/spanien/barcelona/forum/26558.aspx/spanien/barcelona/forum/26558.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Spanien Gudfadern
2004-06-28 23:25
Det börjar se ljust ut för Barcelona igen. Vi har knappt påbörjat sommaren och två nyförvärv är redan klara. Belletti och Giuly. Två spelare jag tror kommer att göra stor nytta för Barca nästa säsong. Dessutom så pekar dom flesta tendenserna åt att Henke även värvas in.

Henke skulle vara en toppen värvning enligt mig. Visserligen har han inte många år kvar i toppen men att köpa honom för att spela honom under hans två sista år i karriären kommer att ge Henke stor motivation.

Tänk också vad ett köp av Henke skulle betyda för fotbolls media i Sverige. Kanske kan Henke bli den spelare som för upp intresset för Spansk fotboll igen i Sverige. Det är ju ett ganska svalt intresse just nu för La Liga i Sverige.

Giuly , Belletti o Henke? känns alla som riktiga klass värvningar. Jag har sett alla tre i aktion och jag är säker på att dom kommer lyfta Barcelona till en högre nivå. Så här långt så är jag nöjd med Barcas Silly Season.

Man har värvat 2 spelare och en tredje spelare är på väg in ( Henke ). Förhoppningsvis kommer dom här värvningarna göra så att Barcelona kan återuppta den form dom hade i slutet av säsongen. Jag tror faktiskt att Barca för första gången på länge kan hota om titeln nästa år.

Om man bara ger Rijkaard mer tid och låter det lag man spelat med utvecklas ytterligare kan Barca anhängare få en riktig kul säsong. Jag har fortfarande viss skepsis till Rijkaards kapacitet , jag vet inte om han räcker till. En tränare av guld är i alla fall vad Barca behöver och vi får väl bara vänta och se om Rijkaard har det som behövs för att Barca ska vinna titeln.
Barcelona Kim
2004-07-02 17:22
Hur kan du vara 98% säker på det?
Barcelona Xavi
2004-07-02 23:18
Barcelona evigt troget//

Vilken land kommer Rijkaard från? vilket land kommer "Gio" från? lägg ihop ett och ett.
Barcelona Nemo
2004-07-01 17:54
tycker att vi har tillräckligt med lovande spelare. iniesta, oleguer, sergio garcia, valdes. räcker inte det ? sedan har vi unga spelare i A-laget med. puyol, ronladinho, xavi, saviola.


Swat: inte vinna ngt ? giuly kommer att hålla hög klass i minst 3 år. henke... nja, där vill jag inte säga ngt. vill se honom prestera först. luis fabiano kanske vi köper loss. vi kommer säkerligen vinna en titel iår. det kräver fansen och ledningen. och med det lag vi har nu, så är det inte omöjligt.
Barcelona barcaanders
2004-07-01 13:04
Det ser ju riktigt ljust ut inför kommande säsong, flera nyförvärv klara och fler på ingång. Om man ändå ska syna och kritisera värvningsbalansen hittills, måste jag säga att centrallinjen inte stabiliserats som den borde.
Milito eller annan duglig mittback borde inhandlas för att höja konkurrens såväl som spetskompetens i backlinjen.
Mittfältet ser i nuläget inte ut att håla samma klass som fjolårets. Davids måste, om han inte skriver på, ersättas. dessutom måste man finnaen ersättare som håller minst lika hög klass som cocu.
Förhoppningsvis räcker pengarna till att investera i t.ex. ballack och/eller deco, även om sistnämnda förmodligen skulle kunna ersättas av ett betydligt billigare inhemskt alternativ.
Barcelona barcelona_10
2004-07-01 18:08
Kan nån översätta vad det står om Gerard Pique på sidan?

http://www.marca.com/edicion/noticia/0,2458,504610,00.html
Barcelona S.W.A.T
2004-07-01 18:11
Nemo- vad ska vi vinna Spanska cupen eller??? nej nej jag vill att barca ska vinna CL eller ligan! Nemo hoppas att jag har verkligen fel!
Barcelona Davids
2004-07-10 12:37
Hur gammal är Sylvinho?? minns att han var grym i Arsenal för ett par år sen....
Barcelona Alx
2004-07-01 17:15
Bopi: Varför? För att tex Iniesta, som är en av Barcelonas största talanger på senare tid, inte får speltid. Inte heller Sergio García, Ros, Rodri m.fl. har fått speltid. Hur motiverande känns det för en ung spelare att spela i en sådan klubb?
Real Madrid Ike
2004-07-01 17:34
Sula Gaykaard åt helvete.
In me Koeman. Skulle vara årets bästa värvning.
Barcelona Ham$inHo11
2004-07-02 12:06
läste på tribal-football och någon annan stans att man u inte va helt klara med Pique för att de itne har pratat med barcelona..men då undrar jag?? har hans kontrakt gått ut eller?
Barcelona S.W.A.T
2004-07-01 17:13
jag säger bara Grattis barca för att ni säljer en unglovandetalang till Manchester United, tack så mycket! såg att Real Madrid ska köpa Parmas unge anffalare! medans barca köper spelare som Henke o Gulyi! ärligt talat så kommer vi inte att vinna ett shit i år heller
Barcelona _BARCA_
2004-07-01 21:36
jag tror inte att marquez klarar av CL...
om Barca ska ha en chans i CL så måste man åtminstonde skaffa en ny mittback och en ny innermitt....
Barcelona Bopi
2004-07-01 16:12
VARFÖR!????????????
Barcelona Izquierda
2004-07-10 12:30
Jaha. Vi värvar och värvar och värvar. Det slutar med att vi får en helt ny startelva och bygger alltså inte vidare på det som funkade i våras. Jag vill ju verkligen ha både en ny mittback och ny def. mittfältare dessutom, och då skulle vi väl komma upp i 8 nyförvärv. Låter inte helt enkelt att spela in så många nya spelare i ett lag samtidigt.
Titta på real, de tillfogar några få nya pjäser till sitt bygge varje år. Det borde vara betydligt lättare att vara tränare för ett sådant lagbygge.
Fast om Sylvinhoköpet innebär att Broncken petas så är jag helnöjd :)
Barcelona Viking
2004-07-10 14:09
Är det bara jag som tycker det är märkligt att man väljer att låna Fabiano i ett år. För att sedan låna honom vidare? Vet nån hur kontraktet ser ut?...
Vore kul om barca värva makelele, DÅ skulle vi ha ett komplett lag.
Barcelona Rivald0
2004-07-03 16:22
deco :D, men jag fattar inte varför alla håller på och tjatar om Davids. Han kmr juh inte stanna så varför håller alla på å har honom i startuppställningen ?...
Barcelona Izquierda
2004-07-10 17:52
...och ska vi nu gissa startelvor, så gissar jag på den här (med de spelare som nu finns i truppen):

--------------Valdés----------------
Belletti--Puyol---Oleguer---Sylvinho
---------Motta----van Bronck.-------
--------------Deco------------------
Giuly--------Henke-------Ronaldinho-

Tyvärr tror jag att både Márquez, Xavi och Saviola bänkas, men vi ska komma ihåg att en eller ett par värvningar återstår.
Barcelona Belletti
2004-07-10 13:18
Kan startelvan se ut så här?
------------------Valdes---------------------
--Belletti--Puyol-Oleguer/Marquez--Sylvinho--
-------------Motta--------Xavi---------------
---Giuly-----------------------------Dinho----
-------------------Deco---------------------
----------------Saviola/Henke----------------
Barcelona Tompa
2004-07-10 11:42
Angående Totti så blir jag faktiskt inte överraskad om Perez slänger fram honom som ny galactico efter presidentvalet (som han förmodligen vinner) Senaste uppgifterna gör visserligen gällande att Totti stannar i Roma men som sagt sådana "löften" från en spelare kan ändras snabbt. Hur som helst blir jag inte mer skrämd av Real OM Totti dyker upp där. Ytterligare en diva som gnäller när det tar emot...
Barcelona BARCA BLOD
2004-07-10 17:22
med alla dessa nyförvärven och förhandlingarna som pågår skulle jag tro/vill att barcelona ska spela med tre backs linje. barcelona spelade med tre backs linje för många år sedan och då gick det bra.
------------Valdes-----------
----Oleguer-Marquez-Puyol-----
------Mota----?Maniche?-----
---------Xavi---------------
Guly------------Rdinho-------Deco
---------Saviola------------
oleguer har utvecklats enormt, det är en krav oleguer i första elvan hur än reijkard spelar. han komer att utvecklas mer och mer, det finnns ingen ide att bänka honom så som han spelade föra säsongen. mota och maniche jobbar stenhårt i defansiven medan xavi får den position han är bäst på. på kanterna har vi deco och guly som springer mycket och skapar. dinho på sin favorit position och saviola får förtroendet.
Barcelona Bopi
2004-07-10 15:44
ska vi låna Luis Fabiano??

kolla länken!!--- http://www.gt.se/index.jsp?d=982&a=157918
Barcelona Tompa
2004-07-10 11:42
Angående Totti så blir jag faktiskt inte överraskad om Perez slänger fram honom som ny galactico efter presidentvalet (som han förmodligen vinner) Senaste uppgifterna gör visserligen gällande att Totti stannar i Roma men som sagt sådana "löften" från en spelare kan ändras snabbt. Hur som helst blir jag inte mer skrämd av Real OM Totti dyker upp där. Ytterligare en diva som gnäller när det tar emot...
Barcelona Izquierda
2004-07-01 16:00
Spinbad skriver:
"Förövrigt läste jag i någon artikel i el mundo deportivo igår att en defensiv mittfältare inte var prioriterat. Motta och Gerard duger där enligt klubbledning och Reijkard."

Nu blir jag orolig på allvar. Ja, inte bara orolig utan rent av förbannad!
Gerard och Motta duger alltså, men däremot känns det tydligen viktigt att slänga ut åtskilliga miljoner euro på att bänka Xavi (tänker på Deco-ryktena).
Xavi gjorde en kanonsäsong den gångna säsongen, och Gerards och Mottas säsonger går inte ens att jämföra med Xavis. Vad är det för fel på ledningen?
Att Davids inte har alla hästarna i hagen var ingen nyhet, men vi får samtidigt inte glömma vilket enormt jobb han gjorde på mittfältet. Han kommer att bli skitsvår att ersätta, om vi nu ersätter honom över huvud taget.
Precis som någon skrev tidigare är en stark centrallinje A och O, och nästa säsong kan vi stå med en centrallinje som innehåller namn som Gerard, Motta och Oleguer.
Hej då Champions League!
Barcelona Xavi
2004-07-01 15:50
Kim//

Enligt fcbarcelona.com heter Oleguer.


Oleguer Presas Renom.
Barcelona juanito
2004-07-02 14:02
Enligt AS så har Barça erbjudit Saviola, Iniesta och fem miljoner Euro. Låter vanvettigt. Även om jag nog håller Eto'o högre än argentinaren så gjorde dom ju ungefär lika många spelmål under säsongen. Att dessutom inkludera fem miljoner och Iniesta är närmast skrattretande. Men frågan är hur pass trovärdiga Madrid-vänliga AS är..
Valencia Graaf
2004-07-02 13:02
Tompa, får tacka för dom fina orden om Valencia och säga att det var väldigt bra sagt.
Vill dock höja ett varningens finger för RM i år, med Samuel där bak så tror jag att mittfältarna blir rejält avlastade, samt att deras självförtroende höjs och det gör RM riktigt farligt.
Depor kan bara hänga på toppen om dom gör lyckade förvärv.

Henke med Rinho som framspelare skall bli underbart att se, tror han kommer lyckas alldeles för bra och det skapar utrymme för Barcas andra spelare.
Barcelona Belletti
2004-07-10 18:17
Det är skrämmande att se Izquierdas startelva, för det är den som verkar mest realistisk just nu. Men jag tror att Henke inte kommer att få spela så mycket i ligan. Jag tror att Saviola kommer spela i ligan och ibland ersättas av Henke. Henke kommer mest få spela Cupmatcherna tror jag. Om nu en 9:a kommer så kan nog Henke glömma ligaspel.

Jag hoppas på denna startelva:
----------------Valdes----------------
--Belletti--Puyol--Oleguer--Sylvinho--
-----------Motta----Xavi--------------
---Giuly-----------------Ronaldinho---
----------------Deco------------------
--------------------------------------
--------Saviola/Fabiano,Etoo?---------

Bänken:
Jorquera
Marquez
Gio
Gerard
Iniesta
Henke

Angående startelvan. Två offensiva herrar på ytterbacken. Belletti och Sylvinho. Deco och Ronaldinho får leverera passningar. Xavi får ta defeniva mittfältsplatsen tillsammans med Motta även fast Xavi inte är så bra just där.

Saviola på topp kan skifta med en annan ifall det kommer en ny 9:a.
Nu är det en sak jag undrar. Hur är det med de där icke-Eu spelarna. Får man ha 3 på plan som förra säsongen eller är det ändrat?
Barcelona Alx
2004-07-10 17:58
Patrik skrev: "Om vi börjar med Milito är han sällan bättre än Marquez som dessutom redan finns i truppen."

Márquez och Milito är två helt olika spelartyper. Márquez är en elegant spelare med stor pondus, en ledare i försvaret. Han är skaplig på huvudet och är teknisk. Milito påminner istället om Puyol. Han är ettrig, snabb och brytningssäker. Jag ser Milito som en framtida "försvarsjätte", en storstjärna i det Argentinska landslaget. Att inte värva honom nu vore ett stort misstag. Dessutom har Barcelona bara tre mittbackar: Puyol, Oleguer och Márquez. Det är på tok för få för 38 ligamatcher, matcher i Champions League och spanska cupen.

Belletti: Mycket bra sagt (det om ytterbackarna). Jag tror inte heller att vi kommer att spela med tre backar.

Izquierda: Jag tror på precis samma startelva. Tyvärr.
Barcelona Davidsito
2004-07-02 12:39
tråkigt att Piqueförsvinner tyckte dock det var ännu värre när vi släppte fransesc cesc fabregas till the gunners.. han spelade matcher i cupen för arsenal redan som 16 åring, och han gjorde det bra! Tror inte man kan skylla allt på Rijkaard när de unga löftena sticker.. vill sen en grym försvarare som nästa crack..
Annons: