/spanien/barcelona/forum/26446.aspx/spanien/barcelona/forum/26446.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barçafan_Nr1
2004-11-23 16:20
Kharles_Puyol//

Håller fullständigt med dig i ditt tidagre långa inlägg. Kunde inte sagt det bättre själv.

fc_2002//

Tycker vi ska ställa upp med ordinarie lag. Chansen att vinna gruppen är stor. Vinner vi gruppen får vi möta en 2:a från ngn annan grupp.

Forca Barça!!!

Barcelona Rivald0
2004-11-22 22:35
DANI!, alla kanske inte har tid till att komma in varje dag & skriva ?...jag brukar inte skriva varje dag, kmr för de mesta in å läser osv. men betyder det att håller på barca p.g.a att ngn speciell spelare spelar där ?...NEJ!!...jag har hållt på barca sen 94. så dra ej alla över en kant e du snäll.
Barcelona Messí
2004-11-21 15:17
Några av er kanske känner till Celta Vigo fanet SUPER-C som brukar hålla till i El Vestuario?

Han hade skrivit till Anrell angående han artikel "Spansk fotboll suger"
I Anrells nya artikel har han publicerat Carlos (SUPER-C's) mail.
"du äter ju bara korv din jävla gubbe, du vet inte ett skit om spansk fotboll, så våga fan inte skriva en massa skit som du inte har en aning om, du äter bara korv på matcherna och fulare o fulare blir du, jag har alltid hatat dig, och kommer så göra tills det är slut med dig i media. sug balle"

Kan inte sluta skratta åt det. Rätt åt den där Anrell. Ni kan titta själva på länktipset.
Barcelona Bopi
2004-11-23 00:39
Sergio"boyband-look-alike"Garcia heheheh den gillade jag!!=)
Barcelona Gabriel
2004-11-22 23:23
Så som jag ser det hela på kan vara det att många kanske inte kommer på något vettigt att skriva. Jag skrev mycket mer förrut än vad jag gör idag, det beror på en del orsaker.

Mest eftersom när jag skrev så mycket för så var Barcelona inte så bra, då handlade mest mina inlägg om vad man ska göra för att reda ut problemen och för att vi ska bli nummer 1 igen. Det var katastrof i klubben men jag behöver nog inte skriva vad det var som inte fungerade dom flesta vet nog om detta. Men nu skriver jag inte så mkt längre eftersom jag är så nöjd och hittar inte på något som kommer vara tillförbart till forumet. Är det många andra som tänker så här ?
Barcelona Kharles_Puyol
2004-11-24 00:11
Pep:
Tack för sidan, men jag undrar om inte det är deras systrar som behövs.. ;-)

Davidsito:
Jag håller med, men ofta så är det en reaktion av att laget spelar bra helt enkelt. Vi får hoppas att alla dessa skador inte gör spelarna osäkra. Vi får se imorgon, men jag tror inte det blir problem. Här är min troliga laguppställning:

Valdes
Belletti-Marquez-Oleguer-Sylvinho
Iniesta-Gio-Deco
Giuly-Eto'o-Dinho

Största frågetecknet är om Rijkaard fortsätter med sin envisa stil med att inte rotera, men han kanske har en poäng med att man inte ändrar på ett vinnande koncept och att han startar med de spelare som känner sig 100%. Men jag vill att spelare som Puyol och Xavi, som spelade mot Real trots att han var småskadad och matchats hårt ska vila. Kanske Xavi, Gerard eller Messi gör inhopp.

Förresten, om de skulle behövas så skulle de va gött om någon skrev ner vilka kanaler matchen sänds på och om de sänds på internet/någon radiostation..
Spanien C.R
2004-11-24 18:47
Varför tar ni bort min inlägg?? ja undrar bara om det är någon som vet någon hemsida/länk där matchen Barca-Celtic visas
J.Smith
2004-11-25 17:26
Sonde/

Jag håller med dig om att Saviola är den som är bäst lämpad till dagens Barcelona.

Sen bör man se över mittfälts positionerna , värva in nån som kan täcka upp med tanke på alla dessa skador. Det kommer att slita på spelarna enormt om man inte emellanåt vilar dom.
Barcelona Jónathan
2004-11-22 21:58
Håller med Dani fullständigt. Första vettiga som sagts här på länge. Jag och säkerligen flera lite äldre och trogna fans har slutat skriva i huvudtaget pga. alla medgångs och Henke fans.. Har man inte F.C.Barcelona i sitt hjärta så ska man inte hålla på dem alls.
Tack för mig.
Sevilla larsbw
2004-11-25 16:27
Bra gästkrönika och snygg, ny design..
J.Smith
2004-11-24 18:05
G.Pazzino/

Jag ser inte att Saviola är bättre än Eto , Giuly och Ronaldinho men om han tas hem så har man alltid ett alternativ på bänken. Så som det ser ut nu är man för tunna på forwardsplatserna.

För att alla spelare ska kunna bibehålla en bra form måste det finnas konkurrens i klubben. Det skulle onekligen vara väldigt smidigt om man nu lyckades kunna ta tillbaka Saviola.

Sonde/

Mycket fin design.
Barcelona Barçafan_Nr1
2004-11-24 00:07
Strunta i Saviola. Är irriterad över att vi sålde Luis Garcia. Kunde lånat ut honom istället. Killen har fått speltid i Liverpool och är en viktig kugge. Tror det var ngn klausul i hans kontrakt som gjorde att Liverpool löste honom. Synd.
Barcelona FC Sant Just Desvern
2004-11-23 18:15
Jag tycker att man kan ge Iniesta en chans att spela från start. Han är riktigt bra, men han blir hela tiden överskuggad av Xavi och Deco!

Jag vill också se Ronaldinho ta ett kliv mot mitten. Jag vet att man inte får kritisera Guden Ronaldinho, men han gör mer nytta ju mer han kommer in i banan.
Barcelona Xaviii
2004-11-21 16:29
Ja får väl göra det då !
Barcelona Messí
2004-11-21 15:08
Ämne: F*n...6 veckor...det....
Jag menar inte att Bojinov ska spela ytter om han kommer till Barça. Jag menar att istället för att köpa Bojinov så skulle jag vilja se en renodlad ytter, för Ronaldinho och Giuly kommer inte klara det hur länge som helst (dom måste vila).

-

Det här är saxat från Aftonbladets Simon Banks artikel.

"Real Madrid spelade med sju aktiva försvarare, och fyra som i bästa fall spelade positionsspel. De må ha sina Galácticos, de må ha sina Zidanes y Pavónes - men i går hade los Merengues inget lag.
Det måste man ha mot Barcelona. Det var så Sevilla vann."

Jaså? Har vi förlorat mot Sevilla? Jag trodde det var mot Betis vi förlorade...
Barcelona Messí
2004-11-21 14:48
Ämne: Valeri Bojinov behöv....
Jag tror inte Lecce släpper Bojinov hur lätt som helst. Jag tror Laporta får öppna plånboken rejält. Tror inte vi har råd för honom just nu efter sommarens köp.

Sen vet jag inte om vi verkligen behöver honom, Saviola kommer tillbaka nästa år, även Sergio Garcia. Då har vi tre unga anfallare, Eto'o, Saviola och Garcia.

Tycker att vi ska satsa på en spelare som kan spela på Giulys plats.
Barcelona Almeriense
2004-11-24 19:00
Sonde, tack för infon. Jag kan väldig lite om katalanska men jag trodde inte att exempelvis plantilla hette samma sak på katalanska.

Sen tror jag du får hela Katalonien mot dig om du kallar språket för dialekt! :-)
Barcelona Kharles_Puyol
2004-11-24 18:47
Sonde:
Designen är snygg, men den påminner lite grann om Färöarnas flagga.. :-P

Vad sägs om att ha en officiell betygsättning av spelarnas insatser här på sidan? På så vis kan man bäst se vem som hållt jämnast nivå (även om säsongen kommit igång..) ungefär som Gazzetan gör.

Ska bli intressant att se statistiksidan. Idag ska gruppen toppas av Los Culés igen!
Real Madrid Dorian
2004-11-24 18:29
Almeriense - Se länktips
Länktips: www.tvmatchen.se
Barcelona Barça-fan
2004-11-24 18:40
Det är enbart för att henke inte på något sätt medverka i dagens match som ZTV inte sänder den.
Barcelona Kharles_Puyol
2004-11-24 18:50
Ämne: Det är enbart för at....
Nä, det var bestämt innan el clasico, alltså innan skadan.
Barcelona Almeriense
2004-11-24 18:39
Tack för snabbt svar! Var otroligt nära att köpa en box tidigare idag. Jag trodde dock i min enfald att ZTV skulle välja att visa en intressant match istället för skräp. Jag misstog mig uppenbarligen...

Barcelona Blaugrana_1899
2004-11-24 18:04
Mycket stilig ny disign!
Den uppskattas och omväxling förnöjer! :)

Hoppas på en bra match ikväll som ger 3 poäng.

Força Barça!
Barcelona G.Pazzino
2004-11-24 16:17
Frågan är om Saviola är tillräckligt bra för att spela i dagens Barcelona. Men han har verkligen utvecklats under sin tid i Monaco, han var hyfsat bra igår!
Barcelona giovani
2004-11-24 15:24
Många som letar efter tifot verkar det som. Jag har lagt upp dom på min sida.

Här är dom i bilder
http://giovani_78.spymac.net/personal/Tifobilder.zip

Och här är video på tifot den är runt 31.14Mb
http://giovani_78.spymac.net/personal/barcatifo.avi
Real Madrid Dani
2004-11-22 23:32
Där har du en poäng, Gabriel! Men visst finns det annat att diskutera än Henkes vara eller icke vara i startelvan, Henke hit och Henke dit???

T.ex. Skadeläget, Rijkaards ovilja att rotera, Iniesta kontra Deco, eventuella nyförvärv i januari m.m. m.m.

Hur som helst, njut av stunden!
Barcelona Holländaren
2004-11-21 15:00
Är det bara menisken så kan han välja att sy fast den och då får han vila runt 2-3 månader, alternativt ta bort den vilket gör att han får vila 1-3 veckor, men det gör å andra sidan att hans knä kommer att vara känsligare i framtiden.
Barcelona Dani
2004-11-22 23:32
Där har du en poäng, Gabriel! Men visst finns det annat att diskutera än Henkes vara eller icke vara i startelvan, Henke hit och Henke dit???

T.ex. Skadeläget, Rijkaards ovilja att rotera, Iniesta kontra Deco, eventuella nyförvärv i januari m.m. m.m.

Hur som helst, njut av stunden!
Real Madrid Dani
2004-11-22 23:05
Jag minns de värsta åren under van Gaal och Gaspart... Man var gråtfärdig efter varje presskonferens (som betydde ännu en värvning av ännu en tveksam holländare, eller ett påstått löfte för enorma summor), efter varje förlustmatch och ekonomisk rapport. Inte blev det bättre av att marängerna värvade världsstjärna på världsstjärna och gick som tåget...

Men nu när det infunnit sig (nja, man ska inte ta ut något i förskott, men det ser lovande ut) ett tronskifte i La Primera är jag euforisk!

Detta är varje troget Barça-fan värd! Men, den som väntar på något gott, ni vet...

Jag har gått på små vita moln i min egen lilla värld sedan el clasico - låtom oss njuta av stunden!!!

Det är en fröjd att se Xavi, Dinho, Eto'o, Puyol, Marquez, Valdes och de andra leka fotboll!!!

Nu är man tårögd av en helt annan anledning... Låt det inte vara en dröm!
Pep Guardiola
2004-11-21 15:04
"Dutchman"//Holländaren

Stämmer som du säger.

Jag känner verkligen sympati för Henke. Inte bara för att han är svensk, för jag har känt sympati för de andra som skadats också.
Undra om dom kommer ha en liknande tröja som man hedrade bland annat Thiago Motta med?
Annons: