om din familj flytt därifrån. Men är helt övertygad om att de som flytt från Kina känner lika starkt för att inte ha dem som sponsor. De va ju tex väldit kontroversiellt att Kina ens fick OS.

Sen är det ju trots allt ett flygbolag är ju inte landet vi ska göra reklam för som är fallet ifall vi blir sponsrade av kina.

Och förresten hur gammal är du? Vill bara försäkra mig om att jag inte diskuterar med en 15 åring.

Om det som Paco Buyo skrev om att man inte ville ha Betandwin som sponsor för att det ansågs omoraliskt så är styrelsen sjuka i huvet. Måste säga att jag skulle 10 gånger hellre välja Betanwin framför både Qatar air och Kina.

Jag tycker också det är konstigt att man bara väljer mellan de två erbjudandena som ger absolut mest pengar. Jag menar läste att Hitachi hade kommit med ett bra bud och det finns väl ingen här som inte tycker Hitachi hade vart en bättre sponsor än de 2 vi väljer mellan nu.

Sen måste jag säga att jag tycker det Kinesiska budet har alldeles för mycket krav på motprestationer från barca. Träningsmatcher i Kina, Och rätten att starta ett lag i kinesiska ligan under barcas namn och massa annan skit. Just att de har rätt att starta ett lag oroar mig mycket. Ja menar dom kommer ju ha samma tröjor som oss vilket kommer leda till, om kineserna är smarta, att de kan sälja sina tröjor istället för de från spanien och därmed sno hela tröjförsäljningen i kina från oss. Kanske låter långsökt men hoppas Laporta och de andra ägner det en tanke iaf.
Barcelona Messí
2005-04-08 19:18
Ämne: Kharles_Valdés: publ....
Det var säkert Beticos som jublade...eller idioter. Vem har sagt att man måste vara snabb för att vara bra? Riquelme är ett bra exempel på att man inte behöver vara snabb för att vara bra. Förresten så är Deco den spelaren som gjort flest assist i Barcelona har jag för mig. Tror han har högst betygsnitt också...

MrDeco20//
Gerard istället för Iniesta..? Det räcker med ett utropstecken...
Barcelona barcapimp
2005-04-09 01:12
Fan den där frågesporten med nån Realfåne är så löjligt att man vill spy.Har dem inget vettigt att komma med ska dem inte skriva nått.
Barcelona Señor Culé
2005-04-08 19:15
va hände me Iniesta?
Barcelona Blaugrana_1899
2005-04-08 21:27
Vad heter restaurangen/baren där Barças svenska medlemmar håller till och kollar på Blaugranas matcher? och vart ligger det? tacksam för svar.
Barcelona Rickiboy
2005-04-08 18:47
tjenna grabbar.. vore skiiit snällt om nån kunde träningstiderna för nästa vecka för barca..
vi åker te spaninen på måndag te just barclona o kommer o vara där under en vecka.. ge mig ett svar snabbbt vore skitsnällt.. Visca el barca..
Barcelona giovani
2005-04-08 18:20
Såg en artikel av redaktionen på matchen från -94 den barca vann 5-0. Jag har satt upp hela matchen på piratebay för dom som inte sett den. Direkt länk i länktips.
Barcelona Bopi
2005-04-08 18:31
Kharles_Valdés: publiken jublade nästan när Deco fick gult kort !!å han stannar upp spelar FÖR mycket!! för långsam!

Barcelona Ojje
2005-05-20 13:32
varför testa honom?
Barcelona barcapimp
2005-05-20 14:37
Jag tror inte att Motta skulle fungera som VB.Han känns för tung i kroppen för att kunna springa upp och ner.Låt han spela pivote ist.Det vi främst behöver är en VB.Tyvärr så tror jag att vi åter igen kommer att förlora någon viktig match som den mot Chelski ifall Gio även är i startelvan nästa säsong.Sälj han fort som möjligt och det behövs även en HB tycker jag.
Så här vill jag se startelvan till nästa säsong.

Valdez
? Puyol Edmilson Maxwell

Motta
Xavi Van Bommel

Deco Eto'o Ronaldinho

Sevilla larsbw
2005-04-14 12:16
Varför en bild på Puyol när artikeln handlar om Milito??

För övrigt är det tråkigt att det blir tröjreklam, men det var ju bara en tidsfråga.. Angående nyförvärv och Baptista så får ni verkligen hålla tummarna hårt för att Sevilla missar CL-spel. Tar vi oss till CL går inte Baptista att köpa för pengar..
Barcelona Sonde
2005-05-20 16:32
Messí: Om du menar simutenkovdomen så var den bara gällande öststatsländer typ vitryssland osv. Alla länder som är med i EMC (tror jag det hette) räknas som "communitarians". EMC är ett arbetsavtal mellan EU-länderna och många andra länder inkl Norge bl a.
Barcelona Sonde
2005-05-20 16:29
Den rapporterade fejden mellan Laporta-Rosell vet jag inte riktigt vad jag ska tro om. Det troliga är väl att det är något mindra bråk som media har förstorat upp, men om det verkligen är så illa som de har gett sken av så börjar jag bli lite orolig. Rosell har ju gjort ett jättejobb hittills.
Barcelona Giuly!
2005-05-20 13:10
Kom och tänka på en grej, varför inte testa Motta som vänsterback?
Barcelona Kharles_Valdés
2005-04-14 11:31
Vit bakgrund ser förjävligt ut, visst måste sponsorn synas men den kan inte förstöra hela tröjan så.. Tror det bara är en prototyp, för gör de så, då kommer jag börja tappa tron på den här ledningen.

För mig är dock Barça mer än en reklamfri tröja.

Blaugrana al vent!
Barcelona Blaugrana_1899
2005-04-08 15:39
J. skånberg: den går på söndag, samma dag som El Clasico spelas!
Barcelona Adaminho
2005-05-20 10:04
Beautiful_barca:

För det första har maxi inte visat mycket det kan jag hålla med om och nu när jag tänker på det så kanske han ska få nöta bänk. Dessutom så är Ronaldinho visst med i min uppställning. Kallar han för Gaucho. Visste du inte att hans artist namn är Ronaldinho Gaucho! Men Evra som vänsterback håller alla med om? Och Motta ska ju inte spela före Van Bommel?

TAck!
Barcelona barcapimp
2005-04-08 18:03
Ämne: barcapimp jag fattar....
Jag menar att man kan använda Puyol som nödlösning eftersom den platsen är vår osäkra.Han skulle göra ett väldigt bra jobb där.Jag menar,visst vore det synd om antingen Edmilson eller Marquez tvingas till bänken för att det inte finn tillräckligt plats.Annars får vi värva en ny vänsterback.Och det kostar ju en hel del.
Sevilla José
2005-04-08 17:31
Grym dokumentär igår, trots att jag inte barcafan så såg jag ett enormt nöje att se den.

Woofi// Vem var Sandro nu igen?
Kid Congo Powers
2005-05-20 03:24
Barca_^^:

Ser du inte jättejobbet som Deco gör i defensiven varenda match? Han löper otroligt mycket och vinner mycket boll. Dessutom är han, liksom Xavi, en lysande passningsspelare och har ett bra skott.
Barcelona Håkansson
2005-04-08 17:55
Ämne: Ämne: Ämne....
jo, van Bommel är en världsspelare i holländska ligan!!! han är efter säsongen fri att gå vart han vill, detta lockar väl fler klubbar än Barca att försöka värva honom, skulle han sen välja att gå till Barca så är väl det en bra förstärkning, men sen kommer vi till det som jag inte håller med om.
Har inte sett hans defensiva kvaliteer mer än i PSV, och där har han en offensiv position, visst jobbar han hem men det är inte hans främsta uppgift. Vad jag vet så spelar han många kvalmatcher för holland men när det väl är dax för EM, VM så sitter han för det mesta på bänken.
Att han skulle gå direkt in i en startelva är väl inte helt otänkbart, men i Barcas-elva??
En spelare som inte har spelat pivote ska konkurera ut tre spelare vars enda önska och intention är att spela just där.
Om han har som krav att få en fast plats i startelvan så ska men säga -tack, men nej tack.
hur kan en spelare kräva en sån sak?
Nu är detta en helt och hållet mina egna syn på spelaren Mark van Bommel, kanske finns det mer att säga eller betydligt snällare saker att säga om honom, men jag kan inte komma på några tyvärr.
Långt blev det men finns det andra som har bättre saker att säga om honom så säg dem så jag kan få reda på dem...tack
Barcelona Maxi Lopez
2005-04-08 17:28
barcapimp jag fattar inte ska Puyol spela som vänsterback aldrig i livet mittback eller högerback
Barcelona Messí
2005-04-08 18:16
Nytt kontrakt på G för den spelare som spelat flest matcher i dagens Barcelona. Se länk.
Barcelona Messí
2005-04-08 17:35
Ämne: Grym dokumentär igår....
Sandro Rossel är vicepresident.
Barcelona J. skånberg
2005-04-08 15:00
går det repris på dokumentären??? mvh
Annons: