/spanien/barcelona/forum/26527.aspx/spanien/barcelona/forum/26527.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona arago
2003-12-02 13:46
nån som vet hur mycket camp nou tar? Den tog väl 110 000 förut men nu har de väl byggt in den?

Barcelona Gustaf
2004-01-12 21:30
Jag håller helt och hållet med om att Cocu förtjänar ett värdigt avsked för alla år han har tjänstgjort i Blaugrana men jag hoppas att detta blir hans sista år i Barcelona.

Jag ser Davids som en bättre spelare och dessutom mer allsidig och Motta har sina bästa år framför sig och han har visat att han har talang. Dessutom får vi inte glömma Rochemback som är utlånad till Sporting, dessvärre är han ickke EU-medlem och det är väldigt tveksamt om han har någon framtid i Barcelona.
Real Madrid Ike
2004-01-12 18:45
Valdes
reizger puyol marquez O.lopez
Xavie Davids
Quaresma iniesta ronaldinho
saviola
Barcelona Petts_n
2005-06-09 12:20
Varför tjafsa alla kan ha sin egen åsikt eller hur kasta inte skit på varandra alla har sina egna favoriter och så så kom inte in på barcas forum och snacka massa skit disskutera fotboll istället....

dinho bättre än maradonna
Barcelona JAG
2004-01-12 14:50
Jag skulle inte vilja se Henrik Larsson i Barça och jag har svårt att se varför han skulle komma!? Det är ingen hemlighet av att Barça tänker ta in en klassanfallare till klubben till sommaren. Det verkar också som att klubben har visat att man tänker satsa på Sergio Garcia i fortsättningen,(inte låna ut honom som det var tänkt innan) och troligtvis behålla Saviola speciellt om han skulle få sitt EU-pass. Dels har man andra positioner att förstärka. Därför har jag svårt att se att ledningen skulle ta in en anfallare till som har sett sina bästa dagar. Jag tror inte på det..

Trezeguet vägrar skriva ett nytt kontrakt med Juventus iom att Juve inte vill ge honom den lön han begär. Förhoppningsvis försvinner också Kluivert till sommaren och vi får se Trez "ta över" hans lön för att det just den lön Trez vill ha.

Det är långt kvar till sommaren och mycket kan hända. EM - slutspelet i Portugal kan också ha en stor roll på nästa värvningar.
Barcelona Tomat
2004-01-12 21:28
Tjena! Kan inte redaktionen sätta ihop ett drömlag av alla tiders Barca-spelare som Milan gjorde?? Vore riktigt skoj.
Barcelona Tompa
2004-01-06 17:05
Izquierda:
"Angående Capello. Har ni verkligen följt Roma under Capello? De spelar idag en mycket defensiv fotboll, som definitivt inte är sevärd. Den är raka motsatsen till den fotboll Barca av tradition spelat. Förklaringen till att Roma gör många mål, är effektivt kontringsspel och betydligt bättre spelarmaterial än de flesta konkurrenter."

Jag menar inte att Capello är mitt förstaval aom tränare. Jag tycker dock inte Roma alls är så defensivt som du säger. Kanske inte jätteoffensiva men det finns mycket värre gnetgäng än Roms stolthet. Ja, jag kan tänka mig Capello som tränare men han är inte mitt förstaval. Är faktiskt övertygad om att med Capello skulle vi få se ett offensivare Barca än vad som är fallet idag. Forts. nästa inlägg

I övrigt
Barcelona Tompa
2004-01-06 17:05
Izquierda:
"Angående Capello. Har ni verkligen följt Roma under Capello? De spelar idag en mycket defensiv fotboll, som definitivt inte är sevärd. Den är raka motsatsen till den fotboll Barca av tradition spelat. Förklaringen till att Roma gör många mål, är effektivt kontringsspel och betydligt bättre spelarmaterial än de flesta konkurrenter."

Jag menar inte att Capello är mitt förstaval aom tränare. Jag tycker dock inte Roma alls är så defensivt som du säger. Kanske inte jätteoffensiva men det finns mycket värre gnetgäng än Roms stolthet. Ja, jag kan tänka mig Capello som tränare men han är inte mitt förstaval. Är faktiskt övertygad om att med Capello skulle vi få se ett offensivare Barca än vad som är fallet idag. Forts. nästa inlägg

I övrigt
Barcelona Ronaldinho_Eliten
2003-12-01 07:15
Man lir lite arg att de spela oavgjort men om man tänker efter det e ättre än att de losar
Barcelona Barca_91
2004-01-12 19:20
Förresten glömde skriva Puyol igår jag har aldrig sett honom sådär han var ju uppe med Saviola och spelade ibland...mycket roligt:D
Barcelona marcus_keta
2004-01-12 21:28
helt underbart... en 33 åring som e sämre än vår talang sergio garcia e INGET att ha
racing go racing go racing go racing
2004-01-12 20:37
vunnit ska det stå inte vunnitlika
Barcelona Valdés
2004-01-06 16:45
Om man ser till att täcka över öronen och ögonen så att man inte uppfattar världen runt omkring en finns den då?

Enskilda spelares misstag och arvet efter den förra ledningen bär ansvaret för de hittills dåliga resultaten och det fruktansvärt tempofattinga och fantasilösa spel som hittills visats upp enligt Laporta.

Hur bär han sig åt, kan han inte se eller vill han inte se verkligheten?

En del av problemet består i att flertal spelare har en dålig attityd och inte verkar bry sig om vinst eller förlust och så har det varit ett flertal år. Detta problem hade varit lätt att åtgårda - sälj dessa spelare, eller låt de i varje fall inte få spela. Rijkaard har ett ansvar och detta har han inte tagit. Han har på intet sätt lärt sig av tidigare tränares misstag för att han är själv ett. De holländska spelare som vi har i vår trupp borde inte få spela en minut till i FC Barcelona.

Juanito påminde här på forumet tidigare om vårt lags starka säsongsavslutning då vi bla slog Valencia på bortaplan. Laget förstärktes med 2 spelare av absolut världsklass och likadant kom Marques, Quaresma och L.Garcia som alla hade haft strålande säsonger i sina respektive lag under fjolåret. Förväntningarna var därför med rätta höga inför årets ligaspel.

Vi spelar inte som ett lag, lagdelarna håller inte ihop och arbetar för varandra. Ingen vågar gå framåt eftersom det verkar vara viktigast att ligga på rätt sida om motståndarna om dessa är intresserad av att anfalla. Det stora antalet spelare på mittplanen gör att ingen tar ansvar....osv osv, problem som i det oändliga kan knytas till tränaren och spelsystemet.

Nu läser man att spelarna går i terapi, det är löjeväckande. Rijkaard driver ett helt fotbollslag till tvångsterapi.

Cruyff och Rijkaard vill ha Davids, Rossell tycker att det räcker med holländare och Txiki vill ha en anfallare. Vi får väl se vems vilja Laporta går till mötes. Sitter Rijkaard kvar över 2 ligaomgångar till tror jag att vi kan glömma inte bare champions leaguespel utan allt europacupspel vilket skulle vara ytterligare ett rekord som Rijkaard knäckt då vi som enda lag aldrig missat spel i någon av europcuperna.
racing go racing go racing go racing
2004-01-12 20:37
erkänn VI va bra mot er!!!!
3-0 borde säga nåt
sen har vi vunnitlika mot real 1-0
och 1-1 depo så ni borde va ja vad ska man säga... inte aså besvikna efter den matchen (förlåt om jag är kaxig men vi är ett bra skrälllag)
Barcelona Kristian
2005-06-09 12:34
Petts_n
Vad syftar du på? Jag håller ju med Patrick_Kluivert om att Kluivert var en bra spelare, därför har vi samma åsikt. Dock har han i tidigare inlägg skrivit faktafel, jag upplyste honom helt enkelt om att det finnas spelare som gjort många fler mål än Kluivert och Rivaldo. Dessutom snackar vi ju fotboll!
Barcelona BARCA BLOD
2004-01-12 20:24
sen så tror jag inte att reijkard vågar bänka xavi eller marques om de fortsätter prestera lika bra, han kommer inte hällre bänka cocu och davids ska självklart spela.
vad jag tror så kommer han nog spela med cocu marques som mittbackar och puyol på höger och vänster vet ni redan. sen i mitten blir det davids och xavi eller någon annan beror på.

Puyol---Cocu--Marques--VB
------davids---xavi------
Barcelona Izquierda
2004-01-06 14:50
Caspian,
Klokt skrivet. Barca är ett lag som fungerar på allt för få positioner idag. I försvaret har vi egentligen bara en enda spelare som hållit en hög och jämn nivå hittills. För att få råd med de nyförvärv som verkligen behövs just nu, måste vi nog sälja av ett gäng med spelare, precis som du skriver. Overmars lyfter alltför hög lön i relation till vad han presterar. Vidare tycker jag att vi bör sälja Riquelme, eftersom vi har en ännu bättre spelare på hans position och han har dessutom inget eu-pass. Det är slöseri att behålla Riquelme, och vi kan ta rejält betalt för honom. Rochemback är också en ung spelare som jag tyvärr inte ser någon framtid för i Barca. Här finns ytterligare pengar att tjäna. Kluivert är också en spelare vi ska ta betalt för. Dessutom tror jag att vi ska försöka göra oss av med Gerard, om vi nu kan få pengar för honom. Vi har redan dessa unga offensiva eller defensiva innermittar som bör rankas högre än honom: Ronaldinho, Xavi, Motta & Iniesta.
Sen är frågan vilka tre icke-eu-spelare vi ska bestämma oss för att satsa på. Ronaldinho är given, men sen måste vi välja bort en av Rüstü, Marquéz och Saviola. Marquéz tycker jag INTE att vi ska välja bort, eftersom vi behöver mittbackar om Puyol någonsin ska få spela på sin naturliga position igen. Då återstår Rüstu och Saviola. Inget roligt val, då båda under rätt omständigheter är världsspelare.
Barcelona BARCA BLOD
2004-01-12 20:18
Det är helt otroligt att många här inne vill ha Henke Larsson,jag kan inte kallade det någonting annat än dubbelmoral, det kan bero på andra saker (nationalister,ingen barcafan) vad vet jag.
varje gång man rekomenderat någon spelare, säger ni att han e för gammal osv. fast han kan bara vara typ 30. ex. många här var/är emot davids bara för att han e för "gammal"
men i det här läget så är larsson 33 och ni vill se han i barcelona. kan inte förstå hur ni tänker.
Barcelona juanito
2004-01-12 17:18
Andreas: har också tänkt tidigare på att Zlatan och Quaresma är rätt lika i ansiktet. Dom tycks också ha en förmåga att dribbla bort sig själva. =)
Barcelona Bagarn
2004-01-12 16:10
Andreas:
Nej! Jag tyckte också likheterna var slående igår. :)
Real Madrid Ronnie
2004-01-12 19:11
Jag tycker att det Luis Garicia visa igår är värt fortsatt förtroende och att det mittfältet som spela igår ser bra ut, det enda bytet jag skulle vilja göra är Cocu mot Davids!
Barcelona Ronnie
2004-01-12 19:11
Jag tycker att det Luis Garicia visa igår är värt fortsatt förtroende och att det mittfältet som spela igår ser bra ut, det enda bytet jag skulle vilja göra är Cocu mot Davids!
Barcelona Bagarn
2004-01-12 16:10
Andreas:
Nej! Jag tyckte också likheterna var slående igår. :)
Real Madrid Ronnie
2004-01-07 18:21
Vi skulle försökt att värva chivu innan han gick till Roma, det är en sån kille vi behöver.
Barcelona Barca_91
2004-01-06 17:05
Barca kommer få det väldigt tufft mellan Januari och Mars.
Varför?
Därför att dom kommer i stort sätt spela 2 matcher i veckan ibland 3.

Vi får hoppas Barca vinner för det är många matcher närmare 18 st,men om vi spelar som vi gör nu och förlorar allt,då finns det inte en skugga av möjlighet att Rijkaard stannar kvar till Maj.
Barcelona Ronnie
2004-01-07 18:21
Vi skulle försökt att värva chivu innan han gick till Roma, det är en sån kille vi behöver.
Barcelona Der Afro
2004-01-07 17:02
Kvaällens cupmatch börjar väl snart. Någon som vet om man kan titta på den on-line?

Dani: Om du använder Alta vistas Babelfish får man (det trista) svaret: "Laporta visited by surprise the training to show publicly its confidence in Frank Rijkaard"
Barcelona Der Afro
2004-01-07 17:02
Kvaällens cupmatch börjar väl snart. Någon som vet om man kan titta på den on-line?

Dani: Om du använder Alta vistas Babelfish får man (det trista) svaret: "Laporta visited by surprise the training to show publicly its confidence in Frank Rijkaard"
Barcelona Alx
2004-01-11 23:25
Kan bara hålla med er andra här, det var en riktigt bra match! Ronaldinho var bra, Saviola gjorde mål, Iniesta visade att han är en underbar fotbollsspelare, Xavi gjorde mål. Det är bara synd att Sergio García inte gjorde mål, men en assist blev det.

Så ni gillar inte Van Bronckshit? Det är inte bara en känsla, enligt AS.com tappade han sju bollar och återvann sex. Det är på tok för dåligt för en back!

Juanito: Jag oroar mig inte för ännu en holländare! Varför? Jag tror inte att Van Bronckshit köps loss, klubben verkar vara intresserade av andra vänsterbackar. Jag tror att Cocu går i pension eller spelar någon säsong i holländska ligan. Jag tror att Kluivert spelar på vattensjuka mattor nästa säsong (Premier league) och jag tror även att Reiziger får se sig om efter en ny klubb. Även om någon av dessa holländare blir kvar så tror jag att de blir färre än de är idag, vad tror du/ni?

Förresten kolla in länken, det är en bild på Sergio García... eller? Bara den galna frissan som fattas! I fjol producerade la cantera "hockeyfrillan" Oleguer. I år Sergio García. Jag ryser när jag försöker föreställa mig nästa års modell ;).
Barcelona Mr. Barcelona
2004-01-06 15:54
En tränare som jag vekligen vill se i Barca är Carlos Bianchi, Boca´s tränare. Han är en mästare och om vi fixar honom som tränare och Stoichkov som hans assistent då tror jag att vi skulle se en helt annan Barcelona.

Mina kandidater på Rijkaards ersättare :

1. Bianchi
2. Antic
3. Cuper
4. Capello (jag tror inte att han lämnar Roma för oss)
5. Irureta (Han är också tveksam)
6. Stoichkov (Han älskar verkligen Barca)Ett lag som Barca behöver en erfaren tränare.
Annons: