/spanien/barcelona/forum/26491.aspx/spanien/barcelona/forum/26491.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
2005-10-10 20:42
La_Rambla

Seguramente tio ;)
Barcelona Havaldinho
2005-10-10 20:41
Al hamdulilah att vi inte ser dig i truppen ;)

Oleguer är en mycket bra trupp spelare som ska användas bara vid skador och avstängningar och han skulle inte gnälla vid den situationen vilket han trodde själv att de skulle bli.
De är bara så att Rijkaard väljer att spela honom mer än vad som krävs...
Oleguer tjänar överlägset sämst i laget men vägrar att kräva mer betalt för som han själv sa de, så länge jag får stanna i klubben i mitt hjärta vill jag inte ha mer betalt bara jag får vara kvar...
Klanka inte ner på Oleguers kärlek & Lojalitet för oss sånt är sällsynt i dagens fotboll...
Barcelona La_Rambla
2005-10-10 20:39
Gabriel//
Äsch, är Vicente som är för klen. Tål inte en vanlig tackling från kung Puyol. :P
Barcelona Gabriel
2005-10-10 20:38
Beautiful_ Barça

Kom inte med något sånt okunnigt, snälla ! Förstår vad du menar men att överdriva så grovt är verkligen onödigt. Dessutom har inte det med saken att göra. Det är aldrig bra att två spelare från samma lag hamnar i en fight mellan varanadra. Det blir en orolig och spänd stämning i laget sen spelar det ingen roll om Spanien säkerligen oavsett detta vinner matchen.
Barcelona La_Rambla
2005-10-10 20:38
Havaldhino//
Ser du inte det själv? Han råkade få in alla forumsreglerna i ett inlägg. Ser lite komiskt ut, hehe. :)
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-10-10 20:35
Gabriel
Altså seriöst. Spanien kan ställa upp med 6 spelare och ändå vinna den matchen.
Barcelona Puyol 5
2005-10-10 20:34
Jag tror inte att Henry kommer lämna Arsenal för något lag och vi behöver absolute inte honom, vi har Eto'o, Ronaldinho, Messi, Maxi, Henke, Giuly och Esquerro och om vi köper Henry som måste vi sälja minst två utav dessa och då minskar chansen att både Messi och Maxi utvecklas till dom två sjärnspelare som dom har kapacitet till om dom får chansen och vissa vad dom går för.

Tycker att Messi ska gå in som högeranfallare istället för Giuly, vi får då ett helt annat spel för att Messi är en mycket bättre spelare som kan mer än att bara springa och har även ett ruskigt bra skott med vänster och hans teknik är underbar så för mig är valet självklart men det verkar inte vara det för vår kära Rijkaard(synd.

Sen tycker jag att Maxi ska få komma in lite oftare speciellt när matcherna låst sig för han är en typ av spelare som vi annars saknar i dagans barca, en stor tung centertank som kan ta emot bollen och hålla kvar den för att låt laget flytta upp. Han är även mycket bättre på huvudet än vad Eto'o är och då kan vi försöka komma runt på kanterna och slå inlägg som Maxi kan nicka in.

Forza Barca
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-10-10 20:32
Havaldinho
Nja.. Kompany är extremt grym. Har velat ha honom hit ett tag nu, men eftersom Perea är så jävla snabb så tror jag han skulle passa vårt spel riktigt bra. Vi åker oftast dit på kontringar ju. Sen är han bra på tackla och markera också. Men man kan nog inte värva Perea och ha honom som avbytare, viket man kan med Kompany, men visst skulle jag sätta Kaizer på bänken till fördel för Perea. Men sen har väl ingen av dem EU-pass heller?
Aja... aniway, laget skulle bli lika komplett utan en ny mittback som det jag nämnde innan iallafall. Mascherano och Evra altså.
Angående vad du snackar om Oleguer. Ja... Man kan inte tillåtas att spela i Barcelona bara för sitt hjärta. Måste ha lite med fötterna att göra. Jag har nog större Barça-hjärta än Oleguer, men inte ser du mig spela där :D
Barcelona Gabriel
2005-10-10 20:27
"Puyol y Vicente llegan a las manos en la selección"

Senaste nytt i Sport.es. För er ickespansktalande kan jag berätta att det betyder att Puyol och Vicente fightades i dagens träning. När man läser artikeln får man reda på att Vicente blivit hårt tacklad av Puyol och skall ha reagerat hårt på honom. De båda hoppade på varandra och Villa, Raúl och Sergio Ramos skall ha varit tvugna att komma imellan dem. Måste trots allt säga att jag är besviken på Puyi. Trodde inte sånt om honom faktiskt. Men som sagt, han är också bara människa och jag tror att dem kommer lösa detta väldigt snabbt.

Jag menar, sånt måste lösas nu när Spanien har den dödsviktiga matchen till att gå vidare till VM.
Barcelona Havaldinho
2005-10-10 20:26
Rambo

Vad skrev han?
Barcelona Havaldinho
2005-10-10 20:24
Beautiful Barca

Kommer nog inte rösta på dig som Manager,men förstår vad du försöker säga med att bättre lägga den dyra summan på flera spelare som ex Mascherano och Evra...
2 spelare som är riktigt bra och Mascherano är för mig en klass spelare av guds nåde...
Däremot tror jag du försöker möblera om för mycket vilket aldrig är bra för ett lag...
Kaizer på bänken, boy have you lost your mind!!!
Ett barca hjärta som Oleguer droppar man inte utanför truppen bara utanför elvan...
Då kastar jag hellre ut Edmilson...
Med Marquez-Pyoul som mittbacks par har vi de perfekta duo för många år framöver...
Ser hellre Kompany än Perea...
Barcelona La_Rambla
2005-10-10 20:20
Havaldinho//
En person fick nog lite problem när han skulle posta ett inlägg. Självklart var han en marengue. :O
Barcelona Havaldinho
2005-10-10 20:15
vad är de som hänt här egentligen?
Halva sidan gapar tomt pga nån person...
Barcelona La_Rambla
2005-10-10 20:09
Tror vadå Kharles?
Menar du avstängning för Diii Stefano?
Då han är namne med spelaren som egentligen skulle spelat för azulgrana, så borde han stängas av ännu längre enligt mig. ;)
Barcelona Kharles
2005-10-10 20:04
La_Rambla

Vad tror du? Två-tre veckor?

Oleguer är den nya Baresi.
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-10-10 19:53
Visst, jag förstår att man inte kan värva som man vill och leka FM, men varför ska man slösa pengar på Henry när man kan göra bättre värvningar för de pengarna. Jag skulle ju inte tacka nej till Titi. Men om vi nu värvar Titi så skulle Etó'o tvingas bli bättre kompis med bänken. Sen är det ju inget annat än pinsamt att ett sånt lag ska ha Oleguer och Gio med i start XI.
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-10-10 19:48
Jag ska söka jobbet som tränare hos Barça nästa säsong. :D
Kommer omedelbart släppa Gio och då värvar jag Evra. Enligt mig är han snäppet bättre än Del Horno då han är snabbare och säkrare i brytningarna. Fördelen med Del Horno är att han är spansk, men honom kan man glömma nu. Sedan värvar jag Mascherano (River spelaren som är i Corihintas nu). Enligt mig finns det idag inte någon bättre pivote än den här killen, trotts att han bara är typ 21 eller nåt (har italiensk pass). Perea från Atletico. Sedan skickar jag Oleguer ner i B-Laget och sätter Edmilson på bänken. Kaiser skulle få också agera som inhoppare och Motta räknar jag inte med här. Jag tror typ inte man kan räkna med honom mer. Han har varit skadad för mycket. Hoppas jag har fel dock. Det här tre spelarna skulle kanske kosta oss 50 mille euro men då har vi ett komplett lag. Säljer vi Gio och Giuly så kan vi väl få 15-18 mille för de två. Henke skulle jag skicka till Helsingborg och behålla resten av laget som det är. Det kan inte bli mer komplett än så här.

Diii Stefano
Försöker du få vårt forum att likna ert eller? :)
Barcelona La_Rambla
2005-10-10 18:37
Tänk er att få se Maxi avgöra mot Chelsea ännu en gång. Vilken eufori. Tror jag skulle få glädjefnatt alltså. :D
Barcelona TiTi
2005-10-10 18:35
själv tror ja inte Henry lämnar Arsenal överhuvudtaget eftersom han själv har sagt att Arsenal är ett paradis för honom och att Wenger gav honom chansen förut när han spelade som sämst...och ville gottgöra wenger för det
men som henry en gång sa:
man vet aldrig vad som händer inom fotbollen...allt kan hända
Barcelona La_Rambla
2005-10-10 18:34
Hehe, det är sant. Hade nästan glömt det, killen har en vilja av stål och tydligen ett stort Barçahjärta. Vilket jag iofs gillar med honom. ;)
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-10-10 18:34
Sen vill jag heller se att Maxi får tid hos oss än Henke. Maxi ska man alltid ha på bänken och kasta in honom när matchen låser sig, med minst 30 min. kvar. Maxi ska man satsa på lite mer. Han är precis den typen vi borde ha längst uppe. Kan han utvecklas och bli riktigt bra så kan han passa bättre in i systemet än Etó'o. Egentligen så är det en sådan typ av spelare man ska ha längst framme när man kör vårt spelsystem.
Barcelona Beautiful_ Barça
2005-10-10 18:27
Saken är den att Maxi inte vill lämna. Han väntar på sin chans i stället för att bli ett Saviola fall. Han skulle känna sig flera mil längre från start XI om han lämnade.
Barcelona Gabriel
2005-10-10 18:27
La_Rambla

Vad hjälper det när Maxi är 200% inställd på att lyckas i Barcelona nu, dock håller jag med dig.
Barcelona La_Rambla
2005-10-10 18:25
Alltså ärligt talat, istället för Henke så borde Dortmund låna Maxi Lopez. Hade varit en perfekt spelare för dem. Och även bra för Maxi att få speltid i en tuff liga.
Barcelona Gabriel
2005-10-10 18:21
Sonde

Were all only humans made of flesh and blood. Ingen fara broh' ;)
Barcelona Sonde
2005-10-10 18:18
Hmm, verkar som om det blev mer än ett slarvfel i notisen om landskamperna. Huvudet står sannerligen still efter en femtimmars mattetenta. Ber om ursäkt för det :) Nästa gång kommer ni inte hitta ens ett kommatecken fel, hur noga ni än kollar;)
Barcelona La_Rambla
2005-10-10 18:17
Gabriel//
Lille Florentin borde koncentrera sig på det egna laget som du skrev, tex att förlänga kontraktet för Casillas.
Barcelona La_Rambla
2005-10-10 18:14
Sen tror jag inte Henry är intresserad av Real. Han har uttryckt sin beundran för Barça mer än en gång. Han gillar vårt spel som är lite a la Arsenals. ;)
Personligen tror jag han förlänger med Arsenal trots allt, med tanke på deras nya stadium och allt.
Barcelona Gabriel
2005-10-10 18:13
"skulle det inte kännas bittert att se henry gå till real och sen vinna skytteligan och vinna ligan åt dem"

Glömde att tilläga : En enda spelare vinner inte ligan för ett lag. Stör mig inte att Real Madrid värvar anfallare efter anfallare. Så länge deras denfensiv är som den är så kommer jag sova skönt oavsett vilken anfallare dom köper. Så om dom är villiga att betala så mycket för Henry bara för att stoppa hans ankomst till oss, then so let it be !
Barcelona Gabriel
2005-10-10 18:04
TiTi

Varför chansa ? Vi har Messi som kommer att bli en storstjärna om inte redan i år, så nästa år för oss. Och han är bara 87:a. Henry kommer bara tillföra en massa problem för Rijkaard i hur han ska ställa upp med laget, vissa anser detta vara ett "bra" problem men det anser inte jag. Det enda sättet som jag kan tänka mig att det skulle funka med Henry utan att det skulle tillföra problem i laget är att Messi bänkas till förmån av Henry. Att bänka Ronaldinho eller Eto'o kommer inte att accepteras på ett långt skift av någon av dessa två, detta kommer sedan tillföra dålig stämning i laget. Eftersom jag anser att Messi ska ta en startplats redan nu så han kan blomma ut till en riktig världsstjärna så behövs inte Henry och därför borde vi inte chansa. Men det är som sagt svårt att tacka nej ifall vi får honom för ett förmåntligt pris, men självklarheten är att vi inte ska slänga onödiga pengar på honom för att konkurera med Real Madrid. Låt dom töntarna koncetrera sig på oss ifall dom vill, vi ska iaf inte disrespect ourselves på det sättet.

Sen tycker jag att det är riktigt fegt av florentino att alltid bara förstöra för Barcelona. Ingen heder i kroppen ! Stackaren koncentrerar sig mer på att försöka förstöra för oss än för att lägga ner sin tid på sitt egna lag. Det är inte första gången han resonerar så här. Även när vi skulle köpa Ronaldinho och Edmilson, Etoo så var han ett parti i chackfältet. Dock får han alltid ge sig, även nu med Messi.

Tur att Laporta är the total difference !
Annons: