/spanien/barcelona/forum/26541.aspx/spanien/barcelona/forum/26541.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Sonde
2005-01-29 12:48
Lucho: De lockade säkert med speltid, men han måste insett själv att han rankades högt bland Barças juniorer. Han var ju uphaussad av media långt innan Arsenal kom in i bilden. Han framtid såg ljus ut, även om han stannat.

Kharles: Han måste glömt de uppskattnigsvis 20m euro som Barça blir tvungna att betala för honom.
Señor Laporta
2005-01-28 22:24
Ämne: Albertini kommer väl....
Jo, det skrivs och spekuleras ju om att han ska få göra ett inhopp. Han kanske till och med får starta om inte Puyol kan medverka. Det senaste rapporterna säger ju dock att han kan det och det är mycket viktigt för Barça.

Min elva
Valdes
Belletti-Puyol-Oleguer-Gio
Deco-Marquez-Xavi
Giuly-Eto'o-Ronaldinho

I morgon gäller den bästa tänkbara startelvan. Sevilla har ett fantastiskt ungt och intressant lag som ska tas på allra största allvar. Vill inte flytta ner Marquez i en viktig match som denna. Han har fungerat bra som pivote och den balans i laget som finns är viktig att ha med sig i en så här viktig match. Den här matchen är otroligt viktig och ska vi ha någon chans till ligaguldet behövs poäng i morgon. För övrigt vill jag inte ha Gerard i startelvan, vill inte reskera att han slår upp sin skada direkt och sen har han inte nittio minuter i benen, men framför allt är han inte redo för att starta. Vill inte heller se Albertini från start. Till skillnad från Gerard verkar han ha nittio minuter i benen, men han har gjort si så där två träningar med laget och jag vill se att han börjar på bänken och kan lägga märke till hur laget spelar.

Till sist...Hur slutar matchen? Jo, jag tror på en oerhörd tuff match. Alla vet hur det slutade senast vi gästade Sevilla, förlust med 2-1 mot Betis. Men jag tror att Barça plockar med sig en pinne hem till Camp Nou. 1-1 slutar matchen. Sevillas fantastiske Baptista gör Sevillas mål och Ludovic Giuly gör Barças mål.
Barcelona Sonde
2005-01-29 12:17
Kharles: Han hade tydligen inte tillräckligt mycket barçahjärta för att stanna i alla fall. Det var ju inte direkt som om han var en underbetald 15-åring närhan var i klubben.
Barcelona Davidsito
2005-01-20 10:57
Solari = Gud:.. No shit? klart jag vet att man i den moderna fotbollen försöker ha med ytterbackarna mycket..men jag tyckte Beletti var grymt offensiv och sprang konstant i 90 minuter, comprende? f.ö så spelar man med offensiva ytterbackar även i england läs: Cole, Shaun-Wright, Frank Q, Glen Johnson osv..
Cedhamre: Visst är det alltid kul med krönikor och du skriver bra. MEN det känns som det är för lite fakta och för mycket skvaller krönikan handlar om. Att värvningarna skulle dröja pga att Laporta och Rosell har kommit i luven på varann (enligt spanska dagstidningar vars trovärdighet inte alltid är den högsta) tror jag är struntprat. Iaquinta är ju ett exempel på detta.. .Men man måst alltid ha nått att klaga på.. Håller med någon som skrev att man kan inte ifrågasätta ledningen förens de faktiskt har gjort bort sig, jag räknar också med de nödvändiga nyförvärven!
Barcelona Kim, Barça-redaktionen
2005-01-20 17:50
Ämne: Ämne: Ett lit....
Solari=Gud

Visst är det inte ovanligt med vänsterbackar som är uppe i vänster anfallsposition. Det du inte verkar ha förstått (du kanske inte har sett så många spanska matcher?) är att Belletti är högerback och befann sig på diagonal sida av planen.
Barcelona tarrak
2005-01-20 15:54
Klart att det inte finns någon exakt tid för när man kan anses vara en del av ett lags hjärta, men mer än en ett år krävs det absolut anser jag. Om sen spelaren håller på och flörtar med andra klubbar (vilket jag anser att han gjort) så tycker jag att man kan låta honom gå om man får ett riktigt bra pris.

Vill understryka att jag är en stor beundrare av Ronnie, men tyvärr så tror jag inte att det laget vi har nu kommer att hålla hela vägen varken i ligan eller CL. Om det är en försäljning av honom som krävs för att bredda truppen och få in andra spelartyper så anser jag att det är pris man får betala.
Barcelona Kharles_Kubala
2005-02-18 10:52
Kompany skulle jag inte ha något emot, inte bara för att namnet låter lite katalanskt utan jag tror(vet?) att han enorm utvecklingspotential och bra fysik och skulle kunna komplettera Puyol väldigt bra. Skulle vara extra kul om vi kunde sno honom från real.

ahora coma. mat nu.
mw
2005-01-20 10:45
Bra krönika Cedhamre.
Men måste alla skriva om någon flotte istället för vårat fina F.C. Barcelona?
Barcelona Barcelona_4Life
2005-01-22 19:50
FAN VA SKÖNT MAXIS LOPEZ ÄR KLAR FÖR OSS !!
Fanthomas
2005-02-16 22:39
Messi
Tackar
Helst vill jag ju se Chelseamatchen men man är ju en sucker för fotboll.
Har läst biljettguiden - mycket bra.
jens-
2005-01-23 23:44
enligt mig bör inte barca köpa massa spelare nu... nu när gerrard är tillbaka har vi ett alternativ till defensiv mitfälltare....
ett eventuellt köp skulle vara bra kortsiktigt, men till nästa sessong så kan jag inte förstå varför inte barcelona vill ta hem riquelme och saviola...
saviola hade enligt mig vart grymm att ha i klubben då han spelat här förut och känner till spel systemet, (även om han inte är idealisk i det) så kan han faktist spela på kanterna med då han är teknisk och snabb... tycker han har likheter med eto'o i spelsättet, snabb/teknisk..
med gerrard tillbaka aneer jag inte att behovet av en mittfältare är samma... ett lån vore mycket bra... tänk nästa sesong då edmilson och motta är tillbaka.. då skulle vi ha 4 defensiva mitfältare iklubben plötsligt...
ang Riquelme vore det ju grymm att ha honom konkureraande på mitfältet med ronaldinho(xavi oc Deco.. då skulle vi kunna avlsasta dessa och just få en bredare trupp, utan att köpa spelare...
Jag anser att barca har världens bästa trupp om dom tar hem dessa två, iaf när edmilson/henke och motta är tillbaka
Barcelona Barçafan_Nr1
2005-01-24 00:30
Romano Africano//

Bellettis inlägg är inte de bästa. MEN, inlägg är hans enda svaghet. I övrigt är han grym. Belletti var planens gigant mot Racing.

Skönt att se att Ronnie närmar sig toppen av sin form lagom till Chel$ki.

Uderbart att se laget i mitt hjärta prestera så bra fotboll som VI gör.

FORÇA BARÇA!!!
Barcelona hammabarça
2005-02-18 01:01
Ämne: hammabarça - om de s....
matchbilden kommer nog se ut så, men jag tror grabbarna är oehört motiverade. Skulle kunna säga att de ser den här som den viktigaste matchen hittills. dessutom har Chelsea inte mött ett lag med så här hög klass, all respekt åt Arsenal och United med Barça håller högre klass finns knappast nåt lag som har lika många klass spelare i startelvan. Så tror jag också att Ronaldinho kommer vara den största skillnaden, jag tror att han kommer övgöra matchen.
Barcelona Messí
2005-01-23 18:14
Killen från Udinese heter Iaquinta, inte Syquito... Om du hade hängt med lite grann så skulle du veta att Maxi Lopez i stort sett är klar för oss.

Tror absolut inte att Albertini kommer peta Marquez, Deco eller Xavi från startelvan.
Spanien GZ
2005-02-17 23:44
Bopi - Mycket i det du säger stämmer, men du glömmer en sak, i Chelseas möten med Arsenal har Henry blivit ganska så utmarkerad av John Terry.
Om nu inte Ronaldinho ska betrkatas som en spelare med ungefär samma kvaliteer som Henry så vet jag inte vad, men det jag vill komma fram till är att Terry har mött den typen av spelare, och också lyckats väldigt bra.
Är det nånting Terry är bra på så är det framförallt 1 mot 1 situationer, dock så saknar han snabbheten.
Real Madrid ¤Hala Madrid¤2005
2005-02-18 21:10
chelsea har bättre defensif en er men ni är offensivare snacka inte nu att ni har bättre defensifa spelare än chelsea
Barcelona Sonde
2005-01-23 14:31
Kharles: Nja, jag är nog inte lika hoppfull som du när det gäller Albertini. Först och främst känns det inte som en utpräglad pivote. För det andra är det tradition för italienare att misslyckas i La Liga. Till sist så är han helt enkelt för gammal. Visserliggen gäller det här en kortsiktig lösning, men jag har svårt att se hur han skulle kunna peta någon ur den nuvarande startuppställningen. Jag håller till och med Gerard före honom.

-

189 cm och 91 pannor, ja jävlar, han blev inte döpt till 'Maxi' utan anledning :D
Barcelona Kharles_Kubala
2005-01-29 11:57
Länken ja. Här är den.
Señor Laporta
2005-01-29 11:12
Sonde

Jo, det är en mycket skum regel. Jag tycker inte den fungerar riktigt heller. Precis som du säger vill dom att klubbar ska producera sina egna talanger men när det är så här gör dom de allra sista med spelaren. Och att en klubb som lägger ner så mycket tid på sina ungdomar som Barça gör förlorar bara på den regeln.
Barcelona Sonde
2005-01-29 11:06
Señor Laporta: Som jag har förstått det hade inte styrlsen någon möjlighet att hålla kvar de nämnda spelarna. Både Pique och Cesc gick under kategorin ungdomsspelare när de flyttade, vilket innebar att Arsenal resp. Manure bara behövde betala utbildningskostnaderna till Barcelona och övertala spelarna i fråga. Styrelsen kunde bara titta på.

Skumam regler egentligen. Jag trodde FIFA/UEFA var måna om att klubbarna skulle behålla sin egna talanger.
Barcelona bakero
2005-01-28 21:53
Ämne: Fine Young Casual
....
de e dom som står upp för laget som inte snackar skit o som e lojala mot klubben som stöttar laget fast man e ur form eller skadad och så klart producerar vissa mål/poäng som säljer mest tröjor...
Barcelona Sonde
2005-01-28 17:48
Andreas: Precis, den stora anledningen till att Albertini trots allt måste räknas som en bra värvning är hans inställning jämtemot fotbollen och inte minst klubben (Barça). Jag tror att Albertini indirekt kommer betyda väldigt mycket. Han kommer väl knappast utföra spektakel på planen, och inte heller kommer han att hyllas i media osv. Istället blir han mannen bakom männen. Perfekt.

Det är väl Gustaf som övertygat mig antar jag :)

Messi: Jag tror faktiskt att han väger ännu mer (varför man nu orkar bry sig?;), 91 pannor har jag läst.
Barcelona Messí
2005-01-23 13:03
Det är ju lite mer än en månad kvar tills matchen. Vi har redan haft vår formsvacka, Chel$ki kanske får sin just då? Tror att vi kommer att spela ut dom på Camp Nou, men att vi får det lite tuffare på Stamford Bridge. Vi har en mycket bättre offensiv än vad de har. Ronaldinho är på gång, även Giuly. Lägg till Xavi, Deco, Eto'o, Gio och Belletti, då är vi ostoppbara!
Barcelona GeRrInHo
2005-01-28 17:50
blir det ingen "Tankar om" Maxi Lopez, tysken, krönika eller? Imorron blir det seger! 3 - 0 :D
Spanien GZ
2005-02-18 17:45
Kharles - Just precis, han har brytningssäkerheten. Och jag tvivlar på att ni kommer få komma rättvända med fart allt för ofta, och om det skulle inträffa har vi också ett riktigt bra djup i försvarspelet.
Barcelona Kharles_Kubala
2005-01-23 21:59
Saviola måste få chansen igen i Barcelona, allt annat är skandal. Speciellt med tanke på Giuly ibland är för seg och missar frilägen för ofta. Riquelme däremot är överflödig, även om han varit bra på sistone.

Red, här kommer lite kritik. Ni är 7 pers och ingen förmår att kladda ner en matchrapport.. Vad är det för stil? Och så kan jag inte undvika att fråga hur det går med statistiksidan, den verkar ju ha varit på is ett tag nu..

Força Fiorentina i Mallorca ikväll.
Señor Laporta
2005-01-23 17:04
Red...

När kommer matchrapporten. Väntar på att få läsa vad ni tycker om matchen.

Romano Africano

Vem vill sälja Ronaldinho?
Barcelona tarrak
2005-02-18 13:48
Mycket snack om Chelsea-matchen. Jag tycker att det ser riktigt bra ut. Har sett Chelsea ett 20-tal gånger den här säsongen och jag måste säga att skillnaden när Robben är skadad är enorm. De första månaderna när han var borta spelade de i stort sett bara 1-0 och 0-0, när han kom tillbaka började de ösa in mål och nu när han är skadad igen är måltorkan total.

Tror dock att det kommer att bli riktigt svårt ändå, vi kommer inte att få speciellt många chanser så det gäller att våra forwards är på topp.

Tror inte, som någon var inne på, att Terry kommer ta hand om Ronnie i första hand. Hans uppgift kommer förmodligen vara att ta bort Eto'o.
Barcelona Hoodie
2005-02-17 22:53
MrDeco20

Visserligen håller jag med dig om att Chelsea är ett sämre lag utan Robben och Drogba. Hur det nu är med Drogbas vara eller icke vara lär vi väl märka. Dock är jag lite förvånad över din analys, Chelsea är väl det lag som imponerat mest i Europa så här långt denna säsong?? Okej, vårt kära Barca har spelat bra i långa perioder men har dock haft en svacka som Chelsea ännu inte upplevt. Dom har, i mina ögon, spelat MYCKET stabilt så här långt! Dom har allså släppt in 8(!!) mål ännu så länge och det är ju, trots att det bär emot att erkänna, helt fantastiskt.

Nu får vi hoppas att Ronnie & Co är spelsugna för då har ju vilket försvar som helst fullt upp!!

Forca Barca!!!
Barcelona Lucho
2005-01-23 15:01
Förresten.. missade matchen igår och skulle gärna vilja se den. Någon som vet någon bra bittorrent-sida där man kan ladda ner matchen?
Annons: