/spanien/barcelona/forum/26575.aspx/spanien/barcelona/forum/26575.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid Ike
2004-05-08 19:54
Ronaldinho

"However, he dropped a broad hint he could be interested in a future move to Barca's eternal rivals Real Madrid by naming a host of Real's top stars amongst his favourite players."

"Spain is the most appealing for me because of the contrasting styles and tactics, plus stars such as Zinedine Zidane, Ronaldo, Luis Figo, Raul and, of course, David Beckham."
Barcelona Barca_91
2004-05-08 20:02
Jaaa Marquez spelar i mittförsvaret och Cocu tar Mottas plats!
Bra Reijkard!
Barcelona Will
2004-05-25 17:45
Skit i Davids nu...Tycker vi skulle satsa på Ballack som ersättare, även Ballack är en tvåvägsspelare som dessutom snittar en 10 mål per säsong...
Barcelona Valdés
2004-05-08 18:43
Gustaf; Du svarar fortfarande inte på mina frågor ( Du ger tex inga exempel på spelare som ensamma dominerar och dominerat hela matcher av betydelsefull karaktär ).

Eftersom ingen annan av de offensivt och konstruktivt inriktade spelarna i matcherna mot; Deportivo, Valencia eller Real Madrid övertygade mer eller gjorde prestationer av mer matchavgörande karaktär än Ronaldinho(s) tycker jag det är MYCKET märkligt att kalla hans insatser för underpresterande.

Man har absolut rätt att kritisera vilken spelare som helst i laget när de svarar för SVAGA insatser men när Du jämför Ronaldinhos lägstanivå med Gios, Cocus och Rüstüs måste Du skämta... eller?

Likadant så undrar jag om Du menar allvar när Du skriver...Ronaldinho gjorde kanske 2-3 fantistiska grejer i matchen", i så fall undrar jag om Du ens såg hela matchen? Så länge jag har tittat på fotboll har jag bara sett en enda spelare betyda lika mycket ( eller mer ) för det egna lagets offensiv och det är Maradona. Även när Ronaldinho inte ensam dominerat HELA matcher tycker jag att han övertygat och svarar för inte bara godkända insatser utan bra prestationer. Precis som Du hoppas jag dock på ytterligare ett "crack" till nästa säsong, en spelare som både kan göra mål på egen hand samt förvalta de passningar han får.

Du ger inte heller några exempel på matcher där Trez har dominerat eller ens gjort mål mot bätte motstånd under de senaste två åren, lite märkligt för att sägas vara en anfallare av världsklass.

Det blir tufft ikväll men vi vinner med 2-1 efter mål av Iniesta och Ronaldinho.
Barcelona Barca forever
2004-05-08 23:10
Känns inte bra det här....svek även barca genom att inte kolla åp matchen...
som sagt, det känns inte bra!
Barcelona Jairzinho
2004-05-08 19:28
Drömvärvningen till nästa säsong vore utan tvekan Fernando Torres. Varför det då?
Jo, för jag tror Torres kommer bli en av världens bästa anfallare inom ett antal år. Han är en ruskig talang och han besitter de kvalitéer som behövs för att lyckas. Målfarlighet, snabbhet, teknik och spelsinne. Andra saker som gör honom till en drömvärvning är att han är spanjor, Barça lider brist på spanska landlagsmän, och i landslaget kommer Torres vara given om något år. Barcelona behöver generellt mer spanjorer i laget! Barcelona är en spank klubb, inte en holländsk klubb!
För övrigt tror jag att hans skulle bli omåttligt populär hos Barça-fansen eftersom han kommer från Atletico Madrid. Fansen skulle älska att se när Torres flyttade från huvudstaden till Barcelona och därmed snuva Real Madrid på en av Europas största talanger. Att han också har uttalat sig negativt om Real Madrid i och med det att han aldrig skulle spela för Real, skulle inte göra fansen mindre lyriska!

Mitt råd till Laporta, glöm Trezeguet, glöm Fabiano, glöm Henke Larsson, glöm alla andra forwards! Köp Fernando Torres, kosta vad det kosta vill!

Vamos Barça!
Barcelona Barca forever
2004-05-08 23:10
Känns inte bra det här....svek även barca genom att inte kolla åp matchen...
som sagt, det känns inte bra!
Barcelona Anders
2004-05-08 19:19
hela den här Ronaldinho diskusionen har slagit in på fel väg tycker jag! från början va det bara menat som att det finns andra spelare förutom honom som förtjänar lite beröm, tror inte att nån tycker att han är en dålig spelare på nått sätt! sen att han inte dominerade matchen mot real är en annan sak! det är inget man kan kräva av en fotbollsspelare att dominera varje match, men så är ju Ronaldinho lite mer än en vanlig spelare! eftersom han brukar va outstanding i matcher så höjer man kraven på honom och när han inte gör allt det där lilla extra och lite till blir man lite besviken. men säg att tex Luis Garcia skulle svara för en sån insats... då skulle man tycka att han gjort säsongen bästa match (inte menat som kritik mot honom)!
Barcelona Gustaf
2004-05-08 17:12
Valdés//

Ronaldinho gjorde kanske 2-3 fantistiska grejer i matchen och det räcker för att få ett godkännt betyg men, återigen, världens bästa fotbollsspelare ska kunna göra mer. Mitt syfte med den här disskusitionen var inte att klaga på Ronaldinho, det var istället att få fram att så länge vi inte har några världsspelare, utöver Dinho, kommer han inte kunna få ut sitt max mot lag som Real Madrid. Samma sak gäller Totti och Henry som med jämna mellanrum underpresterar så fort som inte motsåndet stavas Leicester eller Ancona.

Jag sa att Trez var en världsanfallare, aldrig att han var världens bästa. Dessutom ska han BARA göra mål. Då behöver man inte dominera.

Ham$inHo11//

Vad menar du med dina citattecken vid fans? När folk klagar på Gio, Cocu och Rüstü är det ingen som bryr sig men så fort man nämner Dinho i negativ bemärkelse hoppar hela forumet till.
Barcelona juanito
2004-05-08 21:52
Nu är matchen slut. Ingen ligaseger blir det detta år. Nu väntar nästa match. Hoppas att Mallorca gör oss en tjänst nu och spöar marängerna!
Barcelona juanito
2004-05-08 22:38
Rijkaard sägs vilja ha en rörlig anfallare. Alltså ingen stillastående spelare typ Trezeguet. Mitt förslag - Samuel Eto'o.
Barcelona Der Afro
2004-05-08 23:58
Såg ni Real Madrid mot Mallorca? Marängerna var sämre än någonsin och förlorade trots att dom fick årets tveksammaste straff.

Vi tar nog andra platsen till slut.
Barcelona Der Afro
2004-05-08 23:58
Såg ni Real Madrid mot Mallorca? Marängerna var sämre än någonsin och förlorade trots att dom fick årets tveksammaste straff.

Vi tar nog andra platsen till slut.
Barcelona Barça-fan
2004-05-08 21:51
förlustfria sviten bruten nu. :(
Barca_BEST
2004-05-08 21:51
första förlusten på 17 matcher okej det e bra visst att den här förlusten skulle koma idag
Barca_BEST
2004-05-08 21:50
aaaaaaa Barca-fan men om vi kvalar vi får ändo möta lag som Djurgården Partizan Basel såna skit lag ska vi vinna över hur lätt som helst spelar ingen roll om vi får 3 för vi SKA vara med i cl annars om inte barca kvalar in då e säsongnen FÖRSTÖRD TYCKER JAG
Barcelona Barça-fan
2004-05-08 22:39
Juanito. Han spelar riktigt bra nu iaf. Rörlig, härlig finess och bra avslut.
Barcelona Gustaf
2004-05-11 13:28
Ike//

4-3-3 är väll verkligen inget defensivt system. Iaf inte som Barcelona spelar det. LG spelar långt upp på högerkanten och Ronaldinho ligger precis bakom anfallaren. Davids och framförallt Xavi fyller ofta på i anfallet och Gio kommer ofta med fart på vänsterkanten. Att producera mål borde inte vara något problem, iaf är det inte spelsystemets fel.

Är nästan säker på att Mancini har ett EU-pass. Italienskt om jag inte minns fel.
Real Madrid Ronaldinho Gaucho
2004-05-11 15:28
Gabriel : :

Jag hoppas verkligen det händer!
Barcelona Ham$inHo11
2004-05-10 22:34
men 3 i truppen och 2 på plan kan man väll köpa 3 spelare....Baraja 10 mille euro (vad jag hört) Drogba 15-20 euro och Portos högerback Ferarra(stavning) 10 euro. de blir runt 35-40 euro alltså runt 350 400 euro (vad som skulle krävas av t ex vanistelrooy eller t om billigare än någon annan storspelare....fast jag tycker att de e så pass stora för att spela i ett sånt lag som barcelona alltså bland dom bästa i sin possition......

Ferarra-Puyol-Marquez-Van Br
-----Davids-----Baraja
------------Xavi
----Iniesta-----Ronaldinho
------------Drogba

grabbar med dehär laget skulle vi vinna trippell...:D åtminstånde dubbel (syftar på cl o ligan)....va tycks?
Barcelona pat-w
2004-05-11 15:28
barca forever/
han kallas för gaucho för att han kommer från ett ställe i södra brasilien där folk kallas för gauchos...
Barcelona Andreas
2004-05-11 13:04
Gabri har skrivit på nytt kontrakt med Barça.
Barcelona Blaugrana_1899
2004-05-11 15:23
Ike: ursäkta men hur kan du säga att 4-3-3 är mer deffensivt än 4-4-2, tänk efter lite kanske?

Säger bara en sak: DROGBA TILL BARCA !
Barcelona Andreas
2004-05-11 13:04
Gabri har skrivit på nytt kontrakt med Barça.
Barcelona Gabriel
2004-05-11 11:50
Ärligt talat s ser jag inte varför man ska slösa pengar på Xabi Alonso när vi redan har Xavi som dessutom börjat att spela riktigt bra. Jag tycker inte det är något snack om saken att Xavi är bättre än Xabi Alonso.

jag skulle gärna se ett barca så här nästa säsong:

-------------------Valdés-----------------
--Mancini-----Puyol-----Samuel--Bronkhorst-
-------Emerson-----------------Davids------
---------------------Xavi------------------
-----Saviola--------Drogba----Ronaldinho---

3 nyförvärv från Roma alltså. Dom har rejält behöv av pangar så man borde passa på att ta åt sig så mycket som det går.
Skulle gissa att detta tillsammans skulle gå upp till 45 M Euro vilket vi har råd med.
Real Madrid Ike
2004-05-11 10:51
------------Valdes-----------
Puyol-Oleguer-Mexes-Del horno
-----Xabi-------Davids-------
-Luque------------Ronaldinho-
------Saviola-Drogba---------

---------Valdes--------------
Reiziger-Puyol-Oleguer---V.BH
----Ballack-------Davids-----
------------Xavi-------------
-Luque-------------Ronaldinho
---------Trezeguet-----------
Barcelona Barca Barca
2004-05-08 21:35
Ej ärligt talat vafan e det med Barcelona. Ett lag som Celta ska inte ha non chans mot Barcelona. De dominerar hela matchen nästan.
Barcelona Barca Barca
2004-05-08 21:35
Ej ärligt talat vafan e det med Barcelona. Ett lag som Celta ska inte ha non chans mot Barcelona. De dominerar hela matchen nästan.
Barcelona Ham$inHo11
2004-05-10 22:56
då meanr jag Icke eu spelare
Barca_BEST
2004-05-10 21:33
den där j*vla ryss jävlen tror attt han kan få Dinho asså han KAN dröma fy fan vad jag hatar han abouuuuuuu

Ronaldo 9:
asså vafan vet du tror du att Ronie lämnar oss elr? tror inte det......KONSTIGT om han skulle göra det.
Annons: