/spanien/barcelona/forum/26522.aspx/spanien/barcelona/forum/26522.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid Butraguenjo
2005-01-05 23:27
Jag sa mitt hjärtas mening tidigare på RMs forum, läs gärna. Ingen försöker att ge dig offentlig munkavel ("hålla käften och inte komma med invändningar"), så vi behöver inte bli martyrer. Det hela började (i mina ögon) låta helt oresonligt, vilket är lite olikt dig.
Barcelona Messí
2005-01-05 22:53
Angående artikeln "Tillbakablick på höstsäsongen". Snyggaste målet, är inte det Eto'os mål mot Ajax i träningsmatchen? Har nog aldrig sett ett snyggare mål göras i Barçatröjan sen Rivaldos dagar. Ronaldinhos mål mot Milan kanske är det viktigaste.

Men ändå så var det en mycket bra artikel!
Barcelona Sonde
2005-01-06 18:06
Parodi över det hela. Desperata Madridistas behöver bara 7 minuters bra fotboll för att de återigen ska anse sig vara oslagbara. Helt plötsligt är Barça (som för övrigt ligger 10 poäng före "de oslagbara") nere i träsket, och kommer givetvis bli fullkomligt utspelade av ett egenplanhalvalag som Chelsea. Lustigt.

* Det har ryktats lite om att Hollands nya starlet Dirk Kuijt kan vara på väg. Visst, han är säkert en stor talang, men jag har fått nog av holländare. Det räcker med Rijkaard och Gio.

Jag räknar med att få några pikar från signaturen "Holländaren" nu ;)

Real Madrid Butraguenjo
2005-01-05 23:06
Ämne: Thomas Juneborg
Myc....
Jag brukar vara "måttfull och balanserad", men allvarligt talat, ge dig. Det hela börjar med Owens nickförmåga, fortsätter med pinsamma Real Madrid fans för att avslutas med diskutabel straff.

Sedan att dessa sex-sju minuter inte räcker till för att göra någon bedömning säger väl sig själv.


S.W.A.T.//

Du spelar i en egen division.
Barcelona MR:Raul
2005-01-06 15:52
Ska bli ruskigt kul att se hur utspelade ni kommer att bli mot Chelsea och vi som enda spanska lag avancera till kvarten.
viva real MADRID!
Señor Laporta
2005-01-04 16:33
Det är en sak jag inte fattar med det här med Champions League truppen. Rijkaard valde att ta med Ruben, Mora, Pena, Riera och Messí till en början. Men Damià har inte fått vara med och spela. Men andra från canteran som Juan Verdú, Rodri och Peral har fått vara med och spela och några till har fått vara med på bänken trots att dom inte varit med i truppen från början som Damià. Vad är skillnaden?
Señor Laporta
2005-01-04 16:29
Ämne: Är det nån har som h....
Det borde gå att hitta på denna sidan.
Länktips: www.uefa.com
Barcelona Kharles_Thiago-Gabri-José-Enrique
2005-01-05 22:56
Thomas Juneborg
Mycket välskriven artikel! Kudos och var gärna mer frekventa med sånt.

Jag är beredd att säga att straffen var diskutabel. Den var inte billig, men diskutabel, speciellt under omständigheterna. Man kan inte uppriktigt säga att den var solklar, ty ingen av kamerorna gav en rättvis bild av det. Det kan dock vara en tolkningsfråga. Och ja, jag är domare (dock ej förbund).
Barcelona kubala
2005-01-04 19:06
Ämne: Gustaf: Det är konst....
Om jag har fattat det rätt, så kan man ersätta skadade spelare i CL med spelare som har varit en viss tid i organisationen. Men Damià föll eftersom han hade inte funnits i klubben tillräckligt länge (tror det handlar om två år).
Barcelona Sonde
2005-01-04 18:50
Gustaf: Det är konstiga är inte att Damia inte fått spela ännu, utan att andra spelare som inte varit registrerade i CL truppen har fått vara med (typ Pena, Javito, Verdu).

Kharles: Kan mycket väl stämma.
Barcelona Edmilson
2005-01-04 01:11
Har någon koll på O.lopez i Lazio.Hur går det för honom i Italien?
em1l
2005-01-19 17:26
vet nån om man kan se matchen nånstans då?
Barcelona Rivald0
2005-01-06 15:12
Man kan inte se på bilden att den är solklar..men ärligt talat så tycker jag att det var straff & väldigt klumpigt av backen..
Barcelona Tompa
2005-01-06 17:16
MR:Raul:
Ganska komiskt vad optimistiska ni blivit efter sju minuters (!...) utspelning mot Real Sociedad. Ska bli väldigt kul att se dina supporterkompisars reaktion om Real inte vinner derbyt på söndag. Jag blir nämlingen inte det minsta överraskad om Atletico lyckas knipa åtminstone en poäng.
Barcelona Tompa
2005-01-06 17:16
MR:Raul:
Ganska komiskt vad optimistiska ni blivit efter sju minuters (!...) utspelning mot Real Sociedad. Ska bli väldigt kul att se dina supporterkompisars reaktion om Real inte vinner derbyt på söndag. Jag blir nämlingen inte det minsta överraskad om Atletico lyckas knipa åtminstone en poäng.
Barcelona Tompa
2005-01-06 10:18
O Fenômeno:
Du der ju bara vad Ronaldo gör så det blir svårt att ta dig på allvar...

Barcelona Tompa
2005-01-06 10:18
O Fenômeno:
Du der ju bara vad Ronaldo gör så det blir svårt att ta dig på allvar...

Barcelona Lucho
2005-01-06 16:05
MR:Raul: Ärligt talat så är det riktigt länge sedan något lag spelade ut Barça. Sannolikheten att tråk-Chelsea gör det är riktigt liten. Att dom ändå har stor chans att gå vidare är en annan femma.
Barcelona Lucho
2005-01-18 16:14
Valdés: Du skriver Varför önskar Du tillskriva Ronaldinho negativa personliga egenskaper (redan innan han begått några konstiga handlingar), eller med andra ord varför har Du fått för Dig att han först och främst tänker på pengar?

Jag skrev Självklart vill jag att han stannar men om pengarna lockar så kommer jag inte att sakna honom.


Jag vände mig med mitt inlägg mot den åsikt vissa har att Ronaldinho är helt oersättbar och nu när Abramovitch smyger uppe på läktarna är det tydligen lika med världens undergång. Jag tycker att det är överdrivet. Barça har mer än en gång tidigare blivit av med spelare som rankats som världens bäste men fortsatt att dominera. Trots det du skriver så är jag fullständigt övertygad om att spelare som Aimar, Kaka, Nedved (och säkert några fler) skulle kunna ersätta Ronaldinho och göra det minst lika bra eller bättre än det vi hittills sett av brassen denna säsong. Ta nu inte detta som att jag tycker att man ska värva dom för att ersätta Ronaldinho för det tycker jag inte.

Att han har småproblem med skador kan jag ställa upp på men i många av dom matcher jag sett har han varit inaktiv. Ingen rörelse och till skillnad från förra säsongen mindre benägen att vara med och styra spelet. Att en stor del av förklaringen skulle vara att han har punktmarkeras matcherna igenom köper jag inte. Hur var det förra säsongen? Han hypades (med all rätt) rejält redan då. Vad jag minns markerade motståndarna honom med fler än en spelare men ändå dominerade han.
Barcelona Rivald0
2005-01-18 23:12
Messi, Torres föredrar Italienska än Engelska Ligan..men man vet aldrig..
Barcelona Barca Barca
2005-01-19 17:48
är det nån som vet vad den artikeln säger.

Tack=)
Barcelona Barca Barca
2005-01-19 17:48
är det nån som vet vad den artikeln säger.

Tack=)
Barcelona Sonde
2005-01-18 16:36
Lucho:

Vad jag minns markerade motståndarna honom med fler än en spelare men ändå dominerade han.

Visst hade han en mängd spelare hängandes i skinkorna redan förra säsongen, men det känns som om det var på ett annat sätt då än det är nu. Då handlade det om respekt, nu handlar det mer om att visa att han inte är så bra trots allt. Framförallt den här säsongen då Dinho inledde lite försiktigt på grund av skada.

Ronaldinho är inte den enda som har fått erfara detta. Samma sak med Kaka, han är långt ifrån lika dominant som han var förra säsongen. Som back tror jag nog man vill gå exra hårt en spelare som höjts till skyarna, främst för att visa upp sig själv.

Psykologi. Bara en teori.
Barcelona Sonde
2005-01-18 14:31
Nihatkavechi: Det finns för det mesta en anledning till att inlägg tas bort, Oftast är det för att dem är helt meningslösa, och i andra fall för att de bryter mot någon av forumreglerna. I ditt fall gäller det meningslösa inlägg. Därför tar jag också bort det inlägg du skrev nyss.

Vi raderar självklart inte inlägg bara för att de skrivs av ett annats lags supporter. Och jag kan garantera att det inte finns mycket maräng i oss.
Barcelona Sonde
2005-01-06 13:53
O fenomeno: Jag tror du missförstod mig lite. Jag syftade inte på att straffen utan på att det du sa om att han föll tungt. Hört smeknamnet "Tjocka Ronnie" någon gång?

Jag vet, min humor kan te sig lite skum, och framförallt långsökt, ibland.

Jag har hurn som helst inte ens sett straffsituationen.
Barcelona Lucho
2005-01-06 15:38
Messi: Känns inte som att det är Real Madrid som är problemet. Snarare är det Ronaldo som bromsar sig själv. Tror knappast att Camacho, Del Bosque och alla andra som tränat honom under hans tid hos marängerna givit instruktionen att han ska röra sig så lite som möjligt.
Barcelona Kharles_Kubala
2005-01-18 15:32
Var inte Albertini klubbkamrat med Rijkaard i Milan? Han känns inte som äkta pivote-material, utan mer som en Pirlo eller Xavi om man så vill. Har förvisso inte sett honom spela i Atalanta iår, men vi vet ju hur det går för det laget. Jag hoppas verklige inte man värvar honom för värvandets skull..

Något säger mig att nyförvärven är snart i hamn.
Barcelona jaxx
2005-01-18 14:41
barca har tydlingen kommit överen men city om att låna anelka i 6mån
Barcelona Bopi
2005-01-18 13:09
Ronnie : jag har korten på datorn bara_!
Barcelona Kharles_Thiago-Gabri-José-Enrique
2005-01-05 23:44
Jag kan förstå vad du menar, men jag tycker fortfarande att El Gordo faller lite för lätt. Det var (som jag såg det) ingen kroppskontakt inblandad och han söker, men det är bara en enskild bedömning. Jag kräver inte att du accepterar den, men jag kräver att du respekterar den. Jag försöker varken bli martyr eller oresonlig, men jag såg mycket orätt skrivas, och ville endast svara.

Och för att vara riktigt petig så avslutade jag faktiskt med ett "Grattis".
Annons: