/spanien/barcelona/forum/26471.aspx/spanien/barcelona/forum/26471.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Kharles_Kubala
2005-03-21 17:35
Messi & Gabriel

Word grabbar. Men van Bommel (gratis!)skulle jag faktiskt inte ha något emot, tvärtom nu när bl.a. Gerard lär sticka. Han gjorde ju hattrick igår borta mot Ajax..!

Feliç anniversari Ronaldinho! Vår mago är 25!

Visca el Barça!
lill_yngve
2004-09-12 11:41
tompa

deco var bra när han kom ut på högerkanten, men när han spelade som playmaker blev han väldigt hårt tagen, i praktiken nersparkad varje gång han fick bollen. Iniesta skötte sig mycket bättre i "Decos" position, men han fick ju inte ta emot några smällar
Barcelona Barca Barca
2005-03-20 23:20
Om ja förstår rätt så ska han stanna kvar i Atl.Bilbao. Men det hade inte skada om man gjorde en Bosman-fall. Bredda truppen lite.
Barcelona Barca Barca
2005-03-20 23:20
Om ja förstår rätt så ska han stanna kvar i Atl.Bilbao. Men det hade inte skada om man gjorde en Bosman-fall. Bredda truppen lite.
Barcelona Jairzinho
2004-09-12 11:54
Härligt med en seger igår!
Vill bara säga att jag lider med Motta, såg inte roligt ut.
Sen vill jag bara säga att jag är grymt besviken på Deco. Ska han vara Europas bästa mittfältare?? Knappast, enligt mitt tycke. Tycker Xavi överglänser Deco med hästlängder. För övrigt så tycker jag Xavi är vår bästa spelare efter Ronaldinho. Tycker även Gerard och Iniesta överglänste Deco igår. Bänka Deco i matchen mot Celtic och spela Iniesta från start. Vilken lirare han är, Iniesta! Vilken blick, vilka passningar, vilken spelare!!
För övrigt så var Eto´os dribbling vid friläget ricktigt läcker och jag hoppas Rijkaard fortsätter satsa på honom framför Larsson när Ronaldinho kommer tillbaka. Men viktigt är att ge Larsson speltid mot Celtic så han kan få ta emot fansen hyllningar, för det är han värd.

Vamos Barça!
Deco_Barça
2005-03-20 22:38
Ämne: Chris Härenstam är b....
Håller me Härenstam är bäst! Han kommenterade fotboll förut gör han inte det längre? Kanske bara Allsvenskan? Den där "experten" kåmark är sämst!


Hur ser det ut till nästa match? Vilka kan få avstängningar innan El Clasico?
Barcelona B_a_r_ç_a
2005-03-21 17:14
Barca så alla vet spelar inte Van Bommel som pivote. Han är en spelare som har samma position som Xavi och Deco. Vi har Iniesta som kan rotera med nåde Deco och Xavi men han har precis samma egenskaper som xavi och just därför med Van bommel så har vi olika altenativ och han skulle passa mot deffensiva lag med hans tyrka och agrevisitet.
Barcelona Bopi
2005-03-21 18:47
RiZzo : jag åker ner den 2:april! du då?

jag ska på "träningläger" me vårt lag!

ska du bara kolla på matchen eller??
Barcelona Puyolinho
2005-03-21 17:10
Kommande Säsongs Elva.. !

------------Valdes------------
-------Puyol----Márquez------
Belletti------------Sylvinho
-----------Motta-------------
---Xavi----------Deco--------
Giuly/Larsson-----Ronaldinho
------------Etóo------------

Och på bänken finns..
Iniesta
Giuly/Larsson
Gabri
Edmilson
GIO
Oleguer
Messi
Navarro
Damia

Okej nu kanske inte alla dom får plats på bänken .. men jag tog dom jag kom på !

Med denna trupp tycker jag inte vi behöver värva ! ..
Men det är vad jag tycker ! Nu får gärna kommentera ! :D
Barcelona Tompa
2004-09-12 10:54
Härligt med en stabil 2-0 seger! Väldigt kul att Henke fick göra mål även om det viktigaste naturligtvis var 3 poäng. Är mycket nöjd med lagets insats som helhet men jag hade väntat mig betydligt mer av Deco. Även Etóo kan betydligt bättre än det han visade igår. Nu väntar Atletico Madrid borta nästa omgång. Givetvis en riktigt svår match men om vi har tillgång till Dinho tror jag på seger!
Barcelona Tompa
2004-09-12 10:54
Härligt med en stabil 2-0 seger! Väldigt kul att Henke fick göra mål även om det viktigaste naturligtvis var 3 poäng. Är mycket nöjd med lagets insats som helhet men jag hade väntat mig betydligt mer av Deco. Även Etóo kan betydligt bättre än det han visade igår. Nu väntar Atletico Madrid borta nästa omgång. Givetvis en riktigt svår match men om vi har tillgång till Dinho tror jag på seger!
lill_yngve
2004-09-12 11:39
******* tråkigt att Motta skadade sig igår, och han blir borta så länge. Han skulle ju ersätta Davids. Variera Iniesta, Edmilson och Gerard så kan vi nog fylla luckan. Gio kan nog spela där också.

Tempot på bollen blev mycket högre när Iniesta kom in, låt honom starta mot Celtic.

Startuppställning???

V. Valdes
Gabri-Puyol-Marquez-Sylvinho
Deco-Xavi-Iniesta
Giuly-Larsson-Ronaldinho
Barcelona Giuly!
2005-03-21 16:34
Ser garna att van Bommel ansluter till nasta sasong, da har vi ett grymt stabilt mittbackspar med Puyol - Marquez och van Bommel som privote.
Kan inte bli sa mkt battre mittfalt.
Barcelona Messí
2005-03-21 16:33
Ämne: 0-1 mot deportivo på....
Deco är inte avstängd mot Betis. Endast Márquez som får sitta på läktaren. Xavi och Puyol står på fyra varningar och Deco står på nio varningar, alltså är alla en varning ifrån avstängning.

Precis som du så hoppas jag på att Rijkaard vilar Xavi eller Deco mot Betis och låter Iniesta spela från start. Det jag oroar mig mest över är Puyol. Han får under alla omständigheter INTE dra på sig ett gult kort mot Betis.

Btw, Grattis Ronaldinho!
Barcelona Puyolinho
2004-09-12 11:36
Otroligt tråkigt med Mottas skada !
Han som presic hade börjar komma in i formen och hittat spelet !
Nu hoppas jag att Edmilson går in och Briljerar på mitten !
Och att Puyol och Marqez fortsätter dominerar där bak !
Tycker värkligen synd om Motta !
Hoppas han kommer in i laget snabbt och kah Rehablitera snabbt !
Hoppas detta inte sänker hans kapacitet i vanliga fall !
Barcelona Puyolinho
2004-09-12 10:40
Någon som vet hur länge Motta blir borta ?
Deportivo Fabian
2004-09-12 03:04
Ämne: Ämne: Missade....
jävla skoj...
BigBoi
2004-09-12 12:30
Eto'o bör inte spela nästa match!
Han var inte bra igår!!!
Jag förväntar mig mer från Samuels sida!
Barcelona Messí
2005-03-21 16:36
Ämne: Ser garna att van Bo....
Känns inte som att van Bommel behövs. Motta är den bästa pivoten vi har enligt mig, även om Márquez varit grym den här säsongen. Márquez behövs i mittförsvaret, känns mycket säkrare då.
Barcelona Ham$inHo11
2004-09-12 11:25
Jag har en fråga, jag vet att Edmilson är avstängd i kommande ligamatchen, men komer han att få spela i CL mot celtic. Hoppas verkligen det.

tacksam för svar
Spinbad
2004-09-12 01:04
Var Gio skadad eller bara petad? Glädjande att Sylvinho spelade istället för honom i alla fall.

Jag tycker Henke känns väldigt bra att ha i laget, visst han är inte spekakulär men han gör alltid sitt jobb jävligt bra både offensivt och defensivt. Han är bra en bollmottagare, lojal och är nästan alltid positiv till sina lagkamrater; även om han får usel passning så gör han tummen upp. Cred!

Också roligt att Iniesta kommit in i båda matcherna med mycket tid kvar att spela och gjort jättebra ifrån sig. Den killen kommer bli något riktigt stort!

Mycket tråkigt med Motta, hans ordinarie plats lär väl Edmilson ta över nu. (det var väl sista matchen han var avstängd?)


Jag åker ner till Barcelona imorgon, ska plugga där under hösten. Om någon annan ska vara där under hösten släng gärna iväg ett mail. Alltid kul att träffa lite svenskar när man är i exil! :)
Atlético Dell
2004-09-12 10:30
du har helt rätt ZonD
Atlético Dell
2004-09-12 10:30
du har helt rätt ZonD
Atlético Dell
2004-09-12 10:30
du har helt rätt ZonD
Barcelona Messí
2004-09-12 11:17
Tycker verkligen synd om Motta. Han hade startat så himla bra och hade nästan en ordinarie plats och då händer det här... Får hoppas att han går direkt in i laget efter skadan och att han inte hamnar på bänken - igen.
Barcelona Gustaf
2004-09-12 10:40
Är inte alls särskillt nöjd med Deco. Visst fick han mycket stryk men han drog ner på tempot, passade fel och tappade bollen. När han fick lite yta blev det dock farligt emellanåt. Vi får inte glömma att han missade hela försäsongen pga skada. När Ronaldinho är tillbaka blir det nog lugnare matcher för Deco och då får vi verkligen se vad han går för.

Xavi var grym. Säkert passningsspel, tappade aldrig bollen, kämpade bra utan boll och lysande framspelningar bl.a. till Giuly vid 1-0 och när Eto'o drog Esteban i målet (vilket jäkla dribbling!). Slog, trots stormen, exakta krossbollar.

Orolig över alla lägen som Eto'o bränt i ligan hittils. Tekniken sitter däremot. Kommentatorerna påståd att Henke blivit sydeuropé. Skulle inte tro det, slet mycket och långt ner i banan. Applåderade varje passning, oavsätt kvalitet. Vill han få igång Camp Nou publiken eller?

Ser inte bra ut för Motta tyvärr. Tycker verkligen synd om han nu. Han är ung och kommer tillbaka men när han var på väg att ta en plats händer det här. Förhoppningsvis är han tillbaka snart.

Inte fel med en Iniesta att slänga in när det börjar gå trögt. Tänkt med en från start då!
Real Madrid AnDeY
2005-03-21 13:49
hahaha den där gais tränaren är rolig
tänk er om han fortfarnade tror att kluivert är barca tränaren hahaha
lufc
2004-09-11 22:38
1-0 Guily
lufc
2004-09-11 22:22
Kul att Henke får spela från start. Men synd för underhållningen att Ronaldinho är borta.
Barcelona Rivaldinho9
2004-09-12 01:06
Det står på www.sport.es att Motta blir borta mer än halva säsongen. Måste kännas jävligt tungt för honom. Om man skall se det från den ljusa sidan så är det en position som vi dock har flera alternativ på. Edmilson kommer ta hans plats, det visste man ju nästan från början. Gerard är vikarien. Marquez kan också ta den positionen, men också GvB. Det är för jävligt, men det kunde vart värre, det kunde ha vart Puyol.
Annons: